Nuda pláž a sex

Sex na nuda pláži v Česku

Zdravim, chceme se zeptat, zda v Česku existuje nuda pláž, kde se toleruje sex. Zítra chceme vyzkoušet nuda pláž poprvé v Hradci Králové. Samozřejmě oficiálně nebude sex povolen nikde, ale je místo kde se běžně provádí s toleruje? Děkujeme ;-) (nejlépe okolí Ostravy nebo aktuálně Hradce Králové.
AHOJ také rádi sexujeme na pláži ,ten sex je prostě jiný než doma a pokud se občas někdo podívá jsme rádi.Jen těch míst je nějak málo, nebo to nikdo nenapíše .A že by někdo ze šmíráku napsal co shlédnul pěkného to po nich nemůžeme chtít*49*
Nevim, proč si pořád spousta lidí plete nudapláž se swingers klubem. Nudistická pláž se od textilní liší pouze tím, že lidi jsou tam nazí. A podotýkám, že proti sexu v přírodě jinak vůbec nic nemám, ale chce to najít vhodnější místo, než nudapláž...
Přesně tak. Patřím mezi ty, kteří při sexu nechtějí žádné publikum, takže sex na pláži si občas dáme, ale v době, kdy tam nikdo jiný není, nebo je dostatečně daleko. A jinak upozornění pro šmíráky: na všech nudaplážích na Rozkoši ženeme šmíráky svinským krokem, pouštíme psy a fackujeme je! (szerkesztett)
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Miluju nahotu nejaka kolem přerova 18až40 co ma chut nastavit vlhkou kundicku a uzit si hezke mrdani
já na nuda chodím, ofigo i neofigo a ještě jsem tam nikoho souložícího nepotkal. On je tu naštěstí samej teoretik :)
Ezt a hozzászólást a felhasználó törölte.
Díky, to první místo ani nevím že je nuda pláž. Je tam obrovský pohyb lidi :-D a to druhé jsou asi špatně souřadnice protože do je u belskeho lesů :-D
Chodí někdo na stříbrný rybník na nuda v Hradci? Dneska jsme tam byli a super. Sice dost lidí takže žádný sex ale to nevadí. :-D
Ano jw a, moje hplka pulus 10 lidi snama
Pokud se nepletu, tak Šeberák a večer Lhota. U HK asi Oplatil.
Nenapsal by mi někdo soukromý vzkaz, kde bych vas mohl videt...? Staci vyhonit, bez zapojeni... Jen spehovat
Vlkov u Veseli n/Luznici.Zadny problem spousta soukromych placku.Pouze smiraku plno...
Prakticky na každé nudy se dá něco při opatrnosti zažít. To že se tam občas objeví nějaký šmíra je logické. Pokud veřejně někdo provozuje sexík musí počítat že ho zkrátka někdo načape. Pokud s tím někdo má problém má zůstat doma v ložnici..
Je ale i spoustu párů kteří jsou naopak rádi pozorování.