Cmúľanie vajec

Cmúľanie/lízanie vajec

Čaute chlapi, ja som ženatý bi... Aj vás tak neskutočne vzrušuje, keď vám manželka alebo teda chalan líže, prípadne cmúľa vajcia? Vtedy proste neviem byť potichu...
Ja to osobne nemám rád. Každy sme iný. Pre mňa je topka, hlboký zasun do hrdla až za mandle a nevysunuť ho celý von! Žaluďom ostať až za mandlami a tam sa šukať iba tak centimeter dnu a von. Nech cítim na žaludi mandle.*404*
Je to jeba no a ešte k tomu keď prelízne dierku
A ešte viac ma to rajcuje keď mi to robí a hovorí,takto som to robila Karolovi a ten besnel a strácal dych.Karol bol jej milenec s mojim súhlasom.
Chalan_2025
Chalan_2025 Inaktív 5 hónapokkal ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Je to veru paráda, voľakedy stačí, keď poriadne saje a pri tom honi a som vo vytržení... To je proste topka...
Ano a je to prijemne aj chlapovi. :) Inak mozes pozriet na moje ci by si sa vedela s tak velkymi a dlhymi pohrat.
Ja to zbožňujem a to obojstranne. Nasajem obe vajcia do úst a jazykom kruzim a kmitam do strán a skúšam ich akoby prehltnúť... Keď má niekto extra citlivé vajka, tak to nemá rád, ale tí čo majú veľké gule ako ty, si to väčšinou pekne užívajú...