Já jsem tam rád. Ano, naraziš na pošuky, ale když je nechceš řešit, tak jde zůstat vepředu. Tam jsou rodinky, všichni možní. Když chceš klid , tak na hráz kde ale není nekonečno místa. Čím dál po ní půjdeš dozadu, tím spíš tam najdeš možná místa, třeba tam i někdo zrovna bude mrdat, možná spíš honit 😅, možná víc čumilů a když někdo chce, může pokračovat až na teplou pláž ( pod dráty) .
Takže, krásná voda, možnost přespání a občerstvení, konflikty jsem nějak neviděl. Máš na výběr. Jaký si to uděláš takový to máš, je to velká lokalita a všichni se vejdou. Máš volnost, je tam jen kousek u kempu pro plavky, ale neviděl jsem že vy někdo řešil že projdou lidi bez plavek, nebo že mají plavky jinde.
Takže, krásná voda, možnost přespání a občerstvení, konflikty jsem nějak neviděl. Máš na výběr. Jaký si to uděláš takový to máš, je to velká lokalita a všichni se vejdou. Máš volnost, je tam jen kousek u kempu pro plavky, ale neviděl jsem že vy někdo řešil že projdou lidi bez plavek, nebo že mají plavky jinde.
Hrádek je Oplatil? Nějak se nám to motá.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Hrádek a oplatil jsou dva rybníky vedle sebe.
A tam jak je U žabáka je co?
Hrádek a Oplatil,je to mezi
Zažít se tam toho dá opravdu hodně, bohužel ale ty negativní zážitky dalece převyšují ty pozitivní. Šmíráci tam byli vždycky, ale ve srovnání s tím, co se tam pohybuje dnes, působil i leckterý šmírák skoro jako slušně vychovaný člověk, který alespoň znal základní hranice. Dnes tam člověk naráží na vyloženě nechutné individua a otravné existence bez špetky soudnosti či respektu k ostatním.
Tohle je bohužel smutná realita. Tohle "experti" co chodí od jednoho místa ke druhému celý den to pak kazí všem včetně jim samotným. Samozřejmě že když člověk jede s partnerkou na hrádek nebo frantak tak tam jede kvůli sluníčku, vode ke koupání a z větší či menší části kvůli hrátkám v přírodě. Ale kdo má mít chuť a náladu když tam korzují individua bez špetky slušného vychování. Nestihnete na sebe vzájemně ještě sáhnout a už stojí nad váma někdo, kdo vypadá jako bezdomovec a bezostyšně si honí nudli asi v dobré víře že to ten pár na dece rozpálí... Bohužel opak je pravdou
Nudli postříkat pepřákem a bude mít úplně jiný starosti
Dnes je to parada. Nase oblibene misto pod draty je bez rybare, tak je tu pohoda ..jen je moc teplá voda..
Ahoj, z neděle na pondělí budu spát v autě v kempu. Nebude tam někdo? Že by jsme večer dali třeba pivečko?
Hrádek měl podle mě svoje kouzlo hlavně před několika lety. Bylo tam hodně párů, občas i samostatné ženy, lidé byli více v pohodě a celá atmosféra měla určitý erotický náboj a respekt mezi návštěvníky.
Bohužel v posledních letech mi přijde, že se z toho stalo spíš rejdiště chlapů, kteří tam dělají nájezdy a neustále přebíhají z místa na místo v naději, že něco uvidí nebo zažijí. Tím se podle mě vytratila ta pohoda, uvolněnost a napětí, které tam dřív byly.
Bohužel v posledních letech mi přijde, že se z toho stalo spíš rejdiště chlapů, kteří tam dělají nájezdy a neustále přebíhají z místa na místo v naději, že něco uvidí nebo zažijí. Tím se podle mě vytratila ta pohoda, uvolněnost a napětí, které tam dřív byly.
Lze jen souhlasit.
Je vidět, že jsi tam chodil a asi i chodíš!
Je vidět, že jsi tam chodil a asi i chodíš!
Děkuji za krásnou odpověď..
Děláš, jak kdybys tam nikdy nebyl🙆
To ja tam byl, ale byla to tak trochu nahoda tak me zajímá jak to tam opravdu probíhá .
Tak po tomto víkendu už to víš, že? 😀😀 Tak někdy zase ahoj! 😉😀
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Taky tam budeme. A dá se vše, co neobtěžuje ostatní...
Super, uz se tesime 😊
Super, uz se tesime 😊
Dobrý den. Kde to tam přesně je? Mohu porosit souřadnice GPS.
50.0983390N, 15.7179378E

Hrádek u Pardubic 2026
Jak si užíváte letošní léto na Hrádku? Jen koupačka a nebo i nějaký ten erotický zážitek? 😊 Mě a mou přítelkyni to celkem zajímá co vše se tam dá 😊