lizani kundicek

miluju lizani hladouckych jeskynek

Miluju lizani hladouckych jeskynek ktera by to chtela udelat
Ahoj. Miluju přivádět ženu v posteli k šílenství a lízání až do ženského vrcholu je má priorita... Webka nebo Real? 774296878
Ahoj. Miluju přivádět ženu v posteli k šílenství a lízání až do ženského vrcholu je má priorita... Webka nebo Real? 774296878
amateri.com/cs/forum/95/webcam
amateri.com/cs/forum/7872/lizani
amateri.com/cs/forum/8535/vdana-hleda-milence
amateri.com/cs/forum/8760/lizani-kundicek
amateri.com/cs/forum/9057/mladi-kluci-pro-zrale-zeny
amateri.com/cs/forum/11717/technika-lizani-kundicky
amateri.com/cs/forum/11688/sex-dnes-doma
amateri.com/cs/forum/13345/hledam-damu-do-35-let
amateri.com/cs/forum/14664/eroticke-sluzby-omezeni

To je zas úroda - zamořit fórum 9 téměř stejnými příspěvky patřící jako inzerát do Seznamky. Inzerát sis sice taky dal, ale když si někdo přečte osobní popisek v profilu: ...když se můž... (myšleno asi muž nebo snad nůž? :-D) nebo ...uspokojit ženu těmy nejhezčími způsoby ... Já vím, ten Liberec je nějaký začarovaný. Z jiných regionů se dá docela lehce někdo sehnat, ale tady ve 100tisícovém Liberci to je dost problém. Samí pisálci, honiči s červenými nicky a amatérky požadující FO a ještě k tomu většinou bez prostor.
..někdy raději lížu než zasunuji...ono něco velmi pěkného na 69 je...*52*
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
existujou takové, občas za to může lechtivost (vousy) a pak netrpělivost s lačností po naplnění. To pak můžete zkoušet zprava nebo zleva a stejně si nezalížete :)
Tak ja to rozhodne nejsem ja primo zboznuju koureni a lizani kundicky zboznuju mnamka
No, ne, že bych to vyloženě neměl rád, ale raději budu lízat a pak rovnou zasunout :)
Bože to je dementní systém, že neumí ošetřit trojpost...
Ach, chytrák jako ty zde chyběl...
Jasně, systém jistě počítá s tím, že se uživatelé připojují z pomalých a blbě připojených zařízení a zároveň je to celé samo o sobě tak pomalé, že ve výsledku uživatel nepozná, že tlačítko odeslat bylo již zmáčknuto. A tak to sem klidně naloží tři stejné posty v té samé chvíli, místo toho, aby to ty dva navíc samo odfiltrovalo jako jasnou chybu uživatele danou nejen tím že je blb.
Administroval jsem opravdu velké fórum se stovkami a tisíci přístupů za den běžící na phpbb a nikdy jsem se něčím podobným nesetkal. A to byla tehdy rychlost mobilních zařízení dost někde jinde než je dnes.
No, ne, že bych to vyloženě neměl rád, ale raději budu lízat a pak rovnou zasunout :)
Také se mi to líbí. Hledám kamarádku z okolí MB
Já to mám podobně. Chvilku je to hezký, samozřejmě bylo i pár výstřiků do pusy ale raději dělám hezky já. Zbožňuju lízaní a laskání rukou a kolikrát už na mě nezbyla síla. Ale mě to nevadilo, byl jsem spokojený.
Proč? Jednak proto, že jsem docela citlivý na bolest a to také může být showstopper. Ale hlavně mám dvě zmíněné aktivity mnohem raději. Asi raději dávám než dostávám. Ten pocit když partnerka exploduje a já jsem k ní přisátý je mnohem víc než všechny hormonální obstřiky mandlí. :)
Lizal jsem jednou v zivote zarostlou kundicku a muzu rict nic moc ale u hladoucky se nemuzu dolizat je to nadhera holatko
Souhlasim neni nad holatko proto si holim i myho smudlicka protoze pritelkyne miluje koureni a lizani kulicek tak ji nelezou chloupky do pusinky
To ja zboznuju uplne hladouckou to se potom uzasne lizou obe dirky mnamka
Taky to miluji,ale tady asi takovy zeny nejsou
No jsou ale nehlasi se rad bych lizal klidne tri hodiny v kuse kamoska vydrzi hodku a uz nemuse xx krat udelana a bohuzel rozklepana a je ji na omdleni