cizokrajné úlovky

Pochlubte se jaké máte cizokrajné úlovky ze svých cest, nebo ze setkaní s cizincem/cizinkou tady u nás? Dáme tu dohromady všech 193 států UN? :D U mě je tam Slovenka, Ukrajinka, Francouzka, Američanka, Brazilka, Thajka, Indonésanka a Malajsanka.

Manželka kdysi dávno černocha ve Francii, pak Slováka, Angličana a jinak Češi. Přiznám se že nejsem žádný rasista, ba naopak, ale dnes prostě v rámci komunikace, lepšího poznání, bezpecnosti atd radši vybíráme naše krajany..
Tohle byla moje oblíbená kategorie na Norníku 👍🏻
Já tolik národností neměl.Kromě Češek nějaké Slovenky,Ukrajinky,Němka,Irka,Islanďanka,Maďarka.Ovšem manželka je na tom o poznání lépe,co se týká vystřídaných zemí:ČR (i rom) ,Slovensko,Polsko,Maďarsko,Bulharsko,Rumunsko,Rakousko,Německo,Švýcarsko,Norsko, Belgie,Holandsko,Itálie,Francie,Anglie,Island,Španělsko,Portugalsko,Slovinsko,CHorvatsko, Srbsko,Řecko,Kypr,Izrael,Turecko,Ukrajina,Rusko,Moldavie,Estonsko,Lotyšsko,Uzbekistán, Tádžikistán,Kazachstán,Gruzie,Arménie,Afghánistán,Sýrie,Irák (i Kurd),Spojené arabské emiráty,Indie,Vietnam,Austrálie,Japonsko,USA,Kanada,Argentina,Brazilie,Dominikánská rep.,Tunis,Maroko,Egypt,Togo,Kongo,Ghana,Nigérie,Senegal.
Potom ještě byla řada cizinců,u kterých zemi neznáme,tak třeba něco chybí.
A ještě ze sedmi z těch zemí měla i holky.
Manzelka je sikulka zavidim ze mas takovou manzelku a uzivate si spolu
Pro někoho možná.Ale za desítky let chození na swingers,scházení se s amatéry,příležitostného focení a natáčení...-to se prostě nasbírají různé národnosti.
Paolo227
Paolo227 Inaktív 8 hónapokkal ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Většinou přes nějakou seznamku, ale třeba Francouzka se mi na hostelu v Kambodži zeptala, jestli si nechci "zasukat", naštěstí šlo zamknout zevnitř, tak nás nikdo nepřekvapil 😃
A jeké to bylo s jednotlivými národy, jsem zvědámá , ráda když se podělíš o zkušenosti.
pošli 1000 kreditů a napíšu ti zkušenost soukromě do zprávy.
Za VIP se zlobit nebudu.
pac a pusu*6*
Slovenka, Polka, Maďarka, Němky, Ukrajinka, Filipínka, Thajka, Holanďanka, Irka…
No a pak se ptáme, poboha kde se tahle či tamta nemoc vzala. No jasně vždy s ochranou a nebo ověření od Dr. A včelka Mája je opravdová.