Monica Lewinská: Myslela jsem, že Clintonovo semeno je jen špenátová omáčka

15.11.2018 12:33 Forrás: Famous
Monica Lewinská: Myslela jsem, že Clintonovo semeno je jen špenátová omáčka

NEW YORK – Monica Lewinská chce po dvaceti letech křísit svou kauzu, která z ní udělala skandální záznam v dějinách USA. V roce 1997 orálně uspokojila prezidenta USA Billa Clintona v Oválné pracovně. Semeno hlavy Spojených států skončilo také na jejích šatech, které pak sloužily jako usvědčující důkaz v soudní při, kterou s Clintonem vedla. V novém dokumentu přitom bývalá stážistka z Bílého domu prohlašuje, že si dlouho myslela, že se jen pokydala špenátem.

„Šla jsem té noci na večeři. Nikdo z těch lidí mi ale neřekl, hej, musíš na toaletu, máš pokapané celé šaty,“ stěžuje si Lewinská v dokumentu A Clinton Affair (Clintonova aféra).

Monica v něm líčí také onen večer plný vášně, po němž odešla s šaty plnými spermatu.

„Řekl mi, že má pro mě dárek. Netušila jsem, jestli ho uvidím samotného. Nebo tam někdo bude? Když proběhlo potřesení rukou a společné focení, řekl mi, ach, běž za Betty, něco pro tebe má,“ líčí v pořadu Lewinská. Betty Currieová byla prezidentovou soukromou asistentkou.

„Ona mě odvedla do Oválné pracovny a všichni tři jsme šli dozadu do studovny, ona se pak vrátila do jídelny a ukryla se tam. Takže si všichni ostatní mysleli, že s ním nejsem sama,“ tvrdí Lewinská.

Bývalá asistentka se nezdráhala popsat i samotnou felaci.

„Tak jsme se přesunuli na toaletu a byli už velmi intimní. Věnoval mi nějakou pozornost, kterou jsem mu poté vrátila, pokračovala jsem do bodu, kde to vždy zastavil, aby to pak sám dokončil. Pak jsem tak nějak vstala a řekla, že bych se přes tuto fázi chtěla přenést, a on tedy konečně řekl, dobře… Tak se udělal a já ho objala. A on objal mě. A já odešla,“ dodala Lewinská.

15.11.2018 12:33

További cikkek