...tak pokud NECHCEŠ, prostě to NEDĚLEJ!
Demokracie, svoboda a trh neznamená, že MUSÍME, ale že MŮŽEME -- a v tom je ta obrovská svoboda!
Zvláštní je, že řeči o tom, jak ženský chtějí jenom peníze trousej chlapi, který nemají ani ženskou, ani peníze.
Demokracie, svoboda a trh neznamená, že MUSÍME, ale že MŮŽEME -- a v tom je ta obrovská svoboda!
Zvláštní je, že řeči o tom, jak ženský chtějí jenom peníze trousej chlapi, který nemají ani ženskou, ani peníze.
Ty si stěžuješ, ale napsat se ti nedá, jelikož máš zablokováno......
No ty jsi taky dotcena kdyz si me blokla za blbost 😁 coz me docela sere
ona blokuje hned když ji někdo napíše o sexu je divná a navíc mladá a nechce to je totalně divná
Jojo, me prijde taky ze je nejaka jeta na hlavu
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Hraje si na Velkou Moralistku a při tom se chová jak 15 letá holka + tohle není seznamka jako seznamka tvl
(szerkesztett)
Ty budeš dotčenej hodně dlouho co😅
Ne jen píšu pravdu o tobě puso 😊
To dělají ty,co si nechtějí zakládat živnost kvůli OnlyFans,tak to zkouší tady no🤷♂️😂😂😂😂
Tak hezké že víš že je tam potřeba živnost 😀to opravdu je.
popravdě to je jen otázka času, Aukro taky bylo bez daní... a dneska už vás klidně pošlou na finanční úřad z podezření neoprávněného podnikání a daňoveho úniku
Říká se blbý kdo dává, blbější kdo nebere.....Lepší už to tu bohužel nebude.
Na druhou stranu, není to vlastně dobře? Pokud je někdo té pohavy, že si zpoplatńuje možnost poslat mu zprávu, je to někdo s kým chceš vůbec komunikovat? Mě to ve výsledku přijde jako super filtr.
Tam jde spíš o to že ještě něco psal a já přes tu ceduli s infem o kreditech nevidím co 😂 nevím prostě co tak náhle ho k tomu přimělo po otevřeným psaní
Jo, vnimam to podobne, jako filtr je to dobre. Jen se tu pak kvuli temhle lidem hur hleda normalni holka.
Máš pravdu, pokud někdo nezvládne ti slušně odpovědět zadarmo, ukazuje se, že lidskost neuznává ..
Ahoj, bohuzel, to se tu stalo standardem. Nevim, jaka je situace u muzu, nicmene spousta zen tu ma za kredity galerie, videa, a treba i jen moznost jim poslat zpravu.
Uz delsi dobu navrhuji zmenu domeny na profesionalove.cz 😄
Uz delsi dobu navrhuji zmenu domeny na profesionalove.cz 😄
Vážně? Mně se to teď stalo poprvé takže nevím že to jde už delší dobu ale stejně je to na pytel... Je to na nic stejně jako moct blokovat jen s VIPkem čili opět za peníze 😬
Jj, bozi jsou ty popisky jako "Nechci penize, jsem normalni holka, rada popovidam..." a pro napsani zpravy vyzaduje 250 kreditu 🙃
Ale kulové, neodpoví/ani nečte zprávy 🤭
Je to jednoduché. Až toho placeného bude opravdu moc, dojde o odlivu uživatelů ……
při tom běh stránek samotný je tak za 100 měsíčně + 60 kaček tak domena měsíčně myslím že by nemuselo byt placeneho nic
No ty máš teda přehled 😂😂😂😂😂
no ale je to tak no
Mě udělili -900 kredit za to že jsem napsal na chatu že je trapná ona osoba co kazdCh 30sekundava opakovaně jeden a ten samí příspěvek

Monetizace už fakt všeho??
Ahoj teď mi jeden dotčenec "umožnil" že mu můžu napsat ale strhnou se mi tím kredity.
Jakože cože??
To už budem jak na oficiálních seznamkách jde se platí i za ukázání fotky toho druhého??
Tady bude druhej mít možnost určovat si za co vše v případě zájmu bude muset druhá strana platit, aby ho mohla kontaktovat nebo shlédnout???
Už přehnaný stavět tady vše na penězích
Fotka mi vložit nejde.