Seznamka amatéři

Takovej dotaz pro všechny.
Tímto vás zdravím, třeba někoho pobouřím ale proč ne.
Už z vás zde někdo někoho našel? Přijde mi to tu jako jiný svět. Měl jsem tu profil už třeba 5 let zpět ale vymazal jsem ho, nic jsem tu nenašel. Dnes je to obdobné, píšou jen kluci - muži. Co se žen týče, v podstatě každá má milion podmínek za kterých vůbec odepíše apod… Co mě ale dostává, mám dojem, že tohle není úplně stránka kde by mohl někdo kohokoliv zaujmout vyjma vzhledu a nějaké přitažlivosti. Dámy které potřebují zaujmout originalitou zejména od mužů. Vidím to tak, že si kladete milion podmínek a zbytečných za mě, když vidím jaké dámy si ty podmínky určuji, musím se smát. Např obtloustlé po 3 dětech naprosto nepřitažlivé které vyžadují pouze vysportované muže a upravené, dobře vypadající, mi přijde směšné, schované za lží že se jedná o krev a mlíko 😃👍🏻 a podobný žvásty. Narážím na ženské o které bych si neopřel v reálu ani kolo, které mají milion podmínek za kterých se potkají, nebo vůbec odepíší 😂. Nechci nikoho urážet, popisuju jen fakta. Ono, když je ta žena normální je mi jedno že má nějaké kilo navíc. Chápu že je tu naprostá anonymita která dává uživatelům sílu a určitou moc ale chci se zeptat, jste vy tak komplikovaní i v reálném životě? Nebo je to tady nějaká hra jak například vydělat peníze? 🤷🏽‍♂️ chápu že v době OF nepotřebují holky sex když mají peníze za fotky a videa. Jen mě zajímá nějaký názor vás někoho, jestli to vnímá podobně nebo ne. Klidně do mě 😇 PS: kdyby tu byla nějaká žena rozumná, které chybí sex v Olomouci nebo blízkém okolí, klidně napiš.

Ital_princ
Ital_princ Inaktív 5 hónapokkal ezelőtt
Našli... Tak záleží každej na co žejo 🤪
mechanicky_pome
mechanicky_pome Inaktív 3 hónapokkal ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Wow, tak to jsi nás všechny ohromil svým komentářem. Já jsem si tu například někoho našel a měl i pár zajímavých setkání, na rozdíl asi od tebe. Zaplatil jsem za drinky a podobně, ne vyloženě za FO, ale teď spíš volím pohodli, vytáhnu nějaké peníze, najdu si holku na sex, dopřeju si své tajné úchylky a jsem maximálně spokojený.
mechanicky_pome
Sesel jsem se s tremi holkami odtud (bohuzel ne se vsemi najednou :-) takze setkani zrealizovat jde. Bohuzel mam zvlastni vkus tak je tezke narazit na vzajemne souzneni :-) kdyby se nasla blondynka nejaka…
Vlastně s tebou souhlasím. Bohužel to co tady píší dámy, se nedá srovnat, protože jako žena tady má úplně jinou zkušenost než muži, to je obrovský rozdíl. Jasně dámy nemají problém se seznámit protože jim píše X chlapů za den i když nemají fotku ani popisek ani ověřený profil a mohou si vybírat. Chlap je rád že mu někdo odepíše a čeká se od něj že bude: originální,zajištěný, vtipný, pohledný, vysportovaný, nápaditý , šarmantní, vysoký, prostě princ z filmu neříkám že tady nejsou ženy které si můžou dovolit takové požadavky jsou tady krásné ženy s perfektní postavou i zázemím , ale tyto požadavky mají opravu i často ne tak dobře vypadající kousky. Pak jsou tady ženy co si stěžují že chlapům jde jen o sex? Halooo je to seznamka na sex když si chcete hledat partnera tak si jdete nekde na seznamku pro nezadane ale ne na server se zaměřěním na sex ..... a nebo si na to nestěžujte ..... a pokud tedy nechcete ať vám takhle někdo píše tak si sakra dejte tu práci a vyplňte si profil aby každý věděl co očekáváte a co tady od toho chcete ....
Ne, je to tím, že spousta lidí neumí zaujmout. Když napíše třeba jen „ahoj“ nebo něco podobného, a navíc si myslím, že naopak když se najde někdo zajímavý, kdo než napíše, si přečte popisek a inzerát, tak si ho ženy daleko víc váží. Ale já tu třeba rande nehledám. Užil jsem si tu spoustu sexu a splnil si své tajné touhy, které by mi má žena asi nesplnila, takže já jsem třeba spokojen.
To je pravda ale plno žen tady ani popisek nemá vyplněný většinou když je to prázdný profil není z něho možné vyčíst skoro nic než věk místo odkud je osoba tak nebudu hned psát nějaké slohy nejdříve pozdravím a pak v pár větách se představím atd ne ?
Já se tu třeba skoro každý víkend s někým seznámím a už jsem se seznámila se spousty lidí. Nemůžete si myslet, že se jedna holka sejde jen s jedním mužem, že je jedna holka na jednoho muže. Co se týče těch filtrů, je to psychologie, tím odradíme spoustu pisálků a honičů, a jen sympaťák, co se chce sejít, tyto podmínky překousne a jde do toho. A díky tomu nepíšou ani lidi, co pořád zakládají tato fóra s tím, jak si pořád stěžují 🤣. Nikdy bych se nesešla s někým, kdo do fóra píše, jak si pořád stěžuje, to fakt ne.
Jinak pěknou slunečnou neděli přejeme:) a MDŽ
Přeji hezký den. Moc krásný a lákavý inzerát který pisete. Pokud mate zajem se seznámit a jednou za 14 dni si krásně popovídat, budu moc rád za Vasi odpověď. Dekuji.
Dekuji, tobě také přeji. Tak mi napiš do zprávy😉 a uvidíme.
:-D je to horzny... :D škrt (škrt to taky :-D)
Tak jako souhlasím, že galerie některých žen jsou za hranou, přesto mají obdivné komentáře, ale každá má právo se ucházet o pěkného chlapa, je to její volba. Otírat se o ženskou, která odrodila 3 děti, není fér, jak by jsme po tom asi vypadali my. Jsou to tu příběhy lidských přání a zoufalství, každé ráno u kafe se tím ohromně bavím a tady bych se asi neseznamoval. Většina chlapů tady hledá nezávazný sex bez narušení soukromí, ta romantičtější skupina nabízí několikahodínové lízání. Ty sólo fotky čůráků s popisem, která ho chce, jsou fakt debilní, tak se těm holkám ani nedivím.
Ital_princ
Neboj, určitě se nad tebou nějak slituje a i přes ty tvé vysoké požadavky tady nakonec najdeš nějakou co bude chtít nejen roztáhnout nohy před italem princem z Olomouce.
Zkus se na to podívat z ženského pohledu. Kdybych to chtěla zobecnit (což nechci, jsou výjimky), tak tu žena, která nechce FO, najde jen loudily fotek, honiče, nebo chlapy, co 'přijedou hned a kamkoli" a předpokládám , že jen jednou 😀. Jakmile chceš něco jiného, tak najednou není, kde brát.
Nechápu, na co si tu někteří muži stále stěžují. Mají tu šanci oslovit mnohonásobně víc žen než na ulici. A pokud mají co nabídnout nebo něčím zaujmou, a mají dost trpělivosti, tak věřím, že úspěch se dostaví. Nic není zadarmo (a teď nemyslím peníze).
mechanicky_pome
V reálu sbalíš, tak co tady? To pak nedává smysl tu marnit čas
mechanicky_pome
Nemůžu, ale dělám. Když vím, jaký mám úspěchy. 😁
To mas zajistepravdu, ale dle me tohle neni primarne web k seznamovani a navazovani vztahu a dle toho to tky funguje. Mne se za 3 roky co sem sam nepodarilo tu se s nekym sejit, a kdyz uz ano tak sou to lidi ktere sem potkal jinde a zde sme si popsali jen.
Ja nikoho neodsuzuju nekrytyzuju jeho vzhled, ani nemuzu, kdyz sem dotycnou osobu nevidel v realu a totez ocekavam i od druhych. Kazdy sme nejaky kazdy nabizime neco jineho. Ale cim sem si 100% jisty, ze i kdybych mel auto tak sem diskvalifikovan ocima, ono stale ve spolecnosti je postkomunisticky sindrom. Mozna, kdybych tu napsal ze mam x mega na uctu a nemam to s kym utratit, tak by se nejaka ozvala.
Ty se prvně douč pravopis, nasekat v jedné větě pět hrubek se podaří málokomu.
Nojo, jenže oni nabízejí jen sex. Pouhý sex
Ale tady to přece není o manželství. Tady jde o prožitek. Nebo to tak vnímám jen já?
O manželství asi ne, ale výkřik do tmy, teď hned přijedu, vyližu tě, odjedu, to taky není zrovna žádná pecka....
Podobně občas křičí i ženy, jen jich tu je sedminásobně méně, takže nejsou tak výrazné.
Jenže v tomto balastu se pak pár normálních kluků/mužů úplně ztratí. Buďto je v inboxu až na 16587 místě, nebo prostě ta žena je od loudilů natolik otrávená, že jde raději pryč.

Pak muži, kteří tu hledají jednu stálici prostě mají větší šanci ve sportce.
Ital_princ
Psala jsem, že existují výjimky. Právě proto, že nemám ráda obecné řeči typu "tady se nedá seznámit". Dá.
Z mého pohledu je oslovení zde ztrátou času, protože většinu žen tvoří balast, který mě reálně vůbec nezajimá.

Na ulici cílím konktrétně na ženu, která mě zaujala, tady ani nemám jistotu, že to vůbec je ženská.
Ital_princ
ja to vidim za me realne, nemam sanci upoutat singl holku, nemam co nabidnout, je to tady velka konkurence tisice a tisice singl muzu, ani na profilu se nesnazim protoze vim ze ta sance je nula. Vetsi pravdepodobnost je venku na ulici.
Dříve bylo pro muže jednodušší si najít tu pravou,většinou byla ze stejné vesnice a on o ní ,, bojoval " max s pěti šesti kluky z okoli. Dnes díky internetu o tu svou princeznu musí ,,bojovat" defakto s celým světem. Proto dámy můžou mít vyšší požadavky na může,a proto když se nějaká krásná víla rozhodne nás mít ráda musíme si jí vážit,milovat ji a každý den ji dokazovat že ona je pro vás ta dokonalá a ta jediná. Ženy jsou krásné stvoření a děkujme že je máme 😊
Cau, jo, nasel, nekolikrat. Moc sem nechodim, ale i tak se sem tam zadari, byt pravda, chce to trochu trpelivosti.

Pokud chces poradit, zacal bych tim, ze nebudes hodnotit, co chteji ostatni. Spousta lidi sem chodi treba jen na pokec, cist blogy, koukat na videa etc. Nekteri sem chodi, protoze se chteji seznamit s nekym konkretnim, nezavisle na tom, ze zrovna tobe neprijdou pritazlivi :)

Jo, vetsina aktivnich cervenych profilu je tu kvuli placenemu obsahu a/nebo schuzkam za FO. Ale najdes tu porad i fajn mlade a hezke holky, ktere jen hledaji prijemnou spolecnost. (szerkesztett)
Souhlasím s tím co píšeš máš uplnou pravdu .
Souhlasíš s tím a sama máš placené galerie 😀😀😀 tak to je ta FO jen tak kdyby náhodou
No tak právě proto to dokážu posoudit ,když to sama mám (szerkesztett)