Za mě a s mé zkušenosti, skoro každá žena je nějakým způsobem dom. Duležité, pokud chceš v ní probudit dominantní složku, realně se k ní chovej postupně jako k bohyní.
Obávám se, že to nepůjde. Buď to v sobě má, nebo ne. Jestli nemá a bude si k vůli tobě, aby ti udělala radost na to hrát, nebude to ono. A úplně stejně se to týká chlapů. Mimochodem jak tady do toho mnozí pletou bdsm, tak o tom to není. To, že je někdo dominantní, tak to vůbec neznamená, že to musí mít něco společného s bdsm. Ale jak jsem zmínil, jastli je subina, tak ti možná zahraje dominu, ale bude to jen divadlo, protože to nebude ona. Není to v ní a nepramení to z ní.
Mimochodem, jak se ta submisivita projevuje. Tady všichni operují s prvky BDSM, ale mám trochu podezření, že možná půjde o takové to, dělej a mě je to jedno a tohle už ne... Misionář dvakrát týdně....
A to se podle profilu, kde máš svobodný hledající vztah, ptáš pro kamaráda? 😁 To je jako kdyby někdo do Tebe chtěl nacpat jídlo, které nemáš rád a chtěl po Tobě, aby sis pochutnal jako na tom nejoblíbenějším. Když Tě něco nevzrusuje a nemáš k tomu sklony, jak přesvědčit člověka, že to má dělat? A ještě být vzrušený?
hele, já za ty roky znám dost subek, které switchly a našly se v tom.
Není to žádná extra výjimka, fakt mi věř :-)
Není to žádná extra výjimka, fakt mi věř :-)
Jo jo, hlavně ať je po vašem, co?
@ peklep: ...čoveče, mně je to naprosto jedno, jeslit mu holka switchne, já ty dva ani neznám.. :_D
Fakt nemusí "bejt po mým," nijak na nich zainteresovanej nejsem .-D
Fakt nemusí "bejt po mým," nijak na nich zainteresovanej nejsem .-D
Myslel jsem to jinak. Spíš že to od tebe zní jako: holka na to není, ale ne, my ji předěláme. Jí se to líbi jenom o tom ještě neví
Jo, proč ne, ale pokud už to několikrát rozebírali a dotyčné se to nezamlouvá, tak paní asi nemá úplně touhy se v tom najít. Sama vim, jak to dopadá, když člověk kvůli partnerovi popírá svoje vlastní sexuální preference a snaží se co nejvíc vyjít vstříc jemu. Stalo mě to 20 let života a radost ze sexu znova až po 40.
Moje žena je hnědovlasá a tmavooka. Já jsem ujetý na platinové blondýny s modrýma očima. Nevíte jak ji přesvědčit, aby se obarvila a nosila, aspoň občas, modré kontaktní čočky? Ona pořád tvrdí, že si nechce ničit vlasy a oči. A že to vůbec nechce a nelibi se jí to. Ale kdyby se obarvila třeba by už chtěla zůstat blondýna....
A az bude manzelka submisivní, bude chtit, aby "prděla konvalinky" 😀😀😀
I ty konvalinky by byly málo..
Ahojky, klasická rada a jedna strana mince je o tom mluvit s manželkou/partnerkou (v profilu máš svobodný
) úplně otevřeně přesně tak jak to cítíš
(proč, jak často, kdy, z důvodu ...) . Druhá stránka mince je ovšem, že téměř
každé "nucení/přemlouvání" končí nezdarem a je to cesta do "pekla".
Za mě užívej
si co máš
. N
Za mě užívej
Jsi v Praze.
Fakt je potřeba ti radit, nebo si umíš ten zatracenej googl otevřít sám a najít si tam ty eventy, kterejch je tady pět do měsíce právě pro takovéhle příležitosti?
Kdybys byl v Budějicích, jasně, chápu -- tam je tak jeden za čtvrt roku.
Ale doprčic -- na tohle se ptát v Praze!?
To je jako kdyby se školák ptal, kde koupí cigára...
:-)
Fakt je potřeba ti radit, nebo si umíš ten zatracenej googl otevřít sám a najít si tam ty eventy, kterejch je tady pět do měsíce právě pro takovéhle příležitosti?
Kdybys byl v Budějicích, jasně, chápu -- tam je tak jeden za čtvrt roku.
Ale doprčic -- na tohle se ptát v Praze!?
To je jako kdyby se školák ptal, kde koupí cigára...
:-)
Asi jsem idiot, ale jaký vliv má lokace na přesvĕdčení partnera, aby se pokusit dĕlat nĕco úplnĕ jinak, pokud nemá zájem?
Třeba ta, že v Práglu je obrovská spousta akcí, na které se dá zajít jako na přednášku, na seznámení se s tematem.
A pokecat tam s lidmi, kteří to žijí dlouhé roky intenzivně a rádi o tom vyprávějí "nováčkům."
Dělají to jako osvětu, jako akce, pokecy, workshopy, předváděčky.
Když je člověk někde na Vidieku pod Kotárom, má to těžký -- takhle "náhodou a nenuceně" může tak akorát pokecat před zavíračkou v hospodě.
Ale v Práglu je těch akcí nepřeberně a tak není problém najt si vhodný formát akce -- poznávačka nových praktik? Pokec s lidmi? Promítání hambatých filmů v clubu plném spřízněných duší? Galerie a vernisáž? Workshop?
Nekonečně toho tady je... Jen si vybrat a nechat protějšek "přičichnout a inspirovat se."
.-)
A pokecat tam s lidmi, kteří to žijí dlouhé roky intenzivně a rádi o tom vyprávějí "nováčkům."
Dělají to jako osvětu, jako akce, pokecy, workshopy, předváděčky.
Když je člověk někde na Vidieku pod Kotárom, má to těžký -- takhle "náhodou a nenuceně" může tak akorát pokecat před zavíračkou v hospodě.
Ale v Práglu je těch akcí nepřeberně a tak není problém najt si vhodný formát akce -- poznávačka nových praktik? Pokec s lidmi? Promítání hambatých filmů v clubu plném spřízněných duší? Galerie a vernisáž? Workshop?
Nekonečně toho tady je... Jen si vybrat a nechat protějšek "přičichnout a inspirovat se."
.-)
To ano, ale nejdřív je pitreba, aby partner souhlasil;) Kde je souhlas, tam se dá na akci dojet i z vidieka, kde není, tam nepomůže, ani když bude akce u sousedů
píše "svou manželku, která je velice submisivní"
Vypadá to, že už se spolu o BDSM bavili.
Protože jinak by nevěděl, že ona je sub.
Vypadá to, že on chce vědět, jak by ona mohla switchnout.
No -- to ví jen ona, jeslti i ji to osloví a bude zajímat.
A to může zjistit jen ona.
Nemůže(me) jí říct "hele, udělej to, uvidíš."
Může(me) jenom říct "hele, pojď, podíváš se, pokecáš... a JESTLI tě to osloví, uvidíš, co dál."
To se úplně z videa v tomhle případě udělat nedá, ikdyž to běžně doporučuju (v jiných přpadech) -- video pomůže srovnat si v hlavě, do je známé.
Ale podívat se na věc jinak a nechat se INSPIROVAT, to se u videa nedá, ono nedá člověku nic nového, co v něm není.
Proto tam, kde je potřeba NOVÁ inspirace, není možné ji hledat v tom, co už v sobě máme, tedy ani reflexí přes videa.
Proto je potřeba zajít tam, kde se právě tohle děje -- inspirují hledající.
Jsou v Práglu (a v Šalingradě je druhé velké hnízdo) lidi, kteří se právě na tu inspiraci vyloženě specializují.
Vypadá to, že už se spolu o BDSM bavili.
Protože jinak by nevěděl, že ona je sub.
Vypadá to, že on chce vědět, jak by ona mohla switchnout.
No -- to ví jen ona, jeslti i ji to osloví a bude zajímat.
A to může zjistit jen ona.
Nemůže(me) jí říct "hele, udělej to, uvidíš."
Může(me) jenom říct "hele, pojď, podíváš se, pokecáš... a JESTLI tě to osloví, uvidíš, co dál."
To se úplně z videa v tomhle případě udělat nedá, ikdyž to běžně doporučuju (v jiných přpadech) -- video pomůže srovnat si v hlavě, do je známé.
Ale podívat se na věc jinak a nechat se INSPIROVAT, to se u videa nedá, ono nedá člověku nic nového, co v něm není.
Proto tam, kde je potřeba NOVÁ inspirace, není možné ji hledat v tom, co už v sobě máme, tedy ani reflexí přes videa.
Proto je potřeba zajít tam, kde se právě tohle děje -- inspirují hledající.
Jsou v Práglu (a v Šalingradě je druhé velké hnízdo) lidi, kteří se právě na tu inspiraci vyloženě specializují.
Podle mě se ta submisivita projevuje spíš tak, že není aktivní, je jí to jedno.... viz příspěvek výše: Mimochodem, jak se ta submisivita projevuje. Tady všichni operují s prvky BDSM, ale mám trochu podezření, že možná půjde o takové to, dělej a mě je to jedno a tohle už ne... Misionář dvakrát týdně....

Rada: submisivní manželka
Zdravím,
Potřeboval bych radu od Žen ideálně, případně od mužů, kteří mají reálnou a ideálně i úspěšnou zkušenost. Byl bych moc rád, kdybych dokázal svou manželku, která je velice submisivní, trochu nadchnout či podpořit, zda by v sobě nenašla dominantní stránku. Párkrát jsem na toto téma lehce v obecnosti narazil, ale vždy to shodila s tím, že je to divné a neumí si to představit, tak jsem to nikdy dal už nerozvíjel. Chtěl bych, abychom to alespoň zkusili prozkoumat, ale nevím, jak to citlivě začít. Když to alespoň zkusíme, tak se bez toho naprosto v pohodě obejdu.
Díky za pochopení a případně rady