Ženy vs. Muži - onanie

Je celkem běžné, že muži mají občas potřebu se sami uspokojit, i když je jejich partnerka doma. Jak jsou na tom ale ženy? Zažívají i ony tak intenzivní touhu, že dají přednost masturbaci, přestože mají muže ve vedlejším pokoji? Nebo to u nich funguje spíše tak, že když dostanou chuť, jednoduše iniciují (řeknou si o) sex? Je tajné uspokojování čistě mužská záležitost, nebo si ženy ulevují úplně stejně, jen diskrétněji? 🤷🏼‍♂️

Masturbuji, kdyż mi chybí sex, tajně, v obýváků, ve sprše, kdekoliv, kde mě dotyčný neuvidí a neuslyší. Když mám sexu dost, masturbovat nepotřebuji.
Tahle otázka mě také několikrát napadla. Osobně jsem o žádné takové neslyšela nebo se o tom zkrátka nemluvilo. Že muž má větší potřebu je všeobecně známé a ženy zpravidla jsou ty, co jsou rády, že si odbydou své a mají ve vztahu pokoj. Eventuálně s milencem, který tu touhu znovu probudil. Toť asi za mě
Takže by se otázka mohla i rozdělit mezi sexuálně aktivní páry a neaktivní pro upřesnění :)
Bohužel, ani pro jeden případ tu není dostatečně velký vzorek žen :)
PS. Pominu zmínku, že pro muže je to atraktivní pohled. Mluvíme snad o tom, kdy žena řeší svou potřebu a orgasmus, ne divadýlko pro partnera
Ano, i ženy jsou lidé a masturbují, když mají chuť.
I když mají v druhé místnosti muže/partnera/milence?
Klidnĕ i vedle sebe na pisteli ho mohu mít a co?
No, vedle něj na posteli to není moc "natajno", ale chápu jak to myslíš a díky. 👍
Pokud spí a bedĕlám u toho randál, tak se dá i natajno
Pro chlapa neni vzrusenejsi podivana nez na nadrzenou roztouzenou zenskou.. maloktera dopreje muzi takovy pohled..
Jsem často mimo domov a tím i od partnerky. Často mi řekne že si to musela udělat jakou měla chuť. Ano i holky mastrubuji a to i když mají partnera. A šup na mě jak zanedbavám svou holku.
Otázka ovšem zněla, zda ženy onanují, i když je muž doma, ne na služebce.