Kubo, kamaráde, v profilu máš napsáno 18 let, takže předpokládám, že ten kramflík, který kluci i holky v tvým věku nepustíte z ruky ani ve sprše umíš používat, nakonec jinak bys asi nebyl tady ve fóru na amatérech. Zkus se zeptat strejdy gůgla a on Ti je celkem rychle všechny vypíše.
ty si na nej tak osklivy 😂kdyby sis ho vzal do sveho klastera😉pridelil mu nejakou jeptisku 😂nebo abatise , aby ho vysvetila a on je pokrtil svecenou vodou
Fakt jsem nechtěl aby to tak vyznělo, ale popravdě, když je někdo tady na amatérech. A neregistrovala se včera, dokliká se až na fórum, do sekce swingers párty a položi takový dotaz.
Je pravda že už jsem trochu nevrlej a koneckonců už i starej. Když más tak 2 -3 vzkazy týdně na amatérech jestli děláme akci a kde nás najdou. Když se na náš profil podíváš tak to víš za půl minuty.
Je pravda že už jsem trochu nevrlej a koneckonců už i starej. Když más tak 2 -3 vzkazy týdně na amatérech jestli děláme akci a kde nás najdou. Když se na náš profil podíváš tak to víš za půl minuty.
ja vim presne kde trojku najdu , mam to zmakli pres googl auticko mapy , jak je to daleko od nadrszi , i kde parkujou carodejnice . i interier vim 😉a le jeste jsem tam nebyl . 💪😆ale vim ze je to tam pecka 😂😂😂
Třeba právě ode dneška do neděle je víkendovka ve Žďárci. Dej si do vyhledávání heslo "nahekoupani"

Hledám Swingers
Neví někdo kdy a kde se budou konat ?