Na erekci beru půl tablety Sildenafil 100 mg a krásně stojí
Mám to úplně stejně. Nic lepšího není ..
nemám vyloženě problém s erekcí, spíš s výdrží. Žena se k orgasmu dostává až tak po 10-15 minutách poctivýho bušení. Jenže to už na mě občas je moc... no zkoušeli jsme kroužek, kondomy s nějakým uklidňujícím efektem a nepomohlo nic.
jj, taky mi šlo o výdrž.. ale jak je člověk nadržený a ještě poloha ze zadu, to by nepomohli ani dva kroužky 😃 jakože nějaký efekt to má,ale bez většího rozdílu.. měli jsme i vibrační, který dráždil klitoris.. to se bývalce líbilo..
Zkus ho nejdřív hezky promasírovat od kořene až po žalud, nahnat do něj krev a uvidíš jak ti bude stát......a tím masírováním se ti i zvetší.......
A není lepší nejdřív řešit příčinu, zajít za praktickou (ideálně se svěřit s intimními problémy) nechat zhotovit laboratorní testy, může napsat i viagru. Další možností je zlepsit životosprávu, nejíst Junk food, zhubnout, začít sportovat a dobře spát.
Vyzkoušej a uvidíš sám. Začni s nějakou silnější gumičkou. Nebo si poříď pro začátek gumové kroužky na temu nebo jinde. Nenos gumové příliš dlouho, aby ti nakonec péro neodpadlo :) píšou, že max 20min.
Než půjdeš do kovového tak pamatuj na to, abys byl schopný si ho sundat. Nesmi byt moc těsný.
Mám kovový 54mm a do něj musím péro doslova protlačit, je to už na hraně. Pro delší nošení doporučuji širší kov, netlačí tolik a bez erekce je dost volný, nebrání krvi v proudění. (szerkesztett)
Než půjdeš do kovového tak pamatuj na to, abys byl schopný si ho sundat. Nesmi byt moc těsný.
Mám kovový 54mm a do něj musím péro doslova protlačit, je to už na hraně. Pro delší nošení doporučuji širší kov, netlačí tolik a bez erekce je dost volný, nebrání krvi v proudění. (szerkesztett)

Pomáhají erekční kroužky?
Ahoj mám problémy s erekci atak bych se chtěl bych se zeptat jestli používáte kroužky a jestli to má nějaký vliv a jste s ním spokojeni. A jestli můžete nějaký doporučit pro začátečníka plus nějaké rady a typy jak a co . Děkuji za odpověď