Na todle fakt nekdo skoci ? Chlap vytvori parovy nick, nasbira fotky a videa at je profil verohodny a pak chce at se nejaka zenska vyspi s jejim chlapem, pricemz manzelka u toho nebude....no sranda v dnesni dobe...chlap k panovi posle svou zenu, ta se s nim vyspi a chlap uz se neozve a jeho udajna manzelka uz vubec ne....to je tak naivniiii
Má ověřený, párový, s fotkou, tedy podle zdejších pravidel byly ověřeny občanské pprůkazy i vizuelní shoda lidí na fotkách s lidmi na občance.
...leda žeby... né, to není možné!
:-)
...leda žeby... né, to není možné!
:-)
WOW.... zajímavé, ale asi nemám zájem.... přesto, smekám klobouk, nápad je to geniální 😜Pokud by ses chtěla rozvést, měla bys dokonalí důkaz o nevěře........... 😏prostě geniální.
Mě vzrušuje když si můj užívá s jinou
A hozzászólást törölték.
Když jsem dáš video jak rodíš, tak seženu čubičku co svede tvýho tajemnžho ochrábce.....
No kink shaming, but... the fuck?!?
Jsi s tím už trapná
Případnou výhru by manžel pral jako pomstu, to mu nemohu udělat. 😀
Ne nebral by to jako pomstu
Jsi mě navnadila, jdu na inzeráty, tam se taky kolikrát zasměju..
Hmm, to je dobře ulítlé. Jen jsem zvědavý, kolik ženských napíše. Řekl bych, že žádná...
Všechny amatérky jsou celý pryč tu svádět jejího muže a natáčet s ním video.....ježíš to je debilní......
To je tak debilní, až to může fung… vlastně, vsadím, že tohle nevyjde. pokud ale jo, budu rád za sdílení zážitků.
PS: komentuji pro dosah 😆 (szerkesztett)
PS: komentuji pro dosah 😆 (szerkesztett)
A video či amatérky bude kde zveřejněno , případně zneužito k různému vydírání a podobně....
Zveřejněno bude jen se souhlasem dotyčné osoby

Soutěž o noc se ženou
Soutěž o noc se ženou z galerie
Tak se zapoj do soutěže.
Soutěž je platná do 1. Září 2026
Jak se zapojit do soutěže.
Musíš najít ženu která napíše na profil mého muže svedeho dostane do postele a užije si s ním. A ona musí natočit video jak si spolu užívají. Které mi potom pošleš
Profil mého muže je tajemnyochrance
Soutěže se můžeme zúčastnit muž žena i pár (muž a žena)
Noc semnou ziskas jen když pošleš video na tento profil.