Dovolenka Bulharsko

Ahojte, planuje ist niekto na Sunny Beach?

Ahojte, planuje ist niekto na Sunny Beach?
Caute od 17. do 25.8.2021 budeme na Sunny beach. Najde sa niekto s kým by sme vedeli vyjsť na drink? ✌🏻 (szerkesztett)
Ahojte,v piatok ideme do Primorska na dovolenku.Je tam niekto,alebo sa tam niekto chystá.*4*
Na nuda pláži na Sunny beach sme boli raz. Celé zle. Par jedincov si normalne verejne bez zábran honilo na pláži
Sme tu teraz a máš pravdu su tu honiči ale nájde sa tu aj pár normálnych párov
Celkovo tá nudapláž sa mi nepáčila. Preto sme začali chodievať na Zlaté Piesky ( Golden Sands ) tam to už má inú - oveľa vyššiu úroveň, súčasťou nudapláže je nudist bar pre nudistov možnosti občerstvenia, drinkov, možnosť prenájmu slnečníkov , plážových lehátok. . Jediné mínus je to že nudapláž sa nachádza úplne na okraji zlatých pieskov, až za prístavnom
Ahoj, práve sme doleteli na slnečné pobrežie s priateľkou ( 27,25) . Niekto na pokec večerný ?
Primorsko od 14 augusta je tam nejaky amater parik?
Ahojte,zajtra ideme do Primorska na dovolenku.Je tam niekto,alebo sa tam niekto chystá.*4*
Ako bolo v Primorsku ? . . . ako to vyzera z nudou na severnej plazi ?
my sa rozhodujeme medzi primorskom a slnecnym pobrezim
ahojte bol som pred asi 4 rokmi v nielen v primorsku ale tam na okoli az pri tureckych hraniciach samo autom chodil som na plaze kde niesu ziadne komplexi a mozem povedat ze bolo super nebolo tam vel aludi a hlavne boli me vsetci na nahaca odporucam
Od nedele sme tyzden na slnecnom pobrezi...sympaticky parik?
Niekto na slnečnom ? Teraz ak by sa niekto našiel náhodou
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
tak si pozri čo si mi písal včera ... že nemáš chaos :-) :-)
Ale v pohode a klídku, keď sa Ti tam nepáči je to Tvoja vec a nechoďte tam ... nikto Ťa nenúti
Je teraz niekto v Primorsku? Radi sa stretneme so sympatickými Amatérmi.
neviem či v tom nemáš chaos, píšeš že si na Zlatých pieskoch a kritizuješ pláž na Slnečnom pobreží, to je 100km rozdiel ...
Ahojte niekto v Obzore som tu až do 13steho augusta.
Ahoj , od 11.8. dovolenkujeme na Slnečnom pobreží, južná časť. Ak by sa našiel podobný pár v tomto termíne ... bolo by fajn :-)
Od 10.8.Primorsko....ma niekto zaujem o stretko?
Caute 26.7 do 2.8 nejaka slecna alebo par v bulharsku slnecne pobrezie
Slnečné pobrežie 25. 8. ????? budem tam s priateľkou, ale tú na nudapláž nedostanem :D
Tento rok sa chystáme do Bulharska - september. Poradí niekto, kde sú pohodové, kľudné miesta na naturistické opaľovanie? Ďakujeme.
- áno,... ale počasie v Bialke moc nepraje - snáď sa umúdri
Skoda ze az september to uz je tak po funuse. Nudaplaz je v kazdom mestecku....
Ahoj , od 11.8. dovolenkujeme na Slnečnom pobreží, južná časť. Ak by sa našiel podobný pár v tomto termíne ... bolo by fajn :-)
Koncom júna ideme s priateľkou do Bulharska ... ktorú nudaplaz na maznanie odporúčate skôr ? Zlate piesky alebo Sunny beach ?
Autom z Ke odchod 18 august smer primorsko. Ide niekto?
Ku komu sa mozem pridat zaciatkom augusta?som single.
slnečne pobrezie 28.7-4.8 - niekto s hriesnymi myslienkami?
Budem tam aj priateľkou.Hotel Burgas Beach.
Možno by som sa pridal, nemám ešte iné plány, vedeli by ste poradiť s ubytovaním?
niekto Bulharsko Zlate piesky 28.7-4.8?
Primorsko od 21 augusta do 1 sept. Som tam...viem pomoct s ubytovanim
Ahojte
Ja som tiez v Primorsku
Nemate chut na stretko ?
Lubo
Najbližšie dva týždne strávim v Primorsku a okolí. Ak by sa tam paralelne v tom istom termíne vyskytoval na dovolenke pekný pár alebo samostatná žena, rád vás / ťa stretnem. Môžeme zájsť na nudapláž alebo na drink.
Najbližšie dva týždne strávim v Primorsku a okolí. Ak by sa tam paralelne v tom istom termíne vyskytoval na dovolenke pekný pár alebo samostatná žena, rád vás / ťa stretnem. Môžeme zájsť na nudapláž alebo na drink.
Primorsko? Tak do 3 septembra som.tu..dame pokec .aaaa
Albena bg?? Somebody here?
Nekdo v albene?
Ahojte je niekto teraz v Bulharsku -Primorsko,radi spozname sympatický pár.*4*
Nikto nie je na dovolenke v Prímorsku?
Caff ja som v primorsku..chodim na severnu plaz blizko nudistickej smerom.k perle 2
Cawte, je niekto teraz v bulharsku na pomori? :)
11-15.8 Bulharsko?lokalitu vieme prispôsobiť.
Ďakujem
Som v primorsku ak je tu niektonrad kecnem a mam.solidnu miestnu znalost...som.tu 9 rok
Rád by som sa pridal k páru, ale nešli by ste radšej do Chorvátska?
Rád by som sa pridal k páru, ale nešli by ste radšej do Chorvátska?
Bulharsko, Slnečné pobrežie, od 5.8 do 15.8,,, radi spoznáme príjemný pár
už sa to kráti :-) :-) :-) za chvíľku more :-)
Ahojte, ide niekto do Primorska? My sme tam asi od 4.8.2017.
Caute ide niekto do Primorska? My sme tam od 1.7.2017
Ahojte,,kto hlada partaka na spolocnu dovolenku?Dohoda v poste.
Od 18 augusta 2017 niekto Primorsko?Z Košic aj spoločne autom?Ubytovanie viem zabezpecit u znameho
pochvalte sa ,zadarili sa nejake nove priatelstva v Bulharsku ?
AHOJ,pojdes do Primorska?Hladam partaka.Vdaka.
23 august idem do primorska najdem tam niekoho na srandu??
Je tu super,pekné vlny pekné počasie,je tu ešte niekto ?
Ste este tu v primorsku ja dom dnes dosiel tj 24 augusta
Tak kto bol teraz v Prímorsku,napíšte ako tam bolo a hlavne aká je tam teraz nuda pláž.My sa tam chystáme okolo 12.8.
Tak kto tam ešte ide, alebo bude my ideme na 12 dní.
prijemny mlady parik niekto pre nas okolo 1.8. bulharsko nie len sex*21*
Sozopol? Je tu niekto kto chodi na nuda plaz?
nedavno som bol,prečo,bolo fajn,určite zopakujem
Ahojte, od 21 v hotele Wela bude mlady sympaticky par?
Ja nuduci tyzden primorsko. Uz sa tesim :)
napíš ako bolo ,aj my sa tam chystáme hlavne aká bola nuda pláž.
Niekto od 21.7 do 28.7 blízko hotela NESEBAR?
aj my sa chystame koncom augusta ale este nevieme kam, manzelka ma lame na bulharsko ale mne sa tam moc nechce
Ahojte My ideme 26.8 na Slnecne pobrezie.
Čo sa týka nudistických pláži na pobreží čierneho mora najkrajšia je určite na Zlatých Pieskoch. Pláž je skutočne na vysokej úrovni, všade poriadok a čisto, je tam aj nudist bar, možnosť prenájmu slnečníkov a ležadiel za výhodnejšiu cenu ako na normálnej pláži. Voda je krištáľovo čistá. Pláž je oddelená od verejnej pláže a riadne označená, taktiež je vyznačená aj prístupová cesta šipkami. Nachádza sa v severnej časti strediska Zlaté Piesky za hotelom Glarus až za prístavom. Nevýhodou je že je až uplne na konci letoviska ale naozaj sa oplatí ju navštíviť. Na Slnečnom pobreží sa pláž pre nudistov nachádza v južnej časti letoviska kde sa riečka vlieva do mora. Avšak nie je oficiálna pláž .
Ja tam budem v tom termíne 23.7 odlietam
hotel slavyanski. bol tam uz niekto z vas?
V Prímorsku niekto bol?Ako je to tam s nudaplážou?
My ideme 1.7. Nudu urcite skusime. Vies nam to poslat vyznacene na mape?
Je to v pohode, veľa Čechov a Slovákov. A hlavne takých, ktorí by sa na Slovensku neodvážili vyzliecť.
ahoj ja ide tiez 23 augusta sam tak rad sa stretnerm na drink.
chodim, na nudu na severnu plaz.
Ahojte my ideme 26.8 na Slnecne pobrezie.
Asi tak okolo 12.8. ešte nevieme presne a na cca10-12 dní
ahoj,s manželkou tam chodíme už 5 sezón..super
my chodievame do Kraneva a medzi kranevom a albenou je nuda
Ahoj som v kranevu stretko?keď máte záujem som muz
Ahojte, nechcete sa stretnut? My ideme 12.8. do primorska
Primorsko uplne super,,, nudaplaz severna strana cez dune,,, neuveritelna pohododa,,, Vrelo doporucujem !!!,,,,, verim ze budete mat uzasne zazitky a spomienky ;-)
My ideme 1.7. Nudu urcite skusime. Vies nam to poslat vyznacene na mape
Tak tiež idem 21.7 :) slnečné pobrežie
my odchadzame 22.7. odtial. tak mozno sa stretneme. s kym ides?
ahoj, aj my ideme 22.7. večer, nepridal by si sa do partie??? odkiaľ si???
ideme od 12.7.2016 s priatelkou. ty kedy?
ahoj aj my idem od 22 júla do 3 augusta na Slnečné pobrežie a chceme chodiť na nuda pláž... hm, nebolo by od veci dať si nejaké..... stretko...ak teda...