dodatkowy facet do seksu

macie jakieś ciekawe dośw

Rewolwer
Rewolwer Inaktív 1 évvel ezelőtt
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Kiedyś mieszkałem na stancji, gdzie wynajmowała też pewna para. Polubiliśmy się i zdarzyło się parę razy, że bawiliśmy się wspólnie. Nie zapomną nigdy tych cudownych chwil, gdy podczas czułych pocałunków z Kasią, kutas jej faceta ślizgał się pomiędzy naszymi ustami.
Mając wcześniejszy nawyk do jakiego przyzwyczaiła mnie moja była żona, czyli lizania jej cipki po stosunku (zawsze chciała ze 2-3 orgazmy ekstra), polubiłem smak spermy kolegi z tej stancji wprost z ust i cipki jego kobiety. Uwielbiam te sytuacje 😜👍
Ja też byłem parę razy tym trzecim i muszę przyznać że za każdym razem było cudownie , chociaż nie zawsze szliśmy na całość . Pozdrawiam
kiedyś zgodziłem się byc tym 3 dla Pary ale zepsułem to wtedy bo byłem nieprzygotowany -dla Tych którzy się godzą byc tym 3...nauczcie sie Pary,sprawdzcie czego od Ciebie oczekują i...wtedy można sie naprawde super bawić i przeżywać ciekawe chwile :)polecam :)
Tu nie chodzi o zaufanie do pary czy faceta z zewnatrz. po prostu brakuje facetow na poziomie zadbanych co mogliby spelnic sie w roli tego 3 :/ jezeli uwazacie inaczej i ludzie na poziomie to czytaj zapraszamy do korespondencji :)
heyka chce sprawic zonie prezent na urodziny w postaci drogiego faceta do sexu najlepiej z okolic poznania z duzum a raczej grubym sprzetem ona bladynka duzy biust wydepilowana lekko przy kosci lubiaca w sexie niemal wszystko
no właśnie.. znaleć odpowiednie towarzystwo.. oj nie jest łatwo nie jest..
My mamy podobną kwestię. Też byśmy chcieli się spotkać z dodatkowym facetem ale nie żeby iść od razu na całość. Facet będzie przecież też zadowolony jak kobieta zajebiście popieści mu ptaszka nawet ręką a on popieści jej piersi itd... Tylko najważniejsza kwestia znaleźć normalnego, fajnego faceta do takiej zabawy. Pozdrawiamy
Ja wykorzystałem do tego celu kolegę, moja żona bardzo mu się podoba, więc nie było z nim problemu, a żona też nie miała oporów, że to będzie obcy facet. Znamy sie dość długo więc poszło bez zachamowań.
Nie wiem dlaczego ale bardzo podniecający dla faceta jest sex jego kobiety z innym facetem. Może nawet nie sex tylko zabawa bardzo podnieca. Choć facet nie jest bi.
ja bardzo lubie trojkaty, ale niestety niemam szczescia gdzie dwoch panow zaprosi mnie na trojkat. Byloby milo.
Ten trzeci do bardzo dobry "dodatek dla mających już wieloletni staż małżeński.
Ale podstawowe warunki takiego układu to:
pełne zrozumienie swoich potrzeb przez partnerów, wyrzucenie poza nawias tzw zazdrości. Zadanie tego trzeciego jest trudne i nie każdy potrafi temu sprostać.Ale zawsze warto próbować.Jak się nie spróbuje to się nie wie. Jestem akurat tym trzecim u dwóch małżeństw więc nie mówię tego z "powietrza".
"puszysty"
Maze o byciu w takim ukladzie jak Ty. Chcialbym miec pare lub wiecej jako przyjaciol. Oczywiscie, ze to musi sie odbywac w sposob kulturalny i w atmosferze wzajemnego zrozumienia i poszanowania. pozdrawiam.
hej znacie servisy z ogłszeniami amatorskimi kobiet?? mozecie podac?? prosze
mamy takiego 3-go, już kilka razy się spotkaliśmy, i uważamy że jest ekstra, super sex, pozatym ten pan ma ogromne wyczucie, więc pani jest wniebowzieta w trakcie spotkania. Polecamy bardzo, pani może się wtedy wyszumieć prawie do woli, a panowie i tak czują się wyczerpani, wiadomo kobiecy temperament
A.K.
No,właśnie w podobny sposób również z moją żoną i zaprzyjaznionym panem się spotykamy i jest super przyjemnie dla nas,nie ma zazdrości,ale tylko bardziej zacieśnia się wspólny kontakt żony ze mną...pozdrawiam.*92*
Myślę,że to pomysł wart spróbowania :)

Pozdrawiam,
Ja bardzo bym chciał spróbować przyłączyć się do jakiejś parki, ale jak narazie żadnego odzewu.
Co powiecie o depilacji futerka przez obojga partnerów, my tak robimy
Ja lubię jak dziewczyna jest wygolona cała, alentualnie paseczek zostawiony, wtedy wspaniale mi się liże i nei mogę się oderwać. oja to zauważyła i nei dopuszcza teraz, żby cokolwiek zarozło :)
Ja z kolei wygoliłem sobie peniska i jajeczka i jest cudownie, ale grzywkę i tak zostawiłem, bo podobno fajnie łaskocze podczas seksu :)
Czy to nie miał być temat o sexie we 3 ?
A jakoś o depilacji się zrobiło...
w sumie racja, ale rozmowa rozwija się dwuwątkowo.
Teraz można rozważyć kwestię: cze we dwoje z zarostem czy może w troje modnie wygoleni ? ;-)
szczerze mówiąc nie próbowałem, ale jakoś nei ciagnie mnie do tego. może jakieś kajdanki z futerkiem dla urozmaicenia, ale więcej to jakoś nie wiem
Ja jestem za.
Oczywiście wszyscy muszą mieć ochotę...
Choć nie mam w tym doświadczenia to kiedyś mało brakowało i ziściło by się moje marzenie sexu z dwiema kobietami. Doskonale się rozkręcało ale niestety zostało przerwane w trakcie... Czasem moja żona w czasie sexu mówi "a teraz przydałby się drugi facet, który by teraz..." - i ja bym się na to zgodził - dla naszej wspólnej satysfakcji. Jednak o zaufanego kandydata na takie zabawy niezwykle trudno !
Sadze,ze komplikacja jest wymyslenie skutecznego sposobu weryfikacji kandydatów. Nie o zaufanego kandydata trudno ,tylko zaufanie do kandydatow :)

Co myslicie?

Pozdrawiam.
Z weryfikacją wiarygodni ludzie są ludźmi z którymi się zaprzyjaźnisz, najpierw poznaj człowieka i obydwoje musicie zaakceptować, przegadać sprawę, a seks jest dopełnieniem znajomości a nie jej podstawą...
Ja też jestem za jestem żonaty od 18 lat a żona niedawno powiedziała mi że ma na coś takiego ochotenamówiłem swego sąsiada i jest super nie tylko dla żony
Jesteśmy starszą parą,często rozmawialiśmy o 3kącie,okazało się że przy wspólnym porozumieniu kiilka razy mieliśmy spotkania,które nie powodowały zazdrości,ale wzmacniało nasz kontakt.Życzę podobnych rozkoszy..
No właśnie "cały w tym ambaras żeby dwoje ..." Ja też próbowałem namówić żone na spotkanie w 3, ale ona nie chce i już. W sumie ma do tego prawo, i nie można nic robić na siłę... więc dałem spokój.
Zdradziłem żone i ona teraz też chce to zrobić z innym facetem.Ale uważaj bo możesz stracic nad tym kontrole
Jak wygląda sprawa z parą dla pary?
Seks grupowy para z parą wymiana partnerów.
Szukamy Pana. Mój mąż bi pas. Mega mnie kręci męski seks ale dziurkę chętnie udostępnię. Okolice Augsburga