Daniela Craiga učí natáčet erotické scény feministická sexuální koučka

20.5.2019 03:55 Forrás: Famous
Daniela Craiga učí natáčet erotické scény feministická sexuální koučka

LONDÝN – Natáčení pětadvacáté bondovky se na pár dní zastavilo. Stárnoucí Daniel Craig si totiž ošklivě poranil kotník už na začátku filmování. Mezitím může trénovat erotické scény. Producentka bondovek Barbara Broccoliová totiž tentokráte nenechala nic náhodě a najala sexuální koučku. Prý kvůli hnutí Me Too. Obává se totiž, aby se představitel Jamese Bonda nechoval při natáčení filmové erotiky „nevhodně“.

„Producentka Barbara Broccoliová a její tým dělají vše pro to, aby byl Bond špičkový. Vše se v době hnutí Me Too změnilo a tak se snaží dělat maximum pro to, aby všechny hvězdy měly maximální podporu během natáčení, týká se to taky riskantních erotických scén. Během natáčení erotických scén je tak na placu koordinátorka intimních akcí, která s Danielem a Anou de Armasovou prochází scénář, aby se cítili příjemně. Je to velmi moderní a krok správným směrem, nejen u bondovky, ale v celém oboru,“ cituje deník The Sun.

Broccoliová také před začátkem natáčení tvrdila, že nová bondovka bude velmi feministická. Dosáhnout toho chce s pomocí „feministické“ scenáristky Phoebe Wallerové-Bridgeové.

További cikkek