Přidávání fotek

Poraďte

Prosím poraďte mi někdo, určitě už to tu někde je, ale já to nenašel. Jak přidám fotku do již existujícího, již schváleného alba? Nebo popř. smażu jen jednu fotku z alba?
smazat fotku primo z jiz existujiciho alba nelze, je to kvuli lidem. Vetsina by toho ihned zacala zneuzivat a lide nekdy chteji smazat fotku, pak by napsali ze smazali omylem, ze chteli jinou atd.
Čiže musím vypnúť celý album keď chcem z neho odstrániť jednu dve fotky?
Ako mam zmazat album. Vie niekto poradit?
to by mě taky zajímalo jak odstranit album
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Taky jsem ti chtěl napsat vzkaz ale nejde to,tak škoda hezký den přeju do Klášterce a okolí:-)
ahoj jee tak to moc díky,myslel jsem ,že to nejde ,už to mám:-)
Mám stejný problém a prosím o pomoc.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Mně se to zdá celkem jednoduché a intuivní, ale dobře no...
1. v pravém horním rohu je tlačítko "+Přidat". Klikni na něj a po rozbalení zvol Nové album.
2. zvol si název alba a kategorii, případně i popis a další volitelné parametry (téma atd.)
3. klikni na odeslat
4. na další straně přidej fotografie - uděláš to třeba tak, že si je myší přetáhneš do prostoru s oranžovým nápisem "Nahrát nové fotky".
5. můžeš si jednu zvolit jako úvodní (hvězdičkou)
6. až jich bude minimálně 6 můžeš album odeslat ke schválení (zelené tlačítko dole pod přidanýma fotkama)

Hotovo. Nyní stačí počkat, až album admin schválí.
Prosím o radu. Vytvořil jsem album, přidal fotky a v profilu se zobrazuje že mám 0 alb. Co s tim? Diky
Já mám vytvořené album, jsem certifikovaná a nejde to album nikde vidět...jen je přes něj napsané - vytvořeno .... admin mi na otázky ohledně toho neodpovídá...ráda bych album zveřejnila.. ??
Myslim, ze musis pockat, az to album schvali nejaky admin 😊
Schvaleni uz prislo , napsane vytvoreno... I pres to neni na profilu viditelne :-/
A ještě jeden stupidní dotat, dá se určit viditelnost fotoalba?
Muzes ho skryt a kdyjoliv obnovit. Pokud jsu VIP tak ho muzes chranit heslem.
zkus ohledně přidání či smazání fotky kontaktovat admina, jinak to myslím ani nejde.