Gay skupina

Caute, snažím sa nájsť ale nič som neobjavil, nachaldza sa tu nejaká skupina alebo miestnosť vyslovene roe gayov? Na pokec a tak?

Je tu miestnost slovensko gay/bi lenze bohuzial nikto to nepochopil ze ma ist tam a zasieraju miestnost slovenko. tuto miestnost je vidiet az ked sa rozkliknu miestnosti takze to sa nikomu nechce.
ak si troll, tak sa to moc nepodarilo ,a ak nie tak tu máte vyslovene chatovaciu miestnosť s názvom "Bisexuálovia", v každej druhej téme sú muži, čo hľadajú druhých mužov a spamujú každú chatovaciu miestnosť.
Prečo by som mal byť troll? Píšem že hľadám gay miestnosť, kde sú len gayovia a nie bisexuali. Nezaujimaju ma bi ani nič, ani nerád spamujem všetky miestnosti. Preto hľadám vyslovene gay miestnosť. Vďaka za pochopenie.
miestnosť "bisexiuáli" je priamo preto určená, dokonca aj miestnosť Slovensko má odnož pre gayov. Celá táto stránka je vlastne gay zoznamka, stačí sa pozrieť, to je aj dôvod prečo som napísal, či nie si troll. Lebo všade, kde sa pozrieš, vstúpiš, tak sú gay muži hľadajúci niečo :D
no je to tu dost zle co sa tyka zoznamenia .-)