Oolí Plzně

Poradí někdo kde můžeme s přítelem zablbnout v autě okolo Plzně?

Jezdí se třeba na přehradu k Liticím, sjedete jakoby pod dálniční most.
Po varské , .kolem Globusu. před Toužimí odbočka _!_na Prachomety... před odbočkou na Kladrudruby směr Teplá , pojedeš tou cestou, kde je autobusová zastávka a zamíříš k lesu.. tam lze i zaparkovat spoza toho lesa dozadu .. písčitá pláž a tak metr a půl +- voda max , takže se i prcek neplavec neměl utopit=) budete li na tomto místě(nelzesisplestvodakristslova) tak se uvelebte, muzete případně callnout a lze třeba i vidět, případně .. SE POROZHLÉDNEME, po okolí důkladněji.. můžu se ukázat , fotky neupravuji, co blejsknu , je soukromí jen těch, co si udělají výlet.. mne prosím ctěte mou identitu.. případně při určitých okolnostech je i reálná šance mrknout se [SECRETplace] jisté poblíž nemovitosti, kde lze i postřehnout klid pozemků poblíž.. uvnitř .. Vás zatim nemusí zajímat=) ať už jakkoli.. žij blaze a zemři se ctí.. hauk Lord
nebudte mekky, u prace. oprel bych ji o pomnik.
Za Plzni je jedna vyhlídka, a vedle ní je louka kde pomalu nikdo nechodí a jsou tam stromy takže v autě je to tam pecka
Tak v okolí Plzně je spousty míst,kde se dá šukat..
Ahoj. S jednou kámoškou jsem jezdil do lesa kousek od trasy Plzeň Klatovy. Dnes je tam Tank ONO ale stále se dá zajet k lesu. Pak je také dost míst směrem na KV.
Je to zde celkem aktivní lokace 😀 často se zde prcá👍
To hledáte někoho k vám? Nebo jen vy dva.
Napište mi budu rád můžeme něco vymyslet zatím ppaapa