Co dělat když je větší

Mam problém s tím že je trochu velký 😢😔 tak že moc zabaví si neuziju je to tres 😔 6 tloušťka a délka 24

Asi jak která. To ta moje v klidu zvládá většího. Má to ráda. Můžu poslat fotku, jak nasedá.
Já na délku sice nemám 24 cm ale jen 18cm a na šířku 5cm a už u jedné holky byl velký problém při sexu, tak jsem to raději vzdal a šel domů. Ale naprosto ti rozumím.
Já mám 18 nadelku a 3.5 na šířku a myslím že dobrý
Neni to asi pravidlo, ale vysoké holky maji radeji delsi, asi maji i hlubsi diru nevim 😀 ale mam tu zkušenost no, s kazdou vysokou to bylo v pohode, myšleno 180cm a nějaké mensi problém ze je velkej no
ahoj tady má každý většího ale pravda je jiná. Obvykle to je klasika 17cm. Za posledních 12 let většího ale fakt většího jsem fakt viděla jen jednou a to byl vážně chudák chlap. těžko hledal ženu*4*
Je tady v chatu místnost pro velký penisy, třeba tam najdeš někoho, kdo si toho tvýho užije.
Samozřejmě se hlásí mnohem víc mužů než žen. Někdo to považuje za spam, někdo za výhodu.
👍, tady si vítanej. dobrý Píárko. *15**32*, strategie dobra. nestacis odpovidat. *14* (szerkesztett)
Pokračuj v onanii. Tam nic nezkaziš.
Vím to podle sebe 😄☝️
Právě že jo už delší dobu hledám a když dojde prostě to nedá vím že je to bolestivé
Já mám opačný problém, tady žádné 14/4 nestačí. Ale jsou tu dámy co si do ní cpou mega dilda, tak hledej najdeš. Já tu nenajdu.
Právě že jo už delší dobu hledám a když dojde prostě to nedá vím že je to bolestivé
6cm v průměru musí dát bez problému každá, stačí trochu připravit. Celého jí tam strkat nemusíš.
Máš pravdu. Kdyz se zene vejde do vaginy cela ruka, 6 cm je " brnkacka"