Mě se to též líbí na obličej,do pusiny případně se udělat do krku
Rád koukám jak někdo honí a pak nastavím obličej a nechám si to nastrikat na obličej a do huby. Rajcuje mě polykat cizí mrdku.
muz60l.bi.a buz.plnostihl.praha,rad nosim plenky s dam.pradlem.necham se postrikat kdekoliv,nebo i piss na mne,ajine hratky.jen dopoledne na veku nezalezi vladimirvalencik31@gmail.com
rajcuje mě když můžu předvést mou stříkačku v akci...miluju prdelky když mi řádně honí a kouří ptáka kterej pak všude cákáá....
je to prostě parádní pocit když se holkám líbí jak můj čůrák střílí a pak jestě zjistí že semeno maj všude :D
je to prostě parádní pocit když se holkám líbí jak můj čůrák střílí a pak jestě zjistí že semeno maj všude :D
rajcuje mě když můžu předvést mou stříkačku v akci...miluju prdelky když mi řádně honí a kouří ptáka kterej pak všude cákáá....
Ja jej to najradsej striekam do kundicky alebo do ust.Ma rada obe.
Mne najviac chuti striekat do picurky, hlavne ked priraza ako diva a potom si ma na seba natlaci tak tomu sa neda odolat a uz ju naplnam zeravim semenom, az si tak slastne vzdycha.
Přesně tak taky mám hodně semene je to slast v tom nejlepšim ho vytahnou z kundy.A párkrát pohonit a zmáčet slečně rozpálené celé tělo semínkem krásně se při tom uvolním.
a jak na to reagují že si to uděláš sám a vystříkáš to na ně????
mám rád do kundy pekně se vystříkat ale vetšinou nic nebraly tak jsem ho musel vyndat.Jednou se mi podařilo vystřikat kámošku pekně na ostro po tejdením půstu na táboře naštěstí to dopadlo dobře.

stříkání semene
stříkání semene na obličej....