když má žena v sobě jinýho...

je to rajc pro všechny?

Kdo máte jaké zkušenosti? Kdo byl na které straně? Manžel a žárlivost? žena a chuť se s tím jiným sejít o samotě? Ten třetí, když si užívá s něčí ženou za jeho přítomnosti?
Dělame to s manželkou a přítelem už leta ,když k něnu přijedem na návštěvu a ja prostě nemam chut tak je nechám at si dělají co chtějí ,je někdy krásné je pozorovat.
som mlady chalan 25 rocny a rad vam posluzim na obchytkavanie alebo len oral od vasej zeny...ozvite sa...dohodneme sa
ahojky moj prispevok je trocha iny ked este manzel robil v zahranici a nemali sme tak dobry a volny sex.zivot bola som na materskej a byvali sme u svokra a nechala som sa obrabat svokrovi a dvom jeho kamosom ktory unas casto popijali a hrali karty ked manzel nebol doma spala som uneho je tomu desat rokov teraz som muto povedala
Rád bych seznámil s lidmi, kteří mají rádi sex ve více lidech, či se pravidelně setkávají a mají již zkušenosti. Jsem normální, zdraví a diskrétní. Foto mám v galerii a civilní mohu v případě zájmu zaslat. Děkuji předem za vzkazy (jakékoliv) do mé schránky. Petr
Moje zkušenost byla jak s trojkou jiného páru, tak i s vlastní ženou, paradoxní je to, že v mládí jsem býval strašně žárlivý, pak přišla situace, kdy se nechal slyšet můj kamarád, že se mu moje žena líbí, jaké to s ní musí být a tak... ta představa mě začala docela vzrušovat, až jsem začal na manželku opartně tlačit a po roce se nám podařilo uskutečnit první trojku, která byla perfektní. Pak jsem vyzkoušeli i jiné varianty, jako např. manželka jen s ním, ale nakonec jsem byl já iniciátorem a hledal jsem vhodné muže - výkonné a s větším přirozením. Taky jsem byl párkrát u jiného páru, taky bez problémů, doporučuji obě varianty.
Tu manželku ti závidím!Ta představa mě taky vzrušuje, na manželku tlačím už dlouho. Nabízel jsem 1+1,2+1,2+2 a pořád nic. A zařídit to nějakým podfukem nechci.
Jsi asi šťastný člověk.
Musíš pomalu si s ní o to všem pohovořit...žádný fofr!!!
pozrite naše galerky...tie hovoria za všetko.
Myslím že se swingers zbytečně dramatizuje. Je na tom příjemné že nic nemusíte, nejste k ničemu nuceni, sami si rozhodnete co a nakolik chcete něco postoupit. Vdyť jen styk v přítomnosti stejně se chovajících pátů může být přijemný a vzrušující, nemusí se vždy jen souložit s výměnou účstaníků. Pohlazení sousedky nebo souseda, vzájemné hlazení a dotyky.... Velmi doporučuji.
No mozem to okomentovat len zo strany toho ktory sa k niekomu pridal. Tiez po prvy krat to bolo trosku take nesmele a nevedel som ako v skutocnosti zareaguje jej manzel. No bral to v pohode a neboli problemy s nicima nikym. Snad aj preto ze Ona prevzala iniciativu ako prva a dostala nas do pozoru a pozicie z ktorej uz nebolo navratu. Teraz sa stretavame viac menje pravidelne a vzdy je to krasne. Za ten cas co sa spolu stretame sme sa uz stacili aj trochu spoznat a uz to nie je len o sexe.
já mám velký problém s tím, že představa jak mou ženu obdělává jiný muž, je pro mě velice přitažlivá. Má žena o tom nechce ani slyšet. Maximálně je ochotná jen v představách si to rozdávat s někým dalším, né však v reálu. Jako předehru používáme představy, že to s námi dělá někdo třetí a já pozoruji na své ženě, že jí to také vzrušuje(v hlase a ve vlhkosti). Ale jak začnu mluvit o reálu, tak mám smůlu. Vždy mi řekne, že to co říká v posteli, ty představy, že to vypráví jen kvůli mě. Možná je i dobře, že to odmítá, protože pak až bych to viděl ve skutečnosti, tak bych byl možná zklamanej. Myslím tím, že by se docela dobře mohlo stát, že ženě by se to zalíbilo tak moc, že já
No já mám právě obrácenou zkušenost.Několikrát jsme byl se známým a moji ženou.Celá akcevznikla,že známý náschtěl vidět,jinak nic.Podařilo se mi to zorganizovat a bylo to vždy strašně fajn,protože nebylo pozorování,ale hrátky ve třech,které byly pokaždé jiné a přesto nikdo nebyl odstaven k nečinosti.Vždy to končilo společným mazlením a orálkem.Já bych při hře souhlasil aby si i známého vzala k sobě,ale žena vždy ucukla,ale přesto se starala aby byl maximálně uspokojen a jen on,ale všichni jsme byli několikrát hotový a ona úplně odrovnaná z opakovaných orgasmů.Najednou akce skončila a známý neměl čas. Po nějaké době žena mi řekla,že to ukončila když začal tlačit aby se sním sešla sama.
Mnoho let máme přítele a od počátku se manželka netají tím, že jsou občas jen spolu. I tak nám to klape.
No vidíš, jám mám úplně jinou zkušenost. Zpočátku to bylo pro mne pro ženu velice vzrušující, pak jsem začala mít velké problémy s tím, aby si manžel nevšiml toho jak je mi s ním krásně a neměl pocit, že je lepší než on, pak jsem se proto začala víc hlídat než se věnovat tomu hezkému, a nakonec jsem strašně ráda souhlasila s návrhem, že to občas zkusíme sami dva bez manžela. Je to normální nebo ne? Řekněme - otázka "do fora".
Ahoj, já jsem to taky navrhl svojí manželce, aby, když jsem třeba na služebce, aby si užila s naším přítelem, moc se jí do toho nechtělo, ale pak jsem se domluvil s tím přítelem, aby se za mojí stavil, až budu na služebce a bylo to super pro všechny.
jsi moc vnímavá skvělá holka.Já jsem dost dlouho nahlodával manželku na skupinový sexík,až z ní nakonec vyšlo,že by raději dva chlapy,než něco víc.Tak jsem,a s velikým štěstím našel tady na amaterech kluka a trojka s ním je suprová.Jakmile jsem zjistil,že jim to společně chutná,navrhnul jsem jim at si dají rande klidně spolu,ale občas i se mnou a nebo s mi ukážou na webkamerce.Je to skvělé a super je i to,když se mi žena vrátí domů ještě plná a můžu jí to dodělat ještě jednou.Spokojenost na všech stranách,ale musí k tomu být rozum a tolerance.Pak to nemá chybičku.Držím palce.Petr.P.S.Můžem někdy sem-tam prohodit pár zajímavých slovíček?Budu potěšen.
U mne je to podobné, jen manžel o tom ví, že se s přítelem scházím i sama. Ostatně je to jeho kamarád, dlouholetý. Také to byl jejich nápad, začít "dělat" takovéto věci ve třech. Ale děláme to tak, že k příteli (bydlí sám) přijedeme, manžel mne vysadí a odjede tak na 1 - 2 hodiny. Pak se vrátí a jsme ve třech, což je také skvělé. Nebo jsme od začátku spolu a manžel pak ještě v noci odjede domů a přítel mě pak přiveze druhý den dopoledne. Ale musím říct, že se mi to líbí ve všech variantách a moc si to užívám. Miluji svého muže za to, že mi dopřává takovéhle skvělé zážitky. Jemu se to také takto líbí, musím mu to pak vždy dopodrobna vyprávět. Také se někdy s přítelem fotíme nebo natáčíme a on se pak na to dívá, moc ho to vzrušuje. Je to naprosto skvělé a já mám stejně nejradši, když se o mě "starají" čtyři ruce a dva údy.
Tak to je přesně to, co je na tom tak vzrušující...Užít si to naplno...
To věřím. Já toleruji manželce přítele, kdy vím kdy jde k němu a pak to děláme spolu. Je to úžasné.
Ahoj, tvé písmo je z mé duše. Můj muž ale nechce nic takového slyšet a tak jsem se vydala na cestu hledání. Moc bych chtěla zkusit dva muže, ale i dvě ženy muž. Co dříve, nevím, ale moc chci. Jsem bacule, na tom jsem se zatím zastavila. Není lehké najít místo jednoho dva, kterým by to vyhovovalo. Nechám si klidně poradit, velmi ráda.
s manzelkou to delame nekdy jeste s nasim kamaradem a muzu rict ze je ro uplne perfektni.poprve jsem nevedel jak se budu chovat jestli nebudu zarlit ale pak jsem byl prekvapen jak me moc vzrusovalo jak ji to dela nekdo jiny a proto doporucuji
Ahoj ,u mě je to zas naopak ,já bych chtěl troječku dva muži + žena ale moje manželka nechce ani slyšet .Dřív sem se snažil najít pár nebo ženu ,ale vzdal jsem to .Al.
skoda ze se jako autor nepodepisujete,lidi pak nemaji sanci zjistit odkud jste, kolik vam(ti je) atd.
ale asi to bylo zamerne. candie
A není na čase to změnit? Zkusit to znovu? Nebo to zkusit spolu a hledat dalšího muže? Spousta otazníků, že? Ale dokud nenajdu odpověď, prostě ty tři dohromady, tak hledat nepřestanu.
Moc vám všem, kteří hledáte, přeji mnoho štěstí. Já ho měla, i když mě nikdy nenapadlo, že tohle budu jednou s manželem "provozovat". Chci říct, že jsme nikdy nehledali protějšky k takovýmto aktivitám. Tenkrát to vyplynulo tak nějak samo a šlo to dost rychle. Takže: Hodně štěstí!!!
Ja si myslím, že to normálne je. Je predsa samozrejme, že sex v trojici je úplne niečo ine ako sex v dvojici. A hlavne ked ide o sex s tým mužom po prvý krát.
Ja som zo ženou vyskušal aj sex v trojici a aj ma z mojím súhlasom podviedla a ked mam povedať pravdu veľmi ma vzrušuje oboje a veľmi chcem, aby sa to stalo opäť.Asi najradšej by som bol, keby ma podviedla a ja by som sa na to mohol tajne pozerať.
Ak maš manžela rada a on teba, tak podľa mňa na vaš vzťah tvoj sex s iným mužom nebude mať žiadny vliv. Musíte o tom ale rozprávať.Možno s tvojou neverou bude súhlasiť aj on.
si ako ja, tiez sme zacali ako stvorka s kamosovou partnerkou, neskor sme sa stretavali traja a raz navrhol, aby sa stretli sami - moja bola uplne vykolajena, aj to chcela ale nevedela, ci moj suhlas je ozajstny, ale presvedcil som, ju - prvy raz dosla uplne odrovnana a ja som bol motivovany, ze som najblizsie dni boll ako karlik...zopakovali si to a niekedy som sa zastavil, a nechal ich potom samych, dobijalo nam to baterky, len posledny rok akosi nechce opakovat stretnutia, mne pricina nevadi, ale ona si ho prestala vazit kvoli nejakym vyjadreniam o uplne inym veciam, ma na to pravo, lebo aj v takychto situaciach si treba aj kamosa na sex vazit ako cloveka...ale rad budem, ked to niekedy zopakujeme
No já zažil moc pěknou trojku s jedním párem. Sex byl super, až do doby kdy on vypil více alkoholu, než snesl a nakonec odpadl a usnul. Já pak pokračoval v sexu, už jen s jeho přítelkyní. Problém nastal když se asi za hodinku vzbudil a viděl, že klátím tu jeho samičku a ta si to slastně vychutnává. Začal se rozčilovat a řvát že ona je děvka a to že jsme si nedomluvili bez něj apd. Tak jsem se raději velice rychle oblékl a zmizel. Druhý den mi volala a omlouvala se i za něho. Od té doby jsem je neviděl.
To já bych docela rád se probudil a viděl, jak si má mladá užívá s někým chlapem :))
No ja keby som sa zobudil a ty by si trtkal moju ženu, tak ver, že by som sa hned pridal.Je to pre mňa veľmi vzrušujuca predstava. Žiaľ moja manželka mi akosi sexualne ochladla a to ma iba 35 rokov. Navrhoval som jej na oživenie našho sexu už snaď všetko, od trojky až po jej neveru, ale nepomohlo. Proste na to nema chuť
No tak to tá moja vychladla už v 26ti... Snad se to časem zlepší ale moc tomu nevěřím...
No jo, to byl blb. Za to nemuzes. Takove riziko je pry docela caste, ze to nekdo neunese.
Hodnot az vtedy ked sa zobudis a budu klatit tvoju zenu hi hi hi
ndakota
ndakota Inaktív 19 évekkel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
No my s tim mame zkusenost pred asi 15 lety. Byli jsme na nejake oslave u znamych a prespavali jsme tam. Kdyz vse skoncilo, sli jsme do naseho pokoje a milovali se. Manzelka dostala napad, jake by to bylo s dvema muzi. Rekl jsem ji, at si to zkusi a ona dosla pro naseho kamarada, ktery se k nam pripojil. Bylo to pro ni tak vzrusujici, ze jsme tim byli oba uplne ohromeni. Potom jsme to jeste parkrat opakovali a od te doby uz ne. Kdyz o tom mluvime, rika ze to bylo uplne super. Kdyz ji to nabidnu, rekne ze uz ne. Tak nevim v cem je problem, ale tenkrat jsme s tim nemel nikdo problem. Nijak se to na vztahu neprojevilo, obema nam bylo jasne, ze slo jen o sex.
Nepíšeš kolik je vám let. Já to měl taky tak stejný. Před pár lety jsme to zkusili ještě s jedním klukem, to se jí moc líbilo.On ho měl většího a brzo se udělala. Pak se nám to povedlo několikrát s párem, ale pomalu to začalo ustupovat s tím, že ona k tomu potřebuje alkohol a po tom je jí špatně, i když ty chlvíle, kdy jsme byli ve 3 nebo 4 se jí líbily. Ale jak začal věk nad 50, tak její zájem se brzdil a teď si pořád hlídá zdraví a že pít už nechce a bez toho se patřičně nerozpálí. Ono to také bylo poprvé dost narychlo bez větších příprav, třeba se jí i líbilo, že je to něco nové. Holky se pak spolu i líbily a mě to připadalo hezké a vzrušující. Ona říká že taky, ale že už je doba pryč. Moc mě to mrzí, i já jsme měl tenkrát několikrát vocas v puse a líbilo se mi to, když se na nás holky dívaly a spolu se muchlaly. Takže to přikládám věku - bohužel to asi už nebude jiné....