Ja. Vo wellness na starých horách som v relaxačnom bazéne najskôr prstoval kamarátku a následne som do nej aj vošiel a súložili sme. Keď som ju len prstoval neboli sme v bazéniku sami okolo boli spolu s nami aj iní hostia wellnes a až keď odišli a ostali sme sami vošiel som do nej
Chcem sa podeliť o príjemný zážitok z vírivky. Pridal som sa po vzájomných usmevoch k páriku do vírivky. Pri závratných očiach som ucítil bluduace ruky oboch na svojom tele. Neskôr prišli obaja za mnou do sauny a dáma má ústami uspokojila a on sa na tom vyhonil. Veľmi príjemný zážitok. Nič nenútené,neadresne a všetci si prišli na svoje. Škoda len, že sme si nestihli vymeniť kontakty. Takých priateľov by som prijal hneď....
Možno to znie neuveriteľne, ale zázraky a náhody sa raz za čas stávajú. Je to o šťastí byť v správy čas na správnom mieste.. zázrak? Osud ? Možno kombinácia obidvoch atribútov..... Moje zážitky zo ,, Sauna Aupark Bratislava ,, neboli ničím výnimočné ani zaujímavé. Na jednu ženu 10-15 mužov. Bol tam pretlak mužov, ženy zahalené v plachte väčšinou. Až raz nedávno - prišiel mladší párik. S dámou sa nám pár krát stretli oči , vždy keď sa chlapík od nej vzdialil usmiala sa a očkom žmurkla. Nebudem tu kvetnato opisovať a vymýšľať si čo nasledovalo..... Áno - ostalo len pri snívaní, úsmeve, žmurkani a pohľadoch. Keďže dáma bola s chlapom nevedel som predpokladať jeho reakcie preto som sa neodvážil jej ani prihovoriť. Možno aj na moju škodu. Možno by to malo príjemné pokračovanie.... ktovie . V každom prípade som realista a nemám vo zvyku fantázirovat a kvetnato opisovať čo sa nestalo reálne, ale len vo fantázii
AquaCity Poprad wellness, zajtra 16.10. nejaký pár Muž Žena na 3ku vo wellness AquaCity Poprad??? Poprípade i sama žena aj staršia s iskrou v oku. Ja 190,90,15/6,40.
AquaCity Poprad wellness - sobota 14.9. nejaký pár Muž Žena na 3ku vo wellness AquaCity Poprad?? Poprípade i sama žena. Som slušný zdravý a maximálne diskrétny. Skúsenosti s 3kou mám tak si môžme spolu užiť.
Ahojte :) niekto Predná Hora 14.7. Poobede? s manželom hľadáme sympatickú žienku alebo párik na spoločné naked saunovanie a naked vírivku, v prípade vzájomných sympatií aj vzájomné "sledovanie sa navzájom a dotyky?" Uvidíme:) píšte správu.
Ja 25 štíhla, veľké prsia, manžel 30, dobre obdarený :)
AquaCity Poprad wellness dnes 3.7.2024 , nejaký pár Muž Žena na 3ku vo wellness?? Ja 190,90,15/6,39. Som slušný zdravý a maximálne diskrétny. Skúsenosti s 3kou mám tak si môžme spolu užiť. Poprípade i sama žena, aj staršia s iskrou v oku.
Za cca 5 rokov čo chodím pravidelne do sauny, som v nej mal sex len 3 krát. Za mňa je to vzácne. Čo ale nieje vzácne je keď sa ženy v saune ukazujú. Mimochodom, nechce ísť niekto so mnou do sauny v NR? :)
Dnes poobede sa niekto nechystá na wellness na prednú horu ? Hľadáme párik alebo ženu ktorá by sa k nám pridala na spoločné saunovanie, výrovkovanie a dráždenie;) ja 25ž, manžel 30 :) píšte správu
Ahojte. Viete poradiť ako je to so saunou v aquaparku uherské hradište? Zaujímalo by nás či tam chodia ľudia v pohode nahí alebo zabalený v plachtách. Ďakujem
Piatok. 03.05.2024 AquaCity Poprad wellness. Pár Muž Žena na 3ku vo wellness alebo v bazénoch?? Ja 180,90,15/6,40. Som slušný zdravý a maximálne diskrétny. Skúsenosti s 3kou mám tak si môžme spolu užiť. Poprípade i sama žena aj staršia s iskrou v oku.
Ahojte! Volám sa Adam a som 30-ročný sympatický muž s otvoreným srdcom a myšlienkami. Mám rád prirodzenosť vo všetkých jej podobách, čo ma často zavedie na nudapláže, kde sa cítim slobodne a spokojne. Avšak, sám si to užívam už dosť dlho, a tak hľadám kamarátku, ktorá by sa pridala. Nielen na slnečné dni plné relaxu pri mori ale aj na chladnejšie zimné večery, kedy je ideálny čas na posedenie v saune.
Som človek, ktorý si váži dobrú konverzáciu a rád sa smejem. V živote oceňujem jednoduchosť a autentickosť, a hľadám niekoho, kto zdieľa podobný pohľad na svet. Hoci hľadám primárne kamarátstvo, verím, že skvelý rozhovor môže byť začiatkom hlbšieho porozumenia.
Ak máš rada prirodzenú atmosféru, občasné ticho, ktoré prehovorí viac ako slová, a hľadáš niekoho, s kým by si mohla zdieľať tieto chvíle, možno práve ty a ja by sme mohli spolu stráviť nejaký ten príjemný čas. Nech sa páči, ozvi sa a spoznajme sa pri káve alebo priamo pod modrým nebom!
Hľadám ženu vek nie je podstatný keď sa jedna o kamarátstvo :) Bratislava, Senec, Trenčín ....
Ahojte. Viete poradiť saunu západné Slovensko, kde sa nerieši nahota a ľudia tam chodia normálne bez plachty nahí? S manželkou máme radi nahotu a radi by sme taký wellness navštívili. V Senci robia večeri bez plaviek ale večer nám to časovo kvôli deťom nevyhovuje,
Ahojte. Niekto v sobotu poobede 13. na prednú horu ? Žena alebo pár na spoločné naked saunovanie, naked vyrivku a v prípade sympatií aj dotyky ? Ja 25ž, muž 30.
AquaCity Poprad wellness Zelený štvrtok 28.3. nejaký pár Muž Žena na 3ku vo wellness?? Ja 190,90,15/6,39. Aj sama žena aj staršia s iskrou v oku. Som slušný zdravý a maximálne diskrétny. Skúsenosti s 3kou mám tak si môžme spolu užiť. Priebeh stretnutia podľa vzájomnej dohody s ohľadom na partnerku. Možné i stretnutie po wellnesse u vás na byte ak máte priestor. Poprad okolie.
AquaCity Poprad wellness dnes 21.3. nejaký pár Muž Žena na 3ku vo wellness?? Ja 190,90,15/6,39. Aj sama žena aj staršia s iskrou v oku. Som slušný zdravý a maximálne diskrétny. Skúsenosti s 3kou mám tak si môžme spolu užiť.
Zajtra (12.3) niekto do PreRelaxu do sauny? Mám deň pre seba a budem tam celý deň. Niekto na zoznámenie? Budem mať modrý žraloci zub na krku. Nájdeš ma tam. Rád sa zoznámim pri šálke kávy priamo v saune 😀
AquaCity Poprad wellness, dnes poobede do záverečnej nejaký pár Muž Žena na 3ku vo wellness??
Poprípade sama žena aj staršia s iskrou v oku.
Priebeh stretnutia podľa vzájomnej dohody s ohľadom na partnerku.
Skúsenosti s 3kou mám tak si môžme spolu užiť.
Tak to AquaCity Poprad wellness je fajn a za mňa hádam aj top. Do sauny vyslovene bez plaviek a dole do wellness bazénov väčšina chodí bez,i keď sa nájdu výnimky, ktoré nechápu zmyslu slová wellness a veci s tým spojené.
Samozrejme, zvyknú sa tu páriky i odviazať v bazéne či v zátoke lásky kde pre nie príliš dotieravých sliedičov sa naskytne od tolerantné ho páru pohľad na nežnosti či sex .
Toť moja skúsenosť.
Tomáš
Ahojte. Ma niekto nejake skusenosti z polskych wellness? Chocholowske termy, termy bukovina, termi bania...?pripadne viete odporucit nieco v madarsku? Dakujem
AquaCity Poprad wellness dnes, 25.2.2024??
Pár Muž Žena na 3ku vo wellness, spoločná sauna, nahé kúpanie a čo nám bude príjemné. Poprípade i sama žena aj staršia s iskrou v oku.
Ja 190,90,15/6, 39r.
Som slušný zdravý a maximálne diskrétny.
Nechodíte niekto do wellnes RAJ ZDRAVIA na kramároch ? :) Neviete či sa tam oplatí chodiť saunovať ? Prípadne ak by sa chcela nejaká dáma pridať na saunovanie a pokec, budem rád.
Poprad wellness AquaCity dnes 13.2.2024. Slečna, študentka poprípade žena aj zrelá s iskrou v oku na niečo pekné v saune či vo vode? Poprípade aj pár Muž Žena. Ja som slušný zdravý a maximálne diskrétny. Dnes vo wellness od 15-20ej. Ja 190,90,15/6 38.
1.2. okolo obeda alebo 4.2. ku veceru, niekto na wellness? Napr. PP zatoka lasky alebo ine wellnes, budem cestovat cez SR, prispôsobím sa ak budu sympatie :)
Hľadáme aj a kamarátku aj viac chlapov
Ty nám pošleš svoju fotku a potom posleme našu fotku
Stretneme sa v sai wellness v Senci na wellnes večery
Budes ocumovat ženu, nemôžeš s nej spustiť oči
Nemôžeš nič hovoriť, iba cumiet, vyzivavi pohľad mať až túžobne
Ak ju zaujmes ona osloví teba
Ak máš záujem pošli svoje foto do správy a dátum kedy budeš na wellness večer v Senci
Máš záujem ? Tak necakaj a pošli fotku
Práve sníva o Tom ako by sa vedľa seba postavilo 20 chlapov ona každému prehmata vajcia+ penis a potom si vyberie toho čo má najväčšieho majora na sex
Máš záujem ? Pošli foto do správy
Hľadáme aj a kamarátku viac chlapov
Ak máš záujem pošli svoje foto do správy a dátum kedy budeš na wellness večer v Senci
Ahojte ja s partnerkou by sme chceli ísť do wellness placidus ale až cez víkend sme 50r pár mlado vyzerajúca chceme spoznať pár. Wellness by na to bol super
Ahoj citalsom forum sauny a nasiel tvoju otazku.
Bola si nahodne z BB v Samorine ci sem pravidelne jazdis?
Rad Ta do x Bionic do sauny doprevadim ....
Pekny de.
Odpoved potesi.
P.S. Jazdim casto BB smer Stare Hory, krasna sauna je aj v Penzione Altenberg Stare Hory. Aj tam mozeme ist.
Ahojte. Niekto sa chystá na prednú horu 22.12? My sme pár, žena 24 muž 29, hľadáme párik alebo žienku k nám na spoločné chvíle v naked vyrivke a v saune :) možno vzájomne dotyky a v prípade sympatií aj viac :) píšte všetci:)
Zajtra (15.11) niekto Predná Hora? Poobede :)
Hľadáme pár alebo ženu, píšte všetci 🥰
Ja 24ž manžel 30m :))
Spoločná naked vyrivka, dráždenie vedľa seba a v prípade sympatií aj viac :)
Dnes v poobedňajších hodinách nejaká baba alebo pár ku mne a manželovi na prednú horu? Pohľady a dráždenie pri sebe v naked výrivke a v prípade veľkých sympatií aj niečo viac ? Píšte SS (Vek 30m, 24ž)
Ahojte, do Senca chodím raz za čas, veľmi kvalitný welness. Od 5 do 7 pomerne málo ľudí, potom je tam už toho trochu viac. Pridal by sa niekto na spoločné saunovanie? kľudne pár, alebo baba. ja mladý chalan, športovec.
Viem ze ró sem nepatrí ale dnes v sobotu sa chystám do Senca tak keby sa chcela pridať zrelá žena lebo otvorený par bol by som rad za kamarátsky vzťah pripadne s výhodami.
Jjq športový typ 38 a manželka šťíhla 19tka s jednotkami prsiami chceme potešiť niekoho najlepšie podobný pár sexom a horúcim vystrekom na bruško a kozičky. Nájde sa tu niekto? Foto napovie
Nejaký párik túžiaci po mužskom divákovi v saune? Aká sauna? Kedy a kde? V súkromnej správe dohodneme 😉 ja milý slušný muž s peknou postavou a dobrodružnou povahou 😉
Niekedy som čítal aj o wellnese v Košiciach, ale vraj už nefunguje. Nebol som tam, chystal som sa, al evraj nefunguje. Pozeram Tvoj nick, miesto Košice, nemáš info?
Áno, Palma. Chystali sme sa tam, ale nejako sa to pokazilo a nakoniec aj tú Palmu zatvorili. Každopádne dobrý welnes tu v okolí Prešova je trošku problém. Super je Palcidus, alebo Zelená lagúna, ale asi skôr na welnesovanie.
Nájde sa nejaká žena alebo pár ku nám na spoločné kúpanie v naked vyrivke a saunovanie? Ďalej podľa sympatií. Chystáme sa niektorý deň tento týždeň. Samotní chlapi prosím napísať.
Ja 24 (velke prsia, štíhla), manžel 29
Ahojte, 21.07.-24.07. Budem v AquaCity Poprad. Je tam vo wellness zóne perfektný privátny bazén, kde su všetci nahi. Ako bonus je v rámci tohto bazéna zátoka lásky, ktorá slúži na to, o čom je táto stránka (teda ak stále na to slúži :(… ) chystá sa tam tiež niekto v tomto obdobi?
...boli sme tam asi 2 roky späť...dostaneš plachtu a šup dnu...vstup okolo plaveckého bazéna, púšťajú aj deti, takže nečakaj veľké súkromie na "bláznenie"...otváracie hodiny či iné podmienky si už nepamätám, ale bolo tam celkom príjemne...
Ahoj daka zvedavá ktorá chodí na welnes a rada obzerá nahých chlapov…dráždi nahotou☺️, nevadí jej stoporený penis v saune alebo si pozrie masturbáciu do výstreku…poprípade kde sa dajú takéto radovanky a vzrušenie zažiť…
Včera sme boli vyskúšať saunovy svet v Bešeňovej a bolo to dosť sklamanie, sauny plné že sa do nich muselo čakať, a v parných saunach 99 percent ľudí zabalenych do plachty bez toho aby si niekto aspoň opláchol miesto kde si sadne . Chceli sme sa so ženou trochu pohrať, ale moc to neišlo, len pár minút v parnej saune z jedným sympatickým divákom
Mmmm, verím vám. Ľudia tam zmetočne pobehovali. Otvorili dvere do sauny a len nakukli. Keď som ležal nahý alebo si sadol nahý len na plachtu tak som mal pocit akoby som spadol z Marsu. Vsetci zabaleni po krk v plachte. Škoda, že sme sa nestretli, hľadal som presne typ ako ste vy.
Držte sa a viac šťastia nabudúce prajem.
Presne ako píšeš. Včera sme boli v Brne vo fórum romanum a palava wellness a ako vždy výborne a ešte tam bolo tak maximálne 20 ľudí. Za mňa zatiaľ najlepšie vybavený wellness ktorý som navštívil.
Je tu na amateroch chlapík ktorý bol s nami v sobotu večer v mentolovej saune?keď sme tam zostali na chvíľu sami povedal že sa mu to páči a bolo to na ňom aj vidieť
Ahojte amatéri bol som tam aj ja a sobotu idem zas a hádam sa stretneme aj osobne a na záver vo vírivke bol milenecký pár ktorých pozdravujem . PS kľudne sa ozvite správa potesiii
Dá sa to tm. Každú hodinu saunovy rituál. Adolevo vode v zátoke lásky to vždy niekto robí. Ale aj v bazénoch. Je to tam. Fajn. Tiež sa tam chystám v dohľadnej dobe.
Aj ja som tam bol, včera tam bola súťaž v peelingových saunových rituáloch s medzinárodnou účasťou, takže sexík pred očami ostatných by sa moc nehodil a zašiť sa nedalo moc kde ... čakalo sa len v tých saunách, kde sa robili vystúpenia... a bolo celkom fajn, až na tie čakania pred rituálmi a potom sa v dave ponáhľať uchytiť si dobré miesto.
Dnes okolo 14oo sa chceme zastaviť vo wellness v Bešeňovej. Je to prísne bezplavkova zóna, alebo tam pobehujú niektory v plavkách ako som zažil pred pár dňami v saunovom svete chocholowskie termy?
Zajtra sa chystáme s manželom na prednú horu, hľadáme ženu/pár na spoločné saunovanie, kúpanie nahý vo vyrivke, ak budeš/te sympatickí tak aj niečo viac :)
My 24 (ž) a 29 (m)
Koho stretneme v sobotu večer vo wellnes v Aquaparku v TT? Radi spoznáme pohodový manželský pár ,alebo sympatického seriózneho muža,alebo ženu.....viac info správa
30.12.2023 AquaCity Poprad wellness.
Nejaký pár Muž Žena na stretko vo wellness,zátoka lásky či v saune,v bazéne? Som slušný zdravý a maximálne diskrétny. Všetko po vzájomnej dohode,s ohľadom na partnerku. T.
Milá dáma alebo sympatický párik na pravidelné stretnutia a dlhodobé priateľstvo? Hľadám partačku/partakov na nahotenie v saune 😉 v saunach sú samé hanblivky 😉 všade chodím na bolo 😉
Ahojte, prosím vas viete poradiť nejaký dobrý naked wellness v Prahe alebo proste nejaké miesto, kde sa človek môže zabaviť tým o čom je táto stránka? Niečo napríklad na spôsob sauny palma v KE. Ďakujem vopred za dobre rady.
Nájde sa milá dáma alebo sympatický párik na dlhodobé priateľstvo? Aktuálne som celý deň v saune PreRelax v Dúbravke v Bratislave a som tu sám, takže dobrodružstvá nás čakajú. Pridas/te sa? Náramok so zralocim zubom 😉 Ja vzdelaný sympos hľadajúci dlhodobé priateľstvo 😉 pošta alebo rovno prid. Sadni do vírivky a počkaj na mňa 😉 ja si prisadnem. Keď xavries oči , tak pohladkam pod vodou 😍
Som v saune PreRelax v Dúbravke v Bratislave. Pridal by sa niekto? Pochytas alebo pochytam? Ľahnem do vírivky, zavriem oči a nechám sa prekvapiť, kto príde 😉 Budem tu až do večera do 19-tej. Súkromná správa keď tak. Prívesok so zralocim zubom 😉
Ahojte :) mam rad welnes nahotu...predstava ze sa žena pozrie na mňa nahého na welnese v saune v sprche ma veľmi vzrušuje...tak isto nezáväzny pokec nahí v saune je vzrušujúci ☺️ hrať sa sním alebo sa urobiť pred cudzou ženou ktorá sa rada pozerá mmmmm krásna predstava...
Ahojte. Radi by sme spoznali fajn prijemny par s oblubou welnes. Chodime na vecerne do Sai Senec. Ak sa najde podobny par budeme radi ked napisete do posty. Welnes a hlavne vecerne v Senci je krasne. Tesime sa.
Ahoj, my půjdeme příští týden do sai welness senec ještě upřesníme, ale asi hned jak otevírají ve 12.00 po-pá, kdyby se chtěl někdo přidat klidně i sólo chlap pište SZ.
V Senci sa predáva iba obmedzený počet vstupeniek. Okolo 150ks iba na celý areál. To sa tam raz dva stratí.
Dajú sa objednať aj v predpredaji cez internet.
(szerkesztett)
Ahoj chodíme často na wellness a láka má predstava že sa na mna pozerá cudzia žena v sprche v saune…tak isto je lákavé sa začať robiť pred tebou…okolie Žilina … ja 188 95 30 rokov…nápiš ak by si sa rada pozrela na veku nezáleží
Sauny s vírivkou sú na samostatnom podlaží kde je vstup bez plaviek. Bazén je o podlažie nižšie a tam si už musíš dať plavky. Je to oddelené čiže ten kto má plavky tak sa nedostane do bezplavkovej zóny.
Niekde v alebo pri Bratislave niekto do sauny alebo wellnessu? Najlepšie nejaký mily alebo hravý párik. Najlepšie na pravidelnejšie hrátky 😉 rád sa s vami reálne stretnem. Ja milý hetero pohoďák 🍀 napíš poštu
Ahoj chodíme často na wellness a láka má predstava že sa na mna pozerá cudzia žena v sprche v saune…tak isto je lákavé sa začať robiť pred tebou … ja 188 95 30 rokov…nápiš ak by si sa rada pozrela na veku nezáleží
Priatelia, čo sa stalo s kultúrou saunovania na Slovensku? Posledné 2-3 roky vidím, všade samých ľudí v plavkách.
A nejde o to, že by som chcel očumovať ľudí, že by som sa chcel pozrieť na nahotu alebo sexovať v saune. Mám rád nahotu, mám rad saunovanie ale neznášam, keď niekto príde do sauny v plavkách. Proste sa mi nechce dýchať chlór.
Tento mesiac som bol niekoľko hodín v saune v hoteli Patria na Štrbskom. Je tam vyslovene vyhradená bezplavková zóna 16+, ktorá je aj vnútri aj vonku, kde najradšej chodím (lebo do tej druhej zóny, chodia rodiny s malými deckami, a tie robia proste hluk a všetko ostatné). Problém bol, že pomaly väčšina ľudí tam bola v plavkách a to aj vo vonkajšej vírivke (kam my bolo blbé potom vbehnúť).
Obsluha to neriešila ale proste kde zmizla dobrá kultúra saunovania?
Tiež som si to všimol, je to divné. Nereagujem na to, som tam nahý. Už sa mi stalo aj to, že plavkáči odišli - ich problém.Väčšinou na mňa pozerajú ako na exotické zviera
V prvom rade je problém v samotnom človeku ktorý nerešpektuje pravidlá daného zariadenia, respektíve ich nechce rešpektovať (nie všetci sú rovnaký),a ďalej je problém , personál wellnesu. Aby náhodou neodradili zákazníkov, tak ich nechajú aj v tých plavkách, len nech je zákazník spokojný. Zažili sme wellnes v Poľsku, hotel Bania, a vo wellnese terma Bania sa s tým nepiplaju, kto nedá dole plavky musí ihneď opustiť wellnes. Ešte aj samotný ľudia, návštevníci sa navzájom upozornia, že plavky dole.
A to tu nikto nespomenul "chemickú " stránku saunovania v plavkách. Plavky sa majú prať pri 30 stupňoch, ak ich operiete na viac stupňoch uvoľňuje sa farba a rozpadá sa látka. V saune pri 100 stupňoch sa tieto chemikálie uvoľňujú priamo do tela, do najcitlivejších častí tela.
(szerkesztett)
Opat otvorila Petrzalska plavaren. Neviete, niekto, v akom stave je teraz saunovy svet? Je to tam prisne bezplavkova zona alebo su tam zahaleni az po usi?
Minulý týždeň som bol v saune Delfin v Ružinove. Sobota MZ bezplavková zóna. Celkom fajn to bolo. Male ale útulné. Ludia bezplavkovanie dodržiavali. Chybala nejaká príjemná hudba.
v piatok sme boli v Morávii a presne tak isto, aj zeny aj muzi si plachtami zakrývali plavky aj ked je tam bezplavková zóna, od obsluhy som videla iba jedno upozorneni na pravidlá saunovania. Mala som pocit, ze sa obsluha tvarila ze to nevidi aby si welness takýto ludia zaplatili aj nabuduce...
No mne sa zdá, že fórum sa míňa pôvodného poslania s to vymieňanie skúsenosti s jednotlivými wellnesskami. Tu sa každý muži chcú pripájať k ženám alebo páro,ako keby na nich len čakali 😁
Výborný wellnes svet je v Patinciach. Moja polovička si tam vychutnávala vírivku plnými dúškami a pritom pozorovala mužské penisy. Potom za mnou vkĺzla do sauny a taká nabudená ma s chuťou vyfajčila. Zvláštny a zároveň intenzívny zážitok.
Rajecke Teplice Aphrodita Palace - Chysta sa nejaky par alebo zena od 14.07-28.07.2022 na wellness pobyt. Môžeme spoločne relaxovať, skočiť na vínko prip. niečo viac..
Mal by niekto záujem o stretko v gay saune dnes po 17tej? Ideálne ak si mal chuť aktívne si zašukať pred zrakmi ostatných. Samozrejme bezpečne s ochranou. Neváhaj a píš
Ja chodim doma na zahrade do virivky. Len nahi. Ci uz vecer, alebo cez den. Ak sa najde zena, ktora ma vecer chut zrelaxovat vo virivke, nech sa ozve. Nemusime sexovat, staci pokec, dotyky, nahota.
Co sa tyka vybavenia a ludi, za mna je naj wellness v plavarni hotela Nivy, alebo potom Saunia v Auparku. Saunia je novsia a vacsia. Hotel nivy je sice mensi, ale ma aj virivku, je tam prijemne pritmie a uz par krat som videl ako sa tam nieco deje.
Taktiez je super Sai Wellness v Senci, obzvlast wellness vecery mimo letnej sezony; vtedy je cely aquapark bezplavkovy.
(szerkesztett)
Ahojte. V stredu som bol v aqua spa Trnava. Super odporučam. Cisto voňavo. A pozdravujem pani ,ktora si ma obzerala pod sprchou a hm...kala.... Ak tu je moze napisat spravu
Išiel by dnes niekto o cca 18-tej do sauny v Auparku v Bratislave? Ja hetero, samotní muži nie 😉👍🍀 milý a hravý párik hľadajúci dlhodobé priateľstvo? Žiadne fotky, vypisovacky.... stačí ak prídete 🍀 budem mať náramok so zralocim zubom, stačí ak budete mať ruky vpäsť ako znak sympatií 😉 keď len partner, tak viem, že prekvapko pre dámu 😉
Boli sme cez vikend s manzelkou v saunii v auparku, ale sklamanie, zeny vsetky zakryte plachtou az po bradu, muzi podobne 😏 inak miesto ciste vonave, len trochu drahe.
Áno, pravdou je, že tam vsetcia ešte aj do parnej chodia v plachtach 🤷🏼♀️ páči sa mi ten priestor a ceremónie, ktoré robia. Určite sú aj lepšie sauny 😉 máte nejaký typ? 😉
Niekto dnes po 18.00 do saunie v Auparku v Bratislave? Milá dáma alebo príjemný párik na zoznámenie? Ja hetero single muž. Budem tam. Na krku mám prívesok so zralocim zubom. Maj zovretú ruku v päsť pre náznak sympatií pre zoznámenie a ja sa príhovorim 😉 Hľadám skôr vnútornú krásu. peknú mušličku a riťku máte všetky. Nikdy nevieš, kde stretneš svoju spriaznenú dušu. Budem mať miesto plachty sauna šortky 😉
Ahojte, tento týždeň v piatok 11. 3 idem na celodenný vstup do aquacity Poprad. Ja 35r pasív, subík bez zábran. Som za RÝCHLU a REÁLNU komunikáciu, bez zbytočného vypisovania. Ak máš záujem píš správu dohodneme podrobnosti. Pop mám
Niekto do saunie v Auparku v Bratislave teraz cca o 15.50? Ja hetero pohoďák so slušným vychovaním. Hľadaj prívesok so zralocim zubom. Zovri pravú ruku vpäsť a ja sa príhovorim 😉👍
V Bratislave to nie je problem. Rezervujes si welness na 2 hodinky a vtedy si tam uplne sam... Skor je problem zohnat niekoho normalneho do stvorky. My to skusame uz asi pol roka a nedari sa nam... Ak mate chut sa k nam pridat, ozvite sa :-)
Ahojte prijemny amateri a amaterky. Ma nejaky prijemny parik alebo zena v termine od 03.02.2022 do 06.02.2022 pobyt v Spa Aphrodite Palace v Rajeckych Tepliciach? Ja sympaticky 37 rocny muz, 190cm vyska, 98kg vaha, kratke hnede vlasy, zeleno-modre oci, upraveny hlada prijemny par pripadne zenu na prijemny pokec a relax. Uzime si spolocne Natural Spa a wellness ritualy.
Furst je zavretý už od prvej vlny. V Luznej to mali majitelia Furstu otvorené ešte v novembri, teraz sú asi zavretí. Nivy a Delfín sú tiež zavreté. Ale sauny sa pomaly začnú otvárať ak 9 uvoľnia opatrenia.
Mila amatérka alebo sympatický párik ako príjemná spoločnost do sauny PreRelax v Dúbravke dnes? Hľadám dlhodobé priateľstvo založené na sympatiach a spoločných záujmoch. Nájde sa v tejto dobe niekto normálny ešte? 😉😉😉 Budem tam dnes od 12.00 do ôsmej. Spoznala ma podľa prívesku so žraločím zubom.
Okrem sáun, ktoré sú otvorené výlučne pre hotelových hostí asi ani jedna. Jeden môj tip, ktorý mohol byť otvorený ako vlani, je v tretej vlne prísne zavretý aj keď pred rokom fungoval v režime "rodinná bublina"
Treba si zavolat. V červených či oranžových okresoch do 10ludi na objednanie na čas. Senec SPA je zatvorený, Saunia v Auparku otvorená- len pre ockovanych. Skor možno malé sauny budú fungovať.
podľa mojich skúsenosti naozajstný bezplavkový welness v Budapešti nenájdete. V Maďarsku nosia plavky dokonca aj v saune. Zopár alternatív:
Aquaworld Resort Budapest: tri dni do týždňa je povolené saunovanie bez plaviek. Často to hostia nedodržiavajú a nikto nezakročí. Pred koronou bolo v zime raz do mesiaca večer povolené bezplavkové využitie termálu, ako je to teraz, neviem.
Lukáčove kúpele (Lukács fürdő) v Budíne: Dvakrát do týždňa sauna bez plaviek.
Aqualand Ráckeve: 40km južne od Budapešti, chodí tam prímestská železnica. Dvakrát do týždňa sauna bez plaviek.
V8 v Szentendre: 20km severne od Budapešti, chodí tam prímestská železnica. Dvakrát do týždňa sauna bez plaviek.
V blízkosti Budapešti ešte Aquasziget v Ostrihome a Brigetio Spa v Komárome (na Dunaji oproti Komárnu).
Ak potrebujete ešte nejaké informácie, napíšte.
V pondelok sme boli v Senci v SAI wellnes s priateľkou a bolo naozaj super. Odporúčam každému. O mesiac otvárajú aj nocne kúpanie. Tak sa na to tiež uz tesime
Ahojte, chcem sa spytat ci ma niekto skusenost s Wellnessom v Bankove Kosice? Bazen je plavkovy alebo bez, je tam klud alebo milion ludi zo zlavomatu? odporucania? skusenosti? dik
písal som vez mobil = správu nevidím, ... v Permone môžu do wellness len ubytovaní hostia=cca 110 nevyužité min, pre verejnosť zatvorené: realizujú sa objednávky z "corona" obdobia
Akoze, fakt by som rad dostaval vysvetlenie k tym "palcom dole". Podla mna uplne legitimna otazka k dnesnemu uvolneniu opatreni a k tejto teme. Niekto zakomplexovany sa ukaja ze "hejtuje" vsetko?
Táto výhrada sa tu opakuje často. Myslím si, že to súvisí s dizajnom webu na mobile - pri scrollovaní nižšie sa veľmi ľahko stane, že nechtiac klikneš na palec dolu a potom sa to už nedá zmeniť.
Ahojte, máte nastavenú ochranu súkromia. Ja mám jeden tip, zdá sa, že naozaj fungujú v súkromnom režime akoby pre rodinných príslušníkov. Viac v súkromnej správe
Furst na Pasienkoch je zavretý od jari. Písal som v septembri majiteľke kedy otvorí ale napísala že vzhľadom na situáciu nebude otvárať kým nebude zjavné že nebudú nové opatrenia. V Luznej majú otvorené.
v stredu 30,9 som bol v Permone a bolo zase super,bolo viac ludí na moj vkus,ale super,...bonusom bola jedna velmi pekna zrela zienka,ktoru som tam videl uz viackrat,chodí tam sice s muzom,ale stale,ked na nu natrafim v nejakej saune,lezí tam naha bez plachty.a vystavuje tu svoju velku vyholenu macicku...dufam,ze ju tam uvidim aj dnes....pre mna je Permon topka:)
Najlepšia sauna v Bratislave je prerelax v Dúbravke. Fínska, parna a infra sauna, výrivka, solná jaskyna, vela zaujimavostí, nízke ceny, celodenný vstup. bar zdarma. Je to bez konkurencie. www.prerelax.sk
Ahojte. My zo ženou sme boli v jeseni, ked je skôr tma, osvetlené bazény v natur spa veľmi príjemne. Nahé plávanie, výrivka 2x finska sauna. Pripadne napište opíšem...
Zdravíčko ma niekto skúsenosti s wellness v Tatralandii ? Chystám sa do tatier a tatralandia je asi najbližšie no nikto mi zatiaľ nevedel povedať aké to tam je plavkači, naháči či sa ľudia boja odhaliť sa ... atd plus ak ma niekto skúsenosti aj s AquaCity Poprad počul som o tom samu chválu ale tiež by ma zaujímali názory ľudí ktorý tam chodia alebo tam už boli a taktiež či tam sú nahaci, plavkači “odvážený” alebo sa boja za každé info ďakujem
Trnava, hľadám kamarátku do welness, časom možno aj viac...
Na rozprávanie, a trávenie príjemného času
Časom aj viac ako sex...
Chlapi prosím nekontaktoval!!!, hľadám len ženu
By si sa čudoval, do väčšiny welnes a aj sáun na Slovensku chodia v plavkách. Pokiaľ sa to výslovne nekontroluje, samý plavkáči. Dokonca aj v Permone sme stretli v saune v plavkách
To je pravda,na Slovensku je to s tými" plavkačami"vo wellnesse problém. Včera sme boli s manželkou v AquaCity Poprad a vo wellnesse bolo asi osem ľudí v plavkách. Keď som sa opýtal pri bare či to nieje bezplavkova zóna,vraj do vody sa môže kľudne v plavkách,lenže ako to na Slovensku býva,tak bolo ich zopár aj v saunach. Zlaté Poľsko,v tomto smere
Bol som tam asi po troch rokoch v stredu večer. Narvate jak sviňa, kopa plavkacov a akurát jedna slečna čo strašne chcela ukázať ako perfektne má spravené kozy (mala ich spravené fakt perfektne) hore bez vo vírivke s frajerom ale nič nerobili. Takže u mňa Nivy prúser. Furst je lepší ale ani tam som toho toľko nezažil.
Keďže sa už v stredu otvárajú wellness centra tak prichádza možnosť ísť do sauny. Je tu niekto z okolia Trenčína, kto by šiel niekam do wellness v Trenčianskych Tepliciach? Nemalo by to tam byt vôbec plné, hlavne vo večerných hodinách. Našiel by sa niekto?
Jeden chlap, co byl ve Welnesu Hotel Nivy v Ba. Saunovali jsme se, furt jsi se koukal. S typkem jsi se bavil a ptal se: Je na co koulat. Ty velky, potetovany a chlaputy. Odesel jsi :(
Na Slovensku, co mame skusenosti, tak v Senci je to fajn a Permone tiez. My by sme radi vyskusali Polsku stranu nieco v okoli Zakopaneho alebo priamo tam. Mate nejake dobre skusenosti s wellnesom u nasich severnych susedov? V Bielsko Biala tam sme boli, ale teraz chceme nieco v okoli Zakopaneho.
Laka ma zažiť vzájomnú nahotu s milou amaterkou alebo parikom, kde nebude nahota z mojej strany prekážať naopak budú vzájomne pohľady zatiaľ bez dotyku. Nájdem? Ja hetero, Bratislava
v Permone sa da hlavne preto, lebo je tam vela saun a aj takych malych, ze ked ste tam dvaja tak sa tam uz tazko niekto zmesti...ale trebars aj v tatralandii sa da a tam je to teda este o cosi vacsie vzruso lebo je to o cosi riskantnejsie ;-)
Tam sa neda nic, vsetko je velmi otvorene. Jedine ak je malo ludi, tak mozete skusit saunu. Vchadza sa len jednimi dverami a ak pojdete na opacnu stranu, tak stihnete prestat ak niekto pride.
Ahojte ... keby sa chcel niekto pridat na Nivy alebo do Holiday inn potesim sa. Prijemnu zensku spolocnost pozyvam ... nic okrem spolocnosti neocakavam :)
Tak predovšetkým tam ľudia prídu kvôli saunovaniu. Všade chodí väčší pomer mužov ako žien. Sauny v hoteli Nivy sú veľmi pekne a čisté. Nemyslím si a neviem o žiadnom pare, či žene, ktorá by sa tam šla vyslovene pretŕčať.
Nájdu sa amatérky alebo prípadne pár v stredu 22.1. po 19:00 v Aquatermal Strehová na vzrušujúce spoločné pohľady vo wellness? Poznávacie znamenie modrá šnúrka na ruke?
Tiež by sme radi zašli niekam do sauny a spoznali neaku ženu par alebo muža pekne sa zoznámili. Také priateľstvo s výhodami, ale neviem, kde sú také sauny v BA sme boli len v frust sauna.
Pekný deň prajem vyznávači nahoty a podobne "pleštených" 🤣🤣🤣 v piatok 20.12.2019 idem do sauny PreRelax v Bratislave v Dúbravke. Budem tam od cca 13-tej do takej 19-tej. Ak by mal niekto záujem o príjemnú spoločnosť s milým hetero mužom, budem rád. Hľadaj žraloci zub 🤣🤣🤣
5.12.19 sme boli v Permone dole v malom bazéne v tmavom rohu a nás veľmi vzrušovalo ,keď sme sa milovali pred iným párom, ktorý si to rozdával tiež pred nami.
Nejaká sauna, kde majú aj Plavecký bazén resp niekde, kde sa dá okrem saunovanie aj zaplávať? V Bratislave. Ešte som nebol na Nových ani v Petržalke? Bol už niekto? Pokecáme?😉
5.12.19 sme boli v Permone dole v malom bazéne v tmavom rohu a nás veľmi vzrušovalo ,keď sme sa milovali pred iným párom, ktorý si to rozdával tiež pred nami.
Veľmi rád by som konečne našiel dobru, poriadnu parnú saunu v Bratislave .... a keby tam bol aj parik ktorý chce "pokecať" ťažko odmietnem... ale hlavne vie niekto ozaj o dobrej parnej saune ???? Ďakujem za odpoveď.
Pekný deň prajem 🌹 mili vyznávači nahoty a sauny. V ktorej saune v/pri Bratislave je 🙏🙏🙏 nahota prirodzená a dodrziavana? Ešte som ich nevyskúšal veľa, tak možno mi poradíte a ušetríte čas 😘
Dnes sauna PreRelax v Dúbravke v Bratislave? Ja sympos hetero milujúci nahotu rad spoznám príjemných a sympatických ľudí. Budem tam od 13.00. Poznávací znak-naramok na nohe 😉
Ahojte, Hľadám ženu/ ženy ideálne vydatú/ é od 20 do 40 rokov na spestrenie saunovania/ welnesovania, nehľadám záväzky, nejde mi o sex ale iba si okoreniť welness vzdrušením s pozerania a debatovania. ak Hľadáte niečo podobné ozvite sa , môže byť aj pár. (ideálne cez deň) CELÉ SLOVENSKO
Na moje prekvapenie v nedeľu v Bešeňovej bolo poriadne veľa ľudí a dosť odvážny ľudia. Nahoty veľa a dalo sa aj zasunúť pochytlať ale aj popozerať nejaké tie ženy ktoré sa s radosťou ukázali nahé 😈😈 takže určite prídeme ešte niekedy som milo prekvapený. Chodíte niekto do Bešeňovej ??
Idem práve do wellness/sauna "PreRelax" v Bratislavskej Dúbravke. Niekto milý a komunikatívne ako dobrá spoločnosť? Ja hetero sympaťák. Budem tam cca do siedmej 😉
Pekný deň prajem 🌹, budúci utorok (15.10) budem v saune "PreRelax" v Bratislavskej Dúbravke od 10-15.30hod. Ak by sa niekto chcel pridať k nahotu milujucemu sympatickemu heterakovi, budem len rád 😍😍😍
Boli sme tento rok v apríli. Super atmosféra vo welness. Prísne bezplavková zóna a všetkymi rešpektovaná. Vonku výrivka, príjemná tepla voda a bez plaviek aj vzrušujúca....ak chcete viac postrehov pošlite vskaz.
V dudinciach sú wellness, s veľa nemám skúsenosti ale ak máte radi nahotu a taktiež sa radi ukazujete pred ostatnými v hoteli Rubín to celkom ujde, je tam wellness do ktorého sprchy sa da vidiet aj z bazéna ľudia často pokukuju
V pondelok okolo obeda až do večera budem vo wellness preRelax v Bratislavskej Dúbravke. Som hetero sympos a milujem nahotu. Ak sa chces pridať, budem rád 😉
Tak my si z manželkou doprajeme trochu potešenia, keď sme vo wellnesse. Ale teraz cez víkend sme boli v permone a bolo fantastický vo wellnesse. Dole v rieke sme mali aj divákov,čo moju a samozrejme aj mňa veľmi vzrušovalo. Super zážitok
Boli sme v marci tohto roka. Natur SPA je super. Mojej trvalo dlhšie osmelenie bez plaviek, ale dala to. Zvedavosť pozrieť iných ju osmelila. Ostatná zóna je plavková.
Bol som minuly tyzden v Polnom Kesove, je tam super saunovy svet...ak by nejaka mala chut, pozvem ju a mozeme sa krasne oddavat roznym zalubam...Buduci tyzden od pondelka poobedia sa tam chystam tiez...pridas sa? Myslim babu akehokolvek veku...
Je to mega komplex.. za mna, strasne megalomanske.... take neosobne.. 50 ludi vo virivke atd.. v saunach sme neboli... da sa tam aj uzit si 😉😊😁??? Je tam bezplavkova zona?
Ja chodím rád v Bratislave do dubravky do sauny, vôbec sa nehanbím a všade som naholo 😉majú tam fínsku, parný,infra a menšiu vírivku. Ak by sa Mila amaterka chcela pridať ...
V Senci počas wellnes večerov sa dá niečo zaujímavé zažiť, chodí tam niekto?? ... Všade píšu, že je tam zakázané akékoľvek sexuálne a eroticke spravanie ktoré sa bude považovať za hrube porušeniie navstevneho poriadku čo nás odradilo.
Ahojte, neviem ci to ma zmysel, ale skusim napisat sem. Uz dva krat sme videli jedneho mladeho chlapca vo welnese v Hoteli Devin v Bratislave. Myslim, ze je neprehliadnutelny vdaka svojej vybave nadrozmernej . Ak niekto nahodou o nom viete, napiste mi, alebo ak si to citas fesak, ozvi sa :-)
Ahojte...dnes mám voľno.... išiel by som do sauny ... parik alebo zena čo by sa chcela pridať a pôjdeme spolu ? Uvidíme čo dalej podla sympatií... ? Bratislava
To vážne vsetci veríte, že sa vam tu nejaka ozve, ktorá hľadá takých zufalcov do wellness??? Len prosim neodpisovat mi to do spravi blbe komentare a ani nic podobné.dakujem
bol som v jednom nemenovanom wellness v hoteli a mali tam jacuzzi, nikto tam nebol tak som do nej vosiel nahý a bolo to super, sadol som si tak aby mi prud masíroval zalud, strašne dobrý pocit az som sa spravil, potom som vysiel von a vypol bublinky tak bolo vidno semeno ako pláva vo vnútri :D
Neviem, či to vôbec v Palme Košiciach žije. Hľadám partnerku na občasné saunovanie v Košiciach, úplne nezáväzné. Najbližšie pôjdem do Palmy 20.2.2019, kto sa pridá?
Nájdem milý párik na pravidelné welnes či sauna kamaratstvo? Som z Bratislavy. Pravidelné by sa mohla partnerka pred tebou so mnou hrať alebo ja s ňou. Môžme skúsiť aj natajnasa a ja ju tam budem očami pred tebou balit😍 akože sa poznať nebudeme 👍
Ahojte, hľadám ženu alebo pár. Chystáme sa do wellnessu v Senci. Bol by som rád, ak by nejaká fešanda vyvolala trocha zdravej žiarlivosti v mojej partnerke.... píšte len ženy prípadne páry.
Keby hladal nejaky par mladeho s velkym do sauny...tam napiste. Mam zaujem... napríklad ze by ma urobila zena pred svojim...alebo samotna zena v saune ? Nahodou? Ba
mna by zaujimal opak toho co sa tu riesi a to, ci viete niekto o welnesse v BA a okoli, kde by sa dalo ist v obleceni - teda virivka predovsetkym alebo bazen, kde ale by bol clovek sam, teda par :) diky
V piatok alebo sobotu sa chystam do Senca na vecerne saunenie, bol by som rad keby sa pridala prijemna pani hoci len na kus reci nech tu je o com pisat :-)
Včera v SAI Welness v Senci niečo medzitým. Nikto v plavkach, pri presunoch zahalený, inak v saunach a bazénoch nahý. Mierna prevaha mužov, ale všetko v rámci slušnosti. Sem tak nejaké šukacky v bazénoch.
Perfektné wellness je v poľsku,terma bania. Boli sme tam s manželom cez víkend,asi trikrát sa stalo že do sauny vošli ľudia v plavkách, hneď za nimi vošla obsluha wellnessu a dala im na výber, buď plavky dole, alebo von zo sauny. Pri saunovom ceremoniály vo veľkej saune som narátala 57 ľudí, trošku viac chlapcov ako žien ale nikto nebol zahalený. No v takom termál parku na z.širave pri ceremoniály keď sa odhalíme (aby sa prehrialo celé telo,lebo pod mokrou plachtou to sa určite neprehreje) tak sa na nás pozerajú ako keby sme boli nejaký iný. Asi toľko
Niekto sa tu pýtal ako by žena vnímala dotykanie sa od úplne cudzieho muža v saune. V prvom rade by nebolo od veci si uvedomiť ze sauna ci wellnes nie je zoznamovacia kancelária.Tieto miesta sú primárne určené na oddych a relax. Predsa len je rozdiel keď príde muž do sauny s partnerkou, pripadne ženou ktorú už pozná a nie je až tak úplne cudzia. Ale len tak osahavat ženu ktorú vidí prvý raz v živote a hneď nahú... Nech sa nikto nehnevá ale je to prinajlepšom cudne a nevhodné. Nerobí sa to.
Nechce ma pozvať mladý parik alebo samotná zena niekde do sauny....? Samozrejme nemyslím to tak ze mi mas platit, len myslim ze sa spolocne dohodnúť... ja mlady sympatický, zadany s 20/7... ba
Zaujímal by ma názor dám, ktoré saunu navštevujú, aký majú pocit z kontaktov s neznámymi mužmi. Samozrejme úchylákov neberieme do úvahy. Normálni, zdraví muži, ktorí sú príťažliví, ale neznámi. Do akej miery je ženská duša pripravená, napr. na dotyky s cudzím mužom.
My sme boli vcera po dlhej dobe na vecernom wellnese v Senci a velmi sa nam pacilo. Jedine odporucam vstupovat priamo do wellnesu, nie cez aquapark. Je to tam take utulnejsie. Inak super. Zavitame tam este v novom roku.
Ahojte ak sa nájde milý pár , žena , či muž na spoločné saunovanie vo Zvolene alebo v Banskej Bystrici ešte som v saune nebol . Chcem vyskúšať aké to tam je
V partizane sa da skvelo sukat my sme tam boli neraz ako ajo dole pri bazene je druhy maly bazen a nad tym nieco ako hniezdo kam odspodu tazko vidiet alebo v saune v liscej nore aj pozorovatelov sme mali raz parik potom sukali aj oni
Včera po prvý krat som v Senci na vecernom kupani videl pekne akcie. V saunovej osvetlenej virivke si to rozdaval jeden parik uplne bez hanby zo vzdychmi a vsetkym. Uplna sila, a takisto aj vedla vo virivke,ktora vcera nevirila si to dost dlho rozdaval dalsi parik..
ahojte. hladam inteligentneho muza od 35-45 rokov ktory bi vedel moju priatelku ukecat na santenie v trojke,budeme v piatok o dva tyzdne v senci na vecernom kupani. sprava
Ja som tam davnejsie chodil, ale zacalo ot upadat tak som prestal. Na bezplavkovu zonu zabudnite, do virivky je zakazane chodit bez a vela ludi ide priamo v plavkach aj do saun...
Ahojte, má niekto skúsenosti s wellnes pobytom v hotely Březuvky ? , alebo máte dobrý typ na wellnes pobyt na inom wellnes hotely, kde je bezplavková zona a aj sa dodržuje. Môžete aj do pošty.
Hlavná téma na fóre je Wellness a sauna bez plaviek ale všetci sú zahalený až po krky v plachtách, o čom to je? Chodím dosť do Wellness ale z 20 ľudí je len jeden "poodhalený" v zahraničí by nás vysmiali, či nevieme ako sa treba "obliekať" do sauny, sme my národ divný, to je môj názor
Máš pravdu, ale chyba je aj u prevádzkovateľov sáun. Mali by napomínať tých čo nedodržujú pravidlá správneho saunovania. Taký čo sa hanbí za svoje telo by tam ani nemal chodiť
Chystáme sa s priateľkou niekedy cez týždeň pred záverečnou do Moravie? Máte niekto skusenosti s moraviou pred záverečnou či sa da niečo podniknúť? popripade nejakí pozorovatelia by nám nevadili
Ak chcete pridite dnes do Senca, budeme tam dva páriky, ktoré si to budú rozdávať v bazéniku veľkom 😈 Kľudne sa pridajte alebo len tak pozerajte a užívajte si s nami atmosféru 😉👋🏼
Ahojte teraz piatok 5.10. By sa našiel niekto do sai welnes senec Rád by som pozval Nejakú slečnu paničku welnes zaplatím nezáväzné Keď tak malé harašenie pod vodou Píšte správu určite sa dohodneme
Permon ma spickovy Welness. Vnutorne, vonkajsie casti, kopec zakuti na ihranky :)
Vo welness vitalnom svete je stale tma iba jemne svetlo a kopec zakuti kde sa da santit.
Ak nieje vela ludi, tak sa to rozlozi naklolko je tam asi 15 saun
Ahojte, chladne dni sa blizia, co tak rozpisat trochu temu co sa da v ramci wellness zazit v Bratislave a okoli ... kam chodite? skusenosti? plany? napady?
Sexi šuhaj tuži spolocne stravit cas so sexi mladou devou na nudaplazi a pod.... Len tak lezat, spoznat a dalej sa uvidi. Viem ze si, tak napis, slusnost, diskretnost....
Je tu nejaka zena alebo par z MT co chodia radi do sauny alebo vyrivky ? Mozme sa niekedy dohodnut a uzit si to . Ja 23r zadany , zdravy , diskretny . Napiste spravu :-)
Ahojte, okolo 20.8 sa chystám sam na Krk na nuda pláž. Hladam babu alebo aj dve kamošky či by sa pridali. Ubytovanie a odvoz zabezpečím. Iba vážny záujem
Saunovy svet v Corvinus Veľký Meder.Nenájde sa na dnes poobede pár/žena/muž ? Výhodou pre exhibicionistov je fakt,že mladá baba,ktorá sa o to stará,tam behá bez problémov medzi naháčmi,a zrejme ju to moc baví,priamo čaká,kedy vyjdete nahý zo sauny.
Ahoj, bude niekto v termine od 26.7.30.7.2018 ubytovany v Starej Lesnej v Hotely KONTAKT??? Niekto zaujimavy co by rad vyskusal vzruso v saune??? ;) Piste hlavne do spravy ak sa da :)
To by bolo super s Vami zažiť.. Ja muž 30 17-18cm 180cm šport.postava ak by bol záujem rad sa pridám do takej sauny som 💯 diskretny.. Ak by bol záujem napíšte mi správu pls
Ponúkam celodenné relax vstupy do AquaCity Poprad. Platné celé leto. Neobmedzujte sa zľavomatom alebo kupónmi, ktoré majú obmedzenú platnosť...užívajte si leto so štipkou erotiky v luxusných wellness bublinkách :)
Rad chodim do sauny, avsak som sam, najdem sarmantnu zenu, ktora tiez nema s kym ist do sauny, virivky, zrelaxovat a porozpravat sa? Najlepsie Trencin a okolie.
Ak chcete dnes niekto spolu saunu v gay saune v bratislave tak napiste pridem tam ale aj rozumny cas piste som min. 30 min. Odtial najlepsie honka a pokecat ak chces ak nie len honka, ak nikto nenapise tak nepridem
Ahojte , v sobotu 31.03. sme vyskúšali Aquathermál Senec. Je to tam výborné, tak ako má byť. Páčilo sa nám to. Boli tam aj návštevníci našej vekovej kategórie 45+. Určite tam pôjdeme viackrát. Ešte keby sme tam mali aj kamarátsky pár.....
Môžme potvrdiť , že sauna Palma v Ke je výlučne naturistická a obsluha upozorňuje návštevníkov, že pohyb v priestoroch sauny výlučne nahý, alebo v plachte. V stredu je vstup len 18+ a to sa tam dá vidieť a zažiť kde čo..... Môže ešte niekto potvrdiť?
Boli sme v sobotu so zenou a velmi sa nam páčilo.Za tureckou saunov zozadu tie dva mensie bazény s vyrivkou uplne top,počkali sme kym sa to trosku vyprázdni..Som si sadol hore na okraj bazéna,zena podomnou v bazéne a fajčila ma,prisiel starší párik a zjavne im nevadil ten moj postavený kokot,šupli sa hned do toho vedľajšieho bazéna a zena stale pokracovala,dokončili sme to sexom v prezliekacej kabínke co bola kusok odtial.mna to velmi rajcovalo a este som pootvoril dvere na kabínke nech nas naschval niekto načapá ale ako naschval akurat tade nikto vtedy nesiel,bolo uz po 23 hodine a uz tam vela ludi nebolo..takze my sme nadšený velmi.radi by sme nasli podobný párik na zoznamenie co ma rad nahotu ako my,a mozme tam nabuduce blbnúť štyria
Som zrely normalny chlap, idem dnes vecer do senca, budem rad ked sa prida prijemna zena alebo par. Milujem prirodzenu nahotu ,sex nie je prvorady, postavu neriesim.
Keby chcela nejaká baba dnes welnes senec môže mi napísať idem cez HC TT NA SC Môžem ťa zobrať vstupné platím píš do správy nič záväzne len tak pokecame
Ahojte kto dnes 16.3. Ide na welnes senec nočné kúpanie Rád by som si pozrel nejaký párik ako sa vzrušuju alebo aj samostatne baba ako masturbuje alebo chalan honka Budem 20:45 v malom bazéne ako diváka Napiš mi do správy určite sa dohodneme
Áno jasné hotel Turiec tam ti na recepcii dajú plachtu a vyslovene zákazu ísť v plavkách do wellness jediné čo máš celý čask dispozícii je plachta aj tu dávaš dole keď ideš do vírivky a podobne
V Nivy wellness su v infra saune zadné dvere (tá sauna je priechodzia). No a tam som pretiahol kamošku, češku z Prahy. Vošli sme dnu, keď nebol nikto v saune, akože poď sa pozrieť čo to tu je. Medzitým vošli do sauny ľudia, bolo nám blbé, len tak otvoriť a vojsť zo zadu, tak som ju za ten čas zozadu, celkom potichu pretiahol. Tiež dobrý adrenalín. :) ľudia zo sauny vyšli, a my sme do sauny vošli. Keď vošli z vonku ďalší, len kukali, že ako to, že sme tam, keď asi si kontrolovali tesne predtým, že tam nikto nebol... :))))
Odporucam hotel Kaskady my sme tam boli cez tyzden. Bolo malo ludi vo vonkajsej virivke sme zacali najprv prstovanie a honku. Potom sme sli do sauny tam uz to islo lyzanie fajka a sex vystrek pekne na kozicky a islo sa dalej. Vrelo odporucam
Moja dnešná skúsenosť v saune v Moravii v ČR. Bol som v saune v ktorej je aj bazen, (tí ktorý tam chodia, vedia) Dosli tam 2 pariky, chlapi asi okolo 50, zeny nieco mladsie. Po kratkom bozkavani a hladkani si to jeden par zacal predo mnou a este par ludmi rozdavat, a druhy par si vychutnaval oralny sex, ked zena chlapovi fajcila. Takmer vsetci pritomni znechutene odisli.. Ja nie :-)
Ahojte mi chodíme na Zelenu źabu do Trenčianskych Teplic . tam je SAUNA bez PLAVKOVA ZONA , je TAM super , Hladame Par alebo samotného muža, ženu na Spoločne saunovanie a čo k tomu patri.Seriozne.
Ahojte, zaujalo ma, ze hladate muza do sauny. V saune na Zelenej zabe som uz bol viac krat a bol to fajn relax :) Je to krasne miesto a moze byt aj lepsia zabava, ked sa tam stretnu prijemny ludi, kt. maju podobny pohlad na zabavu a su padnu si do oka.
Mne sa paci a parnej saune, ale aj vo virivke ci odpocivarni a par x sa mitam pekne postavil a pohral som sa s nim, ale zial ziaden parik, co by mal zaujem o zabavu tam vtedy nebol.
Budem rad, ak sa ozvete :) Pekny den, ahojte. P.
Ak máte možnosť, choďte do X-BIONIC SPHERE do Šamorína. Ja tam chodím pravidelne. Pochybujem, že najdete lepšie, kvalitnejšie miesto na saunovanie a trocha nahoty.....
Inak neviem ako dakedy,ale chodim do Senca na welnes večery bez plaviek pravidelne,ale nie je tam ani náznak od nikoho že by tam nieto sexoval,alebo tak. Cital som rozne fora,ze tam mnohi robia toto a hento,a ze v sprchách atd. Ale nic absolutne nic, mozno iba smelé páriky vo vírivkách,,aj to som ešte nevidel ..... Zuajímavé.
Ahoj. Dnes do Senca nejake prijemne ziena, pripadne par? Nenapadne "harasenie" pod vodou vo virivke? Zazit trosku adrenalinu? Dotyky, pohlady.. nenapadne? :)
ahoj nemate chut spoznat 28 rocneho chalana?:) hladam mily seriozny parik alebo zienku... som mobilny aa casovo flexibilny tak mi nevadi ani dialka :) niektoré pekny wellnes?
Zdravím :) som 23r študent a hľadám kočku z Košíc alebo z Prešova, ktorá by sa rada somnou pridala do Wellness. Pokecať, zoznámiť a oddychnuť si v luxusnom wellnesse. Rád by som navštívil wellness vo dvojici s nejakou kočkou, ženou, vo vírivke, v saune.. (na veku nezaleži). Ozvite sa, budem rád. Dohodneme sa. Vdaka :) ..nemusí byť len žena ale aj páry, môžme sa dohodnúť viaceri :)
Ahojte. Prosim vas poradte mi. Kam na Wellness bezplavkovy vikend sauny proceduri.... Aj nieco pikantnejsie by sme chceli zazit s manzelkou ..... Koncom novembra. Piste postu dakujem
Čauko ide dnes niekto Do Sai Welnes na večerne saunovanie od 20:00 do 00:00 Ak ano napište spravu Dame Saunovanie Kupanie plus niečo navyše. A nezavezne pôjdem cez TT DO SENCA SAI WELNES SENEC
Hotel Kontakt v Starej Lesnej za plnej prevadzky v pohode, hotel Horizont rezort na vodnej posteli to bolo ltt ze nas nevymakli.
Dalej Troja v Lipanoch uplne v pohodicke.
Hotel Lesna tiez bez problemu.
Ale doma je doma tomu sa ziadna sauna nevyrovna.
..netreba nič iné, len sa vybrať do Šamorína do x-bionic ...najlepšie čo je dnes v ponuke, voňavé, útulné...bez plaviek...a aj s privátnou časťou, ak treba:-))
Ideme dnes do wellness a sauny v Trnave ! Ktorí milý pár alebo slečna sa pridá k nám???o 18.00 v Spa Relax centre v Trnave na rybníkovej ulici? Po saune možno ak preskočí iskra .....
Mám taký pocit, že na tomto serveri sa len trepe a trepe.... dnes som do sauny nakoniec šiel sám, našťastie som stretol bývalú spolužiačku so sestrou , takže sme si aj pokecali a drinkli ...
Chceme si uzit niektory vikend. Neviete poradit welnes alebo hotel so saunou kde by mi pretiahli zenu? Popripade dobreho masera v neakom hoteli ktory ju poriadne vymasiruje?
Veľmi pekný a dobrý wellness je v kúrii Beckov.Pozri si na internete.Dá sa tam objednať wellness pre pár,či páry a samozrejme bez plaviek.Som profesionálny masér.Ak budeš mať záujem,tka Ti ženu rád vynasírujem tam v rámci wellness.Samozrejme grátis.Podmienky na to tam sú.Som z Nového Mesta nad Váhom a mám 55 rokov.
Ahojte ktory par popise?ideme na vikendovy pobyt do Senca na wellness. Chcem aby to bolo prekvapenie lebo chcem bezplavkovy. Najde sa par po dohode terminu s ktorym by sme sa akoze nahodou stretli a .....pobavili?
Ahojte, pozdravujem par, ktory bol v sobotu v TT Relax vo wellness a pozerali sa na nas v solnej bani.
Bolo to velmi prijemne a vzrusujuce ako ste sa na nas pozerali. :)
Akoze aj ked je tam viacero ludi ?? Inak pre vsetkych otazka.... s niekym tam si daco robite len ked tam nikto nie je alebo aj ked je viacero ludi, popripade ich reakcia ?? Napiste do spravy
Chodi niekto v TN do sauny na plavarni alebo Magnus hotel do wellnessu ?? Nejake referencie, nazor zazitok ?? Chofia tam ludia ?? Napise spravu budem rad
Ahojte, ja osobne teraz chodím do Family gym v Kosiciach je to v budove Cassovaru a je tam super, da sa tam aj zašukať a pohoniť je tam aj sukromie :) piste spravy ked niekto pojde pridam sa rad
Nejaky welness/sauna/vyrivka v TN kraji kde idu nejake kamaratky alebo parik najblizsie dni podvecer ?? Ze by som sa pridal, pokecame, popripade si to rozdate a budem sa kukat a honit a keby e zaujem zapojim sa ?? Som hereto btw.... napiste aj osobnu spravu kludne
človek ide do welnessu aby sa tam odreagoval, uvoľnil a niekto to uvoľnenie bral doslova a nadrzovku si tam pri mne honil. hovorím o aquaparku moravia, kde je úplne bezplavková zóna a ten týpek mladý stále číhal kam idem a tam chodil a masturboval či sauna či bazén. najskôr som si to nevšímal ale potom som mu jasne dal najavo že nie som gay ale on aj tak. takže pozor aj na takéto pre mňa zlé skúsenosti.
Vsetko je to o ludoch na ktorych natrafite.moja posledna navsteva welness vecera v senci ma tiez znechutila.ano clovek si tam ide v prvom rade odpocinut samozrejme niake sexi harasenie s priatelkou k tomu patri.ale hento co tam bolo naposledy no neviem.uz v satni som natrafil na frajera ktory tam bol zo svojou exluzivnou cajockou a silne reci o svojom vtakovi spustil hned pri skrinke zevraj sme takeho este nevideli.mal som chut mu povedat ze nikto nanho nieje zvedavi.no a samotny priebeh vecera ma tiez rozladil sami homosexuali.ja som tolerantny clovek.ale aby som po kazde ked vstupim do sauny videl to iste.rozprchli sa id seba ako vrabce vzdy.no ich zdurene cicky to sa nedalo prehliadnut.vo virivke to iste.
chystame sa do wellnessu na sirave v thermalparku https://kamnawellness.sk/thermalpark-sirava-kaluza-zemplinska-sirava/ ma niekto skusenost s tymto wellnessom? myslite ze sa tam bude dat niekde zasit? aky cas odporucate?
Pekny wellness je to v lese na kopci nad Teplicami takze take nezvycajne .4sauny .jacuzi v strede vsetko vonku takze ked prsi alebo snezi tak si to uzijete spolu s okolitym lesom.je to bezplavkove .a aj sa to dodrziava .najlepsie sa objednat na recepci lebo kapacita je okolo 20 ludi.co sa tyka sexu .ja stale hovorim da sa vsade .
Dolny Kubin ako funguje?? Bol som v aquaparku a tam kazdy plachta a aj do sprchy ked sli, tak v sprche prelozili plachtu na sklo a tak sa sprchovali (zo sauny je sprcha tak dva metra a vidno to), no ja som si naschval vzdy dal plachtu na hacik ktory je pri sprche, nech ma kazdy vidi :D ale nik mi nic nepovedal a to som to zopakoval asi tri razy
Ahojte, 10.2. je dnes. Mysleli ste v sobotu 11.2. ? Rad pridem do Senca vecer ... ak sa radi pozerate a ste videni, mozeme prist aj dvaja kamosi. Len pozeranie, alebo aj prijemny pokec ak by ste chceli...... sme obaja sympataci, upraveni, dobre obdareni :-)
Zdravim,
hladam partiu, par, pripadne zenu na chodenie do wellness, sauny. Trochu zrelaxovat, oddychnut, pokecat a tak. Casovo niekedy podvecer 15-19, viem sa prisposobit, vek +/-30 rokov, iba Bratislava. Mam par wellness kde rad chodim, ale nemam problem ist aj inam. Podmienka je len, aby tam bolo cisto a pekne (tzn. nie sauna kabinka v pivnici panelaku).
Ahojte amateri, chysta sa parik/zena do sauny Furst v Ba na pasienkoch? Rad vyprstujem a vylizem. Diskretne ;-)....a samozrejme nic na silu, iba tak pre vzrusenie.
dik za info, no trochu ma to sklamalo, ako je to plavkove alebo bezplavkove? nechodime moc po saunach ale napr tatralandia dodrziava bezplavkove saunovanie
hotel diery terchova.. v podstate novy wellnes otvoreny podla toho ci je zaujem boli sme tam so zenou sami asi hodinu potom prisiel nejaky par s dietatom su tam sice iba vyrivky ale ked trafite cas ked tam budete sami urcite si aj zasexujete pocas dvoch hodin tam ani raz personal nebol. a welnes pekny cisty.
via jasná. malý, útulný saunový svet. okrem toho dve privátne sauny s úplným súkromím aj pre väčšiu skupinu. idem aj dnes okolo 20. najde sa tu niekto z amaterov ?
My mame z kupania v Senci celkom dobry dojem.Atmosfera prijemna,kto sa rad kupe nahy mal by to tam skusit.Samozrejme sa tam nasli aj samotny chlapi ,,cumili,,.Nasiel sa aj drzy ktory ocumoval a chcel aj osahavat.No taky bol len jeden a stacilo odist z jeho blizkosti.Nebol az taky blby a pochopil ze nemame o neho zaujem.Mimo bazenov a saun sa vsetci pohybovali v zupanoch a plachtach.Takze az take natur kupanie to zas nebolo.V bazenoch samozrejme vsetci nahy.A este tam boli asi dve zeny ktore sa trochu dorabali,alebo tam zabludili uplne omylom.Tie mali pri vstupe do bazena vzdy jednu ruku dole a druhu na prsiach.Ale myslim ze to nikomu neprekazalo,neboli az tak vynimocne.Inak sex v bazene necakajte,stale sa tam motal niekto z personalu.Ked to mam zhrnut,da sa tam kupat nahy a je tam pohoda
ahoj,zobere ma niekto do Senca aj spat na wellness vecer,siel by som z ba a svoj podiel do benzinu samozrejme zaplatim,zajtra alebo v sobotu.posta,alebo sms 0917409946
chces povedat ze tam bol niekdo celkom holy? ved oni chodia aj do parnych saun v plachtach a nedbali by niektori aj do virivky v plachte
v moravii je do parnych zakaz v plachtach
wellnes Novolandia Rapovce,okres Lucenec/ po ustretovosti vedenia, vutorok a vo stvrtok je cela wellness bez plaviek t.j. vsetky sauny aj bazeny ,virivky
Cavte ano ja mam skusenost zo sexom v sazune na slovensku konkretne aqua tatralandia a taka velka parna sauna z bazenikom tam sa to v pohode pohodlne da ...... av Tatralandiii je viacej miest na to .....
tak bol som dnes prvykrat skusit wellness v aqualand moravia a uplne super to tam je, priestranne a ciste, vela saun a prijatelne ceny. akurat mam zly zazitok z hammam kde si sadol vedla mna starsi chlapik a v tej hmle si tam zacal natahovat curaka. to som sa zobral a odisiel :D
Ahojte! Dnes podvecer pojdem do sauny v novych zamkoch (relax centrum na gugskej ulici) nasla by sa zena ktora by sa pridala? Troska sa provokovat navzajom?
V Rosničke je to celkom fajn ale veľa saunujúcich. Ja mám výborné skúsenosti s maličkou saunou v Imete. Chodieval som tam kedysi s priateľkou aj viacerími tak, že sme si ju zaplatili ako rodinnú večer a bolo tam fajn a bolo to len pre nás v uzamknutom priestore. Rád by som niekedy obnovil ten úžasný spôsob naturálneho trávenia času saunovaním.
Kto naozaj hladá príjemné pohodlné a diskrétne wellness s moznostou sexy hrátok a neviazaného sexu vo dvojici a spolocnosti viacerích zien ,párikov apod ,vrelo odporúcam VIP wellness pod hradným bralom v Beckove .Objednás si zarezervujes a môzes sa oddávat sexu s partnerkou ,pármi a v spolocnosti ludí s podobnými záujmami .Otvorené od 10oo do 22oo ,vstup kazdú celú hodinu ,posledný o 21oo. Na akú dobu si zaplatís ,tak môzes si uzívat ,bez rusivých vplyvov.Ja to robievam tak ,ze v spolocnosti ,ktorá sme tam ,pokracujeme v sexy hrátkach na chate nedaleko v diskrétnom a romantickom prostredí nadaleja nerusene .Vrelo odporúcam tie miesta ,ktorá single zienka ,párik má záujem poskytnem podr. info
Ahoj, je to hotel Štefánik, za 40 Eur sa dá rezervovať celý wellness, je to ozaj super,
nik ti tam nepríde, môžeš si to rozdávať vo výrivke v saune, kde ta napadne :-),
Mi sme obľubovali výrivku, stojí to za to :-)
ahoj chces i to rozdat vo vip bez svedkov ,len v spolocnosti s ktorými chces ,,tak pod do wellness pod hradom v Beckove ,ziadné problémy zaplatís a orgie s kým chces reál ,ziadné kecy ani táranie
Čaute, my sme chodievali na Myjavu, v hoteli Štefánik je krásny wellness a za pár Eur
ho máte celý pre seba, dá sa to tam robiť úplne všade, my sme plachtu okrem ležadla ani nepoužili :-)
http://www.hotelstefanik.sk/d60-fotogaleria-relax.html
Ak chcete si uzit sexu vo wellness ,odporúcam vrelo VIP wellness pod hradom v Beckove .Ziadné problémy ,objednás si v urcitý cas od 10oo do 21oo ,vstup ,kazdú celú hodinu.Ak ste partia max. kapacita je 8-mozno aj 10 osôb .v diskrétnosti ,nikto iný okrem vás ,bez rusivých vplyvov.A sexovat môzes naprosto po celý zaplatený cas v saune v jaccuzy pod sprchou ,nalehátkach ,proste vsade.
Je to vseobecne známe,oblúbené miesto ,de facto v jaskyni ,pod hradným bralom.Praktizujem to tak ,ze po skoncení pokracujeme sex ,hrátkami u mna na chate nedaleko ,taktiez v diskrétnom a navyse romantickom prostredí.
Pre serióznych a pohodových ludí single ,zien ,párikov ,bez predsudkov o veku ,vzhlade a túzbe hladania vyssieho levelu v sexe a pod. platí moje pozvanie
Ahojte bol niekto z vás už aj v tom novom kaštieli v Gbelanoch, pár km od Žiliny??
Ja som tam bol už dva x sám v utorok od 17 30 lebo moja žena moc saunu nemusí a boli tam zakaždým okrem mňa 4 - 5 ľudia normálne bez plaviek, je to nové, čisté a wellnes je oddelený od bazéna.
Okrem toho je super aj v Rozsutci vo Vrátnej. Niekto sa pridá??
včera sme boli očekovať wellnes v Trnave, paráda, dali sme si sex vo vonkajšom bazéne, zároveň pozdravujem pani, ktorá nám spríjemnila močenie nôh v medveďom brlohu
neviem, tam je vidieť aj z horného balkóna kde je reštaurácia a taktiež aj od lehátok ale nikto sa tam nemotal, personál radšej nie, ten by mohol aj zakročiť a to by nebolo dobre
A v BB na Stiavnickach si to nikto neuziva? Ja som bol, ale len single. Udivilo ma kolko kamosov tam bolo. Niekedy mi aj clivo bolo...ten pocit nahity je super.
veru nikto si neužíva. Tiež chodím občas tam sám a viac ako žien je tam chlapov. Chodím aj do iných welnesov za učelom zrelaxovania svojho tela vo vsetkej pocestnosti, ale...ALE videl som tam pár krát nadherné postavy-tvary žien. Ale viac je tam mužov, a ked oko zabludi, poviem to tak, že aj pekný vtak vzbudí hriesne chute.(napr....ako by som zareagoval, keby vo virivke som pocitil na určitom mieste dotyk prave od muža?)...asi by som sa podvolil a aj ten dotyk opatoval...len muselo by byt tam uplné pritmie
Boli sme v Aqalande Moravia.perfektne wellnes .velke sauny .je ich ta aspon 15. vecer o siedmej sa to vyprazdnilo pekne sme si to uzili vo vnutornom relaxacnom bazeniku.
Ešte sme sa v odpočívarni nestretli so sexom. V prezliekacích kabínkach sme už počuli
niečo akože sex vzdychy. A saune sa nám páči dodržiavanie sauna etiky.
Odporuči mi niekto saunu v okolí Žiliny,Čadce, Valašske Medziřiči alebo Ostrava saunu kde všetci chodia nahý chcem mojej dopriať darček....
Prípadne ktoré dni a čas odporúčate.
ahoj ... na Pasienkoch sauna Furst,,, je docela intimne a prijemne miestecko, hlavne aj s vonkajsou zahradou,,,, cez tyzden od 10ej do obeda do tej 14ej 15ej hodiny je docela "zaujimave" miestecko ;-)
Ahoj ja idem obcas na pasienky s kamaratkou ale doobeda od desiatej, je tam podstatne menej ludi a uz sme tam robili vselico , ak chces mozme pokecat pa zatial.
Mame skusenosti so saunou v Holíči v hotely SAN je tam vyrivka,sauna a finska sauna a ste tam len vy ;) a da sa tam robit vsetko plavky si tam ani nebravame :)
Ahojte niekto zo Žiliny a okolia mi odporuči welness či saunu, kde sa chodí bežne nahý? Možno prípadne aj Poľsko, ale to je z časového hľadiska na zváženie. Ďakujem.
Ahoj, uz som tam bol. Je to pomerne malicke, ale pomerne utulne. Priznam sa, mne viac sedi Senec, no je daleko :) V Placidus je pekne vecer, v lete. Relaxujes na terase, vyhlad na Presov. Ale co sa tyka saunovania, je to male, takze tajne zakutia nenajdes.
Ahojte, poradte. Zo 17.2. na 18.2. som v Sládkovičove. Kde zájsť na nuda wellness? Relatívne blízko je Galanta, ale aj Senec či Trnava.
Ďakujem za tip.
Dolpnok pre prehliadac Google Chrome umozni prezeranie fotiek v plnom rozliseni (nie je potreba VIP). Navod:
1. Stiahnut doplnok z adresy: "ulozto.sk/xRJRJTQS/amateri-com-crx" (bez uvodzoviek).
2. V prehliadaci zadat do adresoveho riadku tuto adresu "chrome://extensions" (bez uvodzoviek).
3. Stiahnut subor "amateri.com.crx" pretiahnut do novo otvorenej karty v prehliadaci (z bodu 2) a nasledne potvrdit pridanie doplnku.
4. Doplnok sa automaticky nainstaluje a aktivuje, odteraz sa spristupni funkcia "lupy" pri prezerani fotografii (nie je potrebny VIP ucet).
Ak bude zaujem mozem spravit doplnok aj pre Firefox prip. ine prehliadace.
Ano do Chrome Web Store som to chcel pridat ale chce to zaplatit 5 dolarov aby som to mohol publikovat... (mozno v buducnosti). Ak by to bolo tam tak je instalacia jednoduchsia, kedze to tam neni treba to takto rucne pridat.
Fungovat to funguje, avsak treba ten "crx" subor rozbalit nejakym programom napr. WinRAR, WinZIP, 7z a pod. do priecinku, a ten priecinok potom "pretiahnut" do toho okna s doplnami, potom to bude fungovat natrvalo (priecinok netreba zmazat).
Mozem to prerobit pre akykolvek prehliadac, ale musi byt zaujem.
Co sa tyka videi tak pracujem na tom :)
Kto ma s tym problemy piste postu (ci uz instalacia alebo ine pripomienky).
U nas na Slovensku je to dost konzervativne..V Cechach a v Polsku sauny+ jacuzzi aj zo swingersom..Praha Jungmanova,Bielsko Biala-sauna club,usta club,red fox..A vela funguje aj cez tyzden,nie ako u nas SW akcie Len cez vikend a samotnym muzom vstup zakazanyy
Ahojte.. som Chalan nie parik. Ak by ste tam sli aj nabuduce mozme sa zoznamit a v pripade sympatii by sme mohly pokracovat u mna na byte pri dobrom vinku.
Chodime aj do TT aj do Sc ale.podla nasho nazoru je Senec lepsi a hlavne piatkove nocne kupanie je super. Samozrejme ze Trnava je nova a moderna ale mozem odporucat aj Trnavu aj Senec.
tak my sme pred otvorenim TT chodili z 90% do senca. Ano senec je o chlp lepsi, s tym suhlasime, my sme presedlali z dovodov casovych (15min vs 30min cesty) a aj preto, ze pri nasich dvoch poslednych navstevach SC sme museli peknu dobu cakat, kym odidu dvaja ludia aby sme mohli ist dnu ... proste narvano :)
Len Trnava ma jedno velke plus pre.nas fajciarou ze sa da fajcit vonku a je to legalne no aj ked musim pravdu povedat ze som fajcil len raz a ani mi nechutilo.
okolo deviatej vecer tam uz nebyva nikoho. Cize ak pridete okolo pol siedmej - siedmej, tak ku koncu mate vacsinou cely wellness pre seba. My sme tam boli cca 7x a z toho sme tri krat boli uplne poslednymi navstevnikmi a maximum ludi, co sme pocas zaverecnej zazili bolo asi 5 ... cize v pohode sa miesto da najst.
skusime,oki,ale asi by nebolo dobre keby niekto z personalu alebo "slusnych"navstevnikov videl neaky sexik? Ci ako to tam je. Inak kde v TT a okoli poznate podobne miesto,saunu atd,atd,alebo nejaky doging,alebo take nieco?
Boli sme zatial iba raz, ale moc samostanych muzov som tam nepostehol, vacsinou pary ci skupiny. Ci by to bolo divne ti neviem povedat, lebo to, co je divne a co nieje, je podla mna velmi subjektivna zalezitost :)
Boli sme zatial iba raz, ale spokojnost. Wellness ako aj cely aquapark v piatok po 20tej naozaj bezplavkovy. Ludia sa v drvivej vacsine pohybovali v plachtach ci zupanoch. Mne bolo oboje male, ale ako nudista nemam problem, takze vsetko ok, aspon mi zostala sucha palchta na podkladanie do finskej :) Manzelka videla jedno dievca v plavkach vo vstupnej satni, ale vo vnutri uz nebola, takze sa to asi fakt riesi. Vekove spektrum bolo pestre, 40-50 rocny sa urcite tiez nasli. Ako pisali pards vyssie, to, ze sa tam znova chystame hovori samo za seba. Ideme 12.2., takze ak by sa chcel niekto popri cvachtani zoznamit, ci pokecat, kludne nam napiste, dohodneme daky signal :)
Sexovat sa da v Ziline v Grande vo welness - chodi tam relativne malo ludi - bud v jakuzze, ta je tak bokom a v samostatnej miestnosti, alebo v zadu v saune - su tam dve finske jedna byva malo obsadena, da sa sexovat aj v Puchove v hoteli Alexandra vo welness -v sprche - je tam taky slimak da sa v pohode ist spolocne sprchovat a dat si cislo - viackrat som tam s kockami ktroe som pozval sexoval. Skusal som aj v Holiday Inn ale tam je to dost komplkikovane - zla dispozicne riesene:O) Parkrat som sexoval v saune v Bytci - taka mala sauna zaopnu ju na objednanie - je to v centre je tam nejaka pizzeria, ale zle riesene neni odpocinkova miestnost - sex v saune an odpadnutie, potom vonku sa noechladis - skoro som skolaboval. No a este som sexoval niekolkokrat v jednej takej saunicke v ZA ale to nepoviem kde lebo tam chodim rad je to vcelku prakticke a necham si to ako svoje vlastne privatne miestecko ked sa chcem vysaunovat aj si zastuchat pekne z nejakou slecnou:o)
Tiez sa pripajame s pozitivnou skusenostou zo Senca. Boli sme 29.1. od zaciatku az do zaverecnej. Sex sme neprovozovali, o to nam neslo. Islo nam o dobry wellness bez plaviek a to sme dostali, ba co viac, dostali sme cely aquapark bez plaviek! :) Ak to bude pokracovat, 12.2. ideme zas.
to, že sa tam znova chystáme tak to hovorí samo za seba, príjemné prostredie, privítanie šampanským, ochutnávka vín, sviečky, dobrá atmosféra...
bližšie info si nájdeš na http://www.aquaparksenec.sk/wellness-vecer.html
Predná Hora je o ničom, bol som tam 3x na služobke, ubytovanie s čias socializmu, wifi za príplatok, vírivka malá, v odpočívarni máš tri lehátka a vodný svet má slabé trysky, jedine sauny sú dobré
My sme si dali so zienkou honku v permone vo virivke, a mali sme aj necakanu navstevu ked si oproti nam prisadla sexi 35ka a pri pohlade na nas si nastavila svoju muslicku na trysku a urobila sa s nami. bolo to vzrusujuce a take ine ked sa pozera na Vas cudzi clovek.
Ahoj, mozem sa spytat, ci teda sa da milovat v Permone a pozerat sa na nejaky iny parik, ktory by bol vedla nas? To su tam miesta na to vyhradene, menej svetla, budeme na zemi, ci da sa posediacky, ci ako? Moc dakujem vopred za detajlnu odpoved.
v aquaparku Senec je teraz každý piatok nočné saunovanie bez plaviek. je tam aj dost súkromia, takže kto chce može si užit aj sexík.my sa chystáme 8.1. pridá sa nejaký párik, ktorý sa rád pozrie a aj ukáže nahý?
no neviem ci sa tam da uzit, v podmienkach je popis:
... V priestoroch SAI Wellness a AQUAPARKU Senec je zakázané akékoľvek erotické alebo sexuálne správanie.
na druhj strane
... Takisto je v týchto priestoroch zakázané fotografovať a robiť akékoľvek obrazové alebo zvukové záznamy.
... Počas celého večera platí v AQUAPARKU pravidlo: bezplavková zóna, t.j.:
uteráky, plachty a župany: ÁNO
plavky: NIE
kedze sa nemoze fotit a plavky nie su, bude to tam zrejme dost horuce a vsetky priestory hadam nustriehnu, alebo aj nebudu chciet ustriehnut ?
V sobotu sme boli v Patinciach. V bazéne si to rozdávala jedna dvojica pri jaskiňke. Vôbec sa nedali vyrušovať. V saune bolo výborne. Nebolo veľa ľudí, ale dodržovali saunovú etiku.
V saune som bol vzdy bez plaviek.
Aky mate názor na nosenie pretiahnutej predkozky u neobrazaneho muza v saune. Minule som takto videl dvoch chlapov v parnej saune (nedalo sa to nevsimnut si to), isty pan sa dost nad nimi pohorsoval. Vadí vam to? Nie je to uz trocha veľa?
Pretiahnuta predkozka sa nosi?Bud je alebo nie a myslim,ze tu islo o saunovanie bez plaviek a nie o predkozky.Kazdy to ma inak to ako keby niekto hodnotil ci ma zena pysky velke alebo male.Mam pocit,ze Teba to rajcuje a chces o tom hovorit.Zaloz diskusiu ohrnute zalude v saune a uvidis reakciu.Co na tom koho moze co pohorsovat penis ako penis uz ked je odhaleny.
Ahojte a co tak Aqualand Moravia tam je to super a dokonca aj nejaky ten zazitok :) ideme tam teraz asi zaciatkom tyzdna niekedy. Prida sa nejaky par na spolocne saunovanie?
Neviem o čo píšete. Každá sauna je bezplavková . Osobne som sa nestretol so saunou kde by sa chodilo v plavkách..... samozrejme z výnimkou parnej sauny na verejnej plavárni v BB . Naopak v plavkách je vstup do sauny vstup prísne zakázaný
v Podhajske ja sice da ale v rimskych ale strieda sa tam dost ludi aj textilakov sobotu podvecer ideme :) Najlepsie som si uzil Vyhne Thermal ja Vodny raj teda sauny :) je celkom fajn
Ahoj, mozem sa spytat, ci teda sa da milovat v Permone a pozerat sa na nejaky iny parik, ktory by bol vedla nas? To su tam miesta na to vyhradene, menej svetla, budeme na zemi, ci da sa posediacky, ci ako? Moc dakujem vopred za detajlnu odpoved.
Ahoj
aké si mal odpovede na tú žilinu? Moja žena moc do sauny nemusí, je to škoda, ale ja to milujem. Len chodím sám a nemám z toho dobrý pocit, dík za info
Presne tak etiketa saunovania hovorí jasne. Inak si dosť dobre neviem predstaviť sex v saune...leda tak vo vypnutej ;) lebo v 95c si neviem sex predstaviť.
Wellness Dunajska Luzna. Male, ale od 12:00 otvorene a v tom case tam byva malo ludi alebo nik. Uz sme tam sukali v satni a oral bol v infrasaune a v parnej.
V permone je to fajn a v saunovom svete ak nie je vela ludi stihas aj sexik len neviem ci som mal stastie ,ale v bazene nas plavcik upozornil na nemiestne spravanie uz za bozkavanie bolo to sice asi pred 6 rokmi,ale vo vitalnom svete je kopec zakuti na sex a mozno aj na divakov.
AquaCity Poprad wellness zajtra 8.11.2024 nejaký pár Muž Žena na 3ku vo wellness AquaCity Poprad?? Poprípade i sama žena aj staršia s iskrou v oku. 190,80,15/6,40.
Welness a sauna bez plaviek
Welness a sauna bez plaviek
stretko v saune...
dííík
Ja 25 štíhla, veľké prsia, manžel 30, dobre obdarený :)
PS:Gemer44 uzite si pobyt bro 💪🤣
Pokecať vo vírivke a uvidíme.
Som človek, ktorý si váži dobrú konverzáciu a rád sa smejem. V živote oceňujem jednoduchosť a autentickosť, a hľadám niekoho, kto zdieľa podobný pohľad na svet. Hoci hľadám primárne kamarátstvo, verím, že skvelý rozhovor môže byť začiatkom hlbšieho porozumenia.
Ak máš rada prirodzenú atmosféru, občasné ticho, ktoré prehovorí viac ako slová, a hľadáš niekoho, s kým by si mohla zdieľať tieto chvíle, možno práve ty a ja by sme mohli spolu stráviť nejaký ten príjemný čas. Nech sa páči, ozvi sa a spoznajme sa pri káve alebo priamo pod modrým nebom!
Hľadám ženu vek nie je podstatný keď sa jedna o kamarátstvo :) Bratislava, Senec, Trenčín ....
Napíš správu ak hľadáš niečo podobne :)
Poprípade sama žena aj staršia s iskrou v oku.
Priebeh stretnutia podľa vzájomnej dohody s ohľadom na partnerku.
Samozrejme, zvyknú sa tu páriky i odviazať v bazéne či v zátoke lásky kde pre nie príliš dotieravých sliedičov sa naskytne od tolerantné ho páru pohľad na nežnosti či sex .
Toť moja skúsenosť.
Tomáš
Pár Muž Žena na 3ku vo wellness, spoločná sauna, nahé kúpanie a čo nám bude príjemné. Poprípade i sama žena aj staršia s iskrou v oku.
Ja 190,90,15/6, 39r.
Som slušný zdravý a maximálne diskrétny.
Radi by sme tam stretli pár s ktorým by sme si užili relax vo vírivke.
(szerkesztett)
Všetko sa môže udiať v parnej saune
Máš záujem ? Pošli foto do správy
Bola si nahodne z BB v Samorine ci sem pravidelne jazdis?
Rad Ta do x Bionic do sauny doprevadim ....
Pekny de.
Odpoved potesi.
P.S. Jazdim casto BB smer Stare Hory, krasna sauna je aj v Penzione Altenberg Stare Hory. Aj tam mozeme ist.
Ide niekto
My 30m 24ž
Poprípade u vás doma. 190,90,15 /6 38.
Hľadáme pár alebo ženu, píšte všetci 🥰
Ja 24ž manžel 30m :))
Spoločná naked vyrivka, dráždenie vedľa seba a v prípade sympatií aj viac :)
D.
.Kam sauna?
zena alebo par sa mozu pridat... muzi iba pozerat
Ja 24 (velke prsia, štíhla), manžel 29
My m(29) a ž(24).
Iba pár alebo žena
zena alebo par sa mozu pridat... muzi iba pozerat a nechytat... Vacsinou budeme v tureckom hammame
24.4 budem v BA-TT a okolie..
Serioznosť a diskretnosť..🌹
Držte sa a viac šťastia nabudúce prajem.
radi sa s niekym zonzamime
My mladý párik
Pár? V Termale alebo Harmónia wellness?
Ideme s kamoskou.
My 24 (ž) a 29 (m)
Ak tak napíšte môžeme pokecať a uvidíme.
Ale so správy.
Pekný deň
Nejaký pár Muž Žena na stretko vo wellness,zátoka lásky či v saune,v bazéne? Som slušný zdravý a maximálne diskrétny. Všetko po vzájomnej dohode,s ohľadom na partnerku. T.
Zažiť sa nepodarilo nič a to sme boli do konca 🥺
https://www.termabania.pl/sk/saunovy-svet-page-129588
Dajú sa objednať aj v predpredaji cez internet. (szerkesztett)
Dakujem
Potom určite pôjdeme.
Potom určite pôjdeme.
My pár
A nejde o to, že by som chcel očumovať ľudí, že by som sa chcel pozrieť na nahotu alebo sexovať v saune. Mám rád nahotu, mám rad saunovanie ale neznášam, keď niekto príde do sauny v plavkách. Proste sa mi nechce dýchať chlór.
Tento mesiac som bol niekoľko hodín v saune v hoteli Patria na Štrbskom. Je tam vyslovene vyhradená bezplavková zóna 16+, ktorá je aj vnútri aj vonku, kde najradšej chodím (lebo do tej druhej zóny, chodia rodiny s malými deckami, a tie robia proste hluk a všetko ostatné). Problém bol, že pomaly väčšina ľudí tam bola v plavkách a to aj vo vonkajšej vírivke (kam my bolo blbé potom vbehnúť).
Obsluha to neriešila ale proste kde zmizla dobrá kultúra saunovania?
Buď má komplex menejcennosti alebo sexuálnu frustráciu😁
Taktiez je super Sai Wellness v Senci, obzvlast wellness vecery mimo letnej sezony; vtedy je cely aquapark bezplavkovy. (szerkesztett)
"and the winner is" 🤣🤣🤣
sošku 🏆 ti odovzdáva známa celebrita Amatérov ....
Nájdem par na spoločné saunivanie piatok v SAI Senec v akvaci.... Stačí napísať spravu....
odkaz na skupinu nahej jogy
https://www.facebook.com/groups/520403699103532/
(szerkesztett)
Neviete ako momentálne funguje Wellness Relax v Trnave ?
Poprípade koho by som tam mohol dnes stretnúť
zvezie sa niekto?
podľa mojich skúsenosti naozajstný bezplavkový welness v Budapešti nenájdete. V Maďarsku nosia plavky dokonca aj v saune. Zopár alternatív:
Aquaworld Resort Budapest: tri dni do týždňa je povolené saunovanie bez plaviek. Často to hostia nedodržiavajú a nikto nezakročí. Pred koronou bolo v zime raz do mesiaca večer povolené bezplavkové využitie termálu, ako je to teraz, neviem.
Lukáčove kúpele (Lukács fürdő) v Budíne: Dvakrát do týždňa sauna bez plaviek.
Aqualand Ráckeve: 40km južne od Budapešti, chodí tam prímestská železnica. Dvakrát do týždňa sauna bez plaviek.
V8 v Szentendre: 20km severne od Budapešti, chodí tam prímestská železnica. Dvakrát do týždňa sauna bez plaviek.
V blízkosti Budapešti ešte Aquasziget v Ostrihome a Brigetio Spa v Komárome (na Dunaji oproti Komárnu).
Ak potrebujete ešte nejaké informácie, napíšte.
S pozdravom
Aupark saunia dnes………
-
Po dlhej prestávke to bude pecka
Tešíme sa .nech je piatok užž......
.
Poprosím do +30 ;)
mate niekto skusenosti s hotelom Plejsy? Ako to tam je s plavkami? Dufame, ze je to bezplavkove wellness..
Dik za kazde info :)
Som 22.r
Negative
Mam rad anal :3 :) Kosice
Okolo 17-18:00 na 2 hodky wellness ideme 2 mladé pary.
Kto sa pridá?
Na rozprávanie, a trávenie príjemného času
Časom aj viac ako sex...
Chlapi prosím nekontaktoval!!!, hľadám len ženu
píšte správu
Kde je v Bratislave sauna a welnes otvorená aj vo večerných hodinách napr do 24:00 - 1:00 ?
0 0
Niekto kto ma chut nieco aj zazit?
?
.... ženy a pary ?
Strehova alebo Rapovce???
Táký s ktorým už máte dobré skúsenosti.
Bol tam uz niekto z vas?
Vo welness vitalnom svete je stale tma iba jemne svetlo a kopec zakuti kde sa da santit.
Ak nieje vela ludi, tak sa to rozlozi naklolko je tam asi 15 saun
v Trencine su sauny + wellness:
hotelmagnus.sk/sk/wellness/
hotelelizabeth.sk/sk/wellness/
Trencianske Teplice:
kupelezelenazaba.sk/
recenzia:
milujemewellness.sk/wellness-zelena-zaba-kupele-trencianske/
Dnes som narazil na toto je to az v Senci:
www.aquaparksenec.sk/sai-wellness-sai-special-sauna-maraton.html
Do saunovania
Niečo podobné mi pripravil manžel v privátnej saune a bolo to super
Kks to sa Vám fakt podarilo?! Perfektné.
Najde sa niekto na spolocne sanovanie ??
Má niekto nejaké zážitky?
Mne sa paci a parnej saune, ale aj vo virivke ci odpocivarni a par x sa mitam pekne postavil a pohral som sa s nim, ale zial ziaden parik, co by mal zaujem o zabavu tam vtedy nebol.
Budem rad, ak sa ozvete :) Pekny den, ahojte. P.
Dobrý tip.
tak ideme :)) ale v polsku ma viac" akvačou" dobre meno
Martin
Dalej Troja v Lipanoch uplne v pohodicke.
Hotel Lesna tiez bez problemu.
Ale doma je doma tomu sa ziadna sauna nevyrovna.
extra Luxury wellnes nie pre socky!
KTO SA SA PRIDE POSAUNAOVAT?
bolo super
Bolo to velmi prijemne a vzrusujuce ako ste sa na nas pozerali. :)
a mame odtial aj par fotiek z hotelovych chodieb
naozaj sa oplati ist
Zaujimala by ma sauna v Hoteli Park...
Piatok alebo sobota?
hladam partiu, par, pripadne zenu na chodenie do wellness, sauny. Trochu zrelaxovat, oddychnut, pokecat a tak. Casovo niekedy podvecer 15-19, viem sa prisposobit, vek +/-30 rokov, iba Bratislava. Mam par wellness kde rad chodim, ale nemam problem ist aj inam. Podmienka je len, aby tam bolo cisto a pekne (tzn. nie sauna kabinka v pivnici panelaku).
Ak by mal nejaky par, kludne sa ozvite. :)
bol som tam minuly vikend. dost male, asi len 2 sauny + 1 infra.
moc ludi tam nechodi, takze na privat asi staci, ale uz ked tak radsej do permonu
v moravii je do parnych zakaz v plachtach
nik ti tam nepríde, môžeš si to rozdávať vo výrivke v saune, kde ta napadne :-),
Mi sme obľubovali výrivku, stojí to za to :-)
Z bezpečnostných dôvodov ale predsa...
ho máte celý pre seba, dá sa to tam robiť úplne všade, my sme plachtu okrem ležadla ani nepoužili :-)
http://www.hotelstefanik.sk/d60-fotogaleria-relax.html
Je to vseobecne známe,oblúbené miesto ,de facto v jaskyni ,pod hradným bralom.Praktizujem to tak ,ze po skoncení pokracujeme sex ,hrátkami u mna na chate nedaleko ,taktiez v diskrétnom a navyse romantickom prostredí.
Pre serióznych a pohodových ludí single ,zien ,párikov ,bez predsudkov o veku ,vzhlade a túzbe hladania vyssieho levelu v sexe a pod. platí moje pozvanie
Ja som tam bol už dva x sám v utorok od 17 30 lebo moja žena moc saunu nemusí a boli tam zakaždým okrem mňa 4 - 5 ľudia normálne bez plaviek, je to nové, čisté a wellnes je oddelený od bazéna.
Okrem toho je super aj v Rozsutci vo Vrátnej. Niekto sa pridá??
niečo akože sex vzdychy. A saune sa nám páči dodržiavanie sauna etiky.
Prípadne ktoré dni a čas odporúčate.
do sauny / Energy/ ?
Ďakujem za tip.
1. Stiahnut doplnok z adresy: "ulozto.sk/xRJRJTQS/amateri-com-crx" (bez uvodzoviek).
2. V prehliadaci zadat do adresoveho riadku tuto adresu "chrome://extensions" (bez uvodzoviek).
3. Stiahnut subor "amateri.com.crx" pretiahnut do novo otvorenej karty v prehliadaci (z bodu 2) a nasledne potvrdit pridanie doplnku.
4. Doplnok sa automaticky nainstaluje a aktivuje, odteraz sa spristupni funkcia "lupy" pri prezerani fotografii (nie je potrebny VIP ucet).
Ak bude zaujem mozem spravit doplnok aj pre Firefox prip. ine prehliadace.
Toto rozšírenie nedodáva Chrome Web Store a mohlo byť pridané bez vášho vedomia.
Viac informácií
Aktivovať
Nepochádza z Internetového obchodu Chrome.
skus to napisať pre Explorer.
idealne by bolo keby sa dali pozerať aj videá
Fungovat to funguje, avsak treba ten "crx" subor rozbalit nejakym programom napr. WinRAR, WinZIP, 7z a pod. do priecinku, a ten priecinok potom "pretiahnut" do toho okna s doplnami, potom to bude fungovat natrvalo (priecinok netreba zmazat).
Mozem to prerobit pre akykolvek prehliadac, ale musi byt zaujem.
Co sa tyka videi tak pracujem na tom :)
Kto ma s tym problemy piste postu (ci uz instalacia alebo ine pripomienky).
Sú aj návštevníci 40 - 50 ročný?
Poradíte dobrý wellness ?
bližšie info si nájdeš na http://www.aquaparksenec.sk/wellness-vecer.html
par, zena alebo fajn chalan? pozývam!
Vraj to tamm žije až prilis
... V priestoroch SAI Wellness a AQUAPARKU Senec je zakázané akékoľvek erotické alebo sexuálne správanie.
na druhj strane
... Takisto je v týchto priestoroch zakázané fotografovať a robiť akékoľvek obrazové alebo zvukové záznamy.
... Počas celého večera platí v AQUAPARKU pravidlo: bezplavková zóna, t.j.:
uteráky, plachty a župany: ÁNO
plavky: NIE
kedze sa nemoze fotit a plavky nie su, bude to tam zrejme dost horuce a vsetky priestory hadam nustriehnu, alebo aj nebudu chciet ustriehnut ?
Aky mate názor na nosenie pretiahnutej predkozky u neobrazaneho muza v saune. Minule som takto videl dvoch chlapov v parnej saune (nedalo sa to nevsimnut si to), isty pan sa dost nad nimi pohorsoval. Vadí vam to? Nie je to uz trocha veľa?
Kedy chces ísť
Po 17 môžem cez týždeň
aké si mal odpovede na tú žilinu? Moja žena moc do sauny nemusí, je to škoda, ale ja to milujem. Len chodím sám a nemám z toho dobrý pocit, dík za info
Skúste https://wellness-paradise.sk/
Ja som tam nemal problém byť nahý.
a kde je malo mist čo poznam
Mám to kúsok...tým pádom by som rada išla
Vedla Manga. Je to taky velky barak so sukromnou plazou.
Chodí niekto a pokecá?