Sama na SW

Zdravím amatérky, nějaká rada kam a nebo na jakou akci poprvé na SW sama? Nejlépe s možností ubytování v místě nebo blízkém okolí..... Zatím jen jako pozorovatelka, ale kdo ví,,,, popř. pokud by na tom byla nějaká žena stejně či pár - mohli bychom společně . Díky

Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Pokud chceš pozorovat, tak určitě ne, kam mohou sólo muži, jinak budeš lovná zvěř. Na párových akcí budeš mít klid a určitě se budeš moct přidat, když budeš chtít. My máme nejradši Desire. Sauna je super na seznamování.
Za mě nejlepší Fantasy a sama. Holt si ubytování zaplatíš ale nebudeš nijak vázaná na doprovod, opravdu se můžeš pouze koukat a nasávat armosféru.

Podle mě není dobré si domluvit průvodce (pár nebo ženu), o kterých nic nevíš, a spoléhat se na ně.
Ahoj, ja jsem take z Liberce, pokud by jsi mela zajem, tak mohu byt Tvym sw pruvodcem a ridicem zaroven… mohli bychom vybrat vhodnou party napoprve, idealne treba Fantasy nebo Desire v Praze. Rad Te zasvetim a vse ukazu, dej vedet, kdybys mela chut vyrazit, P. (szerkesztett)
Zdravím tě, promin, ale nehledám průvodce ani mužský doprovod. Díky
... nebo zkus desire (hotel Svornost nebo Simanda), akce pro novacky, nebo solo pary. la suterra v Brno, je to taky reseni ale je to z ruky. plus jit na cervene a fialove stranky. Liberecky kraj :-D, v te oblasti je hodne zajimavych a pratelskych paru.*18*, uvidis udelej Píarko, a cekej TO PRIJDE.
Pokud chceš jen nakouknout do světa swingers, tak zajdi na sw, kam mohou pouze páry & sólo ženy. Jen bacha, pokud si budeš chtít v průběhu večera užít, tak musíš umět aktivně lovit. I když páry na amatérech až fanaticky vypisují, že už několik let hledají jakoukoliv ženu do trojky, tak na swingers paradoxně takových párů moc není. Takže pár si musíš sbalit sama nebo jít na páteční či sobotní akci, kde bude hooodně lidí, a doufat, že se tě někdo ujme. :)
Na poprvé bychom doporučili Fantasy - slovy přítelkyně: ,,Když bys mě vzal napoprvé do jiného klubu, tak bych asi příště už nešla.” PS: Dresscode vol spíše slušný, jako když jdeš večer na nějaký večírek po konferenci a do tašky přibal i třeba něco provokativnějšího, odvážnějšího, převléknout se můžeš vždy.

Jestli se chceš spíše nechat lovit, tak zkus akci, kde budou i sólo muži.

My máme za sebou přes 20 návštěv sw, a máme ozkoušeno, že nejlepší akci dělají stejně lidé, co se sejdou, tak pokud to náhodou nesedne, tak dej tomu ještě další šanci. :) slovy jedné sólo ženy - swingers je lepší a bezpečnější než hledat sex na tinderu. 😀
(szerkesztett)
Ahoj, napoprvé zkus Young Gentlemen ve Fantasy, na párových akcích by ses mohla cítit trochu "navíc". Na akcích s příliš sólo muži zase jako lovná zvěř. Zde se ti dostane přiměřené pozornosti, pokud o ní budeš stát. Na stránkách mají i možnost ubytování.
Díky, krasné.... ale na druhé straně republiky....možná jednou
Podívej na můj dnešní příspěvek ve fóru ;) chci začít sw na severu, vše mám zajištěné, teď záleží jaký bude zájem....