Tak samozřejmě, že je to možné, jen nechápu proč je někdo na to tak fixovaný ? Pro mě osobně to tu mělo větší hodnotu jako pro ženatého, singl lidem moc nerozumím , zejména mladým a těm co se tak diví . Sbal ženskou venku, a jestli chceš jen sex bez angažovanosti, tak si kup sex placený.
To jak to píšeš zní jako bys hledal prostitutku zdarma. Tak hodně štěstí ;-)
Možná to tak vypadá, ale když chceš prostitutku tak si jí jednoduše zaplatíš a určitě je z čeho vybírat a máš jistotu, že zasuneš. Jenže tohle by mělo být takové domluvené nahodilé setkání s někým koho neznáš a jdeš na tu schůzku s vnitřním vzrušením co se vlastně bude dít.
No a ta přítelkyně co je na fotkách ti tu potřebu neuspokojí?
Máme takový otevřený vztah, rádi poznáváme nové lidi. Takže s tím nemá problém.
Já neřešil,jestli s tím má problém.Ale pokud máš partnerku,tak můžeš mít kdykoli sex s ní a nemusíš řešit,jestli ti někde nějaká podrží.Takže i když žádnou neseženeš,nebudeš bez sexu.
Upřímně mezi námi. Opakovaně jsem zde psala, že jsem byla několikrát na kávě s někým odtud. Bylo to milé. Káva, povídání procházka.
Ovšem neměla jsem potřebu s dotyčným něco mít. Absolutně tam nefungovalo nic, co by vyvolalo touhu po něčem víc.
Fakt nechápu jak si to tu mnozí představují, že vlezou na ženskou jen se někde ukáže nebo co
Ovšem neměla jsem potřebu s dotyčným něco mít. Absolutně tam nefungovalo nic, co by vyvolalo touhu po něčem víc.
Fakt nechápu jak si to tu mnozí představují, že vlezou na ženskou jen se někde ukáže nebo co
Máš pravdu, že nejde "vlézt " na všechno a ta vzájemná přitažlivost nebo chemie je důležitá i pro jednorázovku, ale jak to zjistíš, když se tady nejde s nikým dohodnout na pokec u kávy?
Myslím, že konkrétně u tebe ženy odrazuje profilovka a galerie 👍
To máš nejspíš pravdu, ale tento problém tady pozoruji již delší dobu, to jsem ještě galerii neměl a profilovou fotku jsem měl taky jinou. Nevím tedy podle čeho lidi soudí ostatní, určitě to má každý trochu jinak.
No asi takhle, mluvím za sebe. Vadilo by mi, že jsi na profilové fotce se ženou. Mne by tohle na první dobrou odradilo. A to samé galerie. Až na výjimky, kterým žena v mužské galerii nevadí, to ostatním vadí. Ztrácí tu jistotu jakési anonimity a jsou zde obavy, že by mohly být poznany

Normální ženy
Myslíte, že je možné zde najít slečnu, ženu, paní ,.... se kterou by bylo reálné se domluvit na schůzce kde si pokecaj, nezávazně zašukaj a jdou si zase po svém? Je to přece potřeba kterou máme všichni.