Da, dok sam bio uposlen. Bilo je maženja i drkanja.
Aha ljepo, može neki opis , skim , kako , gdje , malo detalja...
Najbolji seks ikad jebem jednu curu na poslu mladju od mene plavusa ona zgodna ali, nema bas sise guzu i live extra. Gustam joj ga gurat zguza jao sad mi se digne kad pomislim..
Pozdrav,pali me trojka tj i probali smo ali sta se dogada ima nesto sta me jos jace pali a to je da ona ide i nekome pusi a on ju snima na mobitel .nekolko puta se to vec dogodilo a ja sjedim doma i cekam ju da dode i donese mobitel da ja to vidim ali prije toga se zvalimo jer ima u ustima okus po spermi .....hmm iskusta ? Osude netrebam itd 
Bravo svida mi se kako razmišljas👍i ja sam dva puta podijelio zenu s totalnim strancem na koncertu i jedanput poveli doma nakon izlaska jednog Njemica..zelio bih vas malo upoznati ako ste za?!
Predivno je tako sa parom uzivat
Oooh, to obozavam... Steta, samo u masti....
Predivno , imao sam sex sa parovima ali tako nesto jos ne, nadam se da ce se ispuniti.
Meni je to extra!
Jos je bolje dok je muz kod kuce da ga zovemo na video poziv
Jos je bolje dok je muz kod kuce da ga zovemo na video poziv
odlično 

Svaka čast razumijem te ja bi da se naš dvoje cura i ja,nju da uzme veliki da je gledam dok uziva
Moja meni podalje slikna mob dok sam doma.
Super, baš fino iskustvo imate
Moja draga to radi na poslu vec 2god ♥️♠️
Da li ste za druzenje sa solo M?
Gdje ti draga radi (pitam za frenda🤣)
Pametna neka žena , pozdravi je 👍
Odlično mi je to...sviđa mi se
Osobno sam imao puno iskustva na radnom mjestu prije braka. U pravilu sa starijim i udatim gospodjama.
Zanimljiva tema.Osabno jebem jednu gospođu koja je 15 god starija od mene.jebemo se kada nam se poklope smjene u nocnoj.
super...na poslu i još i starija
uh...
uh...
predobro je onak na brzinu,spustim joj hlace i zguzim ju na brzinu
Mogao bi napisati-opisati neku situaciju. Tu ili neki blog
Znaci krecemo ovako:
Ona je starija od mene ima 52 godine,udovica.Spremacica je na mom poslu.Malo punija sa ogromnom sisom i dlakavom picom ali podsisanom.Nadjemo se u jednom od ureda koji cisti.Uvjek joj dodjem straga i uhvatim je za sise i pocnem stiskati(to jako voli).Guzicom se trlja o moje hlace i nabija se na mene.Otkopcavam joj kutu i i guram joj ruku u gace(doslovne gace-one bijele obicne -bapske).Rovarim po njenoj znojnoj picki i prstenjacim je.Naslanjm je na stol ,zadižem kutu preko guze spustim joj gace i i uteram joj ga u picu i slovite je nabijam.Stenje po tiho ,sise su su joj prolivene po stolu i tako ju derem kratko vrjeme dok ne krenem svrsavat.Svrsavam joj u usta(to obavezno) ali nikada ne guta nego pljune i onda mi ga oblize cijelog.
To se dogadja sve na brzinu jer u uredima zana biti jos ljudi.sada radim na tome da se pojebemo doma kod nje ali nazalost nikako da se uskladimo.
Ona je starija od mene ima 52 godine,udovica.Spremacica je na mom poslu.Malo punija sa ogromnom sisom i dlakavom picom ali podsisanom.Nadjemo se u jednom od ureda koji cisti.Uvjek joj dodjem straga i uhvatim je za sise i pocnem stiskati(to jako voli).Guzicom se trlja o moje hlace i nabija se na mene.Otkopcavam joj kutu i i guram joj ruku u gace(doslovne gace-one bijele obicne -bapske).Rovarim po njenoj znojnoj picki i prstenjacim je.Naslanjm je na stol ,zadižem kutu preko guze spustim joj gace i i uteram joj ga u picu i slovite je nabijam.Stenje po tiho ,sise su su joj prolivene po stolu i tako ju derem kratko vrjeme dok ne krenem svrsavat.Svrsavam joj u usta(to obavezno) ali nikada ne guta nego pljune i onda mi ga oblize cijelog.
To se dogadja sve na brzinu jer u uredima zana biti jos ljudi.sada radim na tome da se pojebemo doma kod nje ali nazalost nikako da se uskladimo.
Daj gdje radis?? Mislim da bi ta gospođa mogla i dvojicu podnjeti...
Mogla bi podnjeti i cetvoricu
hehe pa super. Dogovori nesto, skupit cemo se i nas cetvorica ako treba...
gang bang, redaljka itd :)
Gospođa se voli jebati :)
Ljepo, neka,treba uživati
Ljepo, neka,treba uživati

Sex na radnom mjestu