Sex na radnom mjestu

Prakticirate, pokušavate snekim nešto ?
Da, dok sam bio uposlen. Bilo je maženja i drkanja.
Aha ljepo, može neki opis , skim , kako , gdje , malo detalja...
Najbolji seks ikad jebem jednu curu na poslu mladju od mene plavusa ona zgodna ali, nema bas sise guzu i live extra. Gustam joj ga gurat zguza jao sad mi se digne kad pomislim..
Pozdrav,pali me trojka tj i probali smo ali sta se dogada ima nesto sta me jos jace pali a to je da ona ide i nekome pusi a on ju snima na mobitel .nekolko puta se to vec dogodilo a ja sjedim doma i cekam ju da dode i donese mobitel da ja to vidim ali prije toga se zvalimo jer ima u ustima okus po spermi .....hmm iskusta ? Osude netrebam itd *71*
Bravo svida mi se kako razmišljas👍i ja sam dva puta podijelio zenu s totalnim strancem na koncertu i jedanput poveli doma nakon izlaska jednog Njemica..zelio bih vas malo upoznati ako ste za?!
Oooh, to obozavam... Steta, samo u masti....
Predivno , imao sam sex sa parovima ali tako nesto jos ne, nadam se da ce se ispuniti. *49*
Meni je to extra!
Jos je bolje dok je muz kod kuce da ga zovemo na video poziv
Svaka čast razumijem te ja bi da se naš dvoje cura i ja,nju da uzme veliki da je gledam dok uziva
Osobno sam imao puno iskustva na radnom mjestu prije braka. U pravilu sa starijim i udatim gospodjama.
Zanimljiva tema.Osabno jebem jednu gospođu koja je 15 god starija od mene.jebemo se kada nam se poklope smjene u nocnoj.
super...na poslu i još i starija
uh...
predobro je onak na brzinu,spustim joj hlace i zguzim ju na brzinu
Mogao bi napisati-opisati neku situaciju. Tu ili neki blog
Znaci krecemo ovako:
Ona je starija od mene ima 52 godine,udovica.Spremacica je na mom poslu.Malo punija sa ogromnom sisom i dlakavom picom ali podsisanom.Nadjemo se u jednom od ureda koji cisti.Uvjek joj dodjem straga i uhvatim je za sise i pocnem stiskati(to jako voli).Guzicom se trlja o moje hlace i nabija se na mene.Otkopcavam joj kutu i i guram joj ruku u gace(doslovne gace-one bijele obicne -bapske).Rovarim po njenoj znojnoj picki i prstenjacim je.Naslanjm je na stol ,zadižem kutu preko guze spustim joj gace i i uteram joj ga u picu i slovite je nabijam.Stenje po tiho ,sise su su joj prolivene po stolu i tako ju derem kratko vrjeme dok ne krenem svrsavat.Svrsavam joj u usta(to obavezno) ali nikada ne guta nego pljune i onda mi ga oblize cijelog.
To se dogadja sve na brzinu jer u uredima zana biti jos ljudi.sada radim na tome da se pojebemo doma kod nje ali nazalost nikako da se uskladimo.
Daj gdje radis?? Mislim da bi ta gospođa mogla i dvojicu podnjeti...
hehe pa super. Dogovori nesto, skupit cemo se i nas cetvorica ako treba...
Gospođa se voli jebati :)
Ljepo, neka,treba uživati