Antická metoda zvětšení penisu „dojením“ může skončit Peyronieho chorobou

31.5.2019 16:45 Forrás: Famous
Antická metoda zvětšení penisu „dojením“ může skončit Peyronieho chorobou

LONDÝN – Muži jsou posedlí velikostí penisu a více než polovina z nich přizná, že touží po větším orgánu. Nedávno se objevily v médiích zprávy o tom, že operativní zvětšování ale končí většinou zklamáním. A tak se teď šíří jiný trend – masážní technika stará tisíce let. Tzv. dojení poloztopořeného pyje však může skončit Peyronieho chorobou. A trvalou impotencí.

Peyronieho onemocnění vzniká tehdy, když se topořivá tkáň zraněním začne jizvit. A jizvy pak orgán výrazně zakřiví. Právě jizvičky podle urologů při neuváženém a příliš násilném „dojení“ poloztopořeného orgánu vznikají.

„Tyto opakované zraňující pohyby se můžou zvrhnout ve zjizvení, ale to už může vést až k vážné Peyronieho chorobě, která souvisí s poruchou erekce a také velmi bolestivou erekcí,“ tvrdí urolog doktor Jamin Brahmbhatt v rozhovoru pro deník The Mail.

Dojení musí probíhat za specifických podmínek, prohřátí penisu a muž musí mít dokonale zdravé cévy. Lékaři techniku odsuzují, protože přibývá pacientů, kteří po „dojení“ přicházejí s Peyronieho chorobou.

„Bývají to mladší pacienti, kteří ještě ani neměli sex a stěžují si na potíže související s touto masáží… Většinou to ale nakousnou jako vedlejší téma, nechtějí to přiznat přímo,“ tvrdí urolog Premal Patel v rozhovoru pro The Mail.

További cikkek