Reálné schůzky za fo

Zajímala by mě pouze jedna věc, proč se domlouváte na schůzce za fo se slečnou, když se pak nakonec stejně nesejdete ?

Domluví se kam, v kolik, za kolik a jak ( domluva cca minimálně hodinu ) a pak probíhá toto:

Pořád a to samé dokola:
-ignorace.

-doraž a dotyčný tam není, ( proto už dotyčný objednává placené taxi mě ).

-jsem na místě, přijel jsem pro tebe a není tam.

-objednal jsem ti taxi a taxi buď žádné a nebo do minuty co taxikář zastaví tak zrušená jízda.

-souhlas s podmínky a pak najednou na místě totální problém, že všechno je s kondomem i když ve zprávách jasný souhlas že bude vše s kondomem.

-nebo aby slečna zajistila prostor a dotyčný tam nedorazí, ( proto už u mě zajišťuje prostor pouze chlap ).

To se nás bojíte? Nebo co je za problém 😀

Nevím, v životě jsem placený sex neměl. Buď si to vyhotoví sami sobě si, nebo je jen nabudíš. A když si spočítají cenu za ty prasárny co chtějí, tak jdou radši rovnou na sex s mužem.
já chodím za holkama za fo na severní moravě (občas někde mimo) holku si najdu většinou na základě inzerátu jinde, nebo i tady ale to si když tak vyptám detaily a pak až je správný čas tak volám max hodinu předem...
Tak choď na schůzky zdarma a třeba si to tolik mužů nerozmyslí.
zkosili jste dát inzerat že hledáte milence zadarmo? Já osobně mela frontu na několik let dopředu😂 Všechny sociálně případy se seběhli. Než odpovíš na zprávu tak máš 20 dalších. Zkus pochopit kde je normální a kde je debil😂 A stejně 3/4 chlapu nedorazí protože mají odvážně kecy jen za kompem (szerkesztett)
Přesně tak, většinou slušní a normální muži mají partnerky, manželky atd. Když jsem byl sám, přemýšlel jsem o placeném sexu ale pak jsem si řekl, že to za to nestojí
Slušný a normální takzvaně, fakt neznamená, že mě má partnerku a že v sexu je vše ok.
Ale chápu co je tím myšleno