ochutnat svoje sperma

laka mě ochutnat sve sperma

Ahoj láka me ochutnat svoje sperma ale jak mile se vystříkam na ruku chut hned příjde láka mě to každá holka to miluje zajmalo by me co je na tom tak dobrého je tu někdo kdo chutnal sve sperma ajak ste to udělali aby se vam to po vystriku nezhnusilo
V podstate to mam uplne stejne jak pises. Uz dlouho me lakalo ochutnat sve sperma. Driv kdyz jsem mel neco s muzem, tak jsem nemel problem nechat si vystrikat do pusy a treba i polknout. Zalezi na sympatiich. Ale sam sve jsem nedokazal. I pres velkou chut pri masturbaci jsem p vystriku prisel o kuraz "z ruky do pusy". Nakonec, po mnoha letech jsem se musel trochu pripit aby kuraz vydrzela a bylo to. Vysledek byl takovy ze od ciziho rozjodne lepsi, ale ani me vlastni neurazilo. Od te doby jsem podruhe nezopakoval, i kdyz opet chute na me prichazeji
Každá holka to rozhodně nemiluje. Naopak většine holek to nechutná a až spíš zralá zenska nebo spíš hodně zamilovaná to chce dopřát chlapovi a tak se k tomu přinutí. Malé procento z žen to dokáže spolknout... A naopak, málo chlapu nemysli jen na sebe a raději ženu lizanim postevacku ukoji orálne. Výjimečně pak zlomek žen z toho vystrikne slastí a je nás jen zlomek, kterým se to tak mega líbí..
Ono taky záleží hodně na chlapovi. Když je to kuřák, co rád pije tak to je prostě hnus. Naopak zdravá strava a ovoce z toho může udělat pro hodně holek daleko přijatelnější záležitost. Dodneška si pamatuju jak jsem před deseti rokama onemocněl, tak jsem do sebe narval kvůli vitamínům asi 10 kiwi a přítelkyně další den po kuřbě "tys měl nějaké ovoce?"
Já svoje sperma pojídám pravidelně, né pokaždé, ale často už od mládí, vždycky když se vyhoním, tak si olížu semeno z ruky. Mě to moc rajcuje a chutná. Nejraději ale mám semeno od druhého muže. Jednou bych chtěl zažít bukkake. *92**71*
Kdo nechutnal nemá rád sex a je to skoda
Mě moje semeno chutná, kouřil jsem i kluka a semeno mi chutnalo, cucal jsem ho tak dlouho, že se mi málem vychcal do pusy, když vystříkám ženě kundu tak to moc rád pak lížu, po kuřbě chci aby se partnerka o moje semeno se mnou podělila. Když si ho honím, tak se vystříkám do dlaně a pak semeno slížu.
Pokud semeno neumístím, kam patří, tedy do ženské vaginy, pak ho po každé mastrubaci pustím do skleničky, zpravidla každý den, trochu ho rozředím vlastní močí a s velkou chutí vypiju jako vzácný nápoj. Dominik
no jaký hnus to se máš čím chlubit
výjimečně dávám za pravdu, hnus....
občas si ho vystříkám do dlaně a ochutnám, když jsem hodně vzrušený tak tam nezůstane ani kapka
já jsem se k polykání vlastního semene dostal náhodou a to díky několika hypnotickejm nahrávkám. A je fakt, že od té doby jim trošičku víc banánů ;).
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
ak myslis na mna tak smola ,som 20r.zenaty _-tak tie skusenosti uz su.
dlho som sa tiež odhodlaval ,až som to vyskusal .d
ale manzelka ma tiež problem prehltnut nechuti jej to .prehltne možno 2-3 x za rok .
Ahoj. Jaa som to skúsil tak že som ležal na chrbte a keď to na mna išlo, nohy som dal hore a to až tak že som oprel chodidla o stenu za mnou takže som mal vtáka nad hlavou a vystrek som smeroval rovno do ust. Taký čas už nemáš kam ucuknut a už ked je to v ústach tak..... :-p
Ahoj, já to udělal přesně jako majko, ve sprše jsem opřel nohy o stěnu, bylo to moc vzrušující a pak už to můžu i z ruky. (szerkesztett)
Já jsem to zkusil tak že jsem se vyhonil do kondomu, pak jsem si lehl na zada zavřel oči, otevřel pusu do kořán, a jak z tuby jsem si to pustil do pusy. Nevím jestli to bylo tím kondomem ale moc mi nechutnalo. Pak jsem měl možnost na jedné akci zkusit přeblafnout kluka stím že mi to napunpoval přimo do pusy, a bylo to vyborné a libylo se mi to. Rád bych to zkusil znovu.