Zájem žen na amatérech

Nejsme tu my chlapi tak trochu zbytečně? :)

Otázka spíše na slečny a ženy tady na Amatérech. Zajímají vás vůbec třeba naše fotky penisů apod? Nedáváme je tady zbytečně? Proč tady vlastně chodíte?:)

Připadá mi, že je to tu samý chlap a těch málo žen, které když oslovím jakýmkoliv pěkným způsobem, z 90% ani neodpoví, z 10% odpoví jen, že nemají zájem si ani psát. Tak přemýšlím, přoč tady vlastně jsou? Zvědavost?
Tady si příjdu, jak nějaká influencerka. Píše mi tolik chlapů, že to zkrátka nejde odepsat. Když vidí, že jsem online, tak mi naráz přistane 20 zpráv a je nereálné si že všemi psát. Těch žen je tady holt podstatně méně a proto to, tak i je. Že startu jsem se pokoušela odepsat všem, ale už na to kašlu a mám pár mužů v oblíbených se, kterýma si dopisují a tím to končí. Za to mám xxxxx zpráv zhrzených mužu, kteři mi nadavaji, protože jsem jim neodpověděla na jejich dickpick nebo na jejich: ahoj já jsem Milan, máš dneska čas? Nebo Ostrava v 13:49 za 3000 🤷🤷Pak nasledují zprávy ať jdu do pí*i nebo, že jsem kunda 😄. Tak většinou se takto odbaví monologem sami
Bylo by tu něco reálného mladá Boleslav
Tak "kamaráde" to je složité ..Za jeden rok tady, jsem poznal jeden jediný pár , který byl schopný něco podniknout a choval se reálně, ale i přesto nedošlo k žádnému sexu, prostě jsme byli s dětmi venku na pouti, zkušenost dobrá :-)
Jinak samotné ženy zde ..Asi si stačí přečíst komentáře níže, to vypovídá ledasco :-)
Bývá celkem pravidlem, že mají jistý postoj v profile a pak jdou po něčem jiném , at už na chatu nebo na blogu a nebo tady. S pár jsem si tady dobře popsal , posílaly fotky aniž bych si o ně řekl a některé po mém zaslání civilní fotky chtěly pro změnu péro , tak a ted si vyber :-))
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
... tak tím, že bys opíchal každou, bych se tedy moc nechlubila... takhle žádnou neseženeš - žádná nechceme chlapa, kterej opíchá každou
Je to vše jen otázka sebevědomí...muži píšou jak zblazneni ženám které se prezentují na stránkách o sexu a v mnohých případech prave sexem...10x vetsi počet mužů než žen má za následek velmi vysoké sebevědomí žen na zdejších stránkách(ne všech) a tím pádem i žena která by v reálném životě byla nadšena ze se o ni muž X zajímá, je místo toho těžce nám úrovni a klade si podmínky jak topmodelka...ve zkratce virtuální sracka..o tom to je.
Virtuální sracka=falešné sebevědomí získané z prezentování se na internetu a možnosti odmítat tuny zoufalcu. Jsem tady protoze rad hledám sex, který když chci nacházím. To ale neznamená, že nevnimam jak mocní si některé zeny fandí. :D zkratka nám internetu je každý generál i bez toho aniž by se mu neustále někdo dvoril a obdivoval jej.
Nestezuju si, jen tady dávám svůj pohled na věc, od toho přece toto forum je. Tvoje “rady” nebo jak to nazvat si prosím nech pro sebe. Nepochopil jsi pointu. Průměrné až podprůměrné ženy(vzhled) hledají dokonalost samu ve svém protějšku z amatérů, na druhou stranu i vzhledově nadprůměrný muž hledá vzhledově klidně i podprůměrnou/průměrnou ženu. Důvod? 100000000 mužů na 1000 žen.
1. Vzhledem k tomu, ze ty sám sis zvolil/a nick mužského rodu, nechápu.
2. Bylo to osloveni navazující na tento nick čili- ty- myvale obecný...:D
3. Po zhlednuti tvoji galerie si nejsem jisty ničím, natož tím do jake genderove kategorie te zařadit. Tak sorry, měl jsem se řídit tou červenou značkou vedle jména :D
Ps: rozhodne to není žádný chudacek co bere každou...podle profilove fotky jsi přece ideál krásy pro většinu mužů!
Tohleto nechapu, slapota vezme kohokoliv ale chlap je ten, co vleze na vse. Mel jsem prytelkyni, ktera byla typicky muj antityp, ale pritom me strasne pritahovala a byli jsme spolu docela dlouho. Chlap nema vysnenou princeznu, normalni chlap chce pritazlivou a sympatickou zenu a to neznamena ze musi mit presne takoveto miry, takovou barvu vlasu, oci, takovy sestrih a ....
Ano, mame asi jina meritka a jsem ochoten si predtavit uzit s kazdou zenou, ktera je me sympaticka a ackoliv jsem milovnikem kozicek, mel jsem i placatou a chtel jsem ji a pritahovala me. Na druhou stranu nahore krasne vyvinuta anorekticka by asi vypadal jak pest na oko. Ale nedokazu si predtavit svoje kladelko si nechat treba jen vykourit od nekoho, kdo je mne nesympaticky apod a to ani v opilosti. Kolik zen si uzije s chlapem co ho nepritahuje, jen ze vzteku ci pro nejakou vyhodu?
Jestli to spise nebude v tom, ze zenska 90% sveho okoli prohlasuje za ostudu, hruzu, hnus apod, kdezto muz ve stejnem vzorku vidi 80% pritazlivych a z toho mozna 60% prenadhernych zen.
ahoj, mne třeba hrubky a fotka penisu hned na začátku psaní příjdou hloupé.
Odpověz si sám. Když ti napíše koc s čerstvě založeným nickem (nic na profilu) bez fotky, budí to v tobě plnou důvěru?
Fotky jsou samozřejmě důležité, proto je tady plno vocasů v profilů. Trochu inteligentnější si tady dá fotku těla,mnohem více rozumější si třeba nechá nafotit fotky, když sám nemá oko na neokoukané "pohledy" na tělo a ti co mají koule tady prasknou fotku obličeje do profilu :-D
Proč hledat muže na amatérech, když většině z vás se rozklepou kolena pokud mají přijít na první schůzku????

Lepší je dát si inzerát do civilních seznamek, kde se nemusíme jako "počestní občané" tolik hlídat.......a pokud jsou vzájemné sympatie, nevidím jediný důvod, proč neskončit v posteli již první večer. Nebo je snad někdo mezi vámi, kterému by podobný scénář nevyhovoval?

PS:
TOTO NENÍ INZERÁT K SEZNÁMENÍ
Proč to tak paušalizovat Jituš :-) Proč hledat muže na amaterech, když se většině rozklepou kolena je z opačné strany, proč hledat ženu na amaterech, když je tady většina za peníze *4*
Takže to prostě nejde paušalizovat a házet do jednoho pytle všechny...

Sama určitě uznáš, že velké množství odpovědí na tvůj inzerát v civilní seznamce bude obsahově podobné těm zdejším, amaterským.
Jak už jsem tady kdysi napsal, já se vám ženám nedivím že prostě nekomunikujete. Jste zavaleném sračkoidními nabídkami.
Trichophilia 30.1.2018 21:38

To není pravda *1* po mě si fotku nechtěla :)))
Pockej, koukali jsme na sebe 3 hodiny, ted uz fotku nepotrebujes :))))
APavel1 11.1.2018 20:19
Víš co třeba udivuje mě. Že máš sex jednorázovou záležitost jak sám píšeš a nepoužiješ ochranu. Doprdele na sex s někým koho neznám přece vždy použiju kondom!!!
Největší problém tohoto serveru - nulový zájem žen o muže.... Jsem z Prahy, mám na profilu foto i s obličejem a žádná mi nenapsala a na vzkazy odepíše málokterá.... Chystám se na doplnění galerií, ale je to bída... Nulový zájem žen. Jsou tu jen samé páry nebo lidé co hledají samotnou slečnu....
To je prostě mentalita mužů, ženy mají taky své nešvary a podle mého mladického názoru. Ženské umí nedostatek sexu schovat, tlumit ale pokus se muž chová jako idiot ? Tak je jasné, že jim jejich manželka nedá a pak vzniká tento faktor. Ve směsku jsme stejně, stejně jako když někdo mění pohlaví a bere hormoiny, To pozná taky změnu nálad, jenom prostě érotický portál.
Co více chtít, hlavní je mít nervy.
Hele, opravdu je problém na straně zdejších žen?
Zkus začít u sebe... Během pár minut jsi si tady na foru v různých vláknech vyplakal srdíčko, jak tě tady žádná nechce i když máš fotku v profilu apod.
Boha jeho, tak si přečti ženskýma očima ten tvůj popisek
"...Umím dobře prstit a rád zkusím i lízání mušličky. Miluji polohu misionář.
Ozvi se, odměna možná...."

Myslíš si, že je tohle zaujme a o tohle zrovna stojí???
To je rozumné... Berte to jen jako popis. Já si rád povídám v kavárně třeba a nemusí to být jen o sexu...Holt adminka tu nepovolí jiné fotky než bez spodního prádla tak je to těžké
Fotka péra je to nejhorší, jak tady bylo řečeno " Příjdu si, jako kdybych si povídala s kokotem" :DD Spíš jde často, jak ten člověk píše, jak osloví, jak konverzuje a má aspon mozek. Vzhled je důležitý ale né vždy na 1000%.
Myslím že ano, rád jsem originální.....
Tohle je originál???

"...Umím dobře prstit a rád zkusím i lízání mušličky. Miluji polohu misionář.
Ozvi se, odměna možná...."

Tohle je tak od 14letého nadržného mlíčňáka, co si ješta ani na švaba nešáhnul...
Jako ženská Ti říkám že mě nezaujal ani popis ani fotka.
No moje fotka zaujme jenom jako docela dobrá ukázka kresby canoňácké pevné 35tky *3**3**3*
Úplný střet civilizací! Dejte pozor aby jste tady nerozpoutali třetí světovou *22*
Dámy a pánové,
vyzkoušel jsem zdejší rady,zda-li ženy omlouvá takový přístup k mužům,kteří jim napíší.
Náhodné jsem si vybral ženský nick pod názvem Vivienn . Povšimněte si,že krom obsáhlého popisku co a koho hledá a podmínek, neobsahuje její osobní profil žádné informace,které by vás mohli informovat s kým máte tu čest...
Napsal jsem ji,zda-li ji vadí ,že nemám na profilu fotku,která mě ztotožňuje ,ale mohu ji poslat do chatu...přečteno-bez odpovědí a měl jsem její shlédnutí na profilu.Inu nedalo mě to a foto svého X!CHTU jsem jí poslal také.Z její strany ta samá reakce co předtím?Oslovil jsem dotyčnou jejím jménem v tázací větě.A kupodivu do třetice se nic nezměnilo.
Takže ,nejen ,že ma ted někdo cizí mojí fotku,ale neměla ani tu slušnost napsat,že nejsem třeba její typ.
Hlavně,že má v popisku rozepsany blacklist o otravujícich mužských uživatelích.Opravdu mě připadá,že si zde ženské zakládají účty jen z toho důvodu aby mohli z chlapů dělat hlupáky a ukazovat na ně prstem přes nějaké svoje "BLACKLISTY".
Ne,nejsem ukřivděný a ani uražený," že si mě ta prdelatá cacora nevybrala".Jak by někteří chtěli na tento příspěvek reagovat.
Ale poukazuji na jedno z pravidel.Ta která tam má rozepsanych plno keců a podmínek se nevyplatí kontaktovat at už má sebelepší cokoliv.Protože stejně z toho vždy vyjdete jako pitomec,který nedostal žádnou zpětnou vazbu(z milosti :D ) Nebo se najdete někde napsání mezi nežádoucími.

P.S.Zakládám svůj "BLACKLIST" :D
Bože to je zase elaborat, jak z lečebny psychicky narušených *3*

"Takže ,nejen ,že ma ted někdo cizí mojí fotku,ale neměla ani tu slušnost napsat,že nejsem třeba její typ."
Ona existuje i slušnost neotravovat lidi *3* ale chápu, ty si můžeš psát které chceš, ale všechny musí odpovědět a nemohou tě okázale ignorovat *3*
Úsměvné...ale než začneš hejtit vyjmutým textem ze zprávy,pořádně si prečti o čem se tam píše.Nejde mě o tu jednu ženu,ale o princip ;) . Ono je snadné začít někoho nějak nazývat a zavděčit se zdejšímu obecenstvu. No...snaha byla ,ale viděl jsem už lepší hejtování ;)
Ale to pises o "svem principu" *4*
To ze tady ma zena profil, neznamena ze ji musis napsat. Muzes ji napsat a ona ti opět muze odpovědět, ale nemusi.
Ty tady trepes neco o slušnosti odpovědět, jako by to bylo jeji povinnosti, ale slušnost neobtezovat, ti je u pozadí. A tim nemyslim určitou osobu, ale myslim tim princip. Jen ne ten "tvuj" *4*
Celé jsi to překroutil...Nejlepší by bylo si uvědomit v jakém foru jsi (viz.název).Napsal jsem svůj názor...
Nikde jsem neuvedl ,že píšu na každý ženský profil....Chápu,že tahle webovka je zahlcena úchylakáma,kteří si ho vytřepají jen u toho,když pošlou do vzkazu nějakou slizko-nechutnou zprávu.Chápu,že ten vzkazník je zahlcen těmito vzkazy.To co nechápu je,že když je nějaká zpráva mimo "zdejší poměry",tak se automaticky hodí do stejného pytle.Neoslovím sto ženských,oslovím jen to co se mě líbí....OSLOVÍM SLUŠNĚ!(žádné vulgarismy ani návrhy).
Nepíšu těm,kteří zde nic nehledají a jsou zde prakticky jen na čumendu,ale ty u nichž si myslím,že z 90% splňuji co hledají-tím vyvracím tu poslušnost neotravovat druhé.
Pokud dobře vim amateri jsou erotické seznamovací stránky.Ještě jednou : SEZNAMOVACÍ!
Když už si dotyčná zprávu přečte a je to první slušný vzkaz po padesati předešlých nadrženych vulgarit,tak by nějaká reakce padnout mohla.
MOJE ANONYMITA?Jistě i já jako chlap se musím chránit.Nikdy nevime kdo je na druhé straně,ale i tak mam vyplněný věk,místo bydliště,postavu ,atd...
To ,že tam nemám X!CHT na profilovce neznamená,že jej nazašlu na výměnu v SZ!
Snad si to už milý druhořadý hejtře pochopil...
Stejně si myslím,že zase příjdeš s nějakou,pro tebe zábavnou hláškou.

P.S. : NEZAPOMEŇ NA SMAJLÍKY AŤ VÍME,KDE SE USMAT ! ;)
No myslím, že jak ti to tady vysvětlují jiní, chyba je na tvé straně *3*
Ty to tady bereš jen jako erotickou seznamku a jsi překvapen, že si nějaká žena, která se ti líbí, dovolí ti neodepsat a okázale tě ignorovat *3*
Jako po Fahrerovi, který tady chtěl podávat trestní oznámení, za to že ho žena z páru poslala do háje, tady aspiruješ na trapáka č.2 tohoto roku.
Ale pochybuju že ti to od druhořadého hejtra dojde *3* Snad ti to dojde od těch, co se vyjádřili v průběhu dne stejně ironicky jako já.
A pořád dokola...njn,hejt je hejt . Nechápu o kterých dalších se zmiňuješ.Protože zatim co jsem četl jinde v diskuzích se nějak podobně snażíš "vyhejtit" i jiné.
Hotový strážce krypty *3*
Svůj názor jsem zde vyjádřil a za ním si stojím.Pro ty co to nechápou...váš problém.
A ty,milý hejtře.Třeba se uvidíme na nějakém srazu a budeš mit možnost předvést svůj "humor".*22*
Nemá ten pán taky mikropenis? Že se zasekl a pořád dokola jede to samé...
Jako já?
Vám je tolik let kolik uvádíte?
Mě jo a co Vám ;)
Mám pocit že se tu. Vzteka dítě ;)
Vzteká?To určitě ne :) . Jen u Vás mě překvapil "dětinsky" humor mířený na genitalie.
Ano,je to takto řazeno.Pokud zadáte dvě klíčové slova do vyhledávače Google (erotická seznamka) ,tak vyjedou i amíci.
(TROCHU VĚTŠÍ ÚSMĚV-TEĎ)
Ano,ano.Tohle vše tento web obsahuje . :)
Ježíš holky, ta už mu některá dejte ať má lepší den *22*
Problem s velkou pravděpodobnosti je na tve strane, v tve domnele internetové "anonymitě" *4*
Zadne se nechce do psani s "anonymem" a ani o to nestojí ;)
Klidne bud nasranejsi cim dal tim vice, ale pouze sam na sebe ;) Ze neumíš vystoupit z davu, ze nejsi zajimavy, ci originalni a nezbývá ti nic jineho, nez se vyplakat na fóru, jak je k tobe system nespravedlivy ;) svádějí vsechno na jine, jen ne na sebe...
To vypada, ze zitra budes spouštět novy server *3* Vzdyt tebe je tady skoda, mysli ti to a urcite to dokážeš mnohem lepe *3* behem tydne pretahnes vsechny.
Nechapu jak si zdejší zeny nechávají proklouznout tu jedinečnou příležitost byt aspon virtuálně v tve blízkosti *4* *3* a ze ty s nama jeste mas trpělivost a myslis to s nama stale dobre.
Dylenhunt, neříkám, že je to tu nějak ideální, to ani náhodou, ale jestli jsou konkrétně tyhle stránky sto let za opicema a za všemi ostatními, tak co tu ještě děláš? Proč nejsi na jedněch z těch mnoha ostatních, o hodně lepších? A až na nich budeš, pošli nám sem odkaz, já ještě nenašel ani jedny ;)
Pujdu az spustis ten svuj, podle tvych vlhkých snu, fungující portál, ktery pretahne z amatérů vsechny a potopi ho tim ;) Tam si snad i vrznes aspon dverma :D
Tak nevím, kdopak tady vykřikoval, že admini zaspali dobu, že by uvítal vyšší stupeň ověření ženských profilů, úrovně členství, odstupňované ověření, apod. *3*
Takže až tyto své vysněné návrhy přetavíš v něco reálného, budu dělat komika za peníze *3*

Ale jo, nevrzl jsis, tak za to může systém *4* *3*
No myslím že už jsme se shodli na tom, že budu komikem za peníze, když ty uvedeš do praxe ty tvé vlhké sny funkčnosti na své portálu *3* Co tam máš dál?
Jo, ZOO seznamka, kdyby se nahodou objevila nějaká kráva, co by tě pustila k sobě
Nějak ti docházejí slova, tak to zkoušíš jinam? Chápu, asi pracuješ na realizaci těch svých nápadů, jen nezapomeň na vyšší ověření u žen *3*
Tak pokračuj a nenech se od nás tady rušit
no já se ti směju celou dobu *3* tak co tam máš dál?
Takže nic tam nemáš? Došla slova? Čekal jsem od tebe více...
No a mas jeste neco na srdci? Vyplakano? Srdíčko uleveno? *22*
Ale to já chápu.Nechápu to,když vidí,že někdo má snahu splnit podmínky,ve zprávě ji slušně pozdraví a oslovi,misto ptáka pošle obličej,tak nijak nezareaguje.Když dotyčné sviti na webu online půlhodinu,tak můžou napsat :nejsi můj typ,nemám teď čas,ozvu se později,atd...nějaká z těchto frází zabere 15 vteřin max.
Odsuzuji to,že sami vytváří ty otravne z těch slušných jedinců.
Ten chlap pak neví a za nějaký čas se potom připomene znovu.Nemluvim teď o těch co posílají šašky a jejich text se neobejde bez slov jako jsou : šukat,mrdat,lizat,muslicka,analek,atd.
Nepopírám právo odmitnout,odsuzuji takové buranské jednání.
Tvl, tak to jsem teda uuuplne v haji .... ani v dnesni dobe nemam jak fb tak instagram ....
Mývale ,věřím ti,že jsi skutečná!*3*
Ahojky*52*
Ja jako mlada a stale nadrzena sem chodim rada. Fotky me zajimaji,pokud maji nejakou uroven a cistotu. Nelibi se mi fotky nechutnych pissovych milovniku,ani fotky zenskych muslicek co maji hodne vystouple postevaky,ani fotky chlapu co maji vetsi predkozku a nemusim ani nejake to cevkovani,pumpovani a tezsi styl BDSM. Je toho vic,ale toto je fakt na nocni muru jak delane.
Chodim sem masturbovat k vasim videjkam,sem tam se odvazu pri nejakem zvrhlejsim psanim - ne se zadanymi,pokud mozno - a take bych tady nasla rada nejakeho aktivniho (sexualne) samce na hratky..ale je to tezke..clovek aby se bal,ze tu neco chytne,kdyz tak vidim,jak chlapi slintaji nad kdecim*295*
Je tady toho moc málo o krásné praktice -cévkování, zasloužilo by to víc příspěvků.
Tedy o mně: S cévkováním jsem začal v roce2005, když jsem náhodou objevil článek o vadžrólí (údajně tajná technika provozovaná v klášterech u mnichů), které slouží k oddálení ejakulace u mužů. U mě to bylo složitější, protože mám lékařsky diagnostikovanou zbytnělou prostatu, je tedy obtížnější průnik močovou cévkou přes ni, ale vypracoval jsem si metodu která mi vyhovuje a dělám ji dodnes i silnějšími průměry jako 20 - 24 Char, což je asi 7 a 8 mm.Už nepoužívám ani gel do moč. trubice pro aplikaci, jen trochu pohoním penis a kapičky sekretu použiju jako lubrikant. Nesmíte spěchat, vše s rozmyslem, pomalu, velmi pomalu postupuji dál, třeba i odpočívám aby si trubice zvykala na roztahování a poddávala se zaváděnému katetru.Myslím, že mi to trvá 2-3 minuty než se dostanu k prostatě.V této fázi zastavím posun, prodýchávám,pak se uvolním jako bych chtěl vynutit močení a zároveň pomalu a stále tlačím na cévku, až ucítím rozkošný pocit, kdy pronikám celou prostatou až do močového měchýře.Pronikám vlastně dvěma svěrači při intenzivních pocitech podobným ejakulaci, až je cévka uvnitř močového měchýře a začne vytékat moč, kterou chytám do nádoby, nebo sběrného sáčku, který se dá připojit na cévku.
Dávám za pravdu jak mužům ,tak i ženám.
Když vezmu v úvahu drtivou převahu mužů na amatérech v založených účtech oproti ženám,kdy polovina těchto profilu jsou fake a nebo trancky.Výjde žalostné číslo ženských účtů.Co se týká komunikace,tak je to bída.Chlapi ukazují ptáky a zasírají chatove mistnosti jedněma a těma samými úchylnými zprávami.
Ženy zase naopak mají az přehnané nároky.Když odepíši,tak stroze a bez zájmu,často zaujímají uzavřený postoj.
Na jednu stranu tady bečíte,jak chcete originalitu,slušné vystupovani,fotku obličeje,atd.Ale co vy?Vidíte,že někdo vás slušně kontaktuje a vy nemáte kolikrát ani tu slušnost ho poslat do hajzlu :D přečtěte a nic...Druhým chcete vidět do tváře,ale sami se už odmítáte ukázat...(chete byt tzn.loveni a středem zájmu,ale moc otázek už pro vás obtěžující(mimo vyplněný profil).
Chatové místnosti,to je hrůza.Všude modrá barva a mužské pohlaví tapetuje jedna radost a ani je nesere,že je to bez odezvy *3* Na červenou barvu v hojném počtu se dá narazit pouze v sexuálních službách - bez urážky.
Máte pravdu, předsedové :-)

Připadá mi to, že tu jsou jen ženy arogantní, namyšlené, zlatokopky, které si o sobě myslí, že když mají prsa a vaginu, že se kvůli nim zbytek (mužského) světa po*píp. Mnohé mají takové sebevědomí, člověk žasne, kde k tomu berou odvahu. Nedivím se jejich manželům a přítelům, že o ně nejeví zájem, a že nemohou klofnout ani někoho jiného. Ony když otevřou ústa a nebo napíší pár písmenek, nedají dohromady souvislou srozumitelnou větu a ještě k tomu plnou hrubek - kdyby člověk nevěděl, že jde skutečně o ženu, tak se domnívá, že pod červeným nickem je absolvent Harvardu (tím je, alespoň u nás, označována spešl škola, dříve hojně užívaný název "zvláštní škola"). Mnohé rovněž nerozumí psanému textu a na větu tázací (označenou otazníkem = ?) neumí odpovědět, resp. při dotazu na 3 věci odpoví jen na jednu jedinou věc. Domníval jsem se, že tento způsob komunikace je charakteristický jen pro muže, ale vidím, že rovnoprávnost panuje i v tomto odvětví. A pokud někomu napíšu, že ať teď nevolá, že nemohu mluvit a tedy že jen SMSky, a vzápětí následuje vyzvánění - co si o tom myslet? O požadavku nejdřív dobít kredit ani nemluvě.
To jsou mé praktické zkušenosti z poslední doby. Omlouvám se všem "normálním" a slušným ženám - vy jste kde? Tady na Amatérech asi nee.
Pokud to je tak jak píšeš v předposlední větě, tak časem tě ta náhoda může mile překvapit :-)
To buď ráda, že tě nevytáčím já *3*
Bejt tohle web o kosmetice a problémech s pletí, tak sem svůj obličej dám. Ale si stejně ne.
Ale že je to web pro kokoty a chlapy, co nejsou teploušové ale libí se jim kokoti, tak tady mám kokota.
A nebo taky ne.
A já si dlouho myslela, že to je Tvůj nos *398*
Je to můj nos. Já vypadám jako můj čurák. Nepotřebuju si sem dávar obličej stáhnutej z netu. Já nelžu. Je to tak, jak to je.
Koukám, že asi budeš převlečenej chlap co, když píšeš, že by jste tu nebyli ( s měkkými).
Ale ono zrovínka u tebe je to jinak. tebe, i když jsi ženská ( a zároveň se vydáváš za dvě ženský - Fernanda) řídí jeden chlap. A asi to i za tebe píše. Protože tak sprostých výrazů snad ženská ani schopná být nemůže. A pokud ano, je jedno, jak s ní kdo jedná.
Teď po přihlášení na mě čekalo 8vzkazu. Vše od nicku jako -přísný mrdak - velkej kokot - jsem kripl - atd. Všechny vzkazy v duchu "kotě pojď si řádně zamrdat" s připojenou fotkou péra...
Ovee, ty se nemůžeš moc divit, že tyhle týpky přitahuješ *6* často sem píšeš a musím uznat, že rozumně a hlavně slušně, na rozdíl od některých " žen". V galérce máš foto s pěkným úsměvem a ta dvojčata jim prostě udělají v kebuli pěkný zkrat. Vztyčený prostředníček si mohou vykládat také různě, že ?*5*
Karmu: to mi prosím vysvětli čím tyhle lidi přitahuji :)
Ovee, jistě přitahuješ i slušné muže, ale na ty si asi nebudeš stěžovat, že?*6*
Tak jako magnet přitahuje magnet opačným polem, tak ty přitahuješ blbce prostě :-D
Nevím proč se to hodilo pod jiný příspěvek *3*
Jasně, ale vytřídit to jde pouze tou ignorací a ne házením do jednoho pytle.
Vždyť horší by bylo domluvit se s kreténským úchylem, který sice hezky píše, ale na schůzce se projeví naplno poté, co si ho člověk dle psaní zidealizuje...
Ale aspoň jsem se zasmál tomu vykouřit atd. S tím máte pravdu!*22*
Ale podle toho přece nelze soudit všechny chlapy tady na foru! Bastardi se najdou v každém společenstvu a navíc mi to přijde, jako když se tím "baví" adolescent pod jinou identitou a obrázkem něčeho, co neví k čemu slouží...
Prostě vidí, že je někdo často přihlášen do diskuze, podle fota sexy, tak to zkouší.
Bihex: mno já podle toho všechny nesoudím..
Tak jako magnet přitahuje magnet opačným polem, tak ty přitahuješ blbce prostě :-D
Pro zenu79 29.7.2017 07:42:
Neberu to z pohledu ženy hledající muže, ae z pohledu muže toužící po ženě.
Nediv se, že ne každý chce poskytnout civlní foto bez těch slunečních brýlí. Je tu dost sběratelů, kteří pak foto někde mohou vystavit nebo jinak neoprávněně, nechtěně použít.
To civilní foto bez brýlí bych řešil až ve chvíli, kdy by mohlo k něčemu dojít. Ae jsou tu dokonce i inzeráty, které hned v textu požadují zaslání foto, bez jejich poskytnutí že ani neodpoví. Chtěl bych vidět počet těch odpovídajících zájemců, co hned, jako první, pošlou své foto, a to ještě pravdivé, ne stažené někde z netu. Na druhou stranu, když tu vidím fotky některých uživatelů včetně obličejů - no já bych do toho nešel, aby mi pak třeba v práci říkali, že mě viděli tam a tam.
Jinak se domnívám, že odmítnout zájemce, který slušně napíše, tak, že mu ani dotyčný /-á neodpoví, není moc slušné a kazí to všeobecně úroveň Amatérů. Úplně stačí tady ty inovace. Jedno ae ovlivní uživatelé, druhé admini.
19/6/2018

Presne tak... civilné foto môže byť (resp. je) problém.
Chce mať súkromie, chcem tu byť inkognito... Nechcem, aby ma rovni spoznávali na ulici.

Civilné foto zasielam (alebo sprístupňujem) až v momente, keď už máme nejakú zoznamovaciu "históriu" za sebou... že sme si povedali niečo o sebe, že poznáme svoje telesné proporcie (výška, váha)... že sme si konverzáciou vyjasnili, čo kto hľadá... či už je to žena/muž, pár/muž, skupina/muž alebo akákoľvek ďalšia kombinácia (z môjho pohľadu muža). Že vieme, že stretnutie je možné (nedelí nás 500... 400... 300 km), že uvažujeme o osobnom stretnutí (vymenili sme si telefónne čísla) a civilná foto je predstupeň toho, aby sme sa v kaviarni, reštaurácii alebo pube spoznali. (Ale ani v takom prípade civilné foto nie je nevyhnutne nutné).

Chápem aj napr. páry, ktoré trvajú na tom, že už prvá odpoveď musí obsahovať civilné foto (lebo odpovedí je vždy veľa a toto vie predstavovať "síto")... ale aj tak si myslím, že to nepomáha, lebo podvodníci proste zašlú foto, ktoré nie je ich vlastné (nie je mi úplne jasné, k čomu to je dobré... asi sú to "loudilové" fotiek). Najlepšie je keď si podvodník píše s podvodníkom... :-)

Takže do profilu civilné foto určite nie... takže zostáva fotka tela (lebo dávať ILUSTRAČNÚ fotku mi pripadá mrhanie tou možnosťou, že môžem fotkou prezentovať sám seba). No a keď telo... tak už len rozhodovanie, či telo vrátane penisu alebo telo, kde penis nevidieť...

Väčšinou teda mám fotku telo+penis.
oprava:
Nechcem, aby ma rovno spoznávali na ulici.
*17*
Mě takhle jeden slušně odmitnutý stalkuje přes půl roku. Už si na to založil asi 20 profilu
..
Proc si zeny davaji inzeraty ze hledaji muze na sex maji nadherne fotky a kdyz se jim odepise tak bud neodepisuji a nebo napisou ze sex nehladaji jejich tady hodne tak at jdou do Seznamit diky
A to jim odepisujes ty, nebo to myslis generálne? :D
Pokud jim odepisujes ty, tak se jim ani nedivím, protoze mas v profilovce "krásnou tvar" ktera o tobe dost rika *3*
Přesně jak říká gouyek. To neumíš nic jinýho než kritizovat?
Hele mě nech na pokoji, já jsem rád, že jsem rád, ale nemám rád komentáře toho typu co tu předvádí kolega nade mnou.

Každého/každé jeho/její boj.

Každý ať má v ikonce třeba vyfocený lejno, je mi to jedno. Když si s někým píšu, nepíšu nepíšu si s tím obrázkem, ale s tím kdo je za tím.

To jak na koho působí vyfocený oca.y/ku..y apod. je mi šumák, že to někoho odradí, znechutí, je mi jedno.

Ale objevení nezájmu amatérek a založení ke komentování toho samého, považuji za majstrštyk dotyčného a v podstatě objevení Ameriky, opět ...
To mělo bejt na N3PI. Asi mi ujela ruka, nevim, proč sem to napsal pod tento komentář.
Dá se říct, že jsem si to forum, tak nějak, po soudružsku, pročetl, a vůbec nechápu co ty tady valíš za bomby. To chceš někoho vychovávat? ...

Tolik zbytečných písmenek.
Nejdůležitější je tam fláknout co nejvysmátějšího smajlíka. A prosím neodpovídat, pro oba, ztráta času. Díky.

PS nic bych se, tak jako tak, nedozvěděl, resp. nic co by mě zajímalo.
Klidne ti dam i mraciciho se smajlika kdyz ti to úděla dobre *10* *3*
Jeste neco? *3*
Nelam si s tím hlavu, nemá to smysl ... keep smiling ... *114*
Moje chyba, reagoval jsem na tebe. Pardon. Neměl jsem. Dám si za to 10x klik ... třeba.
10 kliků? A není to málo Antone Pavloviči? *3*
Připadá mi, že ode dne, kdy se žena zaregistruje na tyto stránky, stává se každým dnem namyšlenější.
Já jsem sbalil holku do vánočního papíru s pěknou, červenou stužkou :-D :-D :-D
JJ, je to zvláštní. V názvech místností jsou jasně popsaná témata - ale holky kecají nanejvýš o tom co dnes odpo dělaly. OK, budiž - dáme do placu dotaz, jestli je tu nějaká na něco v duchu této místnosti?? Nic.

O fotkách to moc asi není, já vyzkoušel před časem 1) nic , 2) penis, 3) celou fotku, a teď zas nic, protože jediný co se s použitím fotek změnilo bylo, že mi psalo víc chlapů, v lepším případě nějaká ta profi. A to snad doufám nevypadám tak totálně a v popisku mám akorát že hledám holku mladší a lehčí než já... To by snad nemuselo až tak vadit, ne?
A nepýšu s chibamy *4*
Ani jim hned netvrdím, že je chci opíchat - i když, co tady asi tak hledáme? Návod na knedlik seženu jinde, žejo*19*
Ahojky, nechal jsem vás trochu vypsat (neměl jsem ani čas zde moc být) a nyní se k tomu rád taky trochu vyjádřím :)

Nezájem místních žen se mi jeví prostě jako nulový, stále jsem se nedozveděl, proč tady vlastně jsou. Nemyslím si, že bych byl nějak stupidní, oslovoval je nějak nevhodně, vždy čtu popisky a snažím se slečně přizpůsobit, být originální, ale bez odpovědí.

Na inzeráty téměř bez odpovědí. Snažil jsem se první nemít foto žádné, protože ty genitálie se mi taky moc jako profilovka nelíbí a dokonce ani u něžného pohlaví, bez výsledku. Poté jsem si tam zkusil dát foto svého penisu a myslel jsem, že se i to některým slečnám líbit může, vždyť ani ony nejsou nejslušnější zde a mají galerie různé :) Nyní jsem zkusil nějaké foto neutrální, ale připadá mi to, že je to tu samý chlap, fake profil a když žena, tak maximílně ze zvědavosti.

Je problém si zde opravdu jen tak povykládat se ženou, ať už bez sexu nebo i o sexu, o to tady žádná podle mě nestojí.

Tak chlapci, je to jasný, nesmíte tu mít fotku s penisem, musíte být trochu chytří, trochu krásní a mít dobře propracovaný zašukací vzkaz, který nedá přímo najevo, oč vám jde, ale v dámě vybudí zvědavost, fantazii a chutě.))))
Jako malou ukázku takového kratičkého zašukacího vzkazu pro dámu, jsem si dovolil upravit jednu známou písničku, jede, jede poštovní panáček. ))))) Zašukací vzkaz a ještě takový, co ho lze zpívat, sorry jako ale tomu musí podlehnout každá.))))

Jede, jede, vojenský panáček, jede, jede do Rokycan, dělo má a dvě koule, jak spěchá tři boule, jede, jede, má paní k vám. Na vrátka zabuší, snad dáma vytuší, co jede, jede, dělati k vám. Sukénku vyhrňte, moc se naň nefrňte, nebo nepojede, jede, už nikdy k vám.)))
Hele lidi, mám nápad, co si prohodit role, z diskuse je patrné, že ženu nezajímá nahé mužské tělo a muže zase ženský intelekt a chytré řeči. Prohoďte si to a seznámí se tu každý.))))
Sečtělému muži bez fotky ve vtipném dialogu podlehne každá a muže zcela jistě uchvátí nahá ženská fotografie se vším všudy a jednoduchá věta … Ahoj jak se máš? Máte pokoj, klid a to nemluvím už o tom, co vznikne nových úžasných párů, možná nejen na jednu noc.))))
Me prijde ze spise panove tu maji z toho holubnik a narame se bavi
Myslím že si to děláte samy milé dámy. Misto uhlazeneho gentlemana preferujete rebela se strništěm co misto kultury tůruje auta stavi se do role drsňáka. Muži podléhají módě stejne jako vy. No a ten zmiňovaný gentleman rozhodne nemusí hledat tady na internetu. Ten loví na vyšší úrovni.
Aha tak "vyšší úroveň" znamená rozdil mezi někým kdo rozesílá fotky sveho penisu a věří že to stačí. A nebo muž který kašle na Tohle balení a ceka az potká tu správnou. A ten rozdíl v kvalitě oproti muži s fantazií je přece jasně úspěšnější.
V několika příspěvcích si stěžujete jaké hlouposti muži píší. Jak posílají fotky penisů a jsou ve vyjadřování všichni stejní. A to je ta nižší úroveň. Možná to není vhodné pojmenování, ale snad porozumíte. Myslím že takto organizované a automatizované seznamování nenutí lidi namáhat se a hledat na vlastni pěst. A je to velká škoda.
A jednou z nevýhod je možnost podvodu a lži. Někde na dovolené je toto vyloučeno. A v tom je to lepší.
není nad to pomlouvat ocasy na profilovce s profilovkou kozyček :) jinak hezky usměv :D
To je přesné, první zprávy nadějné a pak z toho muže vypadne nějaká šílenost...
Pánové, jestli chcete zaujmout, mrkněte se na mužské fotografie nicků vofonfon, PSOK, Galerie_K - není to jen o péru, ale i nápadu, jak takovou galerii vytvořit. A tyhle galerky se třeba něžnější polovině našeho nicku líbí ;-).

(to ale neznamená, že nám hned začnete posílat vaše nabídky! Nestojíme o ně)
Tohle ale generálně neplatí jen pro chlapy, i když původní dotaz je od chlapa a fotky ptáků jsou tady jak na pranýři *3*
Souhlas, ale ženské zde moc spamu asi nerozesílají ;-).
Také to nechápu! A další věcí je to, že ve vzkazech až 50% mužů uvádí jiné údaje (věk, výška apod.) než má v profilu. To je hned další známka důvěryhodnosti.
Presne jak tu pises ..tske jsem se setksla s tim ze mel muz jine info nez mi pote napsal *329* a pote se rozciloval proc tu jsem kdyz ho odmitam..totok nepochopim
No ale v drtivé většině je právě vystihuje jen ten čurák *3**3**3*
Proč tu jsem? Protože jsem 9 měsíců hledala normálního muže do trojky s mým manželem. Za tu dobu mně napsalo cca 2500 mužů. Z tohoto počtu bylo 2450 odpovědí typu "Ahojky Karel, chci tě píchat", "čau Honza, dám ti odměnu za pravidelný dopolední šukání", "Mam zájem o trojku, ale tvůj muž se bude jen dívat", takže nic, co by mě zaujalo. Žádná snaha ženu zaujmout, trocha vtipu, něco čím se odliší od ostatních. Když jsem takto odpověděla, dotyční odepsali, že romány psát nehodlají a jsou zde od šukání a ne od toho, aby ženu zaujali. Mně musí být muž, s nímž hodláme občas sdílet lože, sympatický, a to jak vzhledem, tak projevem! V inzerátu uvedu, že požaduji v odpovědi zaslání civilního fota. 90% fotek ve slunečních brýlích, cyklistických a moto helmách, z boku, zezadu, se začerněným obličejem apod. Někteří místo civil fota zašlou lofase! Dále jsem měla uvedeno věkové rozpětí 30 - 45 let, výšku min. 180 cm, neplešatého a žádného hubeňoura. Odpovědi: Zajíčci, dědulové, prckové, plešouni a anorektici, kteří mě při odmítnutí zašlou vzkazy plné vulgarit. A jako proč? Že odepisují, ikdyž podmínky mnou zadané nesplňují? Další mi odepíší třeba každý týden, ikdyž ví, že nemám zájem. Další napíší třikrát a pokaždé pošlou foto někoho jiného! Udělám selekci, zbydou tři muži. Z nich se dva nedostaví na schůzku, protože jim blije pes, umřela babička, musí zcela neočekávaně do práce nebo si prostě vypnou mobil a jsou nekontaktní. Jeden tedy přijde na schůzku a v jednom případě má debilní řeči od počátku, jiný se chlubí čerstvým zasnoubením a svetrem plným psích chlupů a teprve na třetí pokus přijde sympaťák, který se fakt snažil a který je i ve skutečnosti takový jako při psaní.
A k otázce psaní zde. Nevím, jak ostatní ženy, ale mě vážně nezajímá, jak často a jakým způsobem muži masturbují, nezajímají mě jejich ocasy na webkách. Je zde tolik kecalů, honičů, tydýtů apod., které poznáte již po první větě. jejich postup je zcela totožný. Takže asi takhle.
Zdravim Petulie :) ciste nahodou jsem narazil na vas prispevek z dubna minuleho roku a bylo to na tomhle foru, prvni smysluplne psani. Ano schazi se tu opravdu vybrana spolecnost ... odkud a podle jakych parametru vybrana musi byt kazdemu jasne. Diky a preji vesele vanoce ... Oudym
ženy zde pokud tady ještě zůstaly to mají těžké vážím si na dálku každé co tu ještě zbyla *4*
Ahoj.
Moc hezky napsaný. A bohužel moc smutný. Přeji hodně štěstí.
R.
*22* jsou tu od šukání a ne od toho, aby ženu zaujali? ...... jsem si poprskala monitor kafem *22* ..... tohle vážně někdo napsal?
Tohle těch idiotů napsalo minimálně 30! Nekecám! Úroveň většiny zdejšího osazenstva je opravdu "vysoká"!!! *3**3**3*
By mě zajímalo jak se pozná idiot na dálku ? Já si myslím že to bude taky na té druhé straně .... *4*
Agilo, ty jsi skutečně případ! To, co jsi mně poslal za vzkazy.......no, na "úrovni"!!!*3**3**3*
A kolik jich napsalo, ze ty tu jsi jen od toho aby jsi jim nastavila a nemela blbe podminky?
Tipl bych tak 15% *3*
Já si mohu nastavit podmínky jak uznám za vhodné. Když je někdo nesplňuje, ať neodpovídá. No, rozčilovalo se jich dost! Ale za to já nemohu. Mám takový dojem, že ty jsi byl mezi nimi! *3**3**3*
No holka, tak to máš dojem hooodně špatný *3**3**3*
Já taky *3**3**3* Není proč se omlouvat *3*
Ale odpověď na mou otázku tady stále nemáme *22* Bylo jich dost takových co?
Vždyť jsem ti na to odpověděla, že jich bylo dost!
Ajoooo *3* to bylo těch "dost" co se pak rozčilovalo *3* Beru zpět *1*
Amíci hodně upadli,spousta lidí odeěla a zbyla jen hrstka ale těch pomalejších.
Ano, potvrdil jsi to o te "pomalosti" naprosto bravurně ;) reagovat způsobem jaky jsi zvolil na skoro dva mesice mrtvé tema ;) :D bravo :D
Nooo ma prsty rychlejsi nez mozek*3*
Ale neni se cemu divit a bude to jen a jen horsi, kdyz to dame do souvislosti s placem ohledne maturit *3*
Za nás by tu měli mít všichni foto. Výmluvy, že nemůžete, že by vás někdo poznal jsou hodně smutné. Pár fotek s postavou by úplně stačilo. Pro pány, začněte se o sebe více starat. Každý chcete mít doma krásnou ženu a přitom o sebe se nestaráte. Obézní, chlupatý no fuj.
Přesně tak! Píší, jak se bojí prozrazení, že si to kvůli práci nemohou dovolit...mají žárlivou a zároveň frigidní manželku, která by na to přišla apod. Kecy, kecy, kecy, výmluvy! Těch vylhaných slintů kolem, to by se člověk zblil...
Nejsem sice zena, ale taky odpovim :D
Co tak se na ty otazky, ktere jsi polozil, zeptat sam sebe?
Zajimali by te fotky ocasu jako zenu? Tim myslim normalni zenu, ne tu svou, v hlave vysnenou a vecne nadrzenou, ktera da kazdemu jen po pozdravu.

Zeptej se sam sebe, proc zeny z 90% procent ani neodpovi profilu s ocasem na fotce a 10% nema vubec zajem si psat s nekym, kdo si vpali do profilu fotku ocasu ;)
Pokud si na tyto otazky odpovis sam, tak umis pouzivat mozek a nemusis myslet ptakem ;) Tim padem neni pro tebe to nejdulezitejsi. Neni neco co te prezentuje ;) Mas jine prednosti.
Ale pokud si sam nejsi schopen odpovedet, tak mas opravdu mozek na fotce v profilu ;)
Dobre napsany. Kdybyste videli seznamovani chlap s chlapem je to taky k smichu. Hetrochlap si da homoinzerat, jako gay mu napisu a pokud vubec odpovi, tak ze hleda nekoho podobnyho sobe heterosexuala. Fotky samo ocasu ze vsech uhlu pokud vubec nejake v profilu ma. Tito chlapi si davaji zhruba dvakrat tydne tady inzerat nekolik let. Mozek v ocasu nic vic.
Já už vás teď docela chápu i když mi to tu chvilku trvalo...