Ahoj, je zbytečné mít komplex.....mě vzruší zarostlá a líbí se mi to
Mě vzrušuje postříkaná od semene a chlupatá k vylízání.chtěl bych to zažít já 35let
Jsem tmavší typ, ale jen vlasy tmavě hnědé ale chlupy všude černé. Vyvraždila jsem je laserem, ale dost dlouho a hlavně v pubertě jsem si s nimi "užila"
Na pahorku jsem si je nechala a upravuji. Nechtěla bych být ve svých 50 jak holčička holá :))
Na pahorku jsem si je nechala a upravuji. Nechtěla bych být ve svých 50 jak holčička holá :))
naopak, ne uplne hola, ale uplne prirodni - dala bys? rajcuje me ta predstava, kdyz bys zkusila uplne vsude
takova bude moc sexi a krasna hned bych
Neoholena je sexy. Rád si hrají s chloupky a pak ji lížu.
Chlupata je super. Mam rad i hladce vyholene.
Ale kdyz mi zena zasedne pusu svou chlupatou picou .... ah.
Ale kdyz mi zena zasedne pusu svou chlupatou picou .... ah.
Tak za mě jedině chlupatá s černými chlupy neskutečný rajc. Oholenou bych prostě nedal nebylo by tam to vzrušení.
Ale jo, proč ne. Je to takové dospělé. Ale nemám problém i s oholenou. Je to zase něco jiného. Nicméně nejraději mám něco mezi. Kolem oholená, ale nahoře ne. To aby bylo co čechrat:-)
Tak za mě vyholená. Proč skrývat ten krásný útvar v chlupech? Při orálním sexu mít ústa plná chlupů - nee, to fakt ne. Kromě toho se v těch chlupech drží jakýsi odér, a můžete se 100x koupat, vonět, je to tam nasáklý.
Zrovna to samé - má-li žena bobra, má jistě i chlupaté nohy a předpokládám že i podpaží. Doba je už někde jinde než v 89. Už starý Egypťani se holili (a Egypťaňky taky, aby mě někdo nebral za slovo).
Zrovna to samé - má-li žena bobra, má jistě i chlupaté nohy a předpokládám že i podpaží. Doba je už někde jinde než v 89. Už starý Egypťani se holili (a Egypťaňky taky, aby mě někdo nebral za slovo).
Osobně u ženy k smrti MILUJI černé ochlupení, ale POUZE černé. Naopak absolutně nesnáším světlé, zrzavé....je to strašně odpudivé. Nevím proč, prostě světle chlupy doslova nemohu ani vidět. A to mám sám tmavé a holím se.
Není pro mne více vzrušující než černě zarostlá kočička
Není pro mne více vzrušující než černě zarostlá kočička
Mě zase nejvíce rajcují zarostlé přírodní zrzky, a proto jsem si jednu našel. Můžeš na ni mrknout v galerii😉
Tak ta je fakt parádní. 👍 Kolik jí je?, jestli to není tajné.
A kolik si myslíš? Na kolik vypadá?
Když jí nevidím do obličeje, tak je to nemožné odhadnout. Může jí být 30, ale klidně i 60. To prostě nejde. Fakt nevím. Třeba 45?
Je to zralá čtyřicítka😉
Nejlepší věk. 👍👍 Ženské okolo 40 jsou top. 🔝🔥
Naprostý souhlas!!👍
Ahoj.Man to stejně.Nehvice mně rajcuje, když má žena bílé prádlo a přes něj prosvítá ta černá kunda.To je sexy rajc.
V tom jsem s tebou zajedno. Holka tam dole nemusí mít zrovna porost o parametrech ruské beranice, ale pěkně upravené tmavé ochlupení se mi moc líbí. Taky to je případ od případu: když má holka vyhřezlé pysky jak krocan hudrovadlo, je lepší to do chlupů trochu schovat, pokud se ovšem právě tím hudrovadlem nehodlá chlubit.
Padly tady poznámky o tom, že chlupy jsou nehygienické, že se v nich drží leccos, co posléze voní nelibě. Ale cožpak jsou naše paní a dívky nějaké špindíry? V našem většinovém etniku není obvykle s čistotou funidla problém, a pokud je přece jen nějaká holka prase, tak se jí z něj line puch jako když vytrhnete z cikánského vozu prkno, ať je vyholená nebo zarostlá. Každá žena a dívka má svůj specifický mošus, který vynikne právě při ochlupení. Alle samozřejmě některým holkám zase více sluší úplné vyholení. Je to velmi individuální.
Padly tady poznámky o tom, že chlupy jsou nehygienické, že se v nich drží leccos, co posléze voní nelibě. Ale cožpak jsou naše paní a dívky nějaké špindíry? V našem většinovém etniku není obvykle s čistotou funidla problém, a pokud je přece jen nějaká holka prase, tak se jí z něj line puch jako když vytrhnete z cikánského vozu prkno, ať je vyholená nebo zarostlá. Každá žena a dívka má svůj specifický mošus, který vynikne právě při ochlupení. Alle samozřejmě některým holkám zase více sluší úplné vyholení. Je to velmi individuální.
Asi po 10 letech jsme nechali kundičku zase zarůst . Je to po těch letech vyholení úplně jiný sex. Moc to vzrušuje,je krásné hlazení. Prostě změna. Doporučujeme. Až se to nebude líbit,zase oholíme.
přirození ženy je vždy hezké a vzrušující, a není rozdíl mezi "chlupatici" nebo holenou..Je na ženě zda se ji chce "mordovat" s holením, nebo zda to partnera zabaví.
přirození ženy je vždy hezké a vzrušující, a není rozdíl mezi "chlupatici" nebo holenou..Je na ženě zda se ji chce "mordovat" s holením, nebo zda to partnera zabaví.
Každá zarůstá jinak a i jinak dole vypadá(velikost pysků, klitorisu, špíčky), takže nejde generálně říct že mám rád zarostlé nebo naopak. Ale určitě vyžaduji oholení kolem zadečku a pysky. Taky se mi nelíbí, když jsou ty chlupy rozlezlé až na třísla a stehna. To už opravdu hezké není nikdy.
Ahoj, chlupatá pička je nádherná a čím chlupatější tím lepší!!!
Ahoj, přítažlivé je to neskutečně úplně si to užívám jen, ale velmi zřídka má přítelkyně se na mé přání neholí paráda, ale moc na to není.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Není to čistě náhodou věc každého jednotlivého z nás? Pokud se žena nechce holit, nemůžeš jí k tomu nutit (to samé u muže) a pokud se někomu líbí přírodní klín, tak ať, pokud upravený, dobře a pokud hladce vyholený, opět a pouze jen jeho věc. Sto lidí, sto chutí a vkusů. Na světě by byla strašná nuda, kdybychom byli všichni naprosto stejní, se stejným vkusem a stejným názorem. ;-)
Určitě neholit! Je sice asi většina těch, kteří chtějí vyholené, že prý je to hygiena a kdesi cosi. Ale neumytá vyholená kunda určitě smrdí daleko víc, než ta s porostem a pěkně umytá. Navíc mnoho lidí miluje přírodní vůni ženského rozkroku a podpaží. Já jsem taky vyznavač nevyholených, pokud se neholí i v podpaží, tak mě to velice vzrušuje. Mám rád, když má trochu pěšinku z chloupků až pod pupík a chmýří na předloktí. A když je k tomu pěkně štíhlá, může mít i menší prsa, ale výrazné bradavky, tak jsem v sedmém nebi. Bohužel je takových málo, nebo se za to stydí. Snad se mi s takovou podaří někdy setkat... Láďa.
Moje žena se nikdy několika a má chloupky od análu až k pupíku, podpaží si taky neholí a je ATI super
Otevřeně-chlupatá kunda je božská
ahoj mě se líbí přírodní a moc Jirka
Víte ,,,,já sám jsem na ženský co jsou chlupatý ,,,,a čím větší bobr ,,,,tím větší prožitek ,,vyholený mě neberou ,jsou jako děvčátka ,,,a ti co říkají že se jim líbí vyholený,,,musej mít určitej sklon k pedíkům ,,dnes už zase konečně začíná být trend ,,,chlupy in,,,ale je to kus od kusu ,,,,,za mně ,,,,je to přitažlivé,,,,,,,
Ahoj máš pravdu nádherný je pořádně přírodní kunda krásné chlupatá moje žena má nádhernou velkou picu s velkýma pysky a postevak celou kolem dokola chlupatou a kdy jsem jivceravidel když spala a měla roztažené nohy byla kunda opravdu vytváří kosočtverce chlupy ji dávali ten nádherný tvarnavic ona má i celý horní pekáč mezi stehnama chlupatý a nahoře ale upravený a zastřižené a když je poháněn abkrasne poté hchlupectece tomekrasne podívaná Mirek zDobrise
Jenže tvoje žena je jak paní Colombová.....
je na zene,jak se nejlepe citi sva a prirozene,atd,.cista,vonava,mi muzi preci snesem vse kdyz se jedna o mrd :D
já jsem zarostlá,komu se to nelíbí at se nedívá
já bych se hrozně rád podíval, chlupy jsou sexy
Jsi nadherne zarostla, hned bych te bral :)
Jsi nádherná....dal bych si říct.... :-)
Ahoj, osobně si myslím že brunetky a ještě zarostlé jsou velice sexi!
Není nic rajcovnejsiho než zarostlá mokrá kundička plná semene
Přirozeně jedině! :)
oholením klínu se každá žena připraví o krásu dospělé ženy s oholenou je to částečné pedofilství
To je blbost. Pedofilie je o něčem úplně jiným, než o chlupech mezi nohama. Pedofil chce sex s osobou, která není tělesně nebo psychicky připravená na sexuální život. Dospělá ženská, která se holí tohle nesplňuje, že :-)
"Dospělá ženská, která se holí tohle nesplňuje, že :-)" Ale vzhledem se tomu velmi přibližuje. Jako náhrada za skrývanou pedofilii ideální.:-)
Fakt jsem přesvědčenej o opaku. Skrytýmu pedofilovi se spíš bude líbit hubená holka s malým zadkem a prsama. Podle stejný logiky by měl být skrytej pedofil každej, komu se líbí oholený nohy a podpaží
som zena a mozem povedat , ze muzi maju radsej chlpate . ked ju mam upravevu a nemam chlpky na nohach muzov to rajcuje . maju najradsej , ked su chlpy velmi dlhe aj niekolko cm , vtedy sa viete s nimi vyhrat a aj nasim rozkrokom . par krat som olutovala , ze som sa vyholila ale niekedy treba zmenu a o to je krajsi pozitok pri milovani
Připojím se k vyznavačům huňaté kundičky, líbí se mi, vzrušuje a je kouzelná na hlazení! Hustý černý kožíšek je rozkošný!
ahojky také jsou pro mne lepší chlupaté,ale dnes moc nejsou v módě až na mojí ženu.
máte pravdu přírodní jsou nej.moje žena je taky zarostlá a hraní s chloupky nebo jemné česání je super pro oba samozřejmně
Zarostlá je nejlepší. Čim víc tím líp.
Zažil jsem hodně forem úpravy dámského klínu (teda ne, že bych měl tolik milenek, spíš se různě upravovaly v průběhu času :- ), a musim říct, že všechno má svoje kouzlo. Myslím si, ale že alespoň trochu upravovat je lepší
vrelo suhlasim
ahoj kundicka ma bit chlpata trochu upravena ale ni vyholena
Mě se líbí hodně a víc mě vzrušují, než vyholené
Ako sa hovori kolko ludi, tolko chuti. Dnes leti hladucke telo. Za mna vsak hovorim, ze nie je nic nad zarastnuty klin.
Škoda že nemáš žádnou galerii.
Já mám přirozeně zarostlé ženy rád a je mi jedno jestli jsou blonďaté nebo brunetky či zrzky.
Ne vyholene ženy mi připadají víc sexi a dospěléjsi. Když si vzpomenu na mé mladí =80leta tak si vzpomenu jak jsme s klukama chodili ke zdejším rybníku a pozorovali ženy jak jim lezou chlupy z plavek a to byli vzrušující zážitky
trochu si protiřečíš ne?
Myslím že neprotiřečí,asi mělo být Nevyholené místo Ne vyholené.
Pak by to dávalo konečně smysl .
Smysl mají i vaše galerie,paní to velice sluší.
ze sve zkusenosti tantricke maserky muzu rici, ze spouste muzu pripada vyholene zenske prirozeni nepatricne az nepritazlive - pripadaji si tak trocu jako pedofilove :D stejne tak zeny, ktere si dovolily luxus prestat se v intimnnich vyholovat a temer se mi za to omlouvaji, ze by mi to mohlo vadit, jsou nadsene z toho, jak se jejich navrat k prirozenosti partnerum, manzelum nebo milencum libi ;)
Máš naprostou pravdu .U vyholených žen mi prostě něco chybí, neříkám že si připadám jako pedofila ,ale prostě mi to přijde divné když žena nemá žádné chloupky .Poznal jsem pár žen bez stálého partnera a když došlo na předem neplánovaný sex tak se mi každá omlouvala že se dole neupravuje. .Fakt ujetá doba .
Není to jen otázka vkusu, ale veřejného mínění, které z velké části dělají média. Proč si holit jen vousy, když se můžu oholit celej? To je pak spotřeba žiletek=větší zisk.
Já osobně mám rád chlupaté kundy a myslím si že většina z nás, protože je to přirozené a co je přirozené to nám není cizí.
Já osobně mám rád chlupaté kundy a myslím si že většina z nás, protože je to přirozené a co je přirozené to nám není cizí.

Libi se nekomu chlupatky?
... muj celozivotni komplex...