Tak třeba Šeberák, už má zase vodu... Když si tam najdeš správné místo
amateri.com/cs/album/449723 Tohle je přímo u příchodu přes pole. A tohle zase u vody asi před dvěma lety: amateri.com/cs/album/939804
Asi dva roky tam teď nebyla voda, ale jel jsem nedávno kolem a docela jsem čučel, ze tam opět je
Asi dva roky tam teď nebyla voda, ale jel jsem nedávno kolem a docela jsem čučel, ze tam opět je
tahle sezona by se mohla navrátit do starých časů
Moc hezké. Budete tam letos chodit zas?
to jsem předpokládal, že na klasické nuda pláži by mě asi uřízli ocas, kdybych si ho tam začal honit při pohledu na ostatní... ale je na netu mraky videí z pláží, jak se slézají honiči... a takové místo právě hledám, někde kde to bude normální...
Zkus si zjistit,co je to vlastně nudismus,či naturizmus.Nudapláž je v podstatě pláž,jako každá jiná pouze s tím rozdílem,že se lidé koupou a sluní bez plavek.Bohužel nudapláže přitahují více šmíráků,honičů a jiných úchyláků než běžné pláže.
aha, hned si to dohledám, já právě myslel, že tam probíhá výstava traktorů...já právě hledám místa ( nuda pláže ), kde nebude tolik kontrovezních lidí, jako třeba ty, které by pohoršovala masturbace.... aby tam bylo více lidí jako já, nebo alespon těch co se hned nepohorší...a věším, že takových míst je jak šafránu...:D
Masturbace mě nepohoršuje,ale vše má podle mě své místo.Sami navštěvujeme fkk pláže u nás i v zahraničí již řadu let,zrovnatak bezplavková koupání či welness ,ale s honiči jsme se ,až na jednu vyjímku nikde nesetkali. Zrovna tak,se s tím netajíme před známými a přáteli.říkáme jim pojďte taky o nic nejde,bez plavek je to pohoda. Pokud někdo,kdo neví,jak to na nudaplážích chodí a pročte si zdejší fora ,tak si bude myslet že spíš než o koupání se jedná o nějakou sw. párty,ale tak to vůbec není.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
ahoj, můžeš nám to taky poslat? Díky
Napsal bys mi prosim take ty nudaplaze? Dekuji
ahoj,napíšeš mi taky ta místa-pláže kde se masturbuje...?dík honza

Masturbace na NUDA pláži...
Masturbace na NUDA pláži...