Ahoj,prepáč normálneho muža je to fantasticky lákavé,bud na ne hrdá. Tomáš.
Velke pysky su krasne
Veľké sa dobre ližu, dá sa s nimi pekné hrať
Kráľovstvo za taký boží dar
No za mňa je to rajcovne mne sa to zasa páči velké pysky
Severanka,to by si mala vidieť pysky mojej ženy,ta ich má ako polovnícky pes uši a nemáme z toho traumu.Každý sme nejaký netetreba sa prerábať zostať prirodzený,v tom je to pekné rozmanité.
ešte by som dal vákuovú pumpu na tú kundu, nech sú tie pysky väčšie
Nič netreba odstraňovať...isto je viacej takých ,ako ja,ktorým sa veľký pretŕčajúce pysky veľmi páčia.
Určite operatívne a čím skôr, ku mne sa môžete objednať pomocou súkromnej správy, mám pár voľných termínov.
Pozrel som galériu mas to top
Ak ti to mechanicky neprekaza. Mužom sa to paci mne áno. Pormo dáva zle štandardy maj radu samu seba a užívaj si.
Kľudne si sprav galeriu myslím ze budu len pozitivne a nadrzane pohľady.
Kľudne si sprav galeriu myslím ze budu len pozitivne a nadrzane pohľady.
Ja ich mam tiez vacsie a tiez mi to je neprijemne.bola som aj na labioplastike ale vysledny efekt ma neuspokojil
Ja by som také rád lizalne dá páčia
Ty sa tu natrepes nezmyslov.Radsej si ho vyhon a netvar sa tu ako zena, nejde ti to.
Ahoj veľké pysky sú sexi a vzrušujúce, veľa mužov to láka a priťahuje. Môžeš byť šťastna že máš také. Je to ako prsia veľa žien túži mať väčšie.
Je to tvoje JA...tvoja osobnost,zenskost,urcite nic neries ...kazdy z nas ma nieco co sa mu na nom nepaci....
Muzi maju radi zeny ktore su ine ako vetsina....niektore mate vetsie pysky ine ziadne,jedne zopar chlpkov ine bobrov ...
Muzi maju radi zeny ktore su ine ako vetsina....niektore mate vetsie pysky ine ziadne,jedne zopar chlpkov ine bobrov ...
Nedávaj si nič odstrániť.. Je to vzrušujúce. Mal som partnerku v Nitre.. Bolo to ako scifi.. Ešte som nič tak veľké nevidel.. Tam bol ale iný problém okrem tejto veľkosťi ju mala vnútri celkovo veľkú takže som sa nedokázal urobiť a to je už problem... Tvoj problém je v hlave verím že mužom sa páči tvoja veľkosť 💋
Za mna cim vacsie tym lepsie
Vôbec to nerieš. Chlapi takéto somariny nezaujímajú. Máš ich pekné.
Neviem ci zijem v inom svete ale podla mna sa nenatahuju horem dolem ne?😂 bud visia stale alebo ne 🤔 ci?
Súhlasím s tebou, je to krásne a vzrušujúce keď žena má veľké pysky, akurát mám rád keď žena má úzku pičku.
Možno návšteva odborníka v oblasti jebnutosti by Ti pomohla
Moja ex má veľké pysky, nič s tým netreba robiť, mňa osobne veľké pysky vzrušujú.
(szerkesztett)
Veľké sú nádherné a ešte keď klitoris vitrča.

Velke pysky ohanbia
Po orgazme ale aj pri či po bujarom sexe my ostanu vysiet velke pysky a hanbim sa za to .
Z mojho pohladu je to nechutne a nepekne co mam s tým robit ? Mam to riesit operativne alebo to necht tak ako je. Neodradza to muzov od sexu ? Ma niektorá s tym zlú skúsenost ?