Podľa mňa je umenie byť upravená tak, aby to na prvý pohľad ani nebolo poznať. Ak má žena malé prsia a trápi ju to, prečo si ich nedať upraviť? Rovnako chápem aj iné rozumné estetické úpravy, ktoré človeku pomôžu cítiť sa lepšie vo vlastnej koži.
Niekedy však ženy zájdu až príliš ďaleko a výsledok potom pôsobí neprirodzene. Niektoré sú ako cez kopirák ,rovnaké pery, rovnaké obočie, rovnaké prsia. Najkrajšia je podľa mňa prirodzenosť podporená jemnými úpravami, ktoré zvýraznia to, čo je na žene pekné, a neurobia z nej úplne inú osobu.
Zažila som situáciu, keď si ľudia posmešne ukazovali na slečnu s prehnane zväčšenými perami. Je to škoda, pretože cieľom úprav by malo byť zvýšenie sebavedomia a spokojnosti so sebou samou, nie strata prirodzenosti a jedinečnosti.
Niekedy však ženy zájdu až príliš ďaleko a výsledok potom pôsobí neprirodzene. Niektoré sú ako cez kopirák ,rovnaké pery, rovnaké obočie, rovnaké prsia. Najkrajšia je podľa mňa prirodzenosť podporená jemnými úpravami, ktoré zvýraznia to, čo je na žene pekné, a neurobia z nej úplne inú osobu.
Zažila som situáciu, keď si ľudia posmešne ukazovali na slečnu s prehnane zväčšenými perami. Je to škoda, pretože cieľom úprav by malo byť zvýšenie sebavedomia a spokojnosti so sebou samou, nie strata prirodzenosti a jedinečnosti.
Mám drobné úpravy, aj vytetované obočie, ale všetko veľmi prirodzené, takže to vôbec nepôsobí umelo. Premýšľala som aj nad väčšou úpravou, no nakoniec som si to rozmyslela. Ani mne sa nepáčia „kačacie“ pery či prehnane husté mihalnice — podľa mňa to ženám skôr pridáva roky, než zvýrazňuje ich prirodzenú krásu.

Zeny a ich "vylepsenia"
Ahojte. Urcite ma kazdy rad upravenu zenu. A aj zeny sa lepsia citia ak daju nejaku cast svojho tela upravit aby vyzera krajsie alebo prirodzenejsie.
Povedme si otvorene, ktory z nas by si nedal zvacsit prilis maly penis, elebo odstranit nadmernu kozu po razantnom schudnuti, ci ine nedokonalosti.
Ale co sa vam nepaci? Co je uz vela?
Ja som zastanca prirodzenej formy krasy, ale nie som proti mensim kozmetickym upravam. Ale vobec sa mi nepacie vytetovane obocia alebo kacacie pery.