Potřebuju sex

Jsem delší dobu bez sexu tak že furt hrozně moc nadržený nemůžu najít ženu slečnu na sex.Nechci za to platit.Kde se dá najít žena na sex?

Tak tenhle komentář mě opravdu pobavil 😂 (szerkesztett)
Nějaký jiný řešení pro Otesánka kterej nechce štětku?
To se musí snažit on když něco chce, já jen jak jsem si to přečetl tak mě to prostě pobavilo. Trefné a upřímné
Díky moc. Na jeho závěrečnou upřímnou otázku a ještě upřímnějšího album prostě upřímná odpověď 😀
Ty si ale zla holka 😄 moc si mu ted nepomohla 😄
Jako můžeš to tu zkusit, můžeš ještě zkusit na fetlife, feeld, ale sázíš na staršně malou pravděpodobnost, zvlášť i v tvém případě.
tak to te tady prejde, tady je to ovsem moznym jen ne o sexu. tady te z toho spravne vyleci. jako maji alkoholici svoji protialkoholni lecebnu , ... tak tady je neco podobneho, ale jinak.
No kdo by taky chtěl kasparka. Nemůžeš se divit. A jestli jak píšeš že je pořád nadrzenej tak nevím kde ho máš teda. Tímto bych se tu nechlubil
No kde...pod tím banckem přece, musí napřed odvalit vanu aby se ten Paleček odhalil 😀
Velikost prej není všechno, ale zrovna ode mě to asi zní jako knížecí rada :) Stejně bych Spermanovi poradil, ať kromě penisu vystaví i jiné stránky svojí osobnosti:
Oblečené fotky postavy, napsat nějakou povídku nebo blog, ať ukáže svůj ostrovtip...
Myslím,že právě profilovka je odrazem jeho ostrovtipu *6*
Tak jakoby se melo detem do 16 zakazat soc. site tak by se celkove internet mel urcitym jedincum taky zakazat, dokazi nadelat na internetu velkou paseku. Chce-li sex zdarma pocitej s tim, ze zadny sex neni zadarmo a nejdrassi sex je manzelstvi!
zkus incels club CZ/SK, sice si nezašukáš ale nebudeš v tom sám :))
Najdi si takovou práci, která ti dovolí najít druhou práci.
Pak nebudeš mít čas na přemýšlet nad chujovinami.
Asi bych jako první smazal tvoje album, budeš mít větší šanci 😃
Nó nevim hele...se svleče a....🤷
Ty si jako myslíš,že je někde nějaké místo,kam chodí ženy hledající sex a ty si tam zdarma vybereš?
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Je tu nějaká stihla slecna z UnL? Pokud ano, tak budu rád když odepises.
Pokud chceš někoho najit tak ne tady ve foru které je určené pro diskuze ne hledani