miluji anal pasivně

Jsem bi a rad anal pasivně ,už i vc než honěni. Mám potřebu a chut na větší a větší hračky,a už mi přijde,že jsem na tom zavisly

Jen bych jsem se chtěl zeptal, jelikož jsem v tomto směru úplný elév, co je pasívního na honění análu?????*11*
Mám to úplně stejně, anální hrátky dělám častěji než honění. Vždy když jsem sam doma na pár hodin, tak se hned jdu vypláchnout a musím se pořádně ošukat velkýma kolíkama a dráždit si prostatu vibrátorem. Vždy Mám u toho nasazenou klícku na penisu. A ještě svorky na bradavkách, Vždy u toho vyteču. je to pro mě lepší jak klasické vyhonění
Taky to tak mám, chtěl bych větší a větší a nebo zkusit ruku.
přesně tak..anál je jako droga... parádní pocity a pořád si říkáš víc a vic
jsem ve stejném bodě, devět cm nebo osm přes noc...
Píšu to všeobecné pro všechny. Je spousta lidí co si anál nevycisti a chtějí ho. A takoví si ho nikdy neuzijou ...
Čoveče, já dávám subím klystýr jen "jako-za-trest," prdelky šukám dlouhé roky a jen dvakrát v životě jsem se dotknul kapra ocasem.
V obou případech to byla moje chyba z nedočkavosti a nedostatečného průzkumu prstem při jejím uvolňování.
Takže ono i prosté načasování je solidní měrou spolehliovosti.
Ahoj moc se mi libi to co píšeš, mam stejne pocity. Je skvěle citit velky žalud uměláka na zadku a pomalu na něj nasedat, rikam si tohle mě mě roztrhne, ale hned po žaludu se dostaví ulevne blaho a jen jezdíš, ptak slintá kolik chceš a dalsi co tě napadne je bylo by fajn kdyby tě jeden mrdal a druheho bys kouřil a polykal vsechno střikajici semeno
Miluji ten pocit roztržení,jak to dildo tam skočí