Když onanuji tak se těším na vystřík že všechno pěkne sním,ale když stříkám tak do pusy nedám skoro nic,hnusi se mi to.No a tak jsem to vyřešil tak že to střiknu nekde do nějake skumavky pak to zmrazim a pak při další onanii to všechno sním.Co vy na to?Myslite že to může byt nějak škodlivé?
Já byl vždy zvědav jak asi semeno chutná. Až to vyřešila moje žena a po té co mi vykouřila, mi dávala pusu a prý na, zkus..
Pak se ještě dají dělat tyto věci pod tíhou hecování.. Dělal jsem to s kamarádkou... a že neuděláš tohle? Napřed zlehka.. ukaž péro.. ..vyfoť se v tangách.. a načurej do skleničky... a strč si do zadečku mrkev a natoč se a počurej se třeba ve sprše... a svlíkni se tady na náměstí( v noci)..
Mě k tomu tenkrát přivedla bývala přítelkyně, která byla hodně dominantní…
Jednoho dne mi po našem prvním análním sexu (byla to jedna z podmínek “NĚCO ZA NĚCO” kterou ovšem předem nedefinovala) a ihned po tom, co jsem jí pořádně vystříkal prdel mi z ničeho nic prostě sedla na obličej, přikázala abych jí vrazil jazyk co nejhlouběji do zadku, vytlačila mi z něj všechnu tu spoustu mrdky rovnou přímo do pusy a pak si ho nechala ještě pořádně vylízat do poslední kapky… nakonec jsem to musel úplně vše spolknout!
Po prvotním šoku a překvapení ale i neskutečným vzrušením ze vší tý perverze kolem toho moje smíšený pocity převažoval spíš ten pozitivní zážitek…
Velice rychle stala jedna z mých oblíbených úchylek a šíleně si užívám, kdykoliv k něčemu podobnýmu dojde!
Od tý doby tahle praktika probíhala v podstatě pravidelně, ať už jsem po sobě musel vylízat svojí vlastní mrdku z její kundičky, prdele nebo třeba při dojení s nohama za hlavou, když mi zároveň masírovala prostatu a já si při tom musel stříkat rovnou přímo do pusy…
A jinak to nebylo ani při trojce, kdy si nechala převážně vystříkat prdel nejprve ode mě a pak od dalšího frajera, po kterým jsem musel všechnu tu naší společnou nálož semene po obou vylízat nebo když mě nechala ležet s roztahovákem v puse přímo pod frajerem během dojení a nechala ho mi doslova zcákat mandle tou nekončící hromadou jeho hustý teplý mrdky, dokud jí z něj nevyždímala do úplně poslední kapky!!
Na závěr jen dodám, že kombinace mojí mrdky a mrdky někoho dalšího nebo čistě jen samotná mrdka od jinýho frajera mi chutná více, ale s chutí polykám moc rád i tu svojí vlastní…
100 lidí, 100 chutí a proti gustu… tohle je zkrátka velice individuální věc, každej to bude vnímat jinak a jak se říká - nezkusíš, nevíš!l
Baví mě jak se v diskuzi " Pojídání vlastního sperma " slézají polobuzeranti a pochvalujou si a hecujou se v polykání cizí mrdky nebo někteří i v kouření ostatních chlapů. Přijde mi, že teplá komunita se nacpe do každé zdejší diskuze o sexu. Amatéři už mi začínají připomínat něco mezi gay seznamkou a inertním serverem pro prostituci.
(szerkesztett)
Z ženy to slíznout je super. Ale když to je delší dobu bez sexu, jsem hodně nadržený a honím si s oddalováním, tak pak jdou zábrany bokem. Je to vzrušující, když mám naběhlé péro před obličejem a pak to pustit rovnou do pusy.
Líbí se mi když se muž neštítí vlastního spermatu. Když je semnou ochoten se po vykouření líbat a nebo když mě postříká tak mu pak nevadí mi líbat prsa. Mám ráda, když má jeho polibek příchuť jeho sperma. To vše, ale při sexu, když jsem vzrušená. Ale kdybych ho viděla jak si vyhoní a pak to jí, působilo by to na mě spíše odpudivě.
Zkoušel jsem vylízat po sobě a popravdě, chce to trochu sebezapření. 😀 Nejlepší když se předem domluvíš, aby ti nařídila, že ji musíš vylízat poté cos ji vyšplíchal. Sedne ti na xicht a prostě tě to donutí, i kdyby ses vzpíral že už nechceš. Proto je potřeba to s ní dopředu domluvit, protože jsi nadržený. A potom ona nesmí ustoupit.
Přiznám se, že i já jsem si už několikrát nastříkal přímo do pusy, ale že by mě to vyloženě chutnalo to se říct nedá. Ale prostě občas mám chuť si střiknout do pusy. Ale už jsem zkoušel sperma přidávat do jídla a to je zajímavé!
Když sperma do jídla, tak jedině obložený chlebíček! Salám, salát, vajíčko, okurka, paprika, majonéza.. a na to nastříkat sperma! Sperma tam krásně splyne jako by tam patřilo a je to dobře konzumovatelné. Dodá chlebíčku zvláštní chuť, není to vůbec nechutné!
Po vystříkání nikdy není chuť na čisté. Ale nastříkat na koláč je ideální, krásně to chutná. Nebo uschovat v gumě v lednici a při dlaší honce vycucnout
Ja jsem sperma jeste neochutnal,ale trochu me to laka,takze nejspis podlehnu. Kdyz uz do jidla,tak bych asi radsi volil uz tady zmineny jogurt. To jsi nezkousel?
Jogurt ještě ne, ta chuť jogurtu a spermatu mi k sobě moc nejde :D Ale určitě doporučuji ochutnat sperma! I když jak jsem psal, mě to moc nechutná, ale i tak si občas striknu do pusy a nebo zkusím přidat do jídla :) určitě brzy vyzkouším zase nějaké jídlo + sperma.
To už jsem taky několikrát dělal a neni to špatné, ale ani nějak nějak úžasně dobré :D ale občas je fajn si nastříkat čisté sperma do pusy a vychutnat si to. Ale já také rád zkouším experimentovat s jídlem a spermatem, jak se pak ty chutě prolínají a jaká je pak ta výsledná chuť :) proto by mě zajímalo jestli tady někdo něco už zkusil a mohl by mi poradit něco zajímavého :)
Nejlepší zážitek byl , když jsem ležel na zádech a partnerka mě kouřila . Najednou mi začala zvedat nohy , až jsem je měl za hlavou a v tom jsem ucítil jak její jazyk proniká do mého analku. Lízala ho s takovým odhodláním a tak hluboko ,že jsem byl otevřenej jak vrata a najednou jsem tam měl i její dva prsty , kterýma dráždila prostatu . Druhou rukou mě začala honit,kouřit a pořád to střídala . Už jsem ji chtěl naplnit pusu ,ale v tom ho otočila směrem na můj obličej a řekla ať otevřu pusu , v tu chvíli jsem polykal vlastní semeno a byl to úžasný pocit. Ona má to moje taky hrozně ráda a málo kdy se podělí , takže pokud ho chci já musím ji nejdřív vystříkat a pak důkladně vylízat.
Milujem ked si nasriekam vlastne semeno do pusy a skusil by som aj cudzie semeno najlepsie fajku ay do konca.
Postriekanu kundicku manzelke lizem pravidelne a obom sa nam to paci.
já rád taky mrdku do pusy jak od cizího tak i svoji. Někdy si dám i trochu poppers a pak to jde samo. Kupuju na http://www.levnypoppers.cz/ pokud by někdo chtěl kouknout.
Ja muz bi.60l.plnostihl.praha.rad nosim plenky,dam.pradlo,nebo plenky s dam.pradlem.takto si honim curaka,v prarode ,na wc,semeno strikam do plenek,to me taky parkrat u honeni pristihl muz uz byl umne osahaval mne stahoval si kalhoty a za s mimidevkou se jeste nemiloval,drzel jsem jak ta holka bylato parada.vladimirvalencik31@gmail.com
Semeno je tak vzácná věc, že by nikdy neměla skončit v nějakém odpadu. Pokud není k dispozici ženská vagina, pak vlastní semeno vždy umístím do skleničky, rozředím vlastní močí a vypiju. Vždy mi chutná.Dominik
Mně se splnil před týdnem sen...bylo to...náhoda a hlavně skvělý.
Nikdy bych neřekl, že to přijde...seznámil jsem se s chlapem na xchatu..párkrát se viděli a hledal kámoše na sex...byli jsme spolu několikrát a nemělo to chybu. Vzájemný honění a i kouření...poprvé jsem poznal jaký to je mít v puse péro a cítit jak se škube a stříká mi do pusy...super pocit...
A před týdnem navrhl, že mu píše jeden chlap, že by se s ním rád sešel...zkrátím to.
Sešli jsme se všichni tři. Zdraví na prvním místě...diskrétnost taky...ale byl to fakt splněnej sen...Jsem bi a tohle byla jízda..nejenom, že jsem měl možnost kouřit dva chlapy najednou, ale ochutnal jsem sperma od obou..
Ten první začal stříkat do mý pusy po chvilce...spolykal jsem to, protože jsem to ani nečekal tak rychle. jen jsem cítil jak se mu napnul žalud, zvětšil se mi v puse a už to lítalo. Cejtil jsem jak se mi plní pusa hokým spermatem...bylo to zvláštní a super zároveň.
Druhej mi chtěl postříkat obličej a udělal to. Honil si ptáka před mým obličejem
a po chvilce mi stříkal na pusu a krk. Pak jsem ho vzal do pusy...
Do dneška se z toho vzpamatovávám..byla to fakt jízda a úplně něco jinýho než ochutnat svoje vlastní. Měl jsem sperma všude a nemělo to chybu.
Svoje uz jsem slizaval ze sefova pera. Prohral jsem sazku a musel jsem pred nim honit pak mu to nastrikat na jeho pero a docista to slizat a vykourit ho a spolykat i to jeho. Jeho mi chutnalo vic. Rad bych takhle delal sefa jinymu klukovi,nebo jineho muze takhle vykouril
Ahoj, nějaký hetero co to zkoušel a ochutnává svoje sperma nebo ho slízává z partnerky po sexu? Nebo snad zkoušel i při nějaké příležitosti cizí? jaké máte zkušenosti? ale jen hetero
Nikdy bych si to do huby nedal a proto také ani netrvám a od žen nevyžaduji, že jim budu stříkat do pusy. Pokud chtějí, tak je to samozřejmě jiná... Ale stejně jako je má prdel jednosměrka, tak sperma rozhodně není pro mne...
dělám to samé. jen tak nasbíram aspon 30 dávek a pak si udelam krasny vecer. rozmrazim to. trochu prihreju na spravnou teplotu a pak si vse naleju do pusy a neco pustim i na telo ven az na pero. vetsinu z toho ale polknu a vetsinou se strasne rychle udelam a jeste přidám
Jsem heterosexuál a svoje semeno jsem začal polikat v pubertě. Lákalo mě to zkusit, ale po vyvrcholením mě chuť přešla. Stejně jsem to občas snědl, spíš proto že jsem už nevěděl co s tím. Časem mi zachutnalo a občas si ho rád dopřeju. Jsem už jedenáct let ženatý, se ženou se milujeme tak šestkrát do měsíce (ještě nedávno bylo hůř, max jednou za měsíc) což si myslím že není tak hrozné. Stejně to ale nevydržím a musím si ho vyhonit. Průměrně tak dvakrát denně, někdy i po sexu když žena usne a víc jak polovinu vyvrcholení si vychutnám se semenem v puse. Žena o tom neví. Jí samotné to připadá nechutné a to mě mrzí. Chtěl bych ji vědět polikat. Nechce ani kouřit. Když se jí výjimečně udělám do pusy, rychle utíká všechno vyplivnout. Přitom mě hrozně láká jí chytnout a začít se s ní líbat když má plnou pusu! Také bych chtěl, když se udělám do ní, nic neutírat a pořádně jí vyhlízat a vychutnat si její vzrušení a moje semeno! Chlapy mě vůbec nevzrušujou, ale občas si představuji jak nějakého kouřím a nemohu se dočkat až mi bude stříkat do pusy a já ho vysaju do poslední kapky. Ještě něco navíc! Rád si hraju se svým zadečkem. Chtěl bych zkusit protáhnout ho od chlapa a toužím ho mít plný semene!
ahoj som na tom podobne...tiez som zacal ochutnavat v mladsom veku ale az tezraz som tomu prisiel na chut uplne...moja zena ale rada fajci a necha si aj striekat do ust, nedavno sme sa potom bozkavali ked mala v ustach moje semeno a strasne ma to vzrusovalo...laka ma ju aj vylizat ked bude od semena ale k tomu este nedoslo...a anal mam rad tiez...robim si to robertkom a viac x sa pri tom spravim-rad pokecam...
Možná Bi, ale nevím o tom. Protože pohled na chlapa mě vůbec nevzrušuje! Jde mi jen o sperma. A že mi bude jebat? Myslím si že by to bylo jako s připínákem od ženský (což jsem taky nepoznal). Chtěl bych ale cítit jak ze mě teče semeno. O chlapa mi vůbec nejde. Hlavně to jsou jen představy, které nejspíš nikdy neuskutečním. Myslím s chlapem a právě proto že jde o mužského. To se ženou zkusit chci a snad se někdy odhodlám ji to říct?! Mám ale strach z její reakce a odmítnutí, že bude ze mě znechucená, když se jí sperma v puse hnusí.
ja som tiez tak zacinal, ze som po kvapkach ochutnaval vlastne semeno...pri honeeni vediet v pravu chvilu prestat a pockat si len na prvu kvapku...volakedy davno ked so o to niekde cital som tomu neveril, ale ak si das pozor, da sa to...vyjde krasna kvapôcka na okraj zaluda a mozes si ju zobrat prstom a ochutnat ju...je uplne ina ako cely vystrek...skusal som aj dat si nohy za hlavu a tak sa urobit do ust, ale takto si to uzijem viacej, len musis odhadnut tu pravu chvilu kedy prestat a pockat na tu kvapku...rad o tom pokecam...
Mám podobnou zkušenost a pocity jako řada z Vás. Při honění mne strašně vzrušuje vůně a chuť vlastního sperma. Je to přímo neudržitelné nutkání. Takové chutě mám až v poslední době, dříve mě to ani nenapadlo. Vždy se snažím před výstřikem vymáčknout první kapky na prsty, které si pak otírám kolem nosu a pusy, lížu si prst s vyteklým sperma a pak teprve nezadržitelně stříkám. Pokaždé mne vzrušuje představa velké dávky sperma v puse a na obličeji, ale té dosáhnu jen ve finále a tím okamžikem mne chuť na sperma přejde až do příštího honění ...
me teda chutna víc od přítele ale polykam často i svoje...dříve ne to nechutnalo ale zvykl jsem si..ale je fakt že když polykam příteli ješte před svym vlastnim vyvrcholením tak mi chutna daleko víc a vnímam víc tu chut...pak polykam vlastni a už to není ono ale jak píšu zvykl jsem si a nelituju toho..svemu příteli polykam temeř pokažde (protože to vyžaduje)a toho nelituju už vubec,vlastne mu dekuju že me přesvedčil at polykam protože mi ukazal tu nadhernou chut sperma,v debate padlo i sperma z mražaku...a to mi take přítel provadí a lžičkou me pak krmí a i jine perverzní veci...,je to vzrušujicí a libí se mi to, za sebe mužu říct že jsem spermatu propadl...rad si na tema o polykaní spermaru s nekym pokecam...
Máš pravdu. Od přítele a přímo z pramene je to nejlepší. Ale zkus taky příteli penis postříkat svým semenem a pak ho kouřit až do jeho výstřiku. Je to boží. vůně a chuť spermatu je úžasná, miluju to.
To rozhodne vyzkouším sperma je na sexu to nejlepší co muže být..zbožnuju ho a vychutnavam si každou kapku, teda pokud neco nepadne vedle..vune spermatu ve me vždy vyvola nadrženost a chut...to ale i vune samotneho penisu(žaludu) sperma je mnamka obzvlaš když je huste...obcas se vyhonim do kondomu a pak si ho dam do pusy, v puse si ho obratím naruby a prsty si ho pak vytahnu ven pomalu taham a cucam..vyzkoušejte...
Mám to čím dál raději. Ze začátku to šlo pomalu, ale časem se z toho stala nutná část vlastní masturbace. Se ženou se to taky někdy povede. Další meta je s borcem.
Své sperma jsem ochutnal už v pubertě jen ze zvědavosti. Pak až po několika letech manželství jsem začal mít na sperma chuť, ale když jsem se udělal tak jako u všech, chuť se ztratila. Několikrát jsem to překonal a to jsem si to užil. Jednou jsem bývalé manželce po vystříkání kundy ji vylízal a moc mě to vzrušovalo a hned se mi postavil, ale ona měla k semenu odpor.
Při honění jsem dál své sperma občas polykal, ale nebylo to ono. Jsem Bisex a tak jsem si našel přítele, kterého když vykouřím, tak to rád spolykám. Je to super. Teď když si honím, tak skoro téměř pokaždé sperma polykám a moc to mam rád a už vůbec mi to nedělá problémy. Asi si na to musí člověk zvyknout. Navíc jsem zjistil, že polykání sperma na mě působí jako afrodiziakum, jsem stále nadržený. Vyhoním a spolykám si své semeno někdy třeba i třikrát za sebou.
Semenu zdar a polykání zvláště
Jsem jednim z vás. Chuť na svoje sperma mi dava pri honění pořádný vzrušení a po ejakulaci chuť neni. Zkoušel jsem se přemluvit, vystrikal na lžíci a požil, ale nic. Občas mne to chytne ale po konci chuť už nemám. Vylizat kundicku mne laka, ale zena je hodne pruderni, milujem se jen ve tme a tohle by mi nedovolila.
Vlastní sperma v puse mě také hodně vzrušuje...teda dokud nejsem, tak mě to vzrušuje. Pak už to vůbec nepotřebuji. Párkrát jsem to zkoušel, ale nic moc. Myslím, že víc by se mi líbilo někoho uspokojit pusou...to já bych byl furt vzrušený a přitom sperma v puse. Nebo lízat partnerku po sexu...ale zase jsem vzrušený při aktu, ale po už mě to neláká. Co s tím? :)
Mám to podobně jako většina. Po výstřiku přejde chuť. Super, je když mě partnerka přinutí jí vyzílat vystříkanou kundičku nebo se vykouření chce líbat. Několikrát jsem se trochu udělal jen trochu a ona mi to dala ochutnat. Jednou jsem z ní slízal sperma jiného muže.
Nevím,ale polykání vlastního semene nepovažuji za nic zvláštního, myslím,že aspoň občas to děláme všichni,nebo že minimálně každý své semeno alespoň někdy ochutnal. Já když jsem byl ještě ženatý, tak jsem nastříkal ženě semeno do pusy a ona ho polibkem pustila zas do pusy mě, já ji zase dával olizat prsty,kterými jsem jí prstil kundu a ona mi je ochotně olizala a vlastně teprve ode me poznala chuť vlastní kundy , to já polykal svoje semeno od puberty a mám rád když klukovi kouřím čůráka,když mi všechno vycáká do huby,už jsem vykouřil hodně čůráků a hodně mužů se mi vycàkalo do huby a vždycky mi to bylo příjemné a vždycky mi chutnalo... ;)
já byl vždycky nadrženej a měl chut to slízat ale udělal jsem to jen parkrát ale kyž jsem musel kouřit svého Pána tak se mě neptal a nastříkal mi to rovnou do huby,moc mi to jeho semeno chutnal,děláme to pravidelně a je to fajn
Vyndat dvě žebra, to je tak stupidní mýtus, nevěřím, že by někdo šel na chirurgii a chtěl podstoupit zbytečnou riskantní operaci a řekl chirurgovi, že chce vyoperovat dvě žebra, po kterych by zůstala bolest a jizva, aby si mohl sám sobě vykouřit péro. Aby si někdo mohl sám vykouřit péro, musí mít velmi ohebnou páteř a delší péro, žebra na to nemají vliv.
Mnohem lepší způsob je najít si přítele a kouřit si navzájem, to mám nejraději a nemusím si lámat páteř.
Souhlasim s vetsinou tady.Vystrikam se do dlane nebo do sprckya pak to dam.I kdyz zacatky byli tak trochu nejiste a vzdy presla chut.Byvala pritelkyne rada polykala a vzdy se se mnou podelila.
Já si stříkám do pusy při onanii opřený nohama o zeď. Při sexu se ženou, když ji po šukání dodělávám pusou, si často taky líznu. A jednou jsem ji před kouřením požádal, že chci ochutnat. Tak si můj výstřik podržela v puse a mi to předala do mojí. Chuť nic moc, ale proto to nedělám.. Prostě mě to příjemně ponižuje.
Ahoj taky jsem chtěl ochutnat svoje sperma a měl jsem stejný problém,tak jsem se honil tak aby mi to stříklo rovnou do pusy,výborný ale opravdu jsem si to vychutnal až když mi to do posy nastříkal jiný muž to je něco,chtěl bych to znovu ale je to těžké někoho najít
Ahoj, jsem sice o nějaký ten pátek starší než Ty, ale podobně jako Tobě - prostě rád si často nastříkám semeno do pusy. Hodně mě vzrušuje pohled na ejakulaci, když husté semeno vystřikuje a teče z penisu. Jsem ženatý, ale často onanuji. Chtěl bych někdy onanovat s někým, honit mu péro a dívat se na jeho výron semene.
já to mám podobně. Když masturbuju, přejde mě po výstřiku vždycky chuť. U milence nikdy neucuknu, většinou se udělá dřív jak já a já všechno pěkně spolykám. Jinak jednou jsem lízal ženu poté, co jsem ji vystříkal, byl to super pocit slízávat sperma tekoucí z kundy.... sním o tom, že takhle vylížu plnou kundu semene vystříkaou někým jiným.
Mě by tedy také vzrušovalo nechat se brutálně postříkat třeba od 10 mužu na jednou. Jen bych ležel na zádech a každý by stříkal kam by chtěl. Uplně kamkoliv do pusy, na ptáka do vlasu a pod. Zrealizovat to je asi velmi těžké.
ked mate problem spapat svoje semeno predavaju taky kruzok na usta pekne vam roztahne usta vy si ho nasadite nahonte si penys urobte stojku a pred vystrekom si setko nasmerujte do pusy nevyhnete sa tomu kedze nemozte usta zatvorit a mate v hrdle celu svoju davku
taky mam taku skusenost ako ty s pojidanim semene. dlouho sem mel touhu stale po onanii všechno zlizat z dlane ale kdey jsem to mel na dlani, tak mi neco branilo a stale sem to vyhodil a pak litoval...ale asi 3 roky jsemprekonal tuto barieru a semeno mammoc rad....stale kdy se vystrikam do dlane, tak stale ho aj zližu- často krad se vystrikam do takove umjelohmotne mištičky a pak to vypiju. jednoznačne doposud jsem nic takoveho nenašel aby vlastni semeno bylo zyvydne..naopak jsem čet same chvaly- dokonce i jako maska na plet a pod.
Svůj ejakulát jsem poprvé ochutnal už dříve,jsem rád že nejsem sám.Má podivnou ale strašně vzrušující chuť.Po orgasmu mi mé nadržené choutky na vlastní sperma hned ochabnou.Musel jsem to dělat tak že vystříknu opravdu jen trochu a hned si ho dám do pusy a pokračuju v masturbaci.Ale není to ono protože je toho tak třetina oproti množství když se vystříkám naplno.Jsem normální heterák ale v poslední době mám hroznou touhu nechat si pořádně vystříkat pusu a všechno spolykat.Hrozně bych chtěl v puse cítit orgastické záškuby cizího penisu a spolykat pořádnou dávku ejakulátu.Dejte mi prosím někdo vědět na mail zaletnik.novy@email.cz ať se domluvíme.Možno i za finanční odměnu.
Ja som skusal minule vo vani nastriekat jednu davku do poharika a ako vacsinu chut nan ma presla a preto som ho odlozil za dakych 15minut som sa obracal za poharom a vtak mi opat stal. Obsah som prelial kusok prehlton a kusok som si nechal v ustach pricom som si opat honil a ked sa blizil vystrek to co som mal v ustach som prehltol a uz som striekal. Na par sekund ma opat presla vsetka chut ale obratom som na prst naberal kusok mojej stavicky a s chutou ochutnaval a tym som porazil svoju najvacsiu barieru
Super tema,vzdy mam pri vzruseni hroznou chut ochutnat svoje sperma.Ale po vystriku chut odpadne a pak uz se mi do toho nechce:(. Neporadite mi jak to udelat aby jsem ho ochutnal s chuti? Parkrat jsem si ho nastrikal do dlane a jen malo jazykem ochutnal. Verim, ze kdyz jednou ochutnam vetsi mnozstvi,bude mi pak uz chutnat a chut po vystriku neopadne. Jak je to u vas? Jak jste opadnuti chuti prekonali vy?diky moc za rady.
Jak rict manzelce aby mi daka ochutnat a nepripadalo ji to divny.ji samotne totiz sperma nechutna ale mne jen ten pocit ze by mi dala sama ochutnat hrozne vzrusuje. Jen jak to sem pisu,jsem silene vrusenej a chci ochutnat....
Tak jsem sebral odvahu a rekl zene,aby mi dala ochutnat. Nejdriv se ji to moc nezdalo,ale nic nenamitala.rekl jsem ji,ze me hrozne vzrusuje kdyz na to pomyslim a ze uz jsem to chtel mockrat zkusit sam,ale nikdy se neodhodlam sam si dat sperma do pusy. Sedla si mi mezi nohy,obejmul jsem ji nohama kolem pasu a zacala me honit.porad me vzrusovala myslenka na ochutnani.jednou rukou me honila a druhou mi hned po prvnim vystriku dala ochutnat. Byl to skvely zazitek.od te doby to takhle delame dost casto. Zvlastni je,ze hned po vystriku mi chut na sperma opadne. Nestacim nic rict a tak mi to da zena vse pekne do pusy a ja to snim.
Včera jsem při sexu přítelkyni oznámil, že bych někdy chtěl slízat svoje sperma.Zasmála se a řekla, že když chci, tak proč ně.Milovali jsme se jěště min.půl hodiny a pak řekla, že to chce zezadu a ať ji postříkám záda a pak to všechno mám slízat, pokud bych tak neučinil, tak už na ní nikdy nestříknu ani kapku.Na poprvé a zrovna toho bylo tolik, jak jsem se udělal, tak se mi do toho vůbec nechtělo, ale po prvním slíznutí už to bylo lepší.Moje přítelkyně nikdy sperma neochutnala.Nejspíš od těď, když se na ni udělám, tak to budu muset vždy slíznout:)
Je mi patnáct a měl sem už pár holek, ale
chtěl bych to zkusit s klukem. Mam ho
velkýho 14 cm.
Sem malej a hubenej. Hledám ňákýho kluka,
kterej by to taky rád zkusil. Asi bych mu ho
vyhonil, vykouřil ( ale sperma poli kat
nebudu) a nevim, jestli bych si nechal líbit
anál, to by mě možná bolelo, ale kdybych byl
pořádně promazanej tak třeba ne. Kluk,
kterýho hledám by měl bejt hubenej 14-16
let, měl by tam bejt vyholenej a neměl by ho
mít moc velkýho, abysme mohli zkusit ten
anál. A ten kluk by mi měl udělat to samý, co
já jemu. Nebojte se odepsat.
reagovat
reagovat
reagovat
reagovat
reagovat
Pokračovat na prvních deset příspěvků v
diskusi
reagovat
reagovat
reagovat
reagovat
reagovat
Pokračovat na poslední stránku pří
Moc rad bych se podelil o svoje zazitky s masturbaci s nekym s vas. Kdyby mel nekdo zajem na vymenu zkusenosti prosim piste na smerdakov@email.cz Rad si prectu jak si to delas, a ochotne ti do detailu popisu jak si to delam ja.
Dneska budu honit po 18 dnech.Nemuzu se dockat az si to svoje husty sperma povalym v puse a na jazyku. Snazil jsem se jist hodne ovoce, hlavne ananas a banany aby bylo co nejsladsi. Budu ho kloktat, plivat ven a zase davat do pusy. Mym snem je smichat svoje semeno se semenem nekoho jinyho (mozna pridat i kapicku pissu, to mne rajcuje). Budu si predstavovat jak to chutna az celou svoji davku polknu. V ten moment se udelam podruhy do kondomu a hned to zas vsechno spolykam. Druha varka byva jeste vyzivnejsi!!!
Aj ja mám tú skúsenosť,že pred výstrekom pri honení mám veľkú chuť na vlastné semeno,ale keď má k tomu dôjsť,tak nie som schopný to urobiť,nejako mi to nejde,nechcem priamo napísať,že sa mi to hnusí.Ale keď som to skúšal s priateľom,tak som si jeho semeno bez problémov nechal nastriekať do úst,vychutnal som si ho na jazyku a prehltol som ho.Ba môžem povedať,že mi chutilo.Ale podotýkam,môj vták,ešte nevystriekaný,stál a môj chtíč bol ešte neukojený.
Mam podobne pocity..pri honeni mam chut velke ale pred vzstrikem uhnu,ale to jen pokud jsem na zadech a nohy mam za hlavou. Pokud jsem ape ve stoji a predklonim,se tak si tp vychutnam. To same v sede. Zkus to stejne jako ja.
Vieš,už sa tým nejako netrápim,mám rád priateľovo semeno,aj keď teraz je dlhšiu dobu preč.Myslím,že on je na tom rovnako a že nám to obom takto vyhovuje.Mimochodom,obaja sme Bi,takže o to je to vzrušujúcejšie.A vždy sa teším na jeho vtáka a na jeho semeno.
Delam to jen nekdy kdyz mam velke chute. Nejsem ani bi ale,tohle me furt laka. Ani pritelkyne to nevi..pokud ti staci pritel,tak nemas co resit. Aspon te neboli zada :)
Presne tak.A v mojom veku by mi to robilo už asi neprekonateľné problémy.Keď som bol mladší,tak som to skúšal a podarilo sa mi dostať do úst akurát predkožku,viac som nedokázal.Cmúľal som si ju,ale to nestačilo na dosiahnutie orgazmu.Totiž,aby si bol v obraze,mám predkožku mimoriadne veľkú,dlhú a voľnú.
Je to paráda... Ale ještě lepší je ochutnat semeno od jiného. Zkusil jsem jich asi dvacet nebo třicet a vždycky to bylo něco super. Každý chutná jinak.
Skúšal som to mnohokrát a ako vňčšina som vždy ucukol v poslednej chvíli. Po prečítaní tejto diskusie som sa rozhodol: nohy za hlavu žaluď pred ksicht a neuhnem. Napíšem ako to dopadlo, či so svrab, alebo či mám gule na mieste a dodržím slovo.
Ni je to najjednoduchšie, vňčšina išla na bradu, ale niečo som trafil. Mal somo strašnú chuť uhnúť v poslednom momente, ale preto som to sem napísal, aby som neuhol.
Ked som to skusal tak som bol sklamany, lebo v tej polohe som nestriekal ale ledva vytiekol.. Aj ma uz napadlo mat v puse iny penis, ale ta predstava ze je predomnou chlap ma odradza. ale keby sa vyskytla nejaka TV alebo sheemale, nedbal by som :-)
Přečetl jsem si všechny příspěvky a chci také něco málo přidat.
Každý asi experimentuje v tomto směru z jiných důvodů.U mě to bylo v době,kdy jsem byl ještě panic a moc jsem toužil po tom,aby mi ho nějaká žena vykouřila.Chtěl jsem poznat a prožívat ty pocity..a chtěl jsem to tak strašně hodně,až mě napadlo,udělat si to sám.Když jsem se ale pokoušel ohnout do rozkroku,dosáhl jsem si jazykem jen na žaluda a víc nešlo.Po nějaké době mi kamarád ukázal několik er. fotografií a na jedné z nich byl i kluk,který si to tak sám dělal.Tím jsem vlastně získal jakýsi návod,jak na to.A bylo to tak,jak to tu popisovali už jiní..lehl jsem si na záda,zvedl nohy a dal si je za hlavu.Pravda-trochu namáhavé,ale v této poloze mě překvapilo,jak blízko vlastní pohlaví mám.Pak už jen stačilo,položit si ruce přes zadek a přitáhnout si ho ještě blíž..to už mi žalud vklouzl do úst.Poprvé jsem tak na něm pocítil to krásné teplo,které ho v ústech obklopilo a prožíval silné vzrušení.Čím více jsem byl vzrušený,tím víc jsem si pohlaví přitahoval a sám sebe dráždil i tím,že jsem si žaluda cucal a olizoval.Byly to tak úžasné a silné pocity,že jsem se během chvilky celý chvěl,když jsem pocítil vzrůstající tlak u kořene pohlaví.Nešlo to přestat... Touha po ukojení byla silnější a já si jako v tranzu,začal stříkat semeno do pusy.
Ještě celý rozechvělý z tohoto zážitku,jsem pak vše vyplivl do kapesníku,ale ještě dlouho jsem v ústech cítil tu zvláštní chuť semene i to,jak mi jazyk drhne v puse.
K tomuto experimentu,mne dovedla touha po něčem dosud nepoznaném.Zároveň jistě i to,že jsem se nikdy nebránil tomu,zkoušet cokoliv nového.Abych řekl pravdu,občas jsem si to zopakoval..a časem mi začalo semeno chutnat.Jednou za čas jsem se takto vydráždil až k orgasmu,stříkal si semeno do pusy a polykal ho.I při masturbaci,jsem někdy olízl sperma z dlaně...
U mne nejde ani tak o "pojídání semene",ale spíš o všechny ty pocity přitom. :)
Ja se zase rad koukam na transky jak si to strikaj do pusy. Je na tom neco zvlastniho, takova kombinace muzstvi a zenskosti. To me vetsinou vzrusi tak, ze to chci taky zkusit, dam nohy za hlavu vyplaznu jazyk a vsechno semeno nastrikam na nej a do pusy. Trochu ho polknu a zbytek vyplivnu. Moc mi nechutna tou konzistenci :), ale vzdy si predstavuju, ze ho spolykam cele. Moc me vzrusuje predtava, ze polikam cizi sperma
ja to robim obcas tak ze sa manzelke vystriekam na tvar a potom to zlizem a bozkavame sa. Alebo sa jej spravim na prsia ,brucho a tiez to zlizem. Inak zena niekedy ked ma urobi rukou tak si to potom oblize alebo ja jej oblizem prsty. Je to super. Inak ked si honim sam tak obcas semeno zjem nie vsak casto. Som heterosexual ale rad by som to vyskusal s chlapom fajku a tak, ak by mal niekto zaujem nech sa ozve. Avsak radsej bi alebo hetero proste niekto kto je zdravi cisty a na urovni...
Nie je na tom nic tazke len skus manzelku presvedčiť na sex v trojke ked nájdeš vhodného kandidata ta to mas v hrsti ja zas najradšej ližem mušličku ked ju dobre naplní niekto iný to je super vec.
No ako tu tak citam cele forum vidim ze nejsom sam. Aj ked zatial u mna len v predstavach. Tiez mi to potom po vystreku pripada vsetko divne. Neviem si fakt predstavit, ze by som si mal uzivat s inym muzom. Ale predstava fajcit ho inemu chlapovi ma za istych predpokladov vzrusuje. V reale si to ale fakt neviem predstavit.
Přiznám se, že, když to své lásce stříkám do krku a on se mi tam tak hezky vzpouzí, tak závidím, a pravděpodobně bych ho v puse snesl taky. Když si to ale představím za cvilku, asi bych vrhnul. A nebo nebýt střízlivý.
Taky ni to kdysi nešlo i když jsem na to měl před honěním velkou chuť.Jednou jsem si ho vyhonil v noci na ulici a tam jsem si to olízal z ruky a moc mi to chutnalo.Od té doby polykám každé semeno i cizí.Lízal jsem semeno jiného z kundy své ženy a ne jednou.CHtěl bych polykat tvé semeno,ozvi se. Luboš
Před vystříkám jsem schopen čehokoli, ale s výstřikem to vše opadne, včetně plánu míření do pusy. Jinak mám dvě zkušenosti s kámošem a super, ale jen do momentu kdy se první udělal a druhý kouřil, do té doby se nám to oběma líbilo, pak už ten co byl hotovej nechtěl pokračovat a celkem ho chápu, ty role jsme si vyměnili a byly to ty samý pocity...no bohužel už z toho vyrostl a dál jsme nepokračovali:). Sám sebe překvapuju, protože jsem se vždy považoval za heteráka, ale někdy to prostě přijde...
to je hrozné skoro na každém tému aby tě člověk opravoval to se chlubil ahasver že pojídá vlastní sperma zrovna toto je ono to téma ztěžuje si že příborem mu to nešlo už ho asi měl řídké tak si vzal lžíci a povedlo se on jse kluk šikovný a tvá žena si k tomu vzala rohlík jo to byl ale sejra jak sis neumyl čuráka jo a ty si ho vlastně nemeješ vůbec aby měla dost
ale že tě odhalil nebo spíš se mu povedlo ti to trefně připomenout on to o tobě každý ví ale už pozapoměli takže neškodí to občas připomenout co jseš zač také se každý diví jak můžeš mít brabčí mozek to je ještě pochopitelné ale z kravského lejna to je všem divné mám vysvětlení příroda se na tobě správně vyřádila ona je totiž velká mocná kouzelnice
Tak jsi se dneska dobře napapal z vlastního ocasu,to jsem rád že jsi se konečně do tý huby trefil!Nejspíš ti maminka držela ruku jinak by ses zase trefil do oka a naříkal že je to škoda!
ty ses chlubil a jak požíráž své vlastní sperma a hned sis stěžoval že ti to nešlo příborem každý si to tady na tomto tému přečíst když se za to stydíš tak to nepřisuzuj druhému nerozmazávej to lidé na to časem zapomenou
díky za toto téma, myslel jsem, že mi hrabe a ono mi evidentně nehrabe :-)
Taky mě (ač jsem hetero) dost vzrušuje představa vykouření více mužů nebo jen že by onanovali a postříkali. Teda ale nemám zkušenosti, super by bylo, kdyby se konala nějaká taková akce a já na ni moh přijít se napřed jen podívat.
Ale měl bych zásadní dotaz!! Jak jste psali, že se třeba s partnerkou líbáte, když má sperma v puse nebo jí lízáte vystříkanou pičku...JAK JSTE SE NA TOM DOMLUVILI??! Jako jak jste jí to řekli? To jste prostě jí normálně bezevšeho navrhli nebo dokonce bez upozornění? :-)
hlavně si na tu akci nezvěte debila ahasvera a pozor kdyby se vám tam vnucoval dalbych nebo alihejbej tk furt je to tentýž protože by vám to semeno všechno sežral a přemluvil by vás všechny ke klystýru to je jeho nová sexuální praktika má potom co žrát no co může krypl z Chánova vymyslet
Nie je to nič neobvykle.Pri onanii veľa mužov ochutnáva svoje semeno.Občas mám na to chuť aj ja.Praktizujem to tak,že semeno z onanie zberám do nádobky na ľadové kocky do nápojov.Keď mam chuť tak zmrazené seneno cmúľam ako cukrík,alebo si ho pridám do nápoja.Teplé po ejalulácii...stratím na ňho chuť:)
Několikrát se mi poštěstilo vykouřit kámoše. Byl to vážně skvělý zážitek. S přítelyní často oba chutnáme moje sperma. nemá to chybu. Je tu někdo z Pardubic?
A ludia mate skusenosti s velkym mnozstvom spermatu? Napriklad ze 10-15davok zmrazite a date si naraz? Chcel by som aj nieco take vyskusat uvidime hadam pocas letnych prazdnin urobim 20davkovu porciu a nieco s tym vyskusam...Ak mate chut si pokecat o tom piste rad sa vam ozvem....Strasne ma vzrusuje pisat si o stavicke....momentalne som skusal iba svoju....kazdy kto ma skusenost akukolvek ohladom skusania spermatu....piste mi mail alebo postu....Dakujem za pozornost
Mne sa podarilo pozberať a zmraziť maximálne 60 ml semena.Zberal som ho 15 dní.Potom som to nevržal a pridal včerko do jedla.Zjedol som to a bol som v podode.Bola to však neskutočne vzrušujúce.
No mozem ti odporucit si lahnut na chrbat a nohy dat co najviac za seba aby si mal penis nad ustami. Takto si nastriekas rovno do ust vsetko este za tepla a bude ti to urcite chutit :D ak mas dake otazky tak napis
a nemal si problem so stratou chuti? Ja som si to zo zaciatku vobec neuzil ked som to takto robil. Az ked som si raz zmrazil sperma a druhy den som si ho zohrial a s nim v ustach som sa opat vyhonil. Odvtedy nemam vobec problem kedykolvek a kdekolvek
Práve som si nastriekal trošku štavičky do kondomu,vytlačil do úst z kondomu a zhltol,paraáda,teraz zase ho pomaličky honím a idem na ďalšiu dávku a tak to až do úplného vyšťavenia,to je slasť na niekoľko hodín,vyskúšaj
Cao.Ked si ho vyhoním ,už to nieje ono,takže si natiahnem kondom a stale si trošku pustím dnu,potom to vycucam aznovu si natiahnem,tak to opakujem viackrát aaj niekoěko hodín a zbytok vystriekam do nohavičiek
když si ho honím, tak víceméně pravidelně to potom slíznu z ruky. Z počátku jsem se trošku sám před sebou styděl, ale teď už to tak praktikuju několik let a příjde mi to normální.
Ahojte
Rad by som skusil tuto "stavu"... Kym som vzruseny tak by som skusil ale ked uz dojde k ejakulacii tak vzrusenie opadne a ja neskusim nic....ked teraz nad tym tak rozmyslam tak by bolo dobre mozno sperma zamzrazit a skusit neskor ked budem opat vzruseny... a keby ste mali popisat chut s ejakulatom a vyluckom pocas masturbacie je to o moc rozdielne alebo ani nie?
Kvapky rozkoše sú číre a majú príjemnú chuť.Semeno ma trošku korenistú chuť.Cítim rozdiel,keď vypustím iba par kvapiek počas onanie pred orgazmom.Vtedy mi chutí a vzrušuje ma.Pri vzrušení dokážem po trošku vypustiť všetko svoje semeno a vypiť ho. No nesmiem sa hneď potom doviesť až k orgazmu,lebo zvýšky tej chute po ňom sú zrazu nepríjemné.Vlastné semeno,ak vás to vzrušuje,môžte bez obav zjesť.Nič,čo zvýši rozkoš v sexe a druhému neublíži nie je zvrátené.
No tak som to vyskusal a musim uznat ze to nieje najhorsie...bola to ale iba mensia davka(slabe vzrusenie) zamrazil som a naa druhy den som "zbastil" ...skusim urcite znovu...ci sa zmeni chut
vcera jsem si tohle uzil s moji kocickou. Nejprve to vypadalo na normalni sukacku, ale kdyz jsemji videl jak lezi na brisku, sostal jsem obrovskou chut na jeji prdelku. Hladil jsem ji po celem tele a pak pomalu sundaval kalhotku. Chvilku ji libal zadecek a hladil kundicku. Z pohledu na jeji analek jsem jsem byl uplne hotovej. Myska se nebranila lizani a ja si to uzival jak nikdy, vylizovat ji analek co to jen jde, levou rukou ji projizdet mokrou kundicku a pravou honit postavcek. Bylo to proste uzasny. Pote se se takhle 2x krasne udelala jsem ji osukal pekne zezadu, vystrikal se do jeji kundicky a pak semeno smichane s mym semenem vylizal, proste neco uzanyho. K analnimu sexu nedoslo, ale tohle snad jeste lepsi.
seš borec, já si mrdku nastříkám na talíř a pak jí ještě za tepla slížu a spolykám. Ale jogurt je taky dobrej nápad,zkusím taky našlehat jogurt semenem.Mňam
ahoj, tohle super diskuze na zajímavé téma....přesně vystihuje mojí situaci....chuť na sperma mám skoro vždycky, ale odhodlání jen velmi zřídka...vzrušení opadne s ejakulací a s ním i chuť na dobrůtku. Mražení spermatu mě nenapadlo, ale určitě vyzkouším. Co funguje, tak vyhonit se jen málo (ale dost často se to nepovede) nebo dát si nohy za hlavu s pokusit se nastříkat si to rovnou do pusy. Rád bych to zkusil i s klukem, buď si pomoci s ochutnat vlastní sperma nebo si vykouřit navzájem. Jsem z Pardubic. Vylízání vystříkané kundičky nemá chybu.
Je fajn,že kromě kluků,se o toto téma zajímají i ženy.Rád si popovídám s každým,koho zajímá tento způsob ukájení.Možná je výměna zkušeností,vlastních fotek nebo videí.
ja som milenke nastriekal semeno na drevaky alebo na kozene baletne cvicky a setko som zlizal za trest som musel lebo inac necela mat sex so mnou a celkom nas to oboch vzrusuje najme uj
dnes jsem byl na erotickým chatu a tak mě jeden chlap rozdráždil,že mi houplo péro,tak jsem se hezky vyhonil a nacákal si to přímo do pusy,paráda,normální mňamka,každýmu to doporučuju
.
Jirka
když to tady tak čtu.. nepřestávám se některým divit.. ! nejsem sice chlap ale i tak mě tohle zajímá. Nemám nic proti polykání spermatu.. ale po ženských chcete abych ho polykaly.. a vy sami se štítíte??? trochu srabáctví.. neee? mně osobně moc chutná a ráda si ho nechávám nastříkat do pusinky a na prdelku..;D
To máš pravdu, je to srabáctví v tím jedním momentě. Ale přiznali jsme to a já mám chuť to změnit. Můžu se zeptat? Když kouříš a pak polykáš jši už vzrušená? Nebo naopak, vypila bys semeno třeba ze sklénky jen tak bez něčeho předtím? Nemyslím to vůbec rejpavě, prosím.
můžu ti odpovědět jen to, že když polykám tak vzrušená jsem.. i bez ohledu na to, že orgasmus má přítel a já už po něm... ;) a vypiju to jen z teplého zdroje.. jinač asi neeee ;D
Ahoj, tak to můžem vyskoušet spolu, jaké a kde je semeno lepší. (pro Mrdulinku) A jestli někomu u soulože se ženou je tak "dobře", že se pobleje, tak ať snad radši nešuká. Chudák žena. (pro toho dalšího) pá J.
Já používám fintu se zmraženín semene. Když se udělám, tak mě chuť k polykání vlastího semene rychle přejde. Já se vždy udělám do nějaké malé plastové nádobky (nebo misky)a dám to zmrazit. Takhle se udělám opakovaně do té samé nádobky (během třeba týdne, nebo i více dnů) a vždy to pak vrátím zpět do mrazničky. Semena přibývá a když už mám takhle pohromadě více dávek (rekord myslím 10), tak to pak když jsem pěkně nadržený spolknu.
Takže jsme na tom všichni stejně, když jsme vzrušení jedli bychom semeno, a když nejsme tak ne. Ikdyž ho má partnerka v puse, tak ho pak už nechci, ať o to předtím prosím. Sám většinou se vystíkám do skleničky a za chvíli, když si ho zas nahoním, tak to rád hezky vypiju. Nejlepší je si ho honit a kouřit přitom jinej. Zkusil jsem to 2x, je to prima, ale jednou měl on jen dvě kapky, takže skoro nic, a podruhé jsem se udělal dřív a pak zas to známé. Nicméně, když to chutná ženám, musí to být dobré.
Ještě musím říct, že když jsem kouřil toho druhého (a měl ho slušného!), strkal mi ho skutečně až do krku. Když se to natrénuje, tak to jde. Proto jsem se udělal. (strčím silnějšího měkkého červ.robertka min. 17cm)
často tak ukončuju onanování...nastříkám si to do pusy. Je to super. Taky rád lížu semeno z kundičky nebo ruky partnerky. Někdy mě vykouří dokonce a pak se líbáme. To ja naprosto úžasné. Rád byh někoho vykouřil. To jsem zatím dělal jan jednou. Napište!
Hm, to je u nás celkem běžné, dělím se s mužem o sperma po vykouření, případně mi ho slizuje z obličeje i odjinud. Dělá to úplně dobrovolně, doufám, že taky nechce ochutnávat cizí sperma.
Tohle mi nedělá problém,co si vyhoním,pěkně si zbaštím! Pro mě bez problému,ale taky by mě lákalo ho někomu vykouřit a spolknout jeho semeno,a aby mě bylo kouřeno.
Jenže mám obrovskej problém,jsem panic,bohužel :-(
jo to taky pořidim, když jsem fakt dobře rozcvičenej a správně dost uvolněnej a pravda taky nadrženej tak si pořidím rty obejmout za žaludem-jde to.
scháním DVD s tématikou solosuck, autofelace, selflick-ale v kombinaci s ženami!, normální sex ale konec(orgasmus-výstřik) je autofelace muže a žena mu při tom pomáhá...
jedno dvd mám jmenuje se guys who suck they own cock...vyměním napište na peta.ptacek@tiscali.cz
To jsem rád, že nejsem sám, kdo má tuhle "úchylku". Určitě na to není nic špatného. Při honění dost čast myslim na to, že mám v puse pěkně naběhlý, žilnatý péro, který mi stříká do pusy mocnými dávkami proudy semene a já to všechno beze zbytku polykám. Ale žádnýho BI chlapa neznám, takže zůstává jen u představy a cizí semeno nahrazuji vlastním. Dost mě to vrušuje, při představě semene v puse se vystříkám buď na stůl a pak to slížu a nebo ještě lépe do kondomu, který si hned za tepla dám do pusy a tam z něj smetánku pomalu upíjím a převracím na jazyku. A to už mi zase stojí a můžu honit dál:)
Tak to je škoda, že jsi to ještě nezažil. Je to nádhera, mlsat semeno právě od kamaráda vystříklé do pusy. Já to miluji. Kouřil jsem již 18 mužů, každý chutná jinak a mám svých pět stálých partnerů a pokaždé se na jejich porce spermatu moc těším.
Vzdy ked si ho honim..mam strasnu chut na to ako si vsetko nastriekam do pusy a vseto si pekne vychutnam a spapam, ale vzdy pri vystreku ma tato chut prejde...co s tym mam robit ako to mam spravit aby som to dokazal???? ty skusenejsi, poradte!!! diky :)
ked si nahonis a tesne pred vystrekom urobis stojku zavres oci otvoris usta uz iba budes citit vrelu lavu v puse ked dokazes dat usta asi 10cm od zaluda setko mas v puse ja si zalud dam az k peram cize ani kapka vedla
Taky vždycky chci ochutnat své sperma, ale poté, co se udělám to už nedokážu... jsem normálně hetero, ale asi bych to chtěl zkusit... pokud se tu najde nějaký kluk, který by se nechal vykouřit, at napíše, ale beru pouze toho, kdo má mezi 15-18 a ještě nemá žádné zkušenosti. Mimochodem jsem z Prahy
Já to vyřešil tak, že to nastříkám všechno do milenky a pak to zní všechno vylížu, ale i když nejsem "G" taky bych ho chtěl skusit někomu pokouřit a všechno si nechat naprat do pusy.
Moje slova. Lízat semeno ženě, do které
jsem to nastříkal - toď prostě slast. Chtěl bych ale zkusit lízat ženu, která je vystříkána semenem jiného muže.
Vleže na zádech je to opravdu trochu nepohodlné, ale jinak to nejde, abych si všechno semeno nadávkoval pěkně na jazyk a vychutnal. S žaludem v puse by to asi nemělo chybu.
MILUJU POLYKÁNÍ VLASTNÍHO SPERMATU,ONANII,EROTICKÉ HRY A ORÁL.JSEM BISEXUÁL.HLEDÁM KÁMOŠE I KÁMOŠKY NA ONANOVÁNÍ,ORÁL,POLYKÁNÍ A HRY A NEBO ASPOŇ ASISTENTY NEBO ASISTENTKY ABY MĚ POMOHLI PŘI MÍCH POKUSECH HONIT SI HO A ZÁROVEŇ SI TO STŘÍKAT DO PUSINKY,ALE SAMOTNÝMU MĚ TO MOC NEJDE.NAJDU?
tak to je dobrý nápad budu to muset zkusit. Taky na to mám chuť a jak to vystříknu, tak mě chuť přejde a zhnusí se mě to. Když jsem vzrušený, tak bych si ho nechal klidně nastříkat i do pusi. A s mužem jsem to ještě nezkoušel vždy couvnu.
Já svý sperma mlsám rád. Ale těm, kteří tomu zatím nepřišli na chuť bych poradil, aby si sami zkusili nastříkat do pusy. Je to sice trochu krkolomný, ale při troše snahy to jde. Hezky si ho předhonit (třeba u obrázků z amateri.cz ;-), lehnout na záda, nohy hodit přes hlavu, nebo třeba opřít nahoru o zeď a ocasem zamířit do pusy... Já to tak občas dělám a je to super. Zkuste a napište. Pavel.
Jo, tak to mám taky moc rád... A protože cákám fakt hodně, tak se sice pár dávkama trefím na vypláznutej jazyk, ale spousta mrdky mi skončí na krku, vářích, ve vlasech a tak. Pak se kouknu do zrcadla a vypadám jak děvka po akci... ;o) A ta chuť mi vydří ještě dlooouho...
ja to zkoušel ale ješte dřív než jsem četl toto forum taky občas polikám svoje sperma ,stříkam rovnou do pusi :nahonim ho lehnu na záda dam nohy co nejdál za hlavu a když to jde dokonce ho mohu olizovat a sát (ale dokážou to fakt jen to dost ohební chceto cvik :-))))
Taky to takhle dělám opřu se zadečkem o zeď když ležím na zádech nohy dám co nejvýš aby mi penis směřoval dolů a pěkně ho honím a když to na mě jde otevřu pusu a stříkám si vše na jazyk a polikam vlastní sperma... Mám to rád
Poradim ti.Az to na tebe pujde tak tesne pred vystrikem prestan a nech vytect jen trochu mrdky na prsty druhe ruky a lizej.Tak to opakuj az do konce.Vruseni neopadne dokud celej nevyteces.Ja to tak delam kdyz nechci celou davku najednou.Ale vetsinou si to dam vsechno.Nekdy polknu a nekdy necham vytekat z pusy zp
Cau jsem taky v Praze.Muzeme se nekdy vyhonit jestli chces.Driv jsem honil s kamosem a strikaly si to vzajemne na zaludy a ochutnavali.Chces to zkusit?Nebo me muzes postrikat pusu a pak ti ho olizu.Jak ti to pisu tak me stoji.Jeste ti napisu co se sebou delam.Normalni sukani me uz moc nebavi.Odepis.
Kluci, sakra, jedu zrovna do Prahy, čtu si tuhle diskusi a stojí mi jak stožár! :-D Kde jste, že bych se za vámi stavil a taky ochutnal a nabídnul svoje ;-)
Mám přesně stejnou zkušenost jako Ty.Já se snažím vystříknout jen část semene, aby moje chuť na něj přetrvala, ochutnám ho, a potom vystříkám všechno. Tajně sním o tom ochutnat jiné semeno.Mohli bychom vyzkoušet společně onanovat a ochutnat. Už teď mi stojí.
AHOJ JÁ TAKÉ RÁD POJÍDÁM SVOJE SEMENO MOC RÁD.VŽDY UŽ SE PŘI ONANOVÁNÍ TĚŠÍM AŽ TO NA MĚ PŘÍJDE A VVYSTŘÍKÁM SE DO TALÍŘE A PAK TO VŠECHNO OLÍZÁM.MOC MI TO CHUTNÁ A NEJRADĚJI BYCH OCHUTNAL I JINÉ SEMENO.
jednoznacne cudie chutna najlepsie mal som kamosa a skoda ze sa uz odstahoval toho som vzdy vycucal do dna a ked striekal a ja som do toho este aj sal tak to ho bralo zo vsetkeho najviac a obcas ked som neprestal fajcit aj po vystreku tak spustil aj druhy raz aj ked uz mu nestal
Pojídání vlastního sperma
Dělate to taky?
Pak se ještě dají dělat tyto věci pod tíhou hecování.. Dělal jsem to s kamarádkou... a že neuděláš tohle? Napřed zlehka.. ukaž péro.. ..vyfoť se v tangách.. a načurej do skleničky... a strč si do zadečku mrkev a natoč se a počurej se třeba ve sprše... a svlíkni se tady na náměstí( v noci)..
rád poskytnu svoje ústa
Jednoho dne mi po našem prvním análním sexu (byla to jedna z podmínek “NĚCO ZA NĚCO” kterou ovšem předem nedefinovala) a ihned po tom, co jsem jí pořádně vystříkal prdel mi z ničeho nic prostě sedla na obličej, přikázala abych jí vrazil jazyk co nejhlouběji do zadku, vytlačila mi z něj všechnu tu spoustu mrdky rovnou přímo do pusy a pak si ho nechala ještě pořádně vylízat do poslední kapky… nakonec jsem to musel úplně vše spolknout!
Po prvotním šoku a překvapení ale i neskutečným vzrušením ze vší tý perverze kolem toho moje smíšený pocity převažoval spíš ten pozitivní zážitek…
Velice rychle stala jedna z mých oblíbených úchylek a šíleně si užívám, kdykoliv k něčemu podobnýmu dojde!
Od tý doby tahle praktika probíhala v podstatě pravidelně, ať už jsem po sobě musel vylízat svojí vlastní mrdku z její kundičky, prdele nebo třeba při dojení s nohama za hlavou, když mi zároveň masírovala prostatu a já si při tom musel stříkat rovnou přímo do pusy…
A jinak to nebylo ani při trojce, kdy si nechala převážně vystříkat prdel nejprve ode mě a pak od dalšího frajera, po kterým jsem musel všechnu tu naší společnou nálož semene po obou vylízat nebo když mě nechala ležet s roztahovákem v puse přímo pod frajerem během dojení a nechala ho mi doslova zcákat mandle tou nekončící hromadou jeho hustý teplý mrdky, dokud jí z něj nevyždímala do úplně poslední kapky!!
Na závěr jen dodám, že kombinace mojí mrdky a mrdky někoho dalšího nebo čistě jen samotná mrdka od jinýho frajera mi chutná více, ale s chutí polykám moc rád i tu svojí vlastní…
100 lidí, 100 chutí a proti gustu… tohle je zkrátka velice individuální věc, každej to bude vnímat jinak a jak se říká - nezkusíš, nevíš!l
KEEP CALM & SWALLOW!! ✌️🥵🥵🥵🥵
Postriekanu kundicku manzelke lizem pravidelne a obom sa nam to paci.
Mně se splnil před týdnem sen...bylo to...náhoda a hlavně skvělý.
Nikdy bych neřekl, že to přijde...seznámil jsem se s chlapem na xchatu..párkrát se viděli a hledal kámoše na sex...byli jsme spolu několikrát a nemělo to chybu. Vzájemný honění a i kouření...poprvé jsem poznal jaký to je mít v puse péro a cítit jak se škube a stříká mi do pusy...super pocit...
A před týdnem navrhl, že mu píše jeden chlap, že by se s ním rád sešel...zkrátím to.
Sešli jsme se všichni tři. Zdraví na prvním místě...diskrétnost taky...ale byl to fakt splněnej sen...Jsem bi a tohle byla jízda..nejenom, že jsem měl možnost kouřit dva chlapy najednou, ale ochutnal jsem sperma od obou..
Ten první začal stříkat do mý pusy po chvilce...spolykal jsem to, protože jsem to ani nečekal tak rychle. jen jsem cítil jak se mu napnul žalud, zvětšil se mi v puse a už to lítalo. Cejtil jsem jak se mi plní pusa hokým spermatem...bylo to zvláštní a super zároveň.
Druhej mi chtěl postříkat obličej a udělal to. Honil si ptáka před mým obličejem
a po chvilce mi stříkal na pusu a krk. Pak jsem ho vzal do pusy...
Do dneška se z toho vzpamatovávám..byla to fakt jízda a úplně něco jinýho než ochutnat svoje vlastní. Měl jsem sperma všude a nemělo to chybu.
Při honění jsem dál své sperma občas polykal, ale nebylo to ono. Jsem Bisex a tak jsem si našel přítele, kterého když vykouřím, tak to rád spolykám. Je to super. Teď když si honím, tak skoro téměř pokaždé sperma polykám a moc to mam rád a už vůbec mi to nedělá problémy. Asi si na to musí člověk zvyknout. Navíc jsem zjistil, že polykání sperma na mě působí jako afrodiziakum, jsem stále nadržený. Vyhoním a spolykám si své semeno někdy třeba i třikrát za sebou.
Semenu zdar a polykání zvláště
Mnohem lepší způsob je najít si přítele a kouřit si navzájem, to mám nejraději a nemusím si lámat páteř.
Nejdřív do pusy a pak kde chce.......
Milujem semeno - veeeela semena
Chcel by som aby ma ostriakalo aj 10 chlapov naraz
chtěl bych to zkusit s klukem. Mam ho
velkýho 14 cm.
Sem malej a hubenej. Hledám ňákýho kluka,
kterej by to taky rád zkusil. Asi bych mu ho
vyhonil, vykouřil ( ale sperma poli kat
nebudu) a nevim, jestli bych si nechal líbit
anál, to by mě možná bolelo, ale kdybych byl
pořádně promazanej tak třeba ne. Kluk,
kterýho hledám by měl bejt hubenej 14-16
let, měl by tam bejt vyholenej a neměl by ho
mít moc velkýho, abysme mohli zkusit ten
anál. A ten kluk by mi měl udělat to samý, co
já jemu. Nebojte se odepsat.
reagovat
reagovat
reagovat
reagovat
reagovat
Pokračovat na prvních deset příspěvků v
diskusi
reagovat
reagovat
reagovat
reagovat
reagovat
Pokračovat na poslední stránku pří
Každý asi experimentuje v tomto směru z jiných důvodů.U mě to bylo v době,kdy jsem byl ještě panic a moc jsem toužil po tom,aby mi ho nějaká žena vykouřila.Chtěl jsem poznat a prožívat ty pocity..a chtěl jsem to tak strašně hodně,až mě napadlo,udělat si to sám.Když jsem se ale pokoušel ohnout do rozkroku,dosáhl jsem si jazykem jen na žaluda a víc nešlo.Po nějaké době mi kamarád ukázal několik er. fotografií a na jedné z nich byl i kluk,který si to tak sám dělal.Tím jsem vlastně získal jakýsi návod,jak na to.A bylo to tak,jak to tu popisovali už jiní..lehl jsem si na záda,zvedl nohy a dal si je za hlavu.Pravda-trochu namáhavé,ale v této poloze mě překvapilo,jak blízko vlastní pohlaví mám.Pak už jen stačilo,položit si ruce přes zadek a přitáhnout si ho ještě blíž..to už mi žalud vklouzl do úst.Poprvé jsem tak na něm pocítil to krásné teplo,které ho v ústech obklopilo a prožíval silné vzrušení.Čím více jsem byl vzrušený,tím víc jsem si pohlaví přitahoval a sám sebe dráždil i tím,že jsem si žaluda cucal a olizoval.Byly to tak úžasné a silné pocity,že jsem se během chvilky celý chvěl,když jsem pocítil vzrůstající tlak u kořene pohlaví.Nešlo to přestat... Touha po ukojení byla silnější a já si jako v tranzu,začal stříkat semeno do pusy.
Ještě celý rozechvělý z tohoto zážitku,jsem pak vše vyplivl do kapesníku,ale ještě dlouho jsem v ústech cítil tu zvláštní chuť semene i to,jak mi jazyk drhne v puse.
K tomuto experimentu,mne dovedla touha po něčem dosud nepoznaném.Zároveň jistě i to,že jsem se nikdy nebránil tomu,zkoušet cokoliv nového.Abych řekl pravdu,občas jsem si to zopakoval..a časem mi začalo semeno chutnat.Jednou za čas jsem se takto vydráždil až k orgasmu,stříkal si semeno do pusy a polykal ho.I při masturbaci,jsem někdy olízl sperma z dlaně...
U mne nejde ani tak o "pojídání semene",ale spíš o všechny ty pocity přitom. :)
Taky mě (ač jsem hetero) dost vzrušuje představa vykouření více mužů nebo jen že by onanovali a postříkali. Teda ale nemám zkušenosti, super by bylo, kdyby se konala nějaká taková akce a já na ni moh přijít se napřed jen podívat.
Ale měl bych zásadní dotaz!! Jak jste psali, že se třeba s partnerkou líbáte, když má sperma v puse nebo jí lízáte vystříkanou pičku...JAK JSTE SE NA TOM DOMLUVILI??! Jako jak jste jí to řekli? To jste prostě jí normálně bezevšeho navrhli nebo dokonce bez upozornění? :-)
Rad by som skusil tuto "stavu"... Kym som vzruseny tak by som skusil ale ked uz dojde k ejakulacii tak vzrusenie opadne a ja neskusim nic....ked teraz nad tym tak rozmyslam tak by bolo dobre mozno sperma zamzrazit a skusit neskor ked budem opat vzruseny... a keby ste mali popisat chut s ejakulatom a vyluckom pocas masturbacie je to o moc rozdielne alebo ani nie?
http://pcdnv4.xtub e.com/watch_video.php?v_user_i d=mxcollegeboi&cv=0&idx=7&v=Pw r6t-C514-&cl=IMRp9-C514-&from=
.
Jirka
Jenže mám obrovskej problém,jsem panic,bohužel :-(
scháním DVD s tématikou solosuck, autofelace, selflick-ale v kombinaci s ženami!, normální sex ale konec(orgasmus-výstřik) je autofelace muže a žena mu při tom pomáhá...
jedno dvd mám jmenuje se guys who suck they own cock...vyměním napište na peta.ptacek@tiscali.cz
Nick pp249 DIK. Autofellator
jsem to nastříkal - toď prostě slast. Chtěl bych ale zkusit lízat ženu, která je vystříkána semenem jiného muže.