Já jsem před delším časem pořídil karetní hru Vojna. Je to spíš párová záležitost, ale dala by se myslím hrát i ve více lidech. V první fázi se hraje ve stylu větší bere. Kdo má menší kartu, dává kus svršku pryč. V druhé části hry se plní úkoly na kartách. Jak se karty vynáší si teď už nevzpomenu, to bych se musel podívat do pravidel. Ale pamatuji si, že tam bylo několik volných karet kam si hráči mohly úkoly doplnit jak chtěli. Takže by ta hra mohla splnit i vaše požadavky.
Nespoutané laškování od Albi - hrál někdo? Je to určené pro 2 nebo až 12 hráčů. Pochopil jsem, že pro pár jsou jiná, intimnější pravidla, než pro skupinu. Můžete ji doporučit? 😎
Máme doma, jsou tam dva druhy kartiček "normální" a "peprné", které se dají do balíčku přidat. Pravidla při hraní v páru a ve skupině se trochu liší ale to je spíš dané praktičností. My jsme zatím hráli jen v páru, na test ve více lidech kartičky teprve čekají... A nikdo vám nezakazuje hrát i ty peprné se skupinou velmi VELMI blízkých přátel 
Da se najit i dost aplikaci/her na mobil ala deskova hra pro pary, kde si clovek muze i ukoly pridavat :)

Eroticke spolecneske hry
Ahoj koukam po hre sexperimenty nebo harasenicko, jaka hra je lepsi a na co je to hlavme zamerene? Je tam treba i pansky analek, damsky atk? V jake jsou vice takove ukoly? Nevo nejake jine tipy?