Nuda pláž HOSTIVAR

kdo zajde se opalovat

někdo kdo se půjde opalovat venku krásně tak co doma
Ahoj, má někdo zájem podívat se na moje malý péro ? Není trapné s ním jít na nuda ?
Bude dnes na hostivari nejaka zena nebo par, ktery me pozve na deku? Ja 30 let
Ty nemáš svojí deku?Ta se dá dnes koupit za pár korun.
Ahoj, jsem na místě, pokud se chceš potkat, napiš.😝
Tak jak to tam letos vypadá?chystáme se tam taky
Dnešní horké odpoledne plánuju strávit na hostivařské FKK. Velmi bych uvítal dámskou společnost, případně i společnost smíšeného páru (jsem čistě hetero), třeba i jen na povídání :-). Kdyby se náhodou někdo našel, klidně mi napište vzkaz, apku mám i v mobilu.
Dobře si udělal, že si zkopíroval inzerát a vložil ho sem. Zdejší fórum určitě má větší sledovanost než inzerce. 👍😀
Zdejší admini mají pohled na umístění inzerátu do Fóra tento: "nenašli jsme nic závadného".
Jinak opravdu: 3.9.2024 13:48 umístil inzerát na Seznamku, a ve stejný den, 13:47 stejný inzerát do Fóra.
Kam dál s inzeráty - do blogu, do povídek ...? (szerkesztett)
V povidkach inzeraty preci uz davno jsou… takove to zcela nenapadne a typicky na konci “rad bych to zazil znovu” apod. (szerkesztett)
Po letech se skoro obavam tohle vlakno ozivit:)) ale kdyby tu byla dnes nejaka sympatanda.. tak se nebranim pokecu na plazi;)
Nevite, jaka je situace v Hostivari, ma smysl navsteva “s vyhodami”, teda myslim erotickou atmosferu (aspon:), nebo je to spis detske hriste pod dozorem nekolika babicek?
Chystáme se poprvé na nudu v Hostivaři. Je to bezpečné i s dětmi? :) Po tom co tady čteme, tak se nám to nezdá :))
Úplně v pohodě.S dětmi se tam normálně chodí.Žádné orgie tam přes den neprobíhají.
Taky tam občas zajdu a žádnou swingers párty jsem tam ještě neviděl *6*
To jsou jen vlhké představy některých zdejších uživatelů. Přitom často je tam takový klid, že až nuda.. na nuda:)
S námi chodí kluk pravidelně na nuda. Chodili i další děti, od cca 13 let už nechtějí. Chodí jen prostřední, 16 ti letý.
Byli jsme tam asi 2 týdny zpět, překvapil nás otevřeny spodní kiosek a afričan s dobrou češtinou v tom horním kiosku.
Mimochodem výborné steaky a dobré pivo u něj.
Orgie sem tam tedy neviděl, ale občasné pomazlení mezi muži. Hlavně ty 2 ležící vedle nás 😊
Už se těšíme na další Hostivař ♥️
Kdepak, Hostivař už zdaleka není jak to bývalo, zejména po rekonstrukci už to není ono. Nejlepší byly FKK na divoko. Starý Šeberák, Džbán kde byly ty zdemolované převlékárny a sprchy společné, kam se chodily ženy převlékat a sprchovat a pánové bryndali při blízkém kontaktu kde se dalo. Dnes už pouze Oplatil, Franťák, Dářko, snad Vlkov. Jistě FKK lokalit je více, ale většinou je tam malé množství lidí a navíc se vstupným a tak chybí jakási spontánost chování, která mizí spolu s regulemi, které určuje pan majitel.
No já byl minulý týden prvně na Šeberáku a to je mazec. Vysoký level 😄
Vysoky level? :) Copak,nejaky borec se nabizel?? Driv jsem tam jezdival s exmanzelkou a detma ( cca 20 let zpet ) a byla to pohodova nuda bez problemu a i se stankem na obcerstveni.Pred rokem jsem tam byl s jednou dnes uz take ex a ac to byla dost promiskuitni coura,byla docela prekvapena co tam vidi. Frajer palil frajera a opodal se ozivalo dost dobre hekani.Pri odchodu jsme se mijeli s frajerem v podvazcich a kramflecich s koulema jak grepy nacpanyma v tangach.Celkem nechapala kam jsem ji to vzal. Obcas tam projedu na masine a temer pokazde se setkam s tim,ze nekde pali frajer frajera a dalsich x okolo honi. Sorry,ale to uz je dost prestreleny a o bezboudakach co tam maji stan nemluve. Takze Seberak uz neni co byvalo. Takze radeji placena Hostivař nebo někam za Prahu (szerkesztett)
No popsal si to naprosto přesně 😊🤣
Možná. A nebo na Šeberák. Ještě se rozmyslím.
Jdete i s partnerkou? Se mnou pujde pritelkyne.
Půjdu sám. Dovolenou ještě nemá.
Tak po snídani i s partnerkou na Hostivař 🙂
Krásně shrnuto a popsáno. Šeberák zlikvidovala porevoluční demokracie tak jako některé další lokality. Punc ilegálního a zakázaného přitahoval. Také se tam nevyskytovaly v takové míře anomálie jak je dnes běžné. Zkrátka Šeberák byla kultovní záležitost z níž do dneška přežilo jen jméno.
To nevím, ale každopádně je lepší když se tady ve fóru objevují na čelních pozicích témata o nudaplážích než třeba nesmyslné Bravantice, kam nikdo nejezdí, jen někdo neustále ve fóru tlačí, aby se o Bravanticích vědělo a psalo. Protože penízky....
Takze po čtyřech letech ozivis vlakno jen abys do něj napsal inzerát. Tomu se krasne cesky rika "loser" *3*
Byli jsme dneska a super. Sprcha osvěží, pivo taky:-). Docela dost lidí, ale spíše od cestičky k vodě, takže nahoře na louce spoustu místa. Hrál se i volejbal. Bylo i několik sympatických párů. Jdete někdo v dalších dnech?
Ahoj, nejdeta take zitra na Hostivar. Rad bych se setkal s nejakym parem a pokecal.
Není tu dnes nějaká samotná slečna nebo pár? Ještě tu pořad jsem
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Dneska i včera to bylo na přehradě opravdu příjemné. :-)
V sobotu chceme poprvé navštívit Hostivař. Poradí nám někdo výhodný plácek na ulehnutí a přežití tohoto horka? Uvítáme i PÁR na povídání. *4*
Co potřebuješ za info? V Praze asi nejlepší nuda, stánek s občerstvením, sprcha, wifi, udržovaná velká travnatá plocha, která asi nikdy nebývá přeplněná. Vstupné a fota jsou na netu. Největší soukromí mají asi ti, co jdou až na konec k lesu, kde bývá v těchto dnech příjemný stín.
Ještě doplním pro lenochy: http://www.hostivarskaprehrada.cz
A ten ponton plující zhruba uprostřed hladiny je utrazvukový zneškodňovač sinic. Stejný jsem viděl i na jezeře v Sadské. A zřejmě to pomáhá. Takže se nebojte, že je to skrytá kamera. *3* No, i když, kdo ví? *3**3**3*
Koukáme, že v sobotu má být na nudy i diskotéka. *3* Tak to jsme ještě nezažili. *114*
Díky. Každá zkušenost se hodí. Ten stín asi bude potřeba, soudě dle předpovědí.
Můžu potvrdit, pro mě nejlepší nuda v Praze, jen o wifi nevím, to je free?
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Dnes Hostivařská přehrada půjde někdo
Chtěl bych tam vyrazit v neděli, bude li počasí. Někdo mladší se mnou?
Kdo se mnou vyrazí Radši holka než kluk
Tak letos prvně na naší oblíbené Hostivaři. Parádní koupání, dobrý steak a pivo v horním kiosku, spokojenost ♥️
Docela mne dnes pobavil mladý, štíhlý borec s větší bradkou a opravdu GIGA pérem, který celé odpoledne chodil od jednoho konce pláže, k druhému. Kolem nás prošel snad 15x. V ruce pivo v plechu a někdy cigaretu. A takhle coural skutečně celé odpoledne 🤭😁
Často to vzal i přes kiosek. Jestli myslel, že je to nějaký casting, nevím ☝️😊
Ten tam coural už loni, asi si dava dalsi ročník pochodu Cumte na mou klobasu:))
Loni jsme se ho nevšimli. Ale včera moc krát 😂