5.2 dopoledne budu v Babylonu,nejde nejaky par take?rad koukam
Therme Erding
Ahoj všem.Chtěl bych se zeptat na nějaký pěkný wellness pobyt na Slovensku,ale může být i u nás.Mělo by to být na více dní,nahé koupání a popřípadě jestli se tam dá zažít i něco víc.Jsme sice už starší pár ,ale chceme si ještě užívat.
můžete zkusit nahé koupání
Sibyllenbad. Za mě srovnatelné s Thermalem ale mnohem víc bazénů, pěkné sauny, bez malých dětí a cenově výhodnější celodenní vstup.
Také tam jezdíme, ale opravdu jen na wellness. Mám to tam rád. Skvělá je ta venkovní vířivka hlavně za sněžení a tmy ... ale vlastně vždy.
Mimochodem, byl jste tam někdo po 20:00 ? Opravdu se nahoře koupe bez?
Bývá to tam snad někdy či někde i divočejší ?
Mimochodem, byl jste tam někdo po 20:00 ? Opravdu se nahoře koupe bez?
Bývá to tam snad někdy či někde i divočejší ?
Zrovna jsme se chtěl zeptat zda se tam dá něco zažít ?
Ahoj, zkuste nahekoupani.cz
Ahoj, záleží co od takového wellnesu očekáváš.... jezdíme za hranice, do Weidenu nebo Sybillenbadu.
(tam si to dokážeme sami zpříjemnit pokud to situace dovolí).
(tam si to dokážeme sami zpříjemnit pokud to situace dovolí).
Co tam znamená "pokud to situace dovolí"? ...tu situaci jsem tam ještě nezažil. Jde tam o nějaký čas či místo, které jsem ještě neobjevil? ... nenavštívil jsem třeba ty turecké lázně.
Situace je to taková jakou si ji uděláte... S manželem si uděláme hezkou chvilku, pokud jsme v sauně sami... Nejsou tam pořádané žádné akce 😉😉 v S. je po osmé hodině bezplavkova zóna, nevím tedy jestli každý den nebo jen vybrané, kdy můžete nahý do všech bazénů, kromě těch teplých. Turecké Lázně myslím že ještě opravují, mají otevřít letos na jaře. Ve Weidenu je každou druhou sobotu v měsíci také bezplavkova zóna, po sedmé hodině uzavírají prostory pro všechny, kteří nechtějí nahotit, ještě jsme to nestihli vyzkoušet.
Ano, stále je opravují. Děkuji za odpověď všem.
Zrovna turecké lázně mi přijdou pěkný a neobvyklý. K tvé otázce. O osmé jsme tam nikdy nebyla ale nejen vířivka i ostatní venkovní bazény v zimě jsou skvělý.
(szerkesztett)
Nebo i s ubytováním?

Kam na wellnes s manželkou
Zdravím Vás , poradí někdo kam vzít manželkou na wellnes.
Jezdíme občas Babylon , koukal jsem na Fridrich. Ale vše jelikož jsme ze západu celkem dálka. Něco poblíž. Někdo zkušenosti či doporučení. Díky moc.