Touha Vztah D/S

Je možné aby nedominantni muz ktery do ted nemel podobni zliby, postupně poznaval ten svět a učil se jak se subinou a hlavne uzival si to ?

Milba
Milba Inaktív 1 hónappal ezelőtt
Ano, možné to je. Já to tak měl. Krom lehčího poplácání po zadku jsem nikdy neměl dominantní sklony. Ale poznal jsem velmi submisivní ženu, která mě do tohoto přivedla. První chycení pod krkem bylo extrémně zvláštní - trochu vzrušivé, ale i nekomfortní. Nechceš ženě přeci ublížit. Ale tím, že jsem viděl, jak moc se jí to líbí, začalo se to líbit i mně. A postupem času jsem začal hranice posouvat a být čím dál více dominantní. Dnes je to mou součástí, nemám s tím problém, užívám si to. Ale hlavně mám partnerku, se kterou to smysl dává, a nemusím se nějak omezovat nebo přetvařovat... Myslím, že to přeci jen v sobě člověk musí mít. Ale extrémně záleží i na partnerovi, jakým způsobem se do toho dostane (aby si to člověk začal opravdu užívat)
Lidi se meni, vyvijeji, poznavaji sebe, vyrovnavaji se s mi ulosti a objevuji nove moznosti.
Nestava se to, ale muze se to stat. :^)
Spíš ne, tohle musíš mít v sobě ...
To je dobré téma.
V poslední době se tady objevuje velké množství profilů, které mají v popisku, nebo v inzerátu uvedeno, že hledají "sub" . Téměř všechny tyto profily byly zřízeny jen pro předstírání dominance a doufají, že najdou suba/subinku, který/á budou sypat korunky. Tyto profily jsou v absolutní většině červené.
Vím, to bylo trochu mimo téma.

A k tomuto fóru :
Hodně mužů v sobě má ten pocit touhy po nadvládě. Slečny by měly být opatrné při komunikaci s mnoha muži tady. Ti, kteří nikdy Dominanci na sub slečnou nepraktikovali vlastně neví jak začít. Je to taková společná cesta budování takového vztahu. V představách mnoha lidí, kteří neví o čem to je. Ti chytrolíni, kteří si na dominanty jen hrají bohužel vytvářejí pocit, 6e D/S vztah je o násilí, bolesti a podobně. Podstatou je však dobrovolné oddání se submisivního partnera svému protějšku. Dosažení úplné mentální oddanosti, ztráty svobody a rozhodování.
Když je subinka po nějakém vztahu tohoto tipu, může svého Dominanta navádět k tomu, jak jí ovládnout. Potíž je v tom, že si přináší návyky z předchozího vztahu, nebo (ikdyž nevědomě) vytváří prostředí, které jí vyhovuje a dominamtní muž to později těžko mění. Je to složitější cesta a každý případ je specifický.
Nemožné to není. Nedominantní muž má tenhle svět v hlavě zaškatulkován jako "ubližování" a on ti přece nechce a nebude ubližovat. Když mu pomůžeš pro začátek aspoň některé prvky/rekvizity přenést řekněme do kategorie "dárek", může to fungovat.