Jaké hry hrajete doma

Hledám inspiraci na hry, výzvy a úkoly přes mobil, které vám v dlouhodobém vztahu reálně zafungovaly proti stereotypu

Čau, zajímalo by mě, jaký hry nebo výzvy hrajete s partnerkou, když chcete doma vyjet ze stereotypu a trochu to víc rozpumpovat.
Máte zkušenosti s tím, že jí dáváte úkoly přes mobil? Třeba posílání odvážných fotek v reálným čase, kde musí mít na sobě napsáno něco konkrétního, co si určíte (třeba vaše jméno nebo vzkaz)?
Zajímá mě, proč to u vás zafungovalo a jak to u partnerky probudilo tu odvážnější stránku. Máte nějaký tipy, jak to gradovat, aby to mělo náboj? Díky za inspiraci
Nebo vynikající je hra tzv. na neprcanou - jiným názvem: "kdotodýlnepotřebuje". Moje žena mě poráží na celé čáře. Řekl bych skoro světová úroveň.
...nemame nahodou stejnou zenu? Nebo jen obe rady hraji?
....hra to je jen když s pravidly souhlasí všichni hráči....
No my jsme se, ani nevim jak, dostali k cistemu femdom. Partnerka si me zamyka do pasu cudnosti, praktikuje na me pegging u ktereho miva nekolikanasobne orgasmy, facesitting, muci mi bradavky, ruzne me svazuje, oddaluje orgasmus a kdyz uz me necha vystrikat, tak musim vsechno slizat.. Do normalniho zivota prenasime jen pas cudnosti, jinak vse v ramci sexu..
S partnerem si občas hrajeme. Ja neposlušné děvče.. Trestá mě tím že se musím nechat prcat a dělat vše co mi řekne... Ja na oko protestuji a slibuji že budu hodná 😀 nebo naopak partner na mě nesmí sahat jen když mu to ja dovolím. Když neposlechne... Trestam ja jeho plácnutím přes koule.. 😉😀