Nějak ten nápad tady stagnuje... hlásí se někdo na výměnu kešky z okolí Teplic? Zkusil bych udělat první keš s naĥýma fotkama mojí ženy (bez obličeje)...
Já jsem pro.. klidně se toho ujmu, ale jsem z Moravskoslezkeho kraje. Takze pro zajemce tady, klidne neco vymyslím. Pak vytvořit nějakou Telegram skupinu, kde bychom si dali souradnice a zajimavosti. Zalezi, kdo je pro
Fajn nápad, nedávno jsem kousek od domu jednu našel, zapsali jsme se ale po nás tam už nikdo nebyl, nějaká mrtvá je .
Já bohužel ještě nic nenašel :).. asi fakt budu muset něco založit :)
dobrý nápad..škoda že jsem daleko
Je zájem o ,,kešku,, o souřadnice do zpráv.
Tak to by spíš chtělo hrát ftf a aby tam byla žena. Kalhotky a jiné propriety jsou jen pro některé zajímavé
ty, čoveče, tolhle ale vůbec není špatnej nápad pro něco většího.
Představ si seznam GPS pozic "pěkných šukacích míst" odměňovanej třeba právě těmi postříkanými kalhotkami v případě velké spokojenosti milenců odloženými do cashky.
A honiči by se snažili najít a dodat pěkné plácky, stranou od lidí, aby tam občas našli odměnu.
To by mohlo mít budoucnost...
Lidi -- jak byste to "nenápadně" nazvali?
Chce to nějakej krátkej tag, kterej by se dal přidávat k fotkám v Mapách.
Já nevím... něco jako #FP ve smyslu FAP nebo FuckingPlace...
(szerkesztett)
Představ si seznam GPS pozic "pěkných šukacích míst" odměňovanej třeba právě těmi postříkanými kalhotkami v případě velké spokojenosti milenců odloženými do cashky.
A honiči by se snažili najít a dodat pěkné plácky, stranou od lidí, aby tam občas našli odměnu.
To by mohlo mít budoucnost...
Lidi -- jak byste to "nenápadně" nazvali?
Chce to nějakej krátkej tag, kterej by se dal přidávat k fotkám v Mapách.
Já nevím... něco jako #FP ve smyslu FAP nebo FuckingPlace...
(szerkesztett)
Dobrá a zajímavá hra👍
Sem s ní, neváhej a posílej
Koukám, že je zájem...😉
Jedu pro kesku hned....
Ahoj, rád si kešku někde půjčím. Můžu dnes
Ahojky rád bych se tam zastavil.
Ja bych sel hned skoda ze kolem ostravy neni takova cashka, ale skvely napad 👏😉
Vím kde je , fajn místo a dokonce i frekventované.
Ale kdo tam umisti takovou cashku? 😂
Neni problem. Klidne neco vymysleme.

Geocaching - poklad mé ženy
Ahoj, okres Rakovník, Beroun.... vlastně Křivoklátsko a okolí... Měl by někdo zájem o souřadnice ,,kešky,, mé ženy. ( Obsah tajný, ale minimálně kalhotky tam jsou )