Nejde to tady 🤷‍♂️

Je zde vubec realita ?

123Normal
123Normal Inaktív 7 hónapokkal ezelőtt
Chapu ze nekteri z vas maj to stesti, ale ja za 2 roky ani ťuk. Tak nevim cim to je 🤷‍♂️

Semtam si dam inzerat, pisu slusne, nenadavam neblokuju neposilam nahaty fotky a nikoho nenapadam. Semtam odpovim na inzerat nebo oslovim slecnu a stejne nic.

Ze 100 oslovení se vratilo 5 odpovedí, vsecky jen na tahání penez nebo klasika dej @ ja ti pak napisu , coz je vsem tady znamej spem 🤷‍♂️ tak k cemu to tady je ?

Nejsem sice supersamec ale snad ani nejaka hydra ne 🤷‍♂️

Mate to nekdo podobne ?
Samá ♦️ za profilem, co si léčí finance, mindráky, nebo ego. O fejcích, neaktivních účtech nebo pipinách co neumí odpovědět škoda mluvit.
Není to o tom že by si někoho nezaujal.Tenhle web už je jen penězích.Bud si ji platíš nebo bez jinam.Amateri upadli do hlubin zapomnění.
Tenosamoceny
Tenosamoceny Inaktív 6 hónapokkal ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Obecně lze říci, že je skutečností, že je to čím dál těžší.

Na amatérech s přestávkami jsem tak 18 let. Dříve to zde byla skutečně komunita lidí a dalo se zde domluvit mnohem lépe.

Dnes je zde ale mnohem větší procento "výdělkuchtivých", které o reálné setkání nestojí, SPAMerů a dalších pochybných jedinců...

Logicky pak i druhá strana musí velmi filtrovat požadavky druhých. Podívejte se na sklo do CHATu. Je to veskrze plné různých prázdných "zvolání" a opakujicích se frází (někteří opakují to samé dokola celé roky).

Nicméně i v dnešní době lze reálného setkání docílit.
Osvědčilo se mi: netlačit na pilu. Nevést monotónní řeči o šukání. Filtrovat (fake červený nick člověk odhalí rychle) - přijmout ten fakt, že se jedná o fake a "nezkoušet to".

Spontánní domluva vyjde procentuelně mnohem lépe, než domluva "na zítra". Pro mne zde "zítra" či "příště" neexistuje a co není "teď" už stejně nikdy nebude.

Také neslibuji něco, co slíbit nelze. Věčně protějšku sdělím, že se rád setkám, nicméně to, zdali k něčemu dojde bude záviset na společné touze a energii - skrze písmena či fotografii člověk mnoho neodhalí...

Já osobně potřebuji vědět více - vůni, barvu hlasu, společný smích...

Co se může stát horšího, když to "nepřeskočí", že se rozloučíme v přátelském duchu? Ne vždy musí setkání končit sexem.... a opět - vždy za mne platí pravidlo "netlačit na pilu" a "NE je svaté"...

Kdybych to měl vzít početně - potkal jsem zde za letošek cca 4 ženy. V součtu za těch x let, s přestávkami, desítky žen.
Avšak já jsem tedy vždy, když jsem se s nějakou intimně vídal nehledal jiné... (szerkesztett)
Výdělkuchtivých...přesně tohle slovo vystihuje postupnou změnu tohohle webu.Když si člověk vezme kolik je tu modrých chlapů,kolik skrytých za páry a jak obrovské množství za červenýma,tak ten zbytek opravdových žen zavětřil že se tu dá na nadrženosti docela dobře vydělávat a co si budem povídat.Dnešní společností hýbou hlavně prachy.
Už několikrát jsem v jiných vláknech psala o svých zkušenostech.
Párkrát jsem měla čas a na četu se zeptala, jestli není poblíž nějaký prima amatér, že bychom dali kávu. Svět je malý, amatérů hodně :)
Co následovalo bych shrnula asi takto. Značná část to pojala jako eskort zdarma, někteří by se kávou ani nezdržovali.... Konec konců mohu ji přece koupit cestou k nim a pak si ji možná vypijeme.... Jen malá část to vzala jako milý zábavný nápad, ale pro změnu byli zase zdaleka....
Tak se těm děvčatům zase tak moc nedivím. Ačkoliv mi to vadí také čím dál víc. Takový online bordel....
A nevím jestli by nechtěl změnit název....
Samozřejmě tvůj názor chápeme,sami máme zkušenost že kdykoli jsme si dali inzerát Pár hledá Ji,tak se strhla nejen lavina odpovědí od můžů *3* ale i třeba v chatu Pojďme do trojky nám psali chlapi :) Prostě ta nadrženost je tu neskutečná.
A změnit název? No pokud se admini nevzpamatujou což určitě ne,tak jim to tu časem stejně někdo zavře tak jako těch několik webů před nedávnem,protože z těchhle stránek se stává jak píšeš bordel.
S přestávkami jsem tady už vlastně slušných let a jestli jsem zde poznal tak 2 lidi, bylo by to hodně. Většinou si to nesedne. Je lepší si z toho spíše udělat virtuální prostor, než něco očekávat ;)
Prostě jsi žádnou nezaujal. Co chceš dál řešit. Jestli sis myslel, že sem vlezeš jak do obchodu a za minutu si odtahneš amaterku domů, tak to byla mylná představa
Tady je tak malo zenskejch, ze se z chlapu stavaj buzny jak ve vezeni😀 Nahodou by bylo super kdyby se dalo tady s tema zenakejma normalne bavit a ne se doprosovat, je to ztrata casu a energie. Lepsi je se seznamovat pres spolecny znamy. Ja se sem chodim jen koukat na videa a precist si diskuze.
Přesně tak,vždyť tady je tolik chlapů a tak málé % žen že se není čemu divit,můžou chlapy přehazovat lopatou *1*. My jako Pár jsme tu za 12 let měli reálné setkání s 5 ženami a vždy to byla náhoda,samy si nás vyhlédly a ozvaly , nikdy jsme žádnou sami neulovili *4*
Ne tady opravdu není realita, páč je to virtuální prostor.
Na realitu je potřeba zvednou zadek a vyrazit na reálné akce .

to by chtělo rozvést..aby se z toho každý poučil