vyrazky

..

please poradte co mam robit?
zrobili sa mi vyrazky v okoli zaluda a neviem si poimocz dodrziavam hygienu a nefiem v com to je?
Ahoj, ja to mam tiez.. Bol som s tym u koznej aj u urologa.. obaja sa vyjadrili rovnako, ze to skratka niektori muzi maju. Ak niekto vie ci je na to nejaka ucinna liecba, nech poradi, lebo oni mi veru neporadili! Urolog mi na to dal taku vodicku, ale po dvoch mesiacoch pouzivania a ziadnej zmene som to vzdal.. :)
no kamaráde,to bude nejlepší sebrat odvahu a zajít k doktorovi!já mám pupínky na ptákovi taky a měl jsem z toho docela mindráky,mám je už od dětství,takže jsem věděl,že pohlavní nemoc to není,no a když jsem byl jednou na kožní,projistotu jsem to paní doktorce ukázal a ona mě jen s úsměvem ujistila,že to nic není,že mě tak prostě jen panbůh obdaroval!
no presne som tak to myslel ale radsej asi zajdem ku koznej a uvidim co mi povie a nic ti na to viac nepovedala? ze to nieje nijaka choroba??,
urcite skoc k urologovi mozno ti urobi kompletne vysetrenie podla toho ako to vyzera. Ked nebude vediet on tak ta posle na kozne a ked nebudu vediet ani tam tak ti povedia ze si moc honis teda nie takto ale nieco v style ze to su podrazdene mazove zlazy a to uz ty musis vediet kam si ho pchal alebo ako casto si nadrzany.
cawko dik za tipy
na nete som cital ze dost ludi pisalo ze to nieje nijaka choroba ze to su nejake zlazy ze to ma dost muzov ze ked mas vela testosteronu ci co ?
Ale jaký doktor při vyrážce na žaludu ?
Kožní nebo urolog ???
Ahojky, a jak ta vyřážka vypadá?

Mrkni tady, jestli ji zde najdeš:
http://www.sexus.cz/c lanek/1296-pupinky-na-penisu.h tml

Jinak by to možná chtělo navštívit andrologii, či urologii..