Ja by som chcel prísť veľmi, len nemám na to babu. Gang bang alebo gay party neorganizujete?
Ahojte všetkým v sobotu 27.10. 2018 bude party vo vyskovciach kto chce pridajte sa
Nevieš kedy bude swinger Vyškovce?
To momentálne neviem ak niečo bude dám vedieť
Kikuska ďakujem sme par po 50 keď pôjdeme do Dudiniec navštívime aj swinger
Ahojte chcem sa opytat možem aj sam prist alebo musim prist s priatelkou?
Ahojte a možem aj sam prist alebo len s priatelkou?
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
A funguje klub?! Nemám žiadne správy či funguje zas????
Ahojte, vedeli by ste mi prosím poradiť či tento club ešte funguje, alebo nejakú sw club ?
Aky bol víkend vo Vyskovciach? Kto ste boli...
A funguje to ešte? Nikto sa nehlási, že tam bol...
Nefunguje, skončilo to. Možno nekdy přiste.
Teraz som cital ze 22.9. 18 bude zas fungovať
Ahoj áno znovu bude party vo vyskovciach pod vedením Edka a Ivety radi vás uvítajú.
To som rad, ďakujem za info, dúfam ze dáte vedieť, ked to začne znova fungovať :)
Škoda, ked sa mi podarilo presvedčiť priatelku.
Tak ako dopadla párty pod novým vedením klubu?
To by aj mna zaujimalo, ako to teraz funguje, či vôbec to funguje.
sw klub vo vyskovciach o tyzden funguje dalej pod novym vedenim,,,vsetkych starych aj novych ucastnikov srdecne cakame moniq a jojo
mino....veru mate,,,,vynechali ste teraz 2 za sebou velmi perfektne akcie..
Ahojte aj my už máme u vás poriadnu absenciu ale teraz 21,4 určite prídeme. Tešíme sa
Caute sme mladucky parik z vychodu 22/23 Radi by sme spoznali zienku k nam do 35 rokov :) sme Bi :) Vdaka
Hlavne,ked dobehnete aj Vy a poriadne to tam roztocite 
Čertovska party len pre páry!!! 9.12.
Priatelia amatéri... Pár slov o nás. Každý vie o nás že sme organizátori odvážnych párty u nás v penzióne MELODYCLUB kde sa môžu ucastnit len a len páry. Niečo k priebehu akcie, začiatok o 19.00 každý pár sa prezlečie do sexi prádla to znamená dami sexi pradielko "nie odvážne večerné šaty" ale to čo si oblečiete keď doma chcete zaútočiť na vášho partnera. Páni "v čom sú vlastne muži sexi???" zatiaľ zabehnuté košeľa a boxerky ti odvážnejší bez boxeriek, toľko k tomu čo u nás musíte. Teraz čo u nás môžte, úplne bez obmedzenia máte saunu vírivku môžte mať sex úplne všade v celom penzióne nie je tam oblečený personál pred ktorým by ste mali ostych vo vstupnom je voľný bar a keď poviem voľný bar znamená to naozaj VOĽNÝ BAR!!! Teraz čo by ste nemali... Keď v priebehu párty niektorý pár naznačuje že o váš nemá záujem nemali by ste tlačiť na to že aj tak chcete slušní ľudia vedia čo znamená NIE. Ďalej dopočuli sme sa čo sa o nás šepká. Ževraj u nás musíte mať sex hneď už vo dverách. Tak toto vôbec nie je pravda chodia k nám pravidelne aj také páry ktoré sa k nikomu nepridajú a vôbec sa partneri nemenia v tichosti si to užívajú niekde v kútiku a ráno odchádzajú spokojní že si zasexovali v príjemnom tichom prostredí medzi pármi. Ževraj sa unas netancuje aj to sa šepká, tak toto je pravda ale nie raz sa stalo že dami po dobrej
zábave si zatancujú v bare kde síce hrá hudba ale len tak akurát aby sme sa aj počuli. Tak a teraz o nás viete všetko. Naďalej platí 3x pošta a potom si voláme 0902224605 takto sa zbavíme pisalkov ktori len píšu a píšu ale na párty nikdy nepridu. Tešíme sa na Vás Edo& Iveta
Priatelia amatéri... Pár slov o nás. Každý vie o nás že sme organizátori odvážnych párty u nás v penzióne MELODYCLUB kde sa môžu ucastnit len a len páry. Niečo k priebehu akcie, začiatok o 19.00 každý pár sa prezlečie do sexi prádla to znamená dami sexi pradielko "nie odvážne večerné šaty" ale to čo si oblečiete keď doma chcete zaútočiť na vášho partnera. Páni "v čom sú vlastne muži sexi???" zatiaľ zabehnuté košeľa a boxerky ti odvážnejší bez boxeriek, toľko k tomu čo u nás musíte. Teraz čo u nás môžte, úplne bez obmedzenia máte saunu vírivku môžte mať sex úplne všade v celom penzióne nie je tam oblečený personál pred ktorým by ste mali ostych vo vstupnom je voľný bar a keď poviem voľný bar znamená to naozaj VOĽNÝ BAR!!! Teraz čo by ste nemali... Keď v priebehu párty niektorý pár naznačuje že o váš nemá záujem nemali by ste tlačiť na to že aj tak chcete slušní ľudia vedia čo znamená NIE. Ďalej dopočuli sme sa čo sa o nás šepká. Ževraj u nás musíte mať sex hneď už vo dverách. Tak toto vôbec nie je pravda chodia k nám pravidelne aj také páry ktoré sa k nikomu nepridajú a vôbec sa partneri nemenia v tichosti si to užívajú niekde v kútiku a ráno odchádzajú spokojní že si zasexovali v príjemnom tichom prostredí medzi pármi. Ževraj sa unas netancuje aj to sa šepká, tak toto je pravda ale nie raz sa stalo že dami po dobrej
Každú sobotu je akcia ktorá začína o 19.00 hod
Velmi pekne ďakujeme... MELODYCLUB funguje vďaka aj Vám skvelím luďom ktorým koluje v žilách tá správna krv RH "amatér pozitív" 

Ahojte, a kto bol včera 28.10.2017, mohol to zažiť na vlastné oči, uši, ruky a všetky iné údy... boli tam perfektní ľudia a výborná sex party...
Ahojte....28.10 srdecne cakame vsetky pariky na hellowensku party....club uz je strasidelne pripraveny pre vas
ahojte priatelia amatéri... melody club vo Výškovciach nad Ipľom nie sme diskotéka a ani tombolu pre vás nemáme pripravenú ale za to vieme ako rozbehnúť párty s riadnou erotickou atmosférov a garanrtujeme vám ak ste tí praví amatéri tak sa k nám velmi radi budete stále vracať za dobrou zábavou. Navždy vaši Edo s Ivetou
Ahoj sme párik už s nejakými skúsenosťami z iných swingels clubou.Radi by sme k vám zavítali 14.10
ahojte noroandi,,,,tesime sa na vas aj my aj ostatny....dufame,ze sa vam to tam zapaci a budete spokojny....
dalsia dobra party za nami kde sa nam podarilo zas spoznat novych a skvelych ludi....
Sobota, kto chce stretnut normalnych ludi, ktorí sa bavia sexom, tak určite nech navštívi Vyškovce.
...kazdu sobotu....
...kazdu sobotu....
Bolo výborne, stretnutie s príjemnými ľuďmi, sex, uvolnenie, príjemné prostredie a super organizátori!
tak predtuchy nam vysli a zazili sme dalsiu skvelu nezapomenutelnu noc.....diiiiiik vsetkym ucastnenym.
Tak dnes sa to rysuje zas na skveluparty,,,uz sa tesime na vecer
Niekto z BA kto pôjde autom do Melody 30. 9. 17 a chcel by zobrať pár ktorý tam ide prvý krát??? ďakujeme
Máme tu dlhý víkend,tak Edo a Ivetka vymysleli pre Vás maratonsky vikend.To znamená,že budú otvorený aj v piatok aj v sobotu,.komu ktorý ďeň vyhovuje viac.Ale pre vytrvalejších je tu možnosť od piatku až do nedele zostať,pričom celý deň majú možnosť využívať welnes a všetky aktivity v klube.
a prisiel cas,,,startujeme a GO melody
Tak konecne piatok 

a zajtra uz zas dobra akcia caka na nas.....
Už konečne po dlhej dobe party

Veľmi pekne ďakujeme za skvelé opísanie. Nečakali sme že na nás miniete až toľko písmenok :)
parrrrik----
tak dufame ze sa nam podarilo vas ukludnit, presvedcit a nazhavit a ze pridete
tak dufame ze sa nam podarilo vas ukludnit, presvedcit a nazhavit a ze pridete
Tak hádam naberieme odvahy a prídeme
Tak nakoniec sme nabrali odvahu a cez víkend sme navštívili Melody. Určite to bolo dobré rozhodnutie a vôbec neľutujeme. Bola to naša prvá akcia tohto druhu a môžeme Melody naozaj všetkým odporučiť. Od začiatku sme sa cítili príjemne (ale nebudeme klamať nervozita bola
ale velmi rýchle aj opadla). Domáci sú veľmi milí a priteľskí.Užili sme si naozaj pekný večer a dobre sme sa zabavili.Určite sa skoro uvidíme. Ahojte
tak to sme velmi radi,,,,a dufame ze nabuduce sa stretneme...
Ahojte. Sme manželia (on 41a ona 37 BI) a ešte nikdy sme neboli na swingers. Chceli by sme prísť ale obávame sa či je to u Vás pre nás vhodné, keďže sa nechceme meniť s druhým párom iba zažiť tú atmosféru a milovať sa iba spolu. Nežnejšia polovička by si to však rada užila s dievčaťom. Dúfame že to nie je nevhodný príspevok ak áno nevšímajte si
aj my tam chodíme a tiež nemeníme partnerov ale radi si užívame v spoločnosti kde to okolo nás šuští ....

preto sme tam boli už dvakrát a tešíme sa na dalšiu návštevu ... akonáhle nám vypáli volná sobota sme tam ...jakuzzi fajná .... biliard fajný...
majiteľka fajná majiteľ -co by smet 
ozaj oplatí sa .... stovky ľudí vypisuje zháňa hľadá iný pár a tu sú všetci ako na dlani ... v príjemných priestoroch ...je tam super !!!!
Kto nevyskúša, nezažije, môze ľutovať.
parrrik-odpoved na vase obavy je velmi jednoducha...samozrejme aj tu,ako ani v jednom klube nic nie je povinne a neocakava sa od vas nic co by ste neradi.Samozrejme mate moznost sa zucastnit pri vsetkych aktivitach ktore sa tam deju bez toho aby ste sa aktivne pripajali a vobec nikto vam nic nebude zazlievat.Ako sa vravi,sto ludi-sto chuti,a takto je to aj tu..kazdy parik ma ine svoje hranice ktore samozrejme kazdy bez slova respektuje.Na hocijaku ponuku mozte kludne odpovedat slovickom DAKUJEM ALE NIE,a nemusite sa ani vyhovarat ani vysvetlovat ,ze preco....Slovicko NIE znamena jednoducho nie.A co sa tyka neznejsej polovicky....ona ma velku sancu stretnut sympaticku zenu a ked si padnu do oci tak si to aj uzit spolu,,,,totiz velka vacsina zien su tam bisex orientovane.A ked aj nic podobne by sa nestalo,aj tak zazijete tu horucu eroticku atmosferu,filing swingeru,ktoru pri domacej akcii sa neda zazit.Ak tam pridete a len sledovat budete a zabavite sa,uzijete si nahy welnes ,aj tak zazijete skvelu noc.
Dokonale opísané kamoško Melody je o Tom že všetko môžeš ale nič nemusis
Sme veľmi radi že ste na nás za tú dobu nezabudli. Ďakujeme...

Ahojte...Aj na tesi,ze ste zas otvorili a radi znova prideme,Vzdy sme si to u vas poriadne uzili a chybali ste nam.
Tak aj my sa už tešíme na stretnutie
Tak v sobotu uz otvorene a party pre sexuchtive pariky....
Dobra správa pre priaznivcov swigersu,,,Melody klub vo Vyskovciach pod vedenim Eda a Ivky onedlho znova otvorí svoje brány.
ahoj a funguje to vôbec ?? lebo ako vieme tak to fungovalo len do februara 2017
funguje a dlho fungovať bude ale je to pre ludí ktorí chodia do klubov za sexom a nie za hudbou a jedlom to najdete na každej diskotéke
Prosim Vas nema niekto kontakt na majitelov?
každú sobotu v januári ste otvorený? od koľkej, díkza info
Ano mame otvorene kazdu sobotu od 19.30 hod.
Neuvažujete o gangbang akciách ako napríklad v Extazy v Brne? Rád sa dívam ako si manželka užíva s viacerými naraz.
Vieš že presne dnes som na to myslel že by sa zišlo niečo také zorganizovať. OK ideme do toho
Ok ideme do toho. Moja zena si veľmi rada užije gangbang. Skus niečo navrhnut
Ste krasny par s skusenim parom by som rad skusil 3ku a zazil nove skusenosti ak mate zaujem tak napiste budem rad
no super. tešime sa na vasu navstevu
Ahojte. Radi by sme prišli do vášho klubu ale chceli by sme len do víryvky. Je to možné a ako to tam a od kedy a v ktoré dni to funguje. Budeme vďačný za odpoveď
každu sobotu možte príst. inaj to nemame vobec otvorene je to jen pre naš relax. tešíme sa na vašu navštevu
kapacita 60 ludí, ano dá sa prenocovať izba má sprchu a WC
Ďakujeme Velmi pekne za super vykend ... Uzasne sme sa citil a hlavne radi prideme znova a znova . po skusenostiach s SW party v madarsku a na Svk si myslime obaja ze toto je to naj a hlavne privýtanie aj cely priebeh večera aj rana bolo super prvom rade dakujeme majitelom E.a I. potom nasim priatelom NEXI papovy a NEximame uz sa tesime na silvestra s pozdravom Bibabika
D A K U J E M E

D A K U J E M E
boli sme na každej stretávke amatérov na slovensku. skúsenosti ohladom sexu nemáme žiadne lebo ani na jednej sme si nezašukali
Ahojte, no snad ma tu neukamenujete za tento moj "inzerat" ..ale tak neda mi, lebo co si tu citam, tak to vyzera, ze je u Vas naozaj fajne a rad by som prisiel. Lenze uz nie som "parik" nejaky ten tyzden, tak ak by sa nasla sympaticka slecna, zienka, alebo parik, ktory by mali zaujem ist spolu, ozvite sa mi :) ...jasne, ze mozme zajst na kavu pred tym a uz by sme videli ze ci su sympatie.
Inak, ja a vpohode sportovec a aj vtipny k tomu, no hotove terno :P
Ale nie, vazne, budem rad ak sa niekto ozve a budeme moc navstivit vase prijemne zariadenie :)
Inak, ja a vpohode sportovec a aj vtipny k tomu, no hotove terno :P
Ale nie, vazne, budem rad ak sa niekto ozve a budeme moc navstivit vase prijemne zariadenie :)
ahoj. chapem ake tažke je najsť ženu s krvnou skupinou RHswingers, budeme ti držať palce aby si našiel tu správnu ženu a čo najskor okúsiť naš klub. Tvoj inzerat je určite na správnom mieste.
Dakujem :) zatial sa nik neozval.. skusam dalej a snad sa uvidime coskoro ;)
Skus si dat inzerat na sexzoznamke a nezabudni napisat ze hladas priatelku na navstevu nasho klubu mozno budes mat stastie a skusaj to aj na chate v miestnosti slovensko. Tesim sa na tvoju navstevu aj s novou priatelkou.
Boli sme už viackrát a pôjdeme ešte veľa krát. Naša vďaka patrí organizátorom, ktorí sú veľmi milí ku každému návštevníkovi. Vedia urobiť tú správnu rodinnú atmosféru.
Boli sme už viackrát a pôjdeme ešte veľa krát. Naša vďaka patrí organizátorom, ktorí sú veľmi milí ku každému návštevníkovi. Vedia urobiť tú správnu rodinnú atmosféru.
Perekt klub a perfekt ludia, boli sme uz dvakrat a urcite pojdeme zase, aj ked to mame 3 hodiny cesty autom... :)
Dakujeme Vam za super vecer! Na silvestra prideme
Ahojte,my sa musíme stotožniť s názorom NEXI,tento club je naša najlepšia skúsenosť-nikto sa tam na nič nehrá,cele je to spontánne a nenútené.Príjemné prostredie,uvoľnená atmosféra a aj noví návštevnici sú vítaní ako starí známi...no keď niekto preferuje diskotéku na celú noc musí navštíviť iné zariadenie.Stretli sme tam fajn páriky,nevynímajúc domácich ktorí sú fakt skvelí a vydarení
...a vy všetci ostatní-je to len na Vás.....
Ahojte my by sme mali záujem k Vám ísť ale ešte nik sa neozval kto bol u Vás alebo kto sa k Vám chystá .
Caute.Tak my chodime dost pravidelne odkedy to otvorili,takze sme boli zatial asi 7x,a vzdy sme sa vratili velmi spokojny.Kazda akcia,navsteva splnila nase ocakavania.Majitellia to vedu tym spravnym smerom a snazia sa vyjst v ustrety kazdemu.Pariky ktore dosli pozriet sa stavaju pravidelnymi navstevnikmi a tak uz na kazdej akcii je dostatocny pocet a stale prichadzaju aj novy.Ale ako sa hovori,nie kvantita je hlavné ale kvalita.A zatial sa to aj tak deje,vsetci su jedna particka,nerozdeluje sa to na skupinky a ani nikto novy nesedi v kute,,,je to take rodinne.
Cize mi tento klub vieme iba odporucat.Samozrejme to plati iba pre tych,co hladaju tento typ zabavy.
Cize mi tento klub vieme iba odporucat.Samozrejme to plati iba pre tych,co hladaju tento typ zabavy.
_nexi , bodliakovci, gigino74, ssssssss , par3 , slimfit , relis1500, johanvonarc , parik696, sú už naši stačí im napisať o info
Mysleli sme si že aj my budeme patriť do rodiny .......
vtedy ked sa to sem písalo tak sme vas ešte nepoznali. ale dnes máte samozrejme čestné miesto v MELODY

Melody club Vyškovce
Párty na odvážnejší spôsob