Swingers sraz Karlovy Vary

Ahoj všem,
uvažuji o uspořádání diskrétní swingers party v příjemné a pohodové atmosféře pro otevřené lidi, kteří se chtějí pobavit, poznat nové tváře a užít si večer bez předsudků.

Zatím zjišťuji zájem, takže bych rád/a věděl/a:

Měli byste o takovou akci zájem?
👉 Ano / Ne / Možná

Pokud ano, můžete napsat i:

* zda byste přišli sami nebo v páru
* jaký typ akce by vám vyhovoval
* případně návrh lokality nebo termínu

Diskrétnost, respekt a pohoda jsou samozřejmostí.

Tak nějaký sraz zde na západě by byl fajn. Jen máme obavu, že by byla většina samotných mužů. Páry si více střeží své soukromí (stejně jako my) a jezdí dále od místa bydliště.
Tak přemýšlím, zda fakt jsou na Karlovarsku jen dva lidi, co by tu chtěli udělat SW akci, nebo jim to přijde zbytečné, když ve je teď v Praze člověk za 90 minut (fantasy nebo desire), které jsou na východě Prahy
Já si dovedu představit místní párty, přišel bych se ženou. Typ akce ani nevím. To by bylo podle lidí. Lokalitu teď taky nevím. Soukromý wellness by byl fajn, vím že je v Sokolově, na Březové u Varů a určitě i jinde.
Tak přemýšlím, zda fakt jsou na Karlovarsku jen dva lidi, co by tu chtěli udělat SW akci, nebo jim to přijde zbytečné, když ve je teď v Praze člověk za 90 minut (fantasy nebo desire), které jsou na východě Prahy
Já si dovedu představit místní párty, přišel bych se ženou. Typ akce ani nevím. To by bylo podle lidí. Lokalitu teď taky nevím. Soukromý wellness by byl fajn, vím že je v Sokolově, na Březové u Varů a určitě i jinde.
Ano, protože tady nic nikdo nepořádá, přišel bych sám. Asi klasická swingers se sexem
Přišel bych, takže jsem určitě pro