To je úplně stejný jako by ses zeptal mají češky rady lizani... Některé mají, některé nemají. Vždy je to přeci člověk od člověka. Nefunguje to nijak národnostne obecně...
Kéžby tady takové byli.😇😈 hned bych bez váhání šel do toho😛 ale oni ani normální ženy tady nechtějí lízat🫤 Tady už je to spíše takové velké fórum než server na sex🫤 ty casy už jsou pryč.🙁
Já lízání miluju. Ale když ti přijde denně x desítek zpráv s fotkama lofasů, urážlivých nebo nadrženeckych keců, tak jaksi chuť na setkání přejde. A taky si tu 95 procent chlapů myslí, že s nim každá půjde po první zprávě.
(szerkesztett)
Ono takoví píšou i nám mužům i když jim odepíšu, že prostě o sex s chlapem nestojím, tak oni ještě napíšou, že kouření není sex (sice se rád dívám na fotky chlapů ale dál bych rozhodně nešel). Já tohle prostě nechápu co někteří jsou schopni napsat a ještě urážet druhé a sami se také umějí pěkně urazit. A to že tu někdo napíše ženě a myslí si, že s ním půjde hned do postele, tak by se měl léčit, protože to takhle nechodí (ale samozřejmě mohou být i vyjímky).
Tak to je jasny, to tu děla každý druhý.🫤 to je za mě zas otravný. Ale co se týče lízání, tak si myslim ze umím více než dost.😇 žádná si zatím nestěžovala. Ale vice tu nemohu napsat.🫤😁
Žádná ti neřekne, že jsi stal za howno, raději sehraje divadlo a pak poplaca po raminku, jaký jsi lízal
.....jj..... někteří radši místo věnování se mrdu pěstují herectví.... myslím říct že to stojí za hovno zrovna je ku prospěchu všem....
Když neumíš ani česky tak co čekáš? Chyba nebude v ženských
Hah😂😂😂 jsem Španěl👌……
Když to nikdo neumí a poradit si nenecha, tak je to pak těžké. Ideálně se ještě urazite
Ale umí, a jak.🙋♂️😇😁 jen prostě žádná nechce.🫤 A navíc od toho to tady přeci je?🤷♂️ aby se lidé scházeli na účelem sexu a hrátek.
Tohle primárně neni seznamka. A to si jen většina mysli. A skutek utek
To je pravda.🫤 bohužel.
Tak pokud ženy, tak "byly"
A to že ženy nechtějí lízat, je tím že to většina mužů neumí. A než by riskovali další kopyto, tak raději řeknou že nechtějí.
A to že ženy nechtějí lízat, je tím že to většina mužů neumí. A než by riskovali další kopyto, tak raději řeknou že nechtějí.
To si piš a nejraději obě dírky.

Mají Vietnamky rády lízání?
Co plzeňské Vietnamky?