Sexuálně vzrušená žena je ochotná dělat věci, které jí jinak přijdou odporné

24.12.2016 06:15 Forrás: Famous
Sexuálně vzrušená žena je ochotná dělat věci, které jí jinak přijdou odporné

AMSTERDAM – Sex může být z pohledu asexuála občas dost nechutný. A zvláště muži mají někdy problém partnerku přesvědčit, aby ji vzrušovaly stejné praktiky. Ženy jsou obecně citlivější k nechutnostem. Ale „mužským“ se jejich mozek přeci jen může stát. Musejí být velmi vzrušené. Pánové, kteří chtějí polykající partnerku, ji tak prostě musejí dobře rozparádit.

Vyplývá to z výzkumu nizozemských vědců, které vedla doktorka Charmaine Borgová. Při experimentálním pokusu s vysokoškolačkami prokázala, že pokud jsou značně sexuálně vzrušené, jsou ochotné k nechutnostem i nesexuální povahy.

Rozdělila skupinu žen na tři části, jedna sledovala pro ženy vzrušující porno (kvůli sexuálnímu vzrušení), druhá sportovní přenos (kvůli nesexuálnímu vzrušení) a třetí jízdu vlakem (výjev totálně nevzrušující). A poté plnily tři úkoly – vypít džus s umělým hmyzem (pokusné ženy netušily, že není pravý), lubrikovat vibrátor a utřít si ruce použitým kapesníčkem.

Výsledek? Sexuálně vzrušené ženy vykonaly bez problémů všechny tři úkony – tedy i ty nesexuálně nechutné. Nejméně ochotné byly naopak ženy sledující vlak.

„Ženy, které byly sexuálně vzrušené, byly mnohem ochotnější dotýkat se nechutností a plnit úkoly s nimi související,“ tvrdí Borgová.

További cikkek