Lizani analu

Poradi mi nekdo,jak premluvit zenu,aby si nec

Poradi mi nekdo,jak premluvit zenu aby si nechala lizat anal?Me to strasne vzrusuje a chybi mi to.Ona tvrdi,ze ji to dela zle.Napadlo me pouziti nejakeho znecitlivujiciho spreje nebo gelu pred lizanim.Ale aby mi zase neztuhla drzka :-) diky za rady
Rad lížu anal a předešlá přítelkyně obcas lizala a úžasné, dělat i nechat si dělat *4*
Lízání análku je skrytý klenot sexu. Je to už tabu oblast, a tak to ne každý zažije. Osobně mám zkušenost, že není na místě do toho kohokoliv přemlouvat, pokud k tomu cítí odpor.
Když nechce vylízat prdel tak to nedělej je ji to hnusny a s tím nic neudelas
Zkus se nezaměřovat přimo na analék, ale začni pěkně na celé prdelce, masírovat půlky, přejet puklinu a pořádně i vrušit takto. Jak bude vzrušená, letmo zkus přejet přímo dírku a zase pryč. Pomalu to stupňuj...
U nás funguje dát si trošku vínka. Občas při lízání kundičky při 69 zajedu jazykem i do análku ale někdy mě tak nenechá, jakoby se styděla. Když ale popijeme tak jako by ztratila zábrany, minule dokonce prsty v kundičce a jazyk celý v análku, hodně si to užívala , až mě bylo líto že nemůžu tu prdelku rozevřít oběma rukama. Každopádně olíznout si anál nechá vždy jen po sprše, když mrdáme jakože nepřipraveně tak max vylízat kundu.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Správně dráždění análku je krásné ale bohužel pro dost lidí pořád tabu což moc nechápu v dnešní době. Pokud se člověk umyje tak nevidím problém. Je to krásné zpestření erotických hrátek.
kdo mi oliže anàlek moc ràd bych to zkusil *162**63*
Nepremlouvam ji, při lízání picky ji prejed přes análek a uvidíš její reakci,buď ucukne a nebo ne,a hned se vrať k picce.podle reakce buď budeš lízat jen picku a nebo poleví a přestane jinto být protivny
ahoj, má potřebuje tak 2 x 2 deci vína:-) jinak se jí to taky nelíbí
taky me vzrusuje lizani pekne zenske prdelky, ale vetsina holek to zamitne s tim ze je to nechutny , kolikrat si rikam ze sem se nemel ptat a proste tam tim jazykem zajet a az pak se zeptat jestli se ji to teda libi
Zkrátka se s tím smiř, že ne všechno se líbí.
A věř tomu, že pokud na ni budeš tlačit, bude tě za chvíli mít dost a vašemu sexu to rozhodně neprospěje.
Souhlasím, tlačit rozhodně ne, musí to být spontální. Ale je to moc krásný, lízat ženě zadeček :)
Moje žena to miluje. Strašně ji to vzrušuje a sama mi taky olizuje prdelku
Lizni si u mě :P a ap km i ho můžeš do zadku i šoupnout
Ahoj moc rad liznu😈😈 a pak i protahnu
Ahoj hrozně mě vzrušuje analni sex doma ho nemám nechceš se sejít někdy jsem 27 sportovní pohodar.
Ahoj rád te vyližu obe dírky i zasunu ja vysoky sympatak
Ahoj rád te vyloží obe dírky i zasunu ja vysoky sympatak
Liznul bych si :P a moc rád :-) a taky ho tam pak šoupnul !
Tobě bych lízal prdelku s kundičkou zároveň
Lizani analu je pocitove fajn.. Tady spis jde o to ze se ji to hnusi.. Takze nejaky gel ti je k prdu.. Nehlede na to ze by ti huba ztuhla :))